Орiана Опубліковано 2 січня, 2013 Автор Опубліковано 2 січня, 2013 :P Можна и так сказать-как банный лист на русской жопе. Ось скажи: ТИ НОРМАЛЬНИЙ? Ти нормальну мову розумієш? Тебе просять - перестань зачіпати придурків, перестань флудити і засирати теми. Поважай людей, які прийшли на ПОЛІТИЧНИЙ форум спілкуватися про політику, а не про чужі жопи. Вали нах кудись у флейм і там пиши свої дурнуваті відповіді - до всіх, кого там знайдеш - тобі ж байдуже, що і до кого, лиш би щось накалякати.
Орiана Опубліковано 2 січня, 2013 Автор Опубліковано 2 січня, 2013 А ось і аналітика повний текс тут ...http://oporaua.org/news/3590-nova-rada-v-novyj-rik-zakonodavchyj-dorobok-pid-jalynku-vyborcja Прийшли в зРаду і не знають що робити... :blink: Ну куди їм до кримінального таланту твоїх ригоАналів. Та в ніяке порівняння.
дохтур Опубліковано 2 січня, 2013 Опубліковано 2 січня, 2013 Жуй гавно - другой пищи у нас для тебя нетПонравилось!- в точку! Вы оба ,как Хайт и Джеккил-ваш лагерный номер только и не совпадает. А так -те же идеологические отбросы собираете,довольствуетесь той же идейной пищей. В оценках жизни - людей и событий - ,как не смешно, удивительное совпадение- мСТЯКИ!! или мВСТЯВЦЫ!?? :huh: Вот как значит и так !необычно, могут просчеты в школьном образовании то -сказываються. :blink: Ууу-й. :blink:
Sven Опубліковано 2 січня, 2013 Опубліковано 2 січня, 2013 Ну куди їм до кримінального таланту твоїх ригоАналів. Та в ніяке порівняння.Ти взагалі читала що ОПОРА нарахувала?Регіонали з УДАРом також не сяють продуктивністю. Чи ти просто пишеш аби писати?
Орiана Опубліковано 2 січня, 2013 Автор Опубліковано 2 січня, 2013 Чи ти просто пишеш аби писати? Поспіх потрібен у двох випадках: при ловлі бліх і при проносі. Тобі пофік, що твої ригоАнальні обранці обкрадали країну десятиліття і переживаєш за неквапливість Свободи. Але про що з тобою говорити - ти ж дебіл.
Sven Опубліковано 2 січня, 2013 Опубліковано 2 січня, 2013 Поспіх потрібен у двох випадках: при ловлі бліх і при проносі. Тобі пофік, що твої ригоАнальні обранці обкрадали країну десятиліття і переживаєш за неквапливість Свободи. Але про що з тобою говорити - ти ж дебіл. Коли ідуть у владу то хоч мають уявлення що з тією владою робити. Свобода не знає що робити. І це факт. P.S. Ти стаєш передбачуваною і не цікавою :P
Орiана Опубліковано 2 січня, 2013 Автор Опубліковано 2 січня, 2013 Коли ідуть у владу то хоч мають уявлення що з тією владою робити. Свобода не знає що робити. І це факт. P.S. Ти стаєш передбачуваною і не цікавою :P Тупому, без сподівань, що зрозуміє: Курчат по осені рахують. Щодо тебе особисто - я цікавою не буду ніколи, бо ти бидло, для якого мої інтереси, мої цінності і мої погляди - китайська грамота - яка, певна річ, тобі не зрозуміла, а отже, нецікава. пшьол нах!
