Перейти до змісту
Український політичний форум

Старі-нові обличчя

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 670
  • Створена
  • Остання відповідь

А я з тобою прощалася?

Не сподівайся, що я принижуся до такого рівня.

Сиди тихо і я забуду, що ти існуєш. Як тільки почую, що ти тут займаєшся агітацією - сеанс повториться. І так до повного викоренення бидла з твоєї сутності.

Не Вам, пані, вирішувати що мені робити.

Захочу буду агітувати... Захочу не буду...

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Сиди тихо і я забуду, що ти існуєш. Як тільки почую, що ти тут займаєшся агітацією - сеанс повториться. І так до повного викоренення бидла з твоєї сутності.

Перевіримо

ГОЛОСУЙТЕ ЗА ПАРТІЮ РЕГІОНІВ - НАЙКРАЩУ ПАРТІЮ УКРАЇНИ

:P

Посилання на коментар

Фі на тебе, Рібінович - він ж ригоАнал :lol:

я вот не пойму тебя

он такой же украинец как и ты

он живёт в украине и так же более за эту страну , более того и он и ты хотите что бы вашим потомкам осталась упорядоченная страна в которой можно жить

почему же вы ругаетесь постоянно - вы расходитесь только в средствах и всё

как могут договориться ваши депутаты если вы не можете договориться между собой

Посилання на коментар

я вот не пойму тебя

он живёт в украине и так же более за эту страну , более того и он и ты хотите что бы вашим потомкам осталась упорядоченная страна в которой можно жить

рабинович, свариться тільки вона.

Я спочатку намагався порозумітись, висловити свою позицію, а тепер відверто прикалуюсь.

Ну це так, між нами... ;)

Посилання на коментар

Нє-а

так как думаешь - что мешает вам договориться ? нравится вам или нет но вам жить вместе в одной стране
Посилання на коментар

я вот не пойму тебя

Ми розходимося і в засобах, і в системах цінностей, і в багато інших речах.

Я з ним не сварюся - я його зневажаю. Коли ти запитуєшся, чому в нас все так погано - то ось тобі свен, який не хоче, щоб було добре. Бо лише дебіл буде голосувати за політичну силу, яка за три роки влади опустила Україну нижче плінтуса. Якщо за Ющенка нашому президенту аплодував Європарламент, то тепер нашого президента взагалі не хочуть бачити в Європі. За цілий рік Янукович не здійснив ЖОДНОГО Європейського візиту.

Я вже мовчу про те, що вони творять в середині країни.

Та, говорити можна багато, я ніколи нікого не звинувачую просто так - у мене завжди є факти і доводи. Якщо ти запитуєшся - значить не читаєш.

А виховувати дорослого мужика, який прийшов на політичний форум - не маю ніякого бажання. Зараз не радянські часи, коли все приховувалося. Якщо б хотів знайти правду - він би її знайшов. Але для нього головніше клаптик дороги, який у нього проклали під домом і сто гривень премії, яку йому виплалити після кризи, а не майбутнє його країни.

І взагалі, якщо розібратися - він і Рижа стоять на одному боці. І байдуже, що той розмовляє українською, це лише грає проти нього, бо партія, якій він віддав свій голос, проголосувала відміну дублювання фільмів українською і за п"ять років я вперше нещодавно дивилася в кінотеатрі фільм російською мовою.

Посилання на коментар

так как думаешь - что мешает вам договориться ? нравится вам или нет но вам жить вместе в одной стране

Домовитись можуть люди котрі не тільки говорять, а й слухають

А ще, при домовленостях (крім капітуляції), не може бути згоди коли одна сторона отримує тотальну перемогу, а інша тотальну поразку. Домовленості мають на увазі взаємні компроміси.

Посилання на коментар

Ми розходимося і в засобах, і в системах цінностей, і в багато інших речах.

Я з ним не сварюся - я його зневажаю. Коли ти запитуєшся, чому в нас все так погано - то ось тобі свен, який не хоче, щоб було добре. Бо лише дебіл буде голосувати за політичну силу, яка за три роки влади опустила Україну нижче плінтуса. Якщо за Ющенка нашому президенту аплодував Європарламент, то тепер нашого президента взагалі не хочуть бачити в Європі. За цілий рік Янукович не здійснив ЖОДНОГО Європейського візиту.

Я вже мовчу про те, що вони творять в середині країни.

Та, говорити можна багато, я ніколи нікого не звинувачую просто так - у мене завжди є факти і доводи. Якщо ти запитуєшся - значить не читаєш.

А виховувати дорослого мужика, який прийшов на політичний форум - не маю ніякого бажання. Зараз не радянські часи, коли все приховувалося. Якщо б хотів знайти правду - він би її знайшов. Але для нього головніше клаптик дороги, який у нього проклали під домом і сто гривень премії, яку йому виплалити після кризи, а не майбутнє його країни.

