Перейти до змісту
Український політичний форум

Старі-нові обличчя

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 670
  • Створена
  • Остання відповідь

ну разные ситуации бывают...

например, человек не может предположить, что завтра насмерть разобьется на своей новенькой автивке вместе с детьми. И останутся его престарелые родители (не алкаши и не ледари) жить на пенсию в две тысячи на двоих.. И никто пальцем не шелохнёт им помочь.. Скажут - ждите покращення.. Вже вчора.

( грязно выматюкалась и ушла курить)

Жирафа... Ты сейчас смерти человеку пожелал только за то, что ему при ПР стало, как ему кажется, жить лучше, сытнее? Ты чего? Он гражданин Украины. Он имеет право выбирать и быть избранным. По собственному усмотрению. Ты на самом деле не предполагаешь, что он говорит искренне и ему сытнее при нынешней власти? Я тебе таких примеров приведу на вскидку 20-30 только среди моих товарищей и знакомых.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

А далі - я ж тобі казала: у тебе буде горіти земля пд ногами. Ти будеш боятися признатися, що голосував за бандюків, але щоденні їх "звитяги" будуть тобі це нагадувати і в тебе в голові буде стукати: це я, це я...це я...

Глянь на цю рожу, його місце лише на плакатах Їх розшукує міліція. Тепер він заправляє в Криму. Дивись і знай - ЦЕ ТИ

http://blogs.pravda.com.ua/authors/pashaev/50d1fe6b56ca1/

Блин... Ну тебя реально несет... Вот хотел тебя больше не материть, но вижу, что не получится...

Посилання на коментар

вот уже второй раз пытаюсь добиться, никто не хочет ответить:

Что даёт Украине этот таможенный союз???

Из-за которого вчера нашего Хама кышнули. И почему он не выгоден нашим алигаторам? Что они всеми конечностями упираются. Может там какие-то ограничения существуют?

ТС Украине не дает ничего. ТС - это ярмо, которое добровольно принудительно надевает РФ своим сателитам. Украина сопротивляется. Олигархи в ТС не хотят потому, что в таком случае их начнут поглощать российские коллеги. Нашим выгоднее западное IPO что автоматически легализирует первоначальную приватизацию бывшего госимущества. Россияне же отнимут и задавят.

Посилання на коментар

Жирафа... Ты сейчас смерти человеку пожелал только за то,

сделай одолжение - пиши мой ник либо правильно, или (я разрешаю своим друзьям) - называй по имени.

второе : я польщена, что ты меня (подобно кикахе и митичу, вздумавших уколоть Еву), переименовал в мужчину и применяешь ко мне глаголы как к лицу мужского рода. Значит - счел за равную себе личность. В третьих : когда я желаю - я так и говорю : "чтоб ты сдох" , и не надо перефразировать из моих фигуральных предположений - реальные пожелания.

четвертое - мне совершенно на...чхать, за кого голосовал или кого из политиков предпочитает данный пан из Кузнецовска. Я потеряла к нему интерес как к собеседнику.

К тому же, думаю, он в адвокатах не нуждается.

последнее :

Я НЕ ВЫНОШУ КОГДА МНЕ ПРИ ВСЕХ ДЕЛАЮТ ЗАМЕЧАНИЯ ЛЮДИ, к которым я повёрнута спиной и не жду пакостей. Я К ТАКОМУ НЕ ПРИВЫКЛА И С ТРУДОМ ПРОЩАЮ.

Посилання на коментар

сделай одолжение - пиши мой ник либо правильно, или (я разрешаю своим друзьям) - называй по имени.

второе : я польщена, что ты меня (подобно кикахе и митичу, вздумавших уколоть Еву), переименовал в мужчину и применяешь ко мне глаголы как к лицу мужского рода. Значит - счел за равную себе личность. В третьих : когда я желаю - я так и говорю : "чтоб ты сдох" , и не надо перефразировать из моих фигуральных предположений - реальные пожелания.

четвертое - мне совершенно на...чхать, за кого голосовал или кого из политиков предпочитает данный пан из Кузнецовска. Я потеряла к нему интерес как к собеседнику.

К тому же, думаю, он в адвокатах не нуждается.

последнее :

Я НЕ ВЫНОШУ КОГДА МНЕ ПРИ ВСЕХ ДЕЛАЮТ ЗАМЕЧАНИЯ ЛЮДИ, к которым я повёрнута спиной и не жду пакостей. Я К ТАКОМУ НЕ ПРИВЫКЛА И С ТРУДОМ ПРОЩАЮ.

Юль:

1) лады;

2) опечатка, но это меняет моего отношения к тебе, как к достойной уважения;

3) выглядит именно так;

4) тем не менее ты к нему обращалась и не однократно.

Не считаю, что сдела тебе замечание. Я не привык оправдяваться. Не умею. Посему сейчас напишу в виду исключения и только из-за нашего общения. Я не считаю, что человека можно судить по политическим взглядам. Поэтому, если это основной критерий оценки я считаю его ошибочным.

Посилання на коментар

тем не менее ты к нему обращалась и не однократно.