дохтур Опубліковано 2 січня, 2013 Опубліковано 2 січня, 2013 Поспіх потрібен у двох випадках: при ловлі бліх і при проносі. Тобі пофік, що твої ригоАнальні обранці обкрадали країну десятиліття і переживаєш за неквапливість Свободи. Але про що з тобою говорити - ти ж дебіл. Але про що з тобою говорити!?? :blink: Що ти -розумна і красива, і політично обдарована ,відверто щира й незмірно толерантна і доброзичлива людина? Хай буде так- підтвержую! Що далі? -а ,да! Також -достойна Президенства,Міжгіря і всенародної поваги.(за свої погляди!(я забув дописати))ТАК!!! Та чомусь-мені,скучно й сумно,з тобою
Sven Опубліковано 2 січня, 2013 Опубліковано 2 січня, 2013 Щодо тебе особисто - я цікавою не буду ніколи, бо ти бидло, для якого мої інтереси, мої цінності і мої погляди - китайська грамота - яка, певна річ, тобі не зрозуміла, а отже, нецікава.Чим твої інтереси і твої цінності відрізняються від моїх? Спробуй викласти їх не китайською а українською...
Sven Опубліковано 2 січня, 2013 Опубліковано 2 січня, 2013 Невідомі спалили кросовер свободівця Білгород-Дністровський, Сьогодні, 16:46 Друкувати Невідомі підпалили автомобіль свободівцю У Білгород-Дністровському Одеської області невідомі підпалили автомобіль Infiniti керівника місцевої "Свободи". Про це повідомляє прес-служба партії. "2 січня 2013 року близько трьох годин ночі у місті Білгород-Дністровський Одеській області на службовій парковці в провулку Безіменний, 1 невідомими був підпалений кросовер голови міської організації "Свободи" Ігоря Усова", - відзначили в політсилі. "Вогонь з палаючого позашляховика перекинувся на автомобілі, які стояли поряд. В результаті до прибуття рятувальників МНС повністю згоріли три автомобілі, зокрема мікроавтобус і вантажний фургон", - уточнили в прес-службі. Усов розцінює цей інцидент як "спробу залякування членів місцевої організації "Свободи", які демонструють свою принциповість у відстоюванні прав української нації в краї". "Свобода" в Білгороді-Дністровському за 2012 рік перетворилася на реальну політичну силу, з чим ніяк не хочуть змиритися опоненти. Але ми заявляємо, що ніякі залякування не змусять нас відмовитися від політичної боротьби за зміну системи влади в державі", - зазначив він. Проте, як вдалося з'ясувати кореспонденту ТСН, формально власником автомобіля є не сам Усов, а жінка. Її прізвище також Усова, але чи є вона його дружиною, наразі невідомо. Infiniti :lol: :lol: :lol:
GiRaFo.chka Опубліковано 2 січня, 2013 Опубліковано 2 січня, 2013 За правду тебя -люблю, за то что любиш меня -уважаю. :P док, прости.. Я бывает, грубости говорю.. Привыкла, что мне никто не смеет перечить.. А тебя тоже заносит бог знает куда с твоей трёхмерной философией. Я постараюсь больше не грубиянить. Забудь. Ладна?
Гість бандерлог Опубліковано 2 січня, 2013 Опубліковано 2 січня, 2013 Я постараюсь больше не грубиянить. Ладна? А ти гарненька жирафа!
Churchill Опубліковано 2 січня, 2013 Опубліковано 2 січня, 2013 Ось скажи: ТИ НОРМАЛЬНИЙ? Ти нормальну мову розумієш? Тебе просять - перестань зачіпати придурків, перестань флудити і засирати теми. Поважай людей, які прийшли на ПОЛІТИЧНИЙ форум спілкуватися про політику, а не про чужі жопи. Вали нах кудись у флейм і там пиши свої дурнуваті відповіді - до всіх, кого там знайдеш - тобі ж байдуже, що і до кого, лиш би щось накалякати. что то промычала на польско-венгерско-румынском суржике, и хочет, что бы нормальные люди что то там поняли. Мычити дальше , так и будете не услышаны.