І взагалі, якщо розібратися - він і Рижа стоять на одному боці. І байдуже, що той розмовляє українською, це лише грає проти нього, бо партія, якій він віддав свій голос, проголосувала відміну дублювання фільмів українською і за п"ять років я вперше нещодавно дивилася в кінотеатрі фільм російською мовою.

знаешь , в твоих рассуждениях есть один прокол - за вашего юща проголосовала как минимум половина населения

значит не для всех он плохой

и и ты не можешь считать уродами и дебилами половину своего народа

такие счёты приведут к расколу в стране и разделению украины

Посилання на коментар

Домовитись можуть люди котрі не тільки говорять, а й слухають

А ще, при домовленостях (крім капітуляції), не може бути згоди коли одна сторона отримує тотальну перемогу, а інша тотальну поразку. Домовленості мають на увазі взаємні компроміси.

договориться могут люди которые хотят договориться

кроме того нет ни одного договора в котором бы обе стороны выигрывали бы одинаково

ну не встречал я ни одного такого договора , всегда кто то получает хоть чуть чуть но больше другого

совков это бесит

остальные это понимают, потому что преимущество в договоре получает та сторона которая меньше в нём заинтересована

так и тут - если одной группы населения больше - им всё равно придётся договариваться с другой стороной хотя и на условиях большей выгоды для большей группы - их больше и вес их слова больший

договариваться приходится потому что другой вариант - принудить обычно заканчивается разрухой и гражданской войной

Посилання на коментар

кроме того нет ни одного договора в котором бы обе стороны выигрывали бы одинаково

ну не встречал я ни одного такого договора , всегда кто то получает хоть чуть чуть но больше другого

совков это бесит

остальные это понимают, потому что преимущество в договоре получает та сторона которая меньше в нём заинтересована

так и тут - если одной группы населения больше - им всё равно придётся договариваться с другой стороной хотя и на условиях большей выгоды для большей группы - их больше и вес их слова больший

договариваться приходится потому что другой вариант - принудить обычно заканчивается разрухой и гражданской войной

Та і я про це ж, тільки не так багатослівно
Посилання на коментар

Рабінович, коли б у вас були люди, які кажуть, нам все рівно хто, як і що робить, але ми хочемо - стабільну зарплату, пенсію, рівні дороги - нехай при тому влада краде, прикриває корупцію, будує поліцейську державу - ми на все це закриваємо очі, лиш би мати спокій і стабільність. Ти б з такими людьми домовлявся?

Зрозумій - ПР - це минуле, крок назад, за ними нема жодного достойника, якого називають совість нації чи гордість нації. Сказати, що ти голосував за ПР, наприклад, в Києві, це ганьба.

І не дивися на його показову ввічливість. Він спокійний, бо наразі він в більшості, а я нервую, бо все погано: вони продовжили базування ЧФ ще на 30-ть років, вони хочуть вступати в МС. Вони не хочуть випускати Тимошенко - а це лідер опозиції, без якого Європа не піде ні на які перемовини з нашою владою.

Посилання на коментар

З таким як цей суб"єкт домовитися нереально, бо він голосував за ПР з ідеї - примітивної, основаної на власній вигоді, але не бездумно. Домовитися можна, вірніше, перетягнути на свій бік, лише тих людей, які живуть на СУ і яких досі лякають нациками і Свободою. Це переважно аморфні люди, ідеї в них нема, їм живеться бідно при будь-якій владі - тому з ними ще можна домовитися, щоб вони голосували проти ахметових і коломойських, які зробили їх міста пустками через екологію і бідність.

Посилання на коментар

Та і я про це ж, тільки не так багатослівно

А про це ти коли будеш говорити? Мож покопаєшся у старих новинах - коли рейтинг України був таким низьким у світі?

А ти, очевидно, хочеш, щоб негативні новини доходили до 100%? Тому і голосував за ПР?

Експерт: у світових ЗМІ 80% негативної інформації про Україну

У світових ЗМІ негативна інформація про Україну доходить до 80%.

Про це розповів в ефірі Голосу Америки директор Українського інституту у Лондоні Андрій Гундер.

Він зазначив, що його інститут кожного дня проводить моніторинг публікацій в закордонних ЗМІ про Україну.

"На превеликий жаль пишуть про Україну переважно негативно. Іноді виходить навіть до 80% негативу, і 20% новин, які позитивні", - сказав Гундер.

За його словами, серед негативний характеристик, які дають Україні, це те, що вона небагата, політично нестабільна.

Посилання на коментар

Перевіримо

ГОЛОСУЙТЕ ЗА ПАРТІЮ РЕГІОНІВ - НАЙКРАЩУ ПАРТІЮ УКРАЇНИ

:P

Сказало бидло Свен

Посилання на коментар

З таким як цей суб"єкт домовитися нереально, бо він голосував за ПР з ідеї - примітивної, основаної на власній вигоді, але не бездумно.

