Ева_vl Опубліковано 23 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2012 Заблокуй його ЛС А буде продовжувати хамити - я напишу адміну. Набридло вже. Якщо катька така хороша - нехай його бере до себе - ми ТАКИЙ ПРОДУКТ ЇЇ ВИХОВАННЯ - терпіти не будемо. Чув Ассонік? Можеш спілкуватися нормально, ми будемо відповідати, але без образ і хамства. Не, писать админу не надо. " Чим би дитя не бавилось " Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 23 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2012 Не, писать админу не надо. " Чим би дитя не бавилось "что ещё ему в жизни убогому сталось - боготворить жирную грымзу и гавкаться с теми кто ему реально желает добра Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 23 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2012 что ещё ему в жизни убогому сталось - боготворить жирную грымзу и гавкаться с теми кто ему реально желает добра Я раньше думала, что Ассоник это мальчик лет 13-14. Да и не трогала его никогда раньше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 23 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2012 Я раньше думала, что Ассоник это мальчик лет 13-14. Да и не трогала его никогда раньше.а на самом деле это жалкое убогое существо , которое просто позорит род людской чуть вавка - а он сразу скуксился и собирается всю жизнь себя жалеть убогого Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 23 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2012 ПНХ Жидок скины тебя раком поставят. Россия Для русских Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 23 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2012 ПНХ Жидок скины тебя раком поставят. Россия Для русскихто есть для калек типа тебя? гы - какой народ такая и страна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 23 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2012 Евреи такие и есть. Вали ка к цунарам и прими ислам. Скины таких как ты всех порешают сам калека по уму Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 23 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2012 Евреи такие и есть. Вали ка к цунарам и прими ислам. Скины таких как ты всех порешают сам калека по умугы вы русские - инвалиды по жизни - всё надеетесь что придёт дядя и сделает за вас вашу работу вы даже бап своих трахать не справляетесь - дрочите на всяких катенек и как там твою первую любовь звали? жиленко ......ты дрочишь а кто то её ... куда уж вам вешать кишка тонка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 23 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2012 гы вы русские - инвалиды по жизни - всё надеетесь что придёт дядя и сделает за вас вашу работу вы даже бап своих трахать не справляетесь - дрочите на всяких катенек и как там твою первую любовь звали? жиленко ......ты дрочишь а кто то её ... куда уж вам вешать кишка тонка Жиленко тебя не касается ущербный. Катю не трогай и все Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 23 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2012 Жиленко тебя не касается ущербный. Катю не трогай и всеслышь, убогий - катьку уже лет 30 ни один мужчина не трогал с чего у тебя такие фантазии а что - жиленко такая же жирная? и тупая? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2012 слышь, убогий - катьку уже лет 30 ни один мужчина не трогал с чего у тебя такие фантазии а что - жиленко такая же жирная? и тупая? По - перше, Жиленко хороша дівчинка. По- друге, не вина хлопця, що він таким народився - діти потерпають від гріхів батьків, але не відповідають за них. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 23 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2012 Блять я нормальным родился. Жиленко вам никто право не довал обсуждать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Блять я нормальным родился. ...я как не ходил так и не хожу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 В плане ума в данном контексте Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 По - перше, Жиленко хороша дівчинка. По- друге, не вина хлопця, що він таким народився - діти потерпають від гріхів батьків, але не відповідають за них. 1) а мне одновалентно 2) см пункт 1 то что с челом приключилась беда - это горе и смеяться над ним грех а то что чел сдался и опустился до уровня слизня - это достойно осмеяния Блять я нормальным родился. Жиленко вам никто право не довал обсуждать права не дают - права берут силой а сил у тебя только в клаву сопли вколачивать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 25 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2012 1) а мне одновалентно 2) см пункт 1 то что с челом приключилась беда - это горе и смеяться над ним грех а то что чел сдался и опустился до уровня слизня - это достойно осмеяния права не дают - права берут силой а сил у тебя только в клаву сопли вколачивать Пиздабол еврей жидок мне не указ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2012 1) а мне одновалентно Та не можна просто так ображати людину, особливо, якщо ти навіть не в курсі цих подій. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2012 Та не можна просто так ображати людину, особливо, якщо ти навіть не в курсі цих подій. он еще и в мыслях не имел "обижать". Тем более , находясь в абсолютном курсе.Однако и недопустимо, пользуясь своим недостатком, позволять себе неограниченное хамство по отношению к здоровым. Тем более, в сети мы видим только продукт деятельности мыслительных способностей, а не физических показателей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 25 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2012 Пиздабол еврей жидок мне не указа я тебе и не указываю - изображать из себя живой труп ты будешь исключительно по собственному желанию ты из двух вариантов быть человеком или куском мяса - выбрал тот что легче всего осуществить Та не можна просто так ображати людину, особливо, якщо ти навіть не в курсі цих подій.я никого не обижаю - я просто констатирую факт перед нами озлобленое на весь мир за собственное убожество обыкновенное ленивое чмо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2012 я никого не обижаю - я просто констатирую факт перед нами озлобленое на весь мир за собственное убожество обыкновенное ленивое чмо Я про Жиленко, дівчинку, яка до Асоніка не має жодного відношення, стосунки з якою він собі придумав і потім її діставав. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 25 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2012 Я про Жиленко, дівчинку, яка до Асоніка не має жодного відношення, стосунки з якою він собі придумав і потім її діставав.если бы жиленко читала этот форум - это было бы некрасиво а так ........ ты вот выставила свою фотку - тебя сильно смутит если окажется что кто то где то её скопировал и мастурбирует глядя на неё? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 25 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2012 Я про Жиленко, дівчинку, яка до Асоніка не має жодного відношення, стосунки з якою він собі придумав і потім її діставав.Полный бред. Опять Катерину Андреевну перевираете. Мне Жиленко абсолютно безразлична. Вам Катю просто хочеться задеть. Вот и Жиленко вспомнили Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 25 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2012 он еще и в мыслях не имел "обижать". Тем более , находясь в абсолютном курсе. Однако и недопустимо, пользуясь своим недостатком, позволять себе неограниченное хамство по отношению к здоровым. Тем более, в сети мы видим только продукт деятельности мыслительных способностей, а не физических показателей. Юля жополизтвом не занимайся например. Все эти телеги они против Кати. Вот и вспомнили Жиленко и еще чего то. Жиленко ваши провокации читать не будет. она уже не в политике Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 25 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2012 Полный бред.то то ты так задёргался жирная катька для этого форума - дела давно минувших дней как и всякая ведьма она не переносит свет а тут её конкретно засветили и всё тайное стало явным жаль что ты этого так и не понял Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 25 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2012 то то ты так задёргался жирная катька для этого форума - дела давно минувших дней как и всякая ведьма она не переносит свет а тут её конкретно засветили и всё тайное стало явным жаль что ты этого так и не понял Ахаха. Еще Жиленко спроси про это Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 25 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2012 Ахаха. Еще Жиленко спроси про этососредоточься мы уже говорим о катьке , жирной тупой катьке , которая ненавидит весь мир потому что ей некого любить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 25 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2012 Ахаха. Еще Жиленко спроси про это :P :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 25 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2012 сосредоточься мы уже говорим о катьке , жирной тупой катьке , которая ненавидит весь мир потому что ей некого любить Жиленко ее знает и видела Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 25 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2012 Жиленко ее знает и виделаДа никому тут не нужна твоя жиленко, да и ты тоже, вали отсюда на " рыжий форум" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 25 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2012 Да никому тут не нужна твоя жиленко, да и ты тоже, вали отсюда на " рыжий форум"ОЛОЛО :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.