Churchill Опубліковано 2 січня, 2013 Опубліковано 2 січня, 2013 Тупому, без сподівань, що зрозуміє: Курчат по осені рахують. Щодо тебе особисто - я цікавою не буду ніколи, бо ти бидло, для якого мої інтереси, мої цінності і мої погляди - китайська грамота - яка, певна річ, тобі не зрозуміла, а отже, нецікава. пшьол нах! Вы 600 лет были у поляков быдлом или забыла, твои бабушка и дедушка как раз в Польше и родились, так кто быдло.
Churchill Опубліковано 2 січня, 2013 Опубліковано 2 січня, 2013 док, прости.. Я бывает, грубости говорю.. Привыкла, что мне никто не смеет перечить.. А тебя тоже заносит бог знает куда с твоей трёхмерной философией. Я постараюсь больше не грубиянить. Забудь. Ладна? Ещё одна с манией, никто не смеет перечить, ты на себя в зеркало смотрела или не влазишь.
GiRaFo.chka Опубліковано 2 січня, 2013 Опубліковано 2 січня, 2013 Ещё одна с манией, никто не смеет перечить, ты на себя в зеркало смотрела или не влазишь. чертилка, я своего лица не скрываю. А вот ты, обезьяна безродная, боишься свою плешивую лысину светануть. Ты ж урод. Дебил. Дегенерат. Отребье с ноутбуком. Для тебя счастье- что я тебе буковки пишу. Ты для меня шут гороховый. Да и для всех, пожалуй. И горько, что ты этого никогда не поймешь. Ты не мужчина, не личность, ты бамбук под моими ногами. Но у каждого свои заморочки, понимаю. У меня сильно развито чувство жалости к безродным животным. Поэтому я тебе уделяю внимание. В сети всякие встречались. И откровенные хамы, и шизики, и просто слабые люди. Но ты - что-то из вымирающих видов. Ты тупое,одноклеточное, злое насекомое. Возомнившее себя млекопитающим.
Ева_vl Опубліковано 4 січня, 2013 Опубліковано 4 січня, 2013 Ответственный партии "Свобода" по связям со СМИ Александр Аронец призывает украинцев объявить французскому актеру Жерару Депардье, получившему российское гражданство, бойкот за его теплые высказывания о России. "Думаю, что украинцы должны объявить бойкот всему, в чем принимает участие Депардье. Его слова о России просто возмутительны: "Я обожаю вашу культуру, историю... образ мышления... мой отец в свое время был коммунистом..." Надо понимать это так: "Я обожаю вашу захватническую историю, особенно то, как вы боролись с повстанцами, ваши методы голодоморов, репрессий, расстрелов интеллигенции, особенно актеров, режиссеров... я обожаю ваш имперско-шовинистический образ мышления, ведь мой отец был коммунистом..." Интересно, знает ли он хоть немного о том, что коммунисты отбирали не 75% доходов, а все доходы и вообще все имущество? Интересно, знает ли он о демократическую Россию и процесс Ходорковского и других оппозиционеров? Словом, БОЙКОТ!" В комментариях свободовец добавил, что лично он не будет смотреть фильмы с участием Депардье. Напомним, Депардье написал открытое письмо российскому Первому каналу в связи с тем, что президент РФ Владимир Путин предоставил ему гражданство этой страны. Там он, в частности, подчеркнул, что обожает Россию, ее людей, историю, писателей, образ мышления. По его мнению, в России хорошо жить, особенно в деревне. Депардье намерен учить русский язык. "Слава России!" - добавил в конце актер.