я тоже голосую исключительно из соображений личной выгоды
Посилання на коментар

да вопрос рабинович закинул заковыристый. Я пол-часа думала как ответить..... Поразил меня в самое сердце.

Слушай кратко :

он не такой же.

он не болеет.

почему? всё элементарно. Наташа сразу сказала : я не хочу чтоб мои дети искали счастье где-то на чужине. А он сказал : еще и благословлю своих детей, чтоб уехали отсюда.

Логический вывод-

если бы он болел также как Ната - он признал бы, что при этой власти ничего путного построить невозможно. Правды, защиты найти - нереально.

Человек понимает это, когда попадает в экстремальную ситуацию. Тогда приходит прозрение.

Нельзя жить одним сегодняшним днем. Нельзя доверять бандитам и мошенникам. Даже если на данный момент - тебе и сносно существуется.

Он слеп. Он не видит, что творится вокруг. Он признает и соглашается с этим. Это худший вид подчинения. Закрыть глаза. Это тот девиз идиота с завязанными глазами _ "моя хата с краю" Не горит же?

Это достойно осуждения Это необходимо искоренять и срывать повязку. Даже если больно.

Посилання на коментар

А про це ти коли будеш говорити? Мож покопаєшся у старих новинах - коли рейтинг України був таким низьким у світі?

А ти, очевидно, хочеш, щоб негативні новини доходили до 100%? Тому і голосував за ПР?

А чи пані забула, що Ющенко в 2 останніх роки своєї каденції теж був невиїзним, і Кучма теж? А пані часом не пам'ятає які тоді були світові новини про Україну?

Ви взмозі пов'язати ці факти?

Посилання на коментар

да вопрос рабинович закинул заковыристый. Я пол-часа думала как ответить..... Поразил меня в самое сердце.

Слушай кратко :

он не такой же.

он не болеет.

почему? всё элементарно. Наташа сразу сказала : я не хочу чтоб мои дети искали счастье где-то на чужине. А он сказал : еще и благословлю своих детей, чтоб уехали отсюда.

Логический вывод-

если бы он болел также как Ната - он признал бы, что при этой власти ничего путного построить невозможно. Правды, защиты найти - нереально.

Человек понимает это, когда попадает в экстремальную ситуацию. Тогда приходит прозрение.

Нельзя жить одним сегодняшним днем. Нельзя доверять бандитам и мошенникам. Даже если на данный момент - тебе и сносно существуется.

Он слеп. Он не видит, что творится вокруг. Он признает и соглашается с этим. Это худший вид подчинения. Закрыть глаза. Это тот девиз идиота с завязанными глазами _ "моя хата с краю" Не горит же?

Это достойно осуждения Это необходимо искоренять и срывать повязку. Даже если больно.

Все я розумію...

Саме тому кістьми ляжу, але дітей відправлю на чужину.

Але зараз ПР - це менше зло з усіх можливих в Україні.

Якщо ні, то я готовий прочитати список кращих партій

Чекаю список

Посилання на коментар

Слушай кратко :

он не такой же.

он не болеет.

Логический вывод-

Ой шото мине подсказывает, шо Свен во многом откровеннее и чище Ори. А политические взгляды изменчивы.

Посилання на коментар

Все я розумію...

Але зараз ПР - це менше зло з усіх можливих в Україні.

Якщо ні, то я готовий прочитати список кращих партій

Чекаю список

Побереги кости. Список лучших партий каком смысле?

Посилання на коментар

я тоже голосую исключительно из соображений личной выгоды

Тобто, ти вибираєш сто гривень в кишені проти, наприклад, відсутності небезпеки з боку арабів, навіть якщо ти живеш далеко від їх кордонів, а тих сто гривень тобі не хватає щоб поїхати у відпустку за кордон.

Посилання на коментар

Ой шото мине подсказывает, шо Свен во многом откровеннее и чище Ори. А политические взгляды изменчивы.

вот тут ты грубо ошибаешься. Если политические взгляды изменчивы - то это уже не взгляды. А подмигивание.

Подумай минуту. !

Так? Нет?

Посилання на коментар

А тепер зауважте на його відповідь:

Все я розумію...

Ну не бидло?!!!! Особливо, якщо зважити на ось таке життя, яке зовсім не виняток

Кілька слів про собаче життя *http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ltGpPHY9cYU#t=355s

Посилання на коментар

вот тут ты грубо ошибаешься. Если политические взгляды изменчивы - то это уже не взгляды. А подмигивание.

Подумай минуту. !

Так? Нет?

Нет, не так.
Посилання на коментар

Побереги кости. Список лучших партий каком смысле?

В сенсі вибору

От за кого було голосувати на минулих виборах?

за Батьківщину? - бачив результат Майдану

за КПУ? - дякую, хватило в дитинстві

за Свободу? - не хочу громадянської війни

за УДАР? - я ще не знаю хто вони і що з себе представляють

за іншу з 20-ти? - навіть малюку зрозуміло що то технічні

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...