Перейти до змісту
Український політичний форум

ВО Свобода, яка вона є...

Орiана

Рекомендовані повідомлення

О, вже кримінал...

Невідомі стріляли в автомобіль "свободівця"

Невідомі стріляли 24 грудня в автомобіль депутата Верховної Ради від партії "Свобода" Валерія Чернякова в Луцьку.

Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на представника центру зв'язків з громадськістю та засобів масової інформації Управління Міністерства внутрішніх справ в області.

Згідно з інформацією, інцидент стався близько 14:30 на вул. Глушець біля центрального ринку.

Постріл був зроблений з невстановленої зброї, куля пробила праве переднє скло автомобіля Mitsubishi Lancer з боку пасажирського сидіння.

Депутат перебував за кермом.

Оперативна група розслідує обставини події.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 3,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Уже две женщины попросили не флудите, ну ладно мы там что то выясняем, тебя то затычка кто приглашал? :blink:

думаешь кому то интересно. как ты себе под нос воздух портишь.....иди дорогой, куда шёл, оставь девушкам эту тему

Да! Ты большая украинская БАБА. (Давно- не девушка. Раби- постарался ).Прогуливающаяся под ручку с русской матерной энциклопедией. Поцелуй за меня раби в жопу. Тебе это так просто- по взаимной любви, наверно.
Посилання на коментар

Про депутата офіційно

Куратором Закарпатської "Свободи" призначено народного депутата Валерія Чернякова

Валерій Черняков

На посаду уповноваженого ВО "Свобода" в Закарпатській обласній організації призначено народного депутата України Валерія Чернякова (№22 у партійному списку "Свободи"), уродженця с. Довге, що на Іршавщині.

Валерій Черняков народився 13 листопада 1966 року в селі Довге Іршавського району. 1994 р. закінчив Український державний лісотехнічний університет за спеціальністю "інженер лісового господарства", а згодом здобув фах юриста в Міжрегіональній академії управління персоналом.

Член ВО "Свобода". Голова Контрольно-ревізійної комісії ВО "Свобода". 2009 року очолив Полтавську обласну організацію ВО "Свобода".

Посилання на коментар

О, вже кримінал...

Невідомі стріляли в автомобіль "свободівця"

Невідомі стріляли 24 грудня в автомобіль депутата Верховної Ради від партії "Свобода" Валерія Чернякова в Луцьку.

Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на представника центру зв'язків з громадськістю та засобів масової інформації Управління Міністерства внутрішніх справ в області.

Згідно з інформацією, інцидент стався близько 14:30 на вул. Глушець біля центрального ринку.

Постріл був зроблений з невстановленої зброї, куля пробила праве переднє скло автомобіля Mitsubishi Lancer з боку пасажирського сидіння.

Депутат перебував за кермом.

Оперативна група розслідує обставини події.

Так в Свободе полно криминальных авторитетов. Вот разборки и устроили.
Посилання на коментар

Ну я розумію, ти, як людина, з високою думкою про себе, завжди хочеш думати, що ти на щось впливаєш. Нє, ну ти можеш піти на вибори і вибирати, але не того, кого б ти сам захотів, а того, кого тобі запропонують - та ж сама політична еліта.

Але ти не дуже комплексуй - так є скрізь, лише з різницею - там свідомих громадян більше, а тому більша конкуренція між елітами.

Я еще два года назад, или полтора, тебе писал, что когда в Америке давали чернокожим, многие кричали, куда они без хозяев денутся, всё равно назад в кандалы прибегут.

Прошло время и чернокожие имеют все права белых......

Почему ты считаешь, что народ не может контролировать власть? и без ярма на шее ни как?

В Украине произошел прецедент, рейтинги КПУ, Свободы. Удара, выросли как на дрожжах. а думаешь страх. что на следующих выборах, за ПР ни кто не проголосует, не управление?

Не важно название партии, важно осознание, что народ не пассивен и тогда сами политики, будут грызть друг другу глотки, за народную любовь......

