Перейти до змісту
Український політичний форум

Старі-нові обличчя

Рекомендовані повідомлення

Та ні, ти вишукуєш ОСОБИСТИХ ворогів. З ними і борешся. Я так не вмію - тут у мене тільки світоглядні опоненти і вороги. Поки тобі хтось не заллє сала за комір - ти будеш муркати навіть біля ось такого свена. Я ж його просто фізично не можу винести - він мені огидний.

Тому, дійсно - ВСЕ, більше мене не проси. Нема в мене більше мотивації - я тобі казала. Ще раз попробувала - не в кайф і не можу себе примусити.

Я тільки прошу - не звинувачуй нікого тим, що мене вижили. Мене вижити нереально - я можу лише піти, причому добровільно.

АМІНЬ!!!!

Пані йде?

P.S. Свен не такий уже й огидний :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 670
  • Створена
  • Остання відповідь

Та ні, ти вишукуєш ОСОБИСТИХ ворогів. З ними і борешся. Я так не вмію - тут у мене тільки світоглядні опоненти і вороги. Поки тобі хтось не заллє сала за комір - ти будеш муркати навіть біля ось такого свена. Я ж його просто фізично не можу винести - він мені огидний.

Тому, дійсно - ВСЕ, більше мене не проси. Нема в мене більше мотивації - я тобі казала. Ще раз попробувала - не в кайф і не можу себе примусити.

Я тільки прошу - не звинувачуй нікого тим, що мене вижили. Мене вижити нереально - я можу лише піти, причому добровільно.

АМІНЬ!!!!

мать твою. ЧТО ВСЁ?!!! БЛять, ты меня вынуждаешь по морозу снова на Львов ехать? Так я ж припезденная, я поеду. И найду. Наташа, ну что за истерики? Я ж не медик. Ну что же ты творишь? НУ ЧТО С ТОБОЙ, роднусик?

Ну что мне делать

знаю. !! щас буду жаловаться. В инстанцию. пусть только попробует не ответить....

Посилання на коментар

АМІНЬ!!!!

А попробуй просто все что здесь пишется принять как развитие кругозора существующих взглядов и позиций. Думаю пригодится в дальнейшим меньше затрачивать время для определения сучности людей.Где то избавит от ошибок и разочарований.
Посилання на коментар

ты не понимаешь. Она просто устала. Ей надоело. Так бывает

вам не понять.

ей

н-е-и-н-т-е-р-е-с-н-о

Понимаю Поэтому раньше и сказал что ей самой с таким подходом тяжелее всего.
Посилання на коментар

А попробуй просто все что здесь пишется принять как развитие кругозора существующих взглядов и позиций. Думаю пригодится в дальнейшим меньше затрачивать время для определения сучности людей.Где то избавит от ошибок и разочарований.

Ви мені надзвичайно симпатичний - повірте. Але при всій повазі - я все це пройшла і пережила - всі ці розвитки і зміни - я почала з УП, а там колись суперечки були ого-го. Тому мені тепер нецікаво з примітивом типу Свен, який плутається в елементарних речах.

Дивіться, навіть умнічка Рабі апелює стереотипами: ВЛАДА НАРОДУ. Та де в якій країні народ має владу? Де в якій державі зародилася і втрималася анархія - лад при якому дійсно народ має владу? НІДЕ!

Народ має право на вибір і бунт. Владу ж має еліта - купка людей, яка ДОБРОВІЛЬНО бере на себе зобов"язання і готова за них відповідати. Народу залишається хіба вірити їм і користуватися з результатів їх влади. І ВСЕ!!!! Це правда.

А Демократія - це влада народу - гарна обкладинка і не більше.

Посилання на коментар

Ви мені надзвичайно симпатичний - повірте. Але при всій повазі - я все це пройшла і пережила - всі ці розвитки і зміни - я почала з УП, а там колись суперечки були ого-го. Тому мені тепер нецікаво з примітивом типу Свен, який плутається в елементарних речах.

Дивіться, навіть умнічка Рабі апелює стереотипами: ВЛАДА НАРОДУ. Та де в якій країні народ має владу? Де в якій державі зародилася і втрималася анархія - лад при якому дійсно народ має владу? НІДЕ!