не считаю, что человека можно судить по политическим взглядам. Поэтому, если это основной критерий оценки я считаю его ошибочным.

ну да. обращалась. Показалось, что неглупый, интересный человек. Таких здесь мало. Потом поняла, что ...как это.... - не мой фасончик. С ним бесполезно спорить. Он на своей волне, причем несбиваемо.

Никто его не судил. Здрасте-досвиданья. Все дела. Че ты раздул - не понимаю.. фук-вопрос.

Давай лучше в другой раз как появишься - расскажешь мне про таможенный союз. Мне там много непонятно..

Баички,

голова болит.

Посилання на коментар

рабинович, не заводьте рака за камінь :o

Греція з її рабовласницьким ладом повністю задовольняла вимогам демократії і свободи слова. Там громадяни могли жити в діжці, обирати тирана і триндіти що на розум прийде.

Але тільки громадяни, гастарбайтерів це не стосувалось.

так и сейчас нелегалов это не касается

в чём проблема?

я спросил что такое демократия а ты привел в пример что то из прав личности

Ну а ці два бидлюка кажуть, що це демократія.

это была бы демократия если бы все граждане украины на это согласились
Посилання на коментар

так и сейчас нелегалов это не касается

в чём проблема?

я спросил что такое демократия а ты привел в пример что то из прав личности

Важко уявити демократичну державу в якій би не дотримувались права людини, так само важко уявити тоталітарну державу де б з правами людини все було Оk.

Демократія і права людини поняття взаємопов'язані.

Посилання на коментар

Юльк, а цей цуцик також симпатизує ПР. Дивно, чому я не здивована? :o

Посилання на коментар

Важко уявити демократичну державу в якій би не дотримувались права людини, так само важко уявити тоталітарну державу де б з правами людини все було Оk.

Що спільного між суспільним ладом і станом індивідуума у суспільстві? Це як урок математики і обідня перерва в магазині.

То що таке демократія - маєш свою думку?

Посилання на коментар

Давай лучше в другой раз как появишься - расскажешь мне про таможенный союз. Мне там много непонятно..

Баички,

голова болит.

Юлька, мож ви на якийсь інший сайт підете - щоб цуцика не травмувати політичними поглядами. Наприклад, на сайт знайомст Мамба?

Посилання на коментар

это была бы демократия если бы все граждане украины на это согласились

Не всі, а трохи більша частина - причому гірша, як інтелектуально, так і морально.

Сам ж казав, бидло рулить у світі, але у світі еліта не є бидлом.

Тому я й кажу: тактика меншості повинна бут жорсткою і напористою, щоб бидло боялося не бидлячої еліти, а порядних людей.

Якщо ми з цими "свенами" будемо вести задушевні розмови, воно подумає, що є людиною - і почне розповсюджувати свою мораль: сто гривень в кишені зараз важливіше, ніж примарне благополуччя країни у майбутньому..

Посилання на коментар

Юлька, мож ви на якийсь інший сайт підете - щоб цуцика не травмувати політичними поглядами. Наприклад, на сайт знайомст Мамба?

не трогай мою симпатию!

Ну пожаааааааааааааааааааалуста! ну ооооооооооооооочеееееееееееень прошу! Ну я неравнодушна к умным мужикам, ты ж знаешь!

ну хочешь, я его упрошу, чтоб он извинился за свои старые грубости и вы помиритесь?

Хочешь объясню, как я вижу?

Ты с самого его появления допустила очень грубую ошибку. Остин - как я, он не забывает даже мелочей. А потом у вас пошло : кто кого. Но разница между вами в том, что он умеет применять стратегию и делать шаг назад для последующих двух вперед. А у тебя хода равномерная.

Мне страшно не нравится, когда из моих близких кто-то ссорится. Мне легче умолить его, чем тебя, честно!

Только скажи - что ты согласна. Это верный друг. Надежный. Поверь. Просто поверь моей интуиции. А за все дурацкие слова и обиды - он может сам извиниться. Хотя ты ему как мужчине не меньше обид нанесла, не забудь это.

КАРОЧЕ! БРАТЦЫ! НАС ТАК МАЛО... ВЫ ГОТОВЫ? ДА -НЕТ?

Посилання на коментар

Ось вона "державницька філософія"! Образити людину "цуциком" тільки тому, що у нього інші політичні вподобання. Корона на голові, філософія – матюки!

Посилання на коментар

КАРОЧЕ! БРАТЦЫ! НАС ТАК МАЛО... ВЫ ГОТОВЫ? ДА -НЕТ?

Мені не подобається, коли всякі цуцики скавчать лише від голосно поданої команди. Ще більше не подобаються жінки, які сю-сюкаються з песиками, яких муштрують.

Юлька, ти не будеш постійно бігати від тренера до цуцика. А я не напрошуюся тренувати.

Тому, записуй всіх у ясельну групу і виховуй.

Арівідерчі. Набридли ваші істерики.

Посилання на коментар

Ось вона "державницька філософія"! Образити людину "цуциком" тільки тому, що у нього інші політичні вподобання. Корона на голові, філософія – матюки!

