Перейти до змісту
Український політичний форум

Старі-нові обличчя

Рекомендовані повідомлення

З таким як цей суб"єкт домовитися нереально, бо він голосував за ПР з ідеї - примітивної, основаної на власній вигоді, але не бездумно. Домовитися можна, вірніше, перетягнути на свій бік, лише тих людей, які живуть на СУ і яких досі лякають нациками і Свободою. Це переважно аморфні люди, ідеї в них нема, їм живеться бідно при будь-якій владі - тому з ними ще можна домовитися, щоб вони голосували проти ахметових і коломойських, які зробили їх міста пустками через екологію і бідність.

Так все голосуют из своих собственных интересов. Галичане за своих, естественно за "Свободу": там в основном собрался народ из Галичины. А Юго-Востоку за кого? Агитировать галичан за вхождение в ТС тоже смысла нет. Нахер им работа предприятий, когда они живут с другого? И вообще третья часть их имеет "карту поляка", достаточно много и польский паспорт. Какой Таможенный союз?

А на Юго-Востоке сознание людей цепляется еще за промышленность. За надежды, что все еще заработает. Ездить в Европу как галичане мыть туалеты еще не готовы. Те склонны к Таможенному союзу. Хотя и здесь встречаются уникумы вроде Юли. Рядом с ней Белгородская область. Когда переезжаешь границу, уже по качеству дорог видна разница в уровне жизни, там и в деревне асфальт как на лучших трассах Украины.

А нацики - чего их "лякаться"? Цирк! Особенно боевая самка бандерлогов Фарион. А вот организовываться Юго-Востоку надо. И свою политическую силу иметь. Чтоб голосовать и против Ахметовых, и против Свободы и т.п. - за своих.

Хотя государство Украина все равно свои функции не выполняет. Голосуй, не голосуй... Нет и потребности в таком. А млеть сдуру от вида тризуба и того, что есть "самостийный президент" - желающих немного.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 670
  • Створена
  • Остання відповідь

В сенсі вибору

От за кого було голосувати на минулих виборах?

за Батьківщину? - бачив результат Майдану

за КПУ? - дякую, хватило в дитинстві

за Свободу? - не хочу громадянської війни

за УДАР? - я ще не знаю хто вони і що з себе представляють

за іншу з 20-ти? - навіть малюку зрозуміло що то технічні

можно ругнуться?

ООООйййййййй дуууууууууууууууреееееееееееень

людоньки де мои речі

Посилання на коментар

А чи пані забула, що Ющенко в 2 останніх роки своєї каденції теж був невиїзним, і Кучма теж? А пані часом не пам'ятає які тоді були світові новини про Україну?

Ви взмозі пов'язати ці факти?

Ні, бидло, я все добре знаю і пам"ятаю і на відміну від тебе у мене з логікою все гаразд - тому, що Ющенко не справдив сподівання народу, його НЕ ОБРАЛИ президентом на наступний термін, а Тимошенко тепер сидить у в"язниці.

А ти попри все продовжуєш голосувати за партію, яка призвела до такого катастрофічного стану наші міжнародні відносини.

І тепер у мене до тебе запитання: як ти можеш жити спокійно в країні, яку ти так ненавидиш?

І до Рабіновича - ти б з таким шукав порозуміння? Адже він ПОВНИЙ НЕГІДНИК.

Посилання на коментар

Так все голосуют из своих собственных интересов. Галичане за своих, естественно за "Свободу": там в основном собрался народ из Галичины.

Висунь носа з телевізора - подивися на голосування за Свободу по регіонах. Та в самому Києві троє мажоритарники від Свободи перемогли партію влади.

Ти знову брешеш!!!!

Посилання на коментар

вот тут ты грубо ошибаешься. Если политические взгляды изменчивы - то это уже не взгляды. А подмигивание.

Подумай минуту. !

Так? Нет?

Ти за кого голосувала в 2004-му?

А в 2009-му?

Посилання на коментар

да вопрос рабинович закинул заковыристый. Я пол-часа думала как ответить..... Поразил меня в самое сердце.

Слушай кратко :

он не такой же.

он не болеет.

почему? всё элементарно. Наташа сразу сказала : я не хочу чтоб мои дети искали счастье где-то на чужине. А он сказал : еще и благословлю своих детей, чтоб уехали отсюда.

Логический вывод-

если бы он болел также как Ната - он признал бы, что при этой власти ничего путного построить невозможно. Правды, защиты найти - нереально.

Человек понимает это, когда попадает в экстремальную ситуацию. Тогда приходит прозрение.