Народ має право на вибір і бунт. Владу ж має еліта - купка людей, яка ДОБРОВІЛЬНО бере на себе зобов"язання і готова за них відповідати. Народу залишається хіба вірити їм і користуватися з результатів їх влади. І ВСЕ!!!! Це правда.

А Демократія - це влада народу - гарна обкладинка і не більше.

А нужна ли народу власть как таковая. Обыватель он он с точки зрения идеологи всегда эгоистичен.Единицы способны связать свою жизнь органично с целым народом.И только теоретически.Почему? Да только потому что демократия это глубоко условное понятие.Она применима там где уже сложилось гражданское общество и ограничена роль денег.Украинский инструмент демократии это уголовные единицы.
Посилання на коментар

А нужна ли народу власть как таковая. Обыватель он он с точки зрения идеологи всегда эгоистичен.Единицы способны связать свою жизнь органично с целым народом.И только теоретически.Почему? Да только потому что демократия это глубоко условное понятие.Она применима там где уже сложилось гражданское общество и ограничена роль денег.Украинский инструмент демократии это уголовные единицы.

Я там Юлю цитувала з цього ніку, хотіла, щоб її пост побачив Отчім, неохота переєстровуватися, тому відповідаю з цього

Так ось, про владу - ви маєте рацію - влада народу не потрібна, народ, як ті раби, випущені після скасування рабства - не знали що робити з волею і просилися назад до господаря - так само і народ, причому не тільки наш, а й в країнах, які ми називаємо цивілізованими - боїться вантажу відповідальності.

З цього приводу дуже показовим є момент з фільму "9 життів Нестора Махно". Махно шиє чоботи, сьогодні його черга шити чоботи, але до нього з запитаннями приходять люди, чия черга вирішувати проблеми громади. Махно їх виганяє: ЗАВТРА буде моя черга, а сьогодні я шию чоботи. Але люди не вгамовуються, тому він змушений разом з ними приймати рішення.

Не знаю чому назвали демократію - владою народу. Мож, щось не так пішло, а мож, для заохочення людей боротися за свої права. Але тепер вже ясно видно - що народ влади мати не може. Але може, вміло використавши своє право на вибір і бунт, формувати еліту, яка буде мати цю владу. Ось ці традиції, або інакше, громадянське суспільство - це результат вмілого використання народу своїх прав.

І якщо бути справедливим - то треба сказати, ми йдемо у вірному напрямку - підсвідомо. Бо теоретично ніхто народу не пояснює, що таке істинна демократія - бояться, причому і влада, і опозиція.

Посилання на коментар

Свен і Бакула , вам привіт від українців за професіонала Бориса прохюндая. Це завдяки йому і під вашим прикриттям українці більше не можуть планувати свої пересування по країні і за її рубежі.

_______

Борис Викторович должен очень серьезно воспринимать слова о том, что отныне, благодаря его руководству, мы не можем планировать свои поездки по стране и за ее пределы, потому что:

- самолеты международных рейсов опаздывают или не вылетают в то время, которое указано в билете

- внутренние авиарейсы настолько дороги и настолько некачественные, что они не далеко ушли от сельской авиации 1970-х годов

- автодороги как были в большинстве своем ужасными, так и остались, а теперь их как бы случайно и неожиданно замело снегом, к чему, естественно, никто не был готов

- современные корейские поезда наверняка хороши и наверняка очень-очень дешевы, но, Борис Викторович, они не ходят, что бы вы ни говорили.

Сегодня чуть ли впервые в своей жизни я вынужден задуматься над тем, что мне придется отменить ряд запланированных полетов и поездок на машине и на поезде на период зимы, потому что я не хочу мерзнуть в полях и степях, а добраться до пункта назначения у меня нет никаких шансов. Я хотел потратить деньги, финансируя возглавляемую вами инфраструктуру, но не стану, потому как риск для кошелька оказался меньше риска для жизни. А у меня дети.