За У проти М. Опубліковано 4 січня, 2013 Опубліковано 4 січня, 2013 Ответственный партии "Свобода" по связям со СМИ Александр Аронец призывает украинцев объявить французскому актеру Жерару Депардье, получившему российское гражданство, бойкот за его теплые высказывания о России. "Думаю, что украинцы должны объявить бойкот всему, в чем принимает участие Депардье. Его слова о России просто возмутительны: "Я обожаю вашу культуру, историю... образ мышления... мой отец в свое время был коммунистом..." Надо понимать это так: "Я обожаю вашу захватническую историю, особенно то, как вы боролись с повстанцами, ваши методы голодоморов, репрессий, расстрелов интеллигенции, особенно актеров, режиссеров... я обожаю ваш имперско-шовинистический образ мышления, ведь мой отец был коммунистом..." Интересно, знает ли он хоть немного о том, что коммунисты отбирали не 75% доходов, а все доходы и вообще все имущество? Интересно, знает ли он о демократическую Россию и процесс Ходорковского и других оппозиционеров? Словом, БОЙКОТ!" В комментариях свободовец добавил, что лично он не будет смотреть фильмы с участием Депардье. Напомним, Депардье написал открытое письмо российскому Первому каналу в связи с тем, что президент РФ Владимир Путин предоставил ему гражданство этой страны. Там он, в частности, подчеркнул, что обожает Россию, ее людей, историю, писателей, образ мышления. По его мнению, в России хорошо жить, особенно в деревне. Депардье намерен учить русский язык. "Слава России!" - добавил в конце актер. Мир огромен и многолик, есть место и для уродов предателей и жаднюг.
Ева_vl Опубліковано 4 січня, 2013 Опубліковано 4 січня, 2013 Мир огромен и многолик, есть место и для уродов предателей и жаднюг.Нет, думаю это не диагноз слабоумия и не провокация...Не могу понять, что это, как, зачем, для чего ???? Почему молчат остальные свободовцы?
Орiана Опубліковано 4 січня, 2013 Автор Опубліковано 4 січня, 2013 Почему молчат остальные свободовцы? Я вже тому Аронцю мільйон раз писала, щоб змінив тон висловлювань - тепер Свобода політична сила, яка представляє державу Україна, а він по старинці ляпає язиком, як у себе на кухні.
Churchill Опубліковано 4 січня, 2013 Опубліковано 4 січня, 2013 чертилка, я своего лица не скрываю. А вот ты, обезьяна безродная, боишься свою плешивую лысину светануть. Ты ж урод. Дебил. Дегенерат. Отребье с ноутбуком. Для тебя счастье- что я тебе буковки пишу. Ты для меня шут гороховый. Да и для всех, пожалуй. И горько, что ты этого никогда не поймешь. Ты не мужчина, не личность, ты бамбук под моими ногами. Но у каждого свои заморочки, понимаю. У меня сильно развито чувство жалости к безродным животным. Поэтому я тебе уделяю внимание. В сети всякие встречались. И откровенные хамы, и шизики, и просто слабые люди. Но ты - что-то из вымирающих видов. Ты тупое,одноклеточное, злое насекомое. Возомнившее себя млекопитающим. Как ты красиво про себя написала, забыла дописать, что ты ещё злая , потому, что голодная, вот и истеришь :D Да климакс бабу не красит, да ещё если ожирение.
Churchill Опубліковано 4 січня, 2013 Опубліковано 4 січня, 2013 Ответственный партии "Свобода" по связям со СМИ Александр Аронец призывает украинцев объявить французскому актеру Жерару Депардье, получившему российское гражданство, бойкот за его теплые высказывания о России. "Думаю, что украинцы должны объявить бойкот всему, в чем принимает участие Депардье. Его слова о России просто возмутительны: "Я обожаю вашу культуру, историю... образ мышления... мой отец в свое время был коммунистом..." Надо понимать это так: "Я обожаю вашу захватническую историю, особенно то, как вы боролись с повстанцами, ваши методы голодоморов, репрессий, расстрелов интеллигенции, особенно актеров, режиссеров... я обожаю ваш имперско-шовинистический образ мышления, ведь мой отец был коммунистом..." Интересно, знает ли он хоть немного о том, что коммунисты отбирали не 75% доходов, а все доходы и вообще все имущество? Интересно, знает ли он о демократическую Россию и процесс Ходорковского и других оппозиционеров? Словом, БОЙКОТ!" В комментариях свободовец добавил, что лично он не будет смотреть фильмы с участием Депардье. Напомним, Депардье написал открытое письмо российскому Первому каналу в связи с тем, что президент РФ Владимир Путин предоставил ему гражданство этой страны. Там он, в частности, подчеркнул, что обожает Россию, ее людей, историю, писателей, образ мышления. По его мнению, в России хорошо жить, особенно в деревне. Депардье намерен учить русский язык. "Слава России!" - добавил в конце актер. Да окраинцы уже тронулись умом окончательно. Да паническая ненависть ко всему русскому. да это и хорошо. теперь с окон начнут сигать, с криком "русские идут"
Орiана Опубліковано 4 січня, 2013 Автор Опубліковано 4 січня, 2013 Юля, в нігера є його тема - йди туди з ним сперечатися. Не треба всі теми зафлуджувати.