Нельзя жить одним сегодняшним днем. Нельзя доверять бандитам и мошенникам. Даже если на данный момент - тебе и сносно существуется.

Он слеп. Он не видит, что творится вокруг. Он признает и соглашается с этим. Это худший вид подчинения. Закрыть глаза. Это тот девиз идиота с завязанными глазами _ "моя хата с краю" Не горит же?

Это достойно осуждения Это необходимо искоренять и срывать повязку. Даже если больно.

что то меня настораживает - что пока не могу понять - надо обдумать - если не возражаешь отвечу завтра - послезавтра
Посилання на коментар

Ні, бидло, я все добре знаю і пам"ятаю і на відміну від тебе у мене з логікою все гаразд - тому, що Ющенко не справдив сподівання народу, його НЕ ОБРАЛИ президентом на наступний термін, а Тимошенко тепер сидить у в"язниці.

А ти попри все продовжуєш голосувати за партію, яка призвела до такого катастрофічного стану наші міжнародні відносини.

І тепер у мене до тебе запитання: як ти можеш жити спокійно в країні, яку ти так ненавидиш?

І до Рабіновича - ти б з таким шукав порозуміння? Адже він ПОВНИЙ НЕГІДНИК.

Свен, ты мне уже нравишься. Так достать до зеленых соплей Ори... Молодчага.
Посилання на коментар

Так все голосуют из своих собственных интересов. Галичане за своих, естественно за "Свободу": там в основном собрался народ из Галичины. А Юго-Востоку за кого? Агитировать галичан за вхождение в ТС тоже смысла нет. Нахер им работа предприятий, когда они живут с другого? И вообще третья часть их имеет "карту поляка", достаточно много и польский паспорт. Какой Таможенный союз?

А на Юго-Востоке сознание людей цепляется еще за промышленность. За надежды, что все еще заработает. Ездить в Европу как галичане мыть туалеты еще не готовы. Те склонны к Таможенному союзу. Хотя и здесь встречаются уникумы вроде Юли. Рядом с ней Белгородская область. Когда переезжаешь границу, уже по качеству дорог видна разница в уровне жизни, там и в деревне асфальт как на лучших трассах Украины.

А нацики - чего их "лякаться"? Цирк! Особенно боевая самка бандерлогов Фарион. А вот организовываться Юго-Востоку надо. И свою политическую силу иметь. Чтоб голосовать и против Ахметовых, и против Свободы и т.п. - за своих.

Хотя государство Украина все равно свои функции не выполняет. Голосуй, не голосуй... Нет и потребности в таком. А млеть сдуру от вида тризуба и того, что есть "самостийный президент" - желающих немного.

Акеша, ну ты чо тоже такой дурачок? ПричОм галичане к таможсоюзу? :blink: А Ахметов, коломойский, Фирташ, Колесников, и те де - тоже галичане? Они категорично против! Про белгородские дороги - ща буду матами крыть! Ты пизди, да не завирайся! У нас в Харьковской по сравнению с белгородскими трассами _ Швейцария, идиЁт!!!! У них же все сгнило вместе с совдеповскими магазинчиками. Ты если б жил здесь, тогда б мурчал! У меня фоток - море. Наших дорог и весь путь до Курской области. Блять, ненавижу пиздеж
Посилання на коментар

вот тут ты грубо ошибаешься. Если политические взгляды изменчивы - то это уже не взгляды. А подмигивание.

Подумай минуту. !

Так? Нет?

Юля, політичні партії - це не погляди, це лише інструменти для досягнення цілі. Яка в нас ціль? - високосвідоме громадянське суспільство, зведена до мінімуму корупція, свобода слова і прозора влада. Ціль незмінна, а політичні уподобання можуть змінюватися. Наприклад, Свобода, а якщо вони за рік скурвляться, я що, як це бидло Свен, повинна наступного разу голосувати за них, бо вони свої? А фігушки - і ці придурки повинні це знати.

Посилання на коментар

Ні, я все добре знаю і пам"ятаю і на відміну від тебе у мене з логікою все гаразд - тому, що Ющенко не справдив сподівання народу, його НЕ ОБРАЛИ президентом на наступний термін, а Тимошенко тепер сидить у в"язниці.

Туди Їй і дорога.

А Янукович такий же бовдур як і Ющенко. Тільки з характером.

Я чітко розділяю поняття країна і держава.

Країну я люблю, а державу ненавиджу

Посилання на коментар

Чего кричишь? Нет, тебе говорю. Любые взгляды трансформируются в силу огромного количества обстоятельств.

ты не знаешь, как я кричу...