Вчера я проехал на машине по трассе Киев-Одесса. По радио сообщали, что дорогу замело и что уборочная техника работает круглосуточно. На самом деле во многих местах дорога чистая, но сильный ветер сдувает на дорогу снег, который был навален уборочной техникой на обочины. За время езды туда и обратно я видел лишь два бульдозера. А самое ужасное, что на дороге есть большие обледеневшие участки. Один раз мою машину повело, но я справился с управлением. Несколько грузовых машин не справились, и их развернуло и выбросило в кювет. Лед и снег вчера никто не убирал. Скорость движения – 50 км\ч максимум, хотя на чистых участках дороги можно ехать и 130 (здесь такая скорость разрешена). В итоге расстояние, которое я преодолевал раньше за 5 часов, отняло у меня больше 7-ми, а у других водителей намного больше. А что происходит на других дорогах, страшно подумать.

Украина парализована, и теперь мы, как наши предки сто лет назад, вынуждены ждать весны, когда можно будет выйти за пределы своего двора

Посилання на коментар

Уважаемая Натуся. И вам привет от украинцев. У мене з діда-прадіда усі родичі українці. Навряд чи ви знайдете прізвище українське більш старовинне, аніж Бакула.

Что вы делаете? Объясните сама себе. Вы пытаетесь, нас украинцев разделить на два противоборствующих лагеря? Что бы мы воевали между собой? И у вас это получается!

Хочу вам напомнить, что в Древне Римской империи наибольшим позором было распятие на кресте. С тех пор, и по сегодняшний день, христиане носят под исподней одеждой Крестик. В знак того, что мы берём часть позора Иисуса Христа на свою душу. Мы несём ответственность за всё хорошее и за всё плохое, что твориться в мире.

Вы меня и Свена обвиняете в том холоде и снегопаде, который обрушился на Украину? Я согласен, я беру эту ответственность на свою душу. Лишь бы вам было кого обвинить, и на кого излить свою злобу. Ведь должно же зло (злоба) где-то погибнуть? Почему не на моей душе?

Вот только просьба к вам и вам подобным. Не нужно под своими матюками ставить подпись "Аминь". Вы сейчас даже не можете представить, какое зло вы впускаете в свою душу. И это зло вас распирает и губит! Вы даже не способны адекватно воспринимать реальность. Из ваших уст идут только сплошные матюки.

Посилання на коментар

Навряд чи ви знайдете прізвище українське більш старовинне, аніж Бакула.

Доказательства в студию....

Что за фамилия такая ???

----------------------------------------------------------------------------

Скотт Стюарт Бакула американский актёр, известный по роли Сэма Беккета в телесериале Квантовый скачок.

Bacula — кроссплатформенное клиент-серверное программное обеспечение, позволяющее управлять резервным копированием, восстановлением, и проверкой данных по сети для компьютеров и операционных систем различных типов.

:D:D:D

Посилання на коментар

Джин, дружище, я с тобой согласен полностью. Тільки я хочу сказати, що я не цураюсь свого прізвища, я не цураюсь того, що я українець.

Посилання на коментар

А что более древней фамилии чем Бакула нет?

И чем она так известна?

Вот ДРАКУЛА это другое дело...)))

Посилання на коментар

Джин, дружище, я с тобой согласен полностью. Тільки я хочу сказати, що я не цураюсь свого прізвища, я не цураюсь того, що я українець.

Я это оценил.Не каждый открыто пишет свою фамилию.
Посилання на коментар

Уважаемая Натуся. И вам привет от украинцев. У мене з діда-прадіда усі родичі українці. Навряд чи ви знайдете прізвище українське більш старовинне, аніж Бакула.

Что вы делаете? Объясните сама себе. Вы пытаетесь, нас украинцев разделить на два противоборствующих лагеря? Что бы мы воевали между собой? И у вас это получается!

Хочу вам напомнить, что в Древне Римской империи наибольшим позором было распятие на кресте. С тех пор, и по сегодняшний день, христиане носят под исподней одеждой Крестик. В знак того, что мы берём часть позора Иисуса Христа на свою душу. Мы несём ответственность за всё хорошее и за всё плохое, что твориться в мире.

Вы меня и Свена обвиняете в том холоде и снегопаде, который обрушился на Украину? Я согласен, я беру эту ответственность на свою душу. Лишь бы вам было кого обвинить, и на кого излить свою злобу. Ведь должно же зло (злоба) где-то погибнуть? Почему не на моей душе?