Впрочем, каждый волен думать как угодно...имей своё мнение...лично я не против :)

Посилання на коментар

Про депутата неофіційно

Непрозорість задекларованих доходів та майна та їх невідповідність способу життя

Відповідно до поданої у ЦВК декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2011 р., народний депутат Черняков Валерій Вікторович не отримав жодного доходу у звітному році, а сукупний дохід членів його сім’ї за 2011 р. становив 844 грн. Водночас декларант зазначив, що він є приватним підприємцем. У власності Чернякова Валерія Вікторовича перебуває земельна ділянка площею 1000 кв.м, а у сімейному користуванні - дві земельні ділянки площею 2500 кв.м та 1000 кв.м. Декларант володіє легковим автомобілем Audi-100 1988 року випуску, а також вантажними автомобілями Mersedes 409 1991 і 1992 р.в. та Renault Trafic 1998 р.в. До складу сім’ї Чернякова Валерія Вікторовича входять дружина та троє дітей. Ані декларант, ані члени його сім’ї не мають грошей на рахунках у банках або в інших фінансових установах.

Відповідно до Закону України "Про державний бюджет України на 2011 рік", прожитковий мінімум для дітей складав близько 10 тис. грн на рік, а для працездатних осіб - близько 11 тис. грн на рік. Таким чином, родина із п’ятьох осіб потребує для проживання річних доходів як мінімум в розмірі 52 тис. грн, що є суттєво більшою сумою, ніж задекларовано Черняковим Валерієм Вікторовичем.

Відповідно до методології Руху ЧЕСНО невідповідністю Критерію вважається, зокрема, невідповідність задекларованих доходів і майна реальним статкам. Аналіз наведеної вище інформації дозволяє припустити та зробити таку оцінку, що задеклароване Черняковим Валерієм Вікторовичем не відповідає його реальному майну і доходам, що вказує на їх непрозорість.

Таким чином, Черняков Валерій Вікторович, на думку Руху ЧЕСНО, не відповідає Критерію.

Посилання на коментар

Я еще два года назад, или полтора, тебе писал, что когда в Америке давали чернокожим, многие кричали, куда они без хозяев денутся, всё равно назад в кандалы прибегут.

Почему ты считаешь, что народ не может контролировать власть? и без ярма на шее ни как?

В Украине произошел прецедент, рейтинги КПУ, Свободы. Удара, выросли как на дрожжах. а думаешь страх. что на следующих выборах, за ПР ни кто не проголосует, не управление?

Не важно название партии, важно осознание, что народ не пассивен и тогда сами политики, будут грызть друг другу глотки, за народную любовь......

Впрочем, каждый волен думать как угодно...имей своё мнение...лично я не против :)

Вони мають права білих тому, що білі, як цивілізовані і свідомі своїх моральних принципів - дали їм такі права.

Ось, ось, ти сам підтверджуєш, що народ САМ нікуди і ніяк - він свій протест делегував Свободі і Удару. Але сам нічого не створив і себе не зорганізував.

Про КПУ мовчу - ті, що голосують за "губошльопів" або по приколу або старі маразматики, не думаю, що хтось вірить їхньому "поверну країну народу"

Посилання на коментар

Да! Ты большая украинская БАБА. (Давно- не девушка. Раби- постарался ).Прогуливающаяся под ручку с русской матерной энциклопедией. Поцелуй за меня раби в жопу. Тебе это так просто- по взаимной любви, наверно.

Да ты чувак меня с собой совсем попутал, что значит за тебя ?

Если вы там с раби не пойми куда целуетесь, так хоть от людей скрывайте, противно же :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

Вони мають права білих тому, що білі, як цивілізовані і свідомі своїх моральних принципів - дали їм такі права.

Ось, ось, ти сам підтверджуєш, що народ САМ нікуди і ніяк - він свій протест делегував Свободі і Удару. Але сам нічого не створив і себе не зорганізував.

Про КПУ мовчу - ті, що голосують за "губошльопів" або по приколу або старі маразматики, не думаю, що хтось вірить їхньому "поверну країну народу"

Я говорю о динамике, сегодня народ показал, что не будет просто так голосовать, отдавая свои голоса перечисленным партиям, завтра уже эти поймут, что и за них не кто не будет голосовать. если народу взамен, не дать то же, что то.