хочу спросить по второй твоей фразе. Ты знаешь мою любимую поговорку про людей и времена? ))

Это мое кредо.

Посилання на коментар

Блять, ненавижу пиздеж

Та Акела, як не пукне в бочку з порохом - то не відчуває насолоди до життя.

Він би ще знав, як східняки в Європі "туалети миють" - а потім у Львові квартири купляють - на які він зі своєї зарплати копірайтера - навіть за сто років не заробить - він би вдавився від злості. А так, нехай потішить себе, хоч ілюзорна, але радість.

Посилання на коментар

Яка в нас ціль? - високосвідоме громадянське суспільство, зведена до мінімуму корупція, свобода слова і прозора влада.

Пані мене обзиває бидлом, але навіть за мету собі не ставить створити умови людям жити по-людськи.

Невже Ви думаєте, що Ваші ефимерні гасла зацікавлять звичайних людей? :blink:

Посилання на коментар

Ну то я у світлі цієї відповіді в тебе ще таке запитаюся: як ти можеш жити ненавидячи себе, свої вчинки, рішення, погляди?

Посилання на коментар

Цитата(Оріана @ 21.12.2012, 23:26) *

Ні, я все добре знаю і пам"ятаю і на відміну від тебе у мене з логікою все гаразд - тому, що Ющенко не справдив сподівання народу, його НЕ ОБРАЛИ президентом на наступний термін, а Тимошенко тепер сидить у в"язниці.

Туди Їй і дорога.

А Янукович такий же бовдур як і Ющенко. Тільки з характером.

Цитата(Оріана @ 21.12.2012, 23:26) *

Ты была права, глазастая.

СЕ ЛАЙНО.

//////////////////////////////////////////////////////

Посилання на коментар

Ну то я у світлі цієї відповіді в тебе ще таке запитаюся: як ти можеш жити ненавидячи себе, свої вчинки, рішення, погляди?

Повторюю для тих хто в бронепотязі:

Я ВИБРАВ МЕНШЕ ЗЛО ДЛЯ УКРАЇНИ

Обгрунтування свого вибору я неоднорозаво тут відписував.

І як Вам прийшло в голову, що я ненавиджу себе, свої вчинки, погляди, рішення?

Посилання на коментар

можно ругнуться?

ООООйййййййй дуууууууууууууууреееееееееееень

людоньки де мои речі

Що не так?
Посилання на коментар

Ти за кого голосувала в 2004-му?

А в 2009-му?

\

гавно твои подходцы. Кого ты словит хочешь? У меня логика непробиваемая! В 2004 Тимошенко не баллотировалась на президентский пост. Потому - соотв. Ющенко.

В 2010 - ее кандидатура была. У тебя, молодой многодетный, исчо в попе не кругло меня споймать. И не обращайся ко мне, по возможности.

У тебя руки потные.

Посилання на коментар

вот и хорошо

раз выбрал - значит сравнивал

вот как по твоему , почему партия регионов меньшее зло для украины чем свобода?

Посилання на коментар

Пані мене обзиває бидлом, але навіть за мету собі не ставить створити умови людям жити по-людськи.

Невже Ви думаєте, що Ваші ефимерні гасла зацікавлять звичайних людей? :blink:

Бидло - це коли тебе дурять, ти віриш, тебе ще раз дурять, ти ще раз віриш - ну так як ти при голосуванні за партію олігархів, які вже не один рік дурять вашого брата. Ось таке в мене визначення такого явища і якщо ти під нього підпадаєш, не моя провина - не будь бидлом.

На цих виборах не стояло питання вибрати кращого, на цих виборах стояло питання - не дати вкоренитися найгіршій з можливих систем влади - олігархічно - кланово- мафіозний капіталізм. Ти його обрав - тому ти теппр і віддуваєшся. І я не маю на меті тебе зацікавлювати - не в театрі. Я вже тобі казала- під таким, як ти буде горіти земля, бо ти не забити затурканий селянин з Карпат, де нема світла, а сто гривень, то великі гроші і не єнакієвський шахтар з копанки, який тіні свої боїться, бо копанка - це їжа, одяг і навчання його дітей - ти тіпа ідейний, навіть на політичних форумах буваєш. Ось і відгрібай своє, по повній.

Посилання на коментар

Свен, ты мне уже нравишься. Так достать до зеленых соплей Ори... Молодчага.

Я не достаю

Я намагаюсь зрозуміти логіку цієї дамочки

Посилання на коментар

\

гавно твои подходцы. Кого ты словит хочешь? У меня логика непробиваемая! В 2004 Тимошенко не баллотировалась на президентский пост. Потому - соотв. Ющенко.