Вот только просьба к вам и вам подобным. Не нужно под своими матюками ставить подпись "Аминь". Вы сейчас даже не можете представить, какое зло вы впускаете в свою душу. И это зло вас распирает и губит! Вы даже не способны адекватно воспринимать реальность. Из ваших уст идут только сплошные матюки.

Ти диви, воно мало, що дурника з себе клеїть, воно ще й вирішило за українським прізвищем заховатися. Та мені пофік твоє прізвище, хоч татарське, ти коли поряд з написом Партія Регіонів ставив галочку, ти знав, що в їх членах є такий собі міністр Дмитро Табачнік, який реально ділив Українців - на правильних і не правильних.

Нинішній міністр освіти відмовився вибачитися перед мешканцями Західної України за власні слова про "вбивць, зрадників і посібників гітлерівських катів" http://www.istpravda.com.ua/short/2010/11/13/4551/

Ти коли обирав їх депутатами, ти не знав, що вони за три роки накрали на мільярди і нікому невідомий бізнесмен місцевого розливу Олександр Янукович став другим за статками олігархом України. А йди запитайся - який такий завод він побудував в Україні за ці три роки, яку таку галузь підняв, за що заслужив твою подяку і місце депутата ВР

Син Януковича вскочив до п'ятірки найвпливовіших http://www.pravda.com.ua/news/2012/08/31/6971795/

Ти про злобу згадав - нема в мене до тебе злоби - є лише презирство і огида, як до слимака.

А про душу тобі краще думати свою, бо не я голосувала за депутата Іванющенка, який через підставні фірми вкрав у держави 7 млрд, які йому виділили для утеплення сиротинців і дитячих будинків.

Друзі президента нагріли дітей http://www.pravda.com.ua/articles/2012/11/20/6977803/

Ще хочеш? Гаразд, переварюй, наступну порцію отримаєш потім, якщо ще наважишся зі мною говорити про високе.

Посилання на коментар

Уважаемая Ева_vl. Дело не в фамилии. Дело в том, что нас украинцев делят. Мне это очень больно.

Разрешите вам рассказать один случай из моей жизни. Я года три назад ехал из Скадовска к себе в Херсон на автобусе. Когда я зашёл в автобус, то спросил у водителя, сколько стоит проезд. Спросил я на русском языке. И вдруг, я слышу слова на ряд сзади меня: "Понаїхали москалі!". Мне стало так обидно! Ведь я ездил в курортный город Скадовск не для того, что бы загорать и плескаться в море. Я ездил только ради того, что бы помянуть своего дядю, которому на тот момент исполнилось 40 дней. У меня в Скадовске на кладбище лежит родной дядя, а в Херсоне до бесконечности много родственников. То есть, это моя родная земля. Почему мне говорят "Понаїхали москалі!"? Зачем вы делите нас, украинцев? Я промолчал, и ничего не ответил.

Вот и сейчас. Я так понимаю, что все эти олигархи – это одна и та же банда. Но, одни голосуют за ПР, только потому, что они наши. Другие голосуют за "оппозицию", только потому, что они наши. То есть, нас делят для того, что бы властвовать. И ни у кого на этом форуме не возникает мысль, что мы сами на что-то способны, без олигархов, без панов.

Посилання на коментар

Вот и сейчас. Я так понимаю, что все эти олигархи – это одна и та же банда. Но, одни голосуют за ПР, только потому, что они наши. Другие голосуют за "оппозицию", только потому, что они наши. То есть, нас делят для того, что бы властвовать. И ни у кого на этом форуме не возникает мысль, что мы сами на что-то способны, без олигархов, без панов.

Сами мы толпа не более...
Посилання на коментар

. И ни у кого на этом форуме не возникает мысль, что мы сами на что-то способны, без олигархов, без панов.

рота партизан не продержится и 5 минут против взвода регулярной армии

как думаешь почему?