Конечно это первые шаги, но они сделаны и лично я доволен этими выборами, если сравнивать со всеми предыдущими...но доволен не самим результатом, а динамикой.

От следующих я естественно жду большего.

Американцы такие же люди, там так же была коррупция, мафия и прочее, но в виду того, что их не коснулась вторая мировая и много ценностей, еще в те годы было вывезено именно в Америку, считая и человеческие умы,

то само собой, где то они пошли вперед нас, но это не говорит о том, что и мы не пойдем, скорее наоборот, учтя чужой опыт, возможно не допустим многих ошибок.

Моё мнение как прежде, остаётся неизменным, всё будет, но всё в своё время.

Посилання на коментар

Так в Свободе полно криминальных авторитетов. Вот разборки и устроили.

Добре, що ти зарекомендував себе як людина, чиє слово не варте виїденого яйця, а то б мені довелося шукати списки Свободівців і доводити тобі, що це брехня.

як це погано для тебе, коли твоя репутація допомагає опоненту.

Посилання на коментар

А щоб усунути від влади найбільш корумпованих за всі часи існування незалежної України уряд і президента - це справа другорядна.

Хто б сумнівався...

Отже мені все ясно.

Як би це дивно не прозвучало, але Свободі не потрібна влада. Не потрібна, тому що доведеться працювати а не критиканствувати, адже насправді Свобода з себе представляє повний НУЛЬ.

Це ж треба - є економічна програма, але немає людей здатних цю програму втілити. Навіть немає власних експертів з якими можна було б порадитись.

І зубожіння населення Свободі потрібно. Адже серед заможних громадян у Свободи немає шансів. Заможним людям хочеться жити і насолоджуватись життям а не воювати з вітряками.

І ще.

Постійне ухиляння від економічних питань адептами Свободи лише підтверджують мої слова. Звичайно ж, набагато зручніше навколополітичні теми. :lol:

Посилання на коментар

Да ты чувак меня с собой совсем попутал, что значит за тебя ?

Если вы там с раби не пойми куда целуетесь, так хоть от людей скрывайте, противно же :lol: :lol: :lol:

Противно? Тогда будь человеком. При людях- сдерживайся. Чтобы твоему возвращению, хотя бы кто - то, обрадовался. Захочеш- сумееш. Нехрен свои таланты - закапывать. :) Может мы тоже в них нуждаемся.
Посилання на коментар

Противно? Тогда будь человеком. При людях- сдерживайся. Чтобы твоему возвращению, хотя бы кто - то, обрадовался. Захочеш- сумееш. Нехрен свои таланты - закапывать. :) Может мы тоже в них нуждаемся.

Ты стрелки то не переводи, это вы ребята сдерживайтесь, друг друга в зад прилюдно целовать, тогда и мне противно не будет и тебе не нужно будет этой хренью мне надоедать ;)

Поцелуй за меня раби в жопу..

Посилання на коментар

Когда тебя повесят на гилляке или твои дети будут ходить в спецшколу для не титульных, тогда ты увидишь какая разница.
Посилання на коментар

Отже мені все ясно.

Як би це дивно не прозвучало, але Свободі не потрібна влада. Не потрібна, тому що доведеться працювати а не критиканствувати, адже насправді Свобода з себе представляє повний НУЛЬ.

Це ж треба - є економічна програма, але немає людей здатних цю програму втілити. Навіть немає власних експертів з якими можна було б порадитись.

І зубожіння населення Свободі потрібно. Адже серед заможних громадян у Свободи немає шансів. Заможним людям хочеться жити і насолоджуватись життям а не воювати з вітряками.

І ще.

Постійне ухиляння від економічних питань адептами Свободи лише підтверджують мої слова. Звичайно ж, набагато зручніше навколополітичні теми. :lol:

А ведь я говорил, что не все укромовные дебилы, есть и с ясным умом.
Посилання на коментар

Добре, що ти зарекомендував себе як людина, чиє слово не варте виїденого яйця, а то б мені довелося шукати списки Свободівців і доводити тобі, що це брехня.

як це погано для тебе, коли твоя репутація допомагає опоненту.