Churchill Опубліковано 4 січня, 2013 Опубліковано 4 січня, 2013 Я вже тому Аронцю мільйон раз писала, щоб змінив тон висловлювань - тепер Свобода політична сила, яка представляє державу Україна, а він по старинці ляпає язиком, як у себе на кухні.И где же это она представляет????????????? Наверно там где сказали, что бы с ней не сотрудничали. Она УКраину опустила ниже плинтуса, от вас уже все страны отвернулись, вы уже оказались в одном ряду с Смали и другими не до странасми. Очередная перемога.
Churchill Опубліковано 4 січня, 2013 Опубліковано 4 січня, 2013 Нет, думаю это не диагноз слабоумия и не провокация... Не могу понять, что это, как, зачем, для чего ???? Почему молчат остальные свободовцы? Было бы чем ты бы поняла. Что Украина это полный ноль в мире, А Россия это звучит гордо.Дипартье не дурак вот и выбор был сделан, как он считает верным. А вы тут при чём чего скавчать, заслужите .
GiRaFo.chka Опубліковано 4 січня, 2013 Опубліковано 4 січня, 2013 Юля, в нігера є його тема - йди туди з ним сперечатися. Не треба всі теми зафлуджувати. ЕС СЭР!!!
Churchill Опубліковано 4 січня, 2013 Опубліковано 4 січня, 2013 чиртилка! Рада тебя видеть! Голодная! - ужас! Никак не могу на диету пересесть! Покушать люблю - страсть! ожирение - єто после сколька кеге? Просвети! Буду стремиться к идеалу.. чиртилка.... нууууу .. что ты несправедливо обижаешь? Я - сама доброта! (когда много вкусненького в холодильнике! )) А что єсто єс климакс? И вот то слово что ты раньше написал.. на букву "с". Любопытно. Провинция, шо ты хочешь.. Прости, я ж из мухосранска, с населением в два миллиона.. Куда мне до Гонконга.. Да до Гонкога, вам как до Луны раком, эт точно, тут и к бабке не ходи. Это во первых. Во вторых, ты там была-нет. Открой вику, хотя бы, и прочитай и сравни со своим мухосранском с 2 миллионами. Пиши лучше об Окраине, зачем ты пишешь о том, где никогда не была и не будешь. Выглядишь, как то не презентабельно.
Орiана Опубліковано 4 січня, 2013 Автор Опубліковано 4 січня, 2013 Выглядишь, как то не презентабельно. Та ти взагалі ніяк не виглядаєш - пусте, смердюче місце!!! ___________- Юля, гарна фотка, постав в авку. і кидай з тим недоумком сперечатися. Ну їйбо, ти вже мало чим від дохтура відрізняєшся.
Churchill Опубліковано 4 січня, 2013 Опубліковано 4 січня, 2013 Юля, в нігера є його тема - йди туди з ним сперечатися. Не треба всі теми зафлуджувати.Мадам, ну рассматривая вашу 140000 историю и то что ваш регион является йододефицитным и глядя на ваше фото , можно со 100% уверенностью сказать, что вы даже не негр,( вы помимо нацистов, ещё и расисты и антисемиты) вы на много хуже. Синдром дауна написан не сотрёшь
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.