Посилання на коментар

Ти ні на що не здатний - це факт. Ти навіть не наважився на протестне голосування, я вже мовчу про те, щоб ти кинув запальну суміш у вікно олігарху. Ти боягуз. І ось тут ти не нападаєш, а скиглиш, виправдовуєшся. Тьху, мене нудить від тебе, слизняк!!!

Посилання на коментар

Шановна Оріано. Я не ховаюсь за своїм прізвищем, мені це прізвище дісталося від батька.

Що старується Дмитра Табачника. Так він каже гірку правду про історію України. Я розумію, що для вас ця правда не подобається. Але, правда є правдою. Якщо ви бажаєте, давайте про це поговоримо окремо, на іншій гілці форуму.

Я з вами не пив горілки, не трахався, чому ви звертаєтесь до мене на "ти"? Я старше за вас. У вас корона на голові? Ви усіх так зневажаєте, тільки через те, що вони проголосували не так як ви? Скіки злоби та ненависті, прости вас Господь.

Скільки б ви не казали про злочинність ПР, про родину Януковичей, та можливо я знаю більше зі свого власного досвіду. Але, що робити, якщо ви голосуєте за "опозицію" тільки тому, що це "Наші", то ми, мешканці сходу і півдня голосуємо за ПР тільки тому, що це "наші".

Можливо, ми почнемо діалог без матюків? Ви допускаєте таку можливість?

Посилання на коментар

Шановна Оріано. Я не ховаюсь за своїм прізвищем, мені це прізвище дісталося від батька.

Що старується Дмитра Табачника. Так він каже гірку правду про історію України. Я розумію, що для вас ця правда не подобається. Але, правда є правдою. Якщо ви бажаєте, давайте про це поговоримо окремо, на іншій гілці форуму.

Я з вами не пив горілки, не трахався, чому ви звертаєтесь до мене на "ти"? Я старше за вас. У вас корона на голові? Ви усіх так зневажаєте, тільки через те, що вони проголосували не так як ви? Скіки злоби та ненависті, прости вас Господь.

Скільки б ви не казали про злочинність ПР, про родину Януковичей, та можливо я знаю більше зі свого власного досвіду. Але, що робити, якщо ви голосуєте за "опозицію" тільки тому, що це "Наші", то ми, мешканці сходу і півдня голосуємо за ПР тільки тому, що це "наші".

Можливо, ми почнемо діалог без матюків? Ви допускаєте таку можливість?

Ну давай открывай ветку ( тему )
Посилання на коментар

Ну давай открывай ветку ( тему )

Яку тему? "Чому я лох?" або "Вони мають мене за бидло, а я не проти"

Я взагалі не знаю нащо він виліз на форум.

_________

Слухай, Бакула, ось ти кажеш: ви голосуєте за "опозицію" тільки тому, що це "Наші", то ми, мешканці сходу і півдня голосуємо за ПР тільки тому, що це "наші".

А ти хоч розумієш, наскільки вони різняться - ті що "ваші" і ті, що "наші"? Ну ось назви хоча б одного олігарха, якого ти вважаєш "моїм"?

Посилання на коментар

Пані повернулась? :lol:

Я знав що я Вам не байдужий B)

P.S. Чекаю на свою адресу купу лайки і жодного компліменту

Посилання на коментар

Я знав що я Вам не байдужий B)

P.S. Чекаю на свою адресу купу лайки і жодного компліменту

если нужны ощущения острые можем доставить тебе удовольствие (с)

как насчёт наоборот - куча комплиментов и ни одного мата?

Посилання на коментар

как насчёт наоборот - куча комплиментов и ни одного мата?

Від Оріани годі чекати :rolleyes:
Посилання на коментар

Від Оріани годі чекати :rolleyes:

Важко назвати проститутку з окружної жрицею кохання.

Ти на політичному форумі саме в такому становищі, так що отримаєш всі заслужені компліменти сповна - не хвилюйся.

До речі, я не матюкаюся - так що перестань брехати.

Посилання на коментар

[

Пані повернулась? :lol:

А я з тобою прощалася?

Не сподівайся, що я принижуся до такого рівня.

Сиди тихо і я забуду, що ти існуєш. Як тільки почую, що ти тут займаєшся агітацією - сеанс повториться. І так до повного викоренення бидла з твоєї сутності.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...