Разговаривать с фашисткой о Сволоте, ну это нонсенс.
Посилання на коментар

Вот, что про вас Сволотовцев и не скажешь, откуда у вас цивилизация , у вас, свои граждане по кастам разделены., вас галычину, обнести колючкой и забыть, фашистское племя. Запомни, почитателиница гитлера, вас никогда, запомни, никогда не будет больше 10%.
Посилання на коментар

Заборонити приватизацію стратегічних підприємств і повернути у державну власність раніше приватизовані. Гарантувати державний контроль над природними монополіями. Ліквідувати приватні монополії та олігополії.

- з передвиборчої програми ВО Свобода.

Посилання на коментар

Повернути до комунальної власності підприємства-монополісти електро-, газо-, тепло- і водопостачання та водовідведення.

- з передвиборчої програми ВО Свобода

Посилання на коментар

Перевірити законність приватизації усіх великих підприємств. Повертати у державну власність та власність трудових колективів підприємства, власники яких не виконують соціальних, інвестиційних та інших зобов'язань. - з передвиборчої програми ВО Свобода
Посилання на коментар

Провести повну інвентаризацію всієї землі та нерухомості України. Створити Єдиний державний реєстр прав на нерухомість та землю і забезпечити його відкритість та прозорість.

Заборонити торгівлю землею сільськогосподарського призначення. Надавати її у довгострокове володіння українським громадянам із правом родинного успадкування. Дозволити продавати законно набуті наділи лише державі.

Посилання на коментар

Скасувати податок на додану вартість. Запровадити єдиний соціальний податок із доходів громадян з прогресивною шкалою оподаткування та базовою ставкою 20%. Не оподатковувати доходи громадян у розмірі мінімальної заробітної плати. Встановити прогресивні податки на розкіш.
Посилання на коментар

Зобов'язати осіб, які вивели капітали в офшори, повернути їх в Україну та сплатити з них усі належні податки. Націоналізувати підприємства, заарештувати банківські рахунки та конфіскувати майно порушників.
Посилання на коментар

Забезпечити контроль держави над банківською сферою (державні банки мають становити щонайменше 30% банківського капіталу країни). Заборонити іноземним особам володіти контрольними пакетами банків. Обмежити законом лихварські відсотки за банківськими кредитами для населення та підприємств України.
Посилання на коментар

Ліквідувати соціальну прірву між багатими та бідними, стимулюючи розвиток середнього класу, який становитиме не менше ніж 60% від працездатного населення. Забезпечити безвідсоткові цільові державні кредити на відкриття власної справи.

Запровадити соціально справедливу спрощену систему оподаткування. Зменшити фіскальний тиск держави на всі верстви суспільства, які виробляють національний продукт, зокрема, на дрібне та середнє підприємництво. Запровадити прогресивну шкалу оподаткування за принципом: "малий бізнес – малі податки, великий бізнес – великі податки". - з передвиборчої програми ВО Свобода

Посилання на коментар

Затвердити державну житлову програму, згідно з якою сім'я з трьома дітьми отримує державний безвідсотковий кредит, сім'я з чотирма дітьми – державний безвідсотковий кредит, 50% якого підлягає поверненню, сім'я з п'ятьма дітьми і більше – безкоштовне житло від держави.
Посилання на коментар

Запровадити погодинну оплату праці. Встановити п'ятикратне співвідношення між максимальною і мінімальною погодинною заробітною платою у працівників бюджетної сфери.
Посилання на коментар

Узалежнити пенсійний вік від середньої тривалості життя. Встановити пряму залежність розміру пенсії від стажу роботи та допустиме п'ятикратне співвідношення між максимальною і мінімальною пенсією для солідарної пенсійної системи.
Посилання на коментар

Заборонити приватизацію стратегічних підприємств і повернути у державну власність раніше приватизовані. Гарантувати державний контроль над природними монополіями. Ліквідувати приватні монополії та олігополії.

- з передвиборчої програми ВО Свобода.

Тебя видимо думать не научили. А твоя Сволота , как это сделает не сказала.
Посилання на коментар

Поздравляю тебя о чередной победой , браво, оказывается дураки не перевелись на украине. Мечтайте дальше, уже совсем чуть, чуть осталось.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...