В 2010 - ее кандидатура была. У тебя, молодой многодетный, исчо в попе не кругло меня споймать. И не обращайся ко мне, по возможности.

Тебе й ловити не потрібно - сама піймалась :lol:

Чому в 2009-му не голосувала за Ющенка?

Посилання на коментар

вот и хорошо

раз выбрал - значит сравнивал

вот как по твоему , почему партия регионов меньшее зло для украины чем свобода?

Свобода типові крикуни. Політичні клоуни.

Щоб підняти Україну потрібно працювати, а не закони про графу національності в паспорті писати.

Ну і це партія розколу України. Кривавого розколу з війною і жертвами.

Посилання на коментар

Повторюю для тих хто в бронепотязі:

Обгрунтування свого вибору я неоднорозаво тут відписував.

І як Вам прийшло в голову, що я ненавиджу себе, свої вчинки, погляди, рішення?

Ну ти ж сам сказав, що ненавидиш державу. А держава в нас хто? - правильно - Янек і Партія Регіонів, яких ти привів до влади. Що не так, бидло?

Скажи, що може бути гірше від президента, який підтерся Конституцією України, який віддав у рабство країну на 30-ть років, тобто, позбавив її європейських перспектив рівно на стільки ж років - до речі, що також суперечить Конституції. Що може бути гірше президента зека, якого охороняють від народу бойові зенітні установки. Я вже не говорю про інститут виноробства заради його полювань - для тебе ж кілька десятків кримчан, які втратили роботу - не докази.

Ще раз тебе запитуюся, коли ще Україна була так низько по всіх рейтингах демократії, якості життя й інвестиційній привабливості?

Коли влада підписувала міжнародні договори з лижними інструкторами - коли ми ще переживали таку ганьбу?

НІКОЛИ!!!!

То де там те твоє менше зло?

Посилання на коментар

Бидло - це коли тебе дурять, ти віриш, тебе ще раз дурять, ти ще раз віриш - ну так як ти при голосуванні за партію олігархів, які вже не один рік дурять вашого брата. Ось таке в мене визначення такого явища і якщо ти під нього підпадаєш, не моя провина - не будь бидлом.

Мій вибір:

2004 - Ющенко

2007 - БЮТ

2009 - Тимошенко

2012 - ПР

Посилання на коментар

Ну ти ж сам сказав, що ненавидиш державу. А держава в нас хто? - правильно - Янек і Партія Регіонів, яких ти привів до влади. Що не так, бидло?

Скажи, що може бути гірше від президента, який підтерся Конституцією України, який віддав у рабство країну на 30-ть років, тобто, позбавив її європейських перспектив рівно на стільки ж років - до речі, що також суперечить Конституції. Що може бути гірше президента зека, якого охороняють від народу бойові зенітні установки. Я вже не говорю про інститут виноробства заради його полювань - для тебе ж кілька десятків кримчан, які втратили роботу - не докази.

Ще раз тебе запитуюся, коли ще Україна була так низько по всіх рейтингах демократії, якості життя й інвестиційній привабливості?

Коли влада підписувала міжнародні договори з лижними інструкторами - коли ми ще переживали таку ганьбу?

НІКОЛИ!!!!

То де там те твоє менше зло?

У Вас якийсь обмежений запас фактів. <_<

Може мені здається, але про підтирання конституцією, рейтинги і інститут виноробства я уже читав

Посилання на коментар

Тебе й ловити не потрібно - сама піймалась :lol:

Чому в 2009-му не голосувала за Ющенка?

"дядя Коля! Ты - дурак?"

Юльчик призвала в 2004 за Ющенко - мы за него и отправили малявки. Если б в этом году, она сообразила - и призвала за СВОБОДУ - половина парламента были б свободовцы.

В 2010 голосовала за того, в отношении кого мои политические взгляды не изменятся. Пока она и я живы.

Посилання на коментар

Свобода типові крикуни. Політичні клоуни.

Щоб підняти Україну потрібно працювати, а не закони про графу національності в паспорті писати.

Ну і це партія розколу України. Кривавого розколу з війною і жертвами.

Це хто ж воювати буде? Юлька харків"янка проти мене львів"янки? Не думаю, ми краще домовимося і зробимо тобі "темну".

А тут хто воювати зібрався?

Зенітки для Януковича *http://tvi.ua/blog/zenitky_dlya_yanukovycha

Президент так покращив життя пересічних, що його тепер потрібно зенітками охороняти - так і лізуть до нього дякувати, спокою нема.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...