Бакула, золотко! Ну ты-то че лезешь? Ну ты ж не в теме!

И кстати, полит взгляды у них ИДЕНТИЧНЫ.. УСПАКОЙСИ

Лучше о себе позаботься. И о своих предпочтениях..

Кста, у тебя тоже, как у СВЕНа життя покращилось за два года? Ты ж за них голосовал? Всё ли у тебя на мази? Всего хватает? Всем доволен? Жизнь прекрасна?

Посилання на коментар

Мені не подобається, коли всякі цуцики скавчать лише від голосно поданої команди. Ще більше не подобаються жінки, які сю-сюкаються з песиками, яких муштрують.

Юлька, ти не будеш постійно бігати від тренера до цуцика. А я не напрошуюся тренувати.

Тому, записуй всіх у ясельну групу і виховуй.

Арівідерчі. Набридли ваші істерики.

ну глупыша! снова без настроения? Ну где ты истерики-то нашла? :blink:

может мне тебя реально в гости пригласить? Хочешь на День рождения приехать? Шашлыки во дворе, наговоримся вволю, по городу тебя повожу, в Собор, на каток съездим, (у меня две пары 37-й и 39-й размер)) Муж зовёт, говорит, хоть посмотрю на твою знаменитую ГАЛИЧАНКУ))

И правда, хочешь? Собирайся! (пока у меня деньги есть :D ))

Посилання на коментар

ІНШІ УПОДОБАННЯ - це зелені штани, які ти можеш вигулювати містом скільки тобі стачить нервів і терпіння - мені це пофік.

А тут не УПОДОБАННЯ, тут ВИБІР, який поставив перед прірвою державу, де живуть мої діти. А мама, НОРМАЛЬНА мама, здатна на жорсткі дії заради майбутнього своїх дітей. Так що підітри соплі - і жери ганьбу повною ложкою - не відлинюй від відповідальності!!!!

Апарат Ради національної безпеки і оборони уклав угоду з ПрАТ "Інформаційні комп’ютерні системи" ("Інком") на придбання та монтаж комп’ютерної техніки на суму 4,35 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Замовлено 336 одиниць техніки, в тому числі ноутбуки, сервери, акустична система, тонер-картриджі та інше устаткування разом монтажем, налаштуванням, введенням в експлуатацію систем відтворення інформації і обробки аудіоданих та навчання персоналу.

Разом з тим, РНБО всупереч вимогам Мінекономрозвитку не опублікувало на сайті "ВДЗ" вартість окремих товарних позицій.

Єдиним конкурентом "Інкому" було ТОВ "Інлайн груп Захід", чия пропозиція була дорожчою лише на 0,5%.

Посилання на коментар

Сьогодні, 18:09 Угоду про асоціацію України з ЄС підпишуть у Вільнюсі

Угода про асоціацію Україна-ЄС має бути підписана в листопаді 2013 року на саміті у Вільнюсі, заявив глава комітету закордонних справ Європейського парламенту Елмар Брок.

"Угода про асоціацію, зокрема угода про зону вільної торгівлі, має бути підписана в листопаді 2013 року на саміті у Вільнюсі", - сказав він на прес-конференції у четвер в Києві.

Інтерфакс-Україна

Працюють. :rolleyes:

Посилання на коментар

Працюють. :rolleyes:

Закон про державний бюджет на 2013 рік, підписаний президентом, та законопроект про держбюджет-2013, ухвалений парламентом 6 грудня, - це два різні документи.

Про це свідчить аналіз проекту бюджету, розміщеного на сайті Верховної Ради 4 грудня, та тексту закону, опублікованого 19 грудня в "Урядовому кур’єрі", повідомляє прес-служба "Фронту змін".

Глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк наголосив, що бюджет провладна більшість ухвалювала поспіхом - документ у кілька сотень сторінок депутатам роздали за день до його розгляду, весь процес так званого "обговорення" основного фінансового документа країни зайняв не більше 20 хвилин, і жодні правки в парламенті в нього не вносилися.

Як свідчить стенограма засідання, озвучені доповідачем від бюджетного комітету цифри уже відрізнялися від тих, які депутати могли побачити в "талмуді" за назвою "проект Держбюджету". Проте навіть ці цифри відрізняються від остаточних.

Так, видатки держбюджету у проекті становлять 410,7 мільярда гривень, озвучені главою профільного комітету - 411,9 мільярда гривень, а після підпису президента ця цифра зросла до 412,1 мільярда гривень.

По дорозі до Банкової зросли й доходи - з 361,5 мільярда гривень - до 362,8 мільярди гривень, а граничний обсяг дефіциту держбюджету з 50,4 мільярдів гривень - до 50,5 мільярдів гривень, тобто на 100 мільйонів гривень.

Левова частка збільшення витрат припадає на міліцію - Міністерство внутрішніх справ отримало на 1 мільярд гривень більше, ніж передбачалося в проекті.

"І це - не подарунок до Дня міліції. Це - ознака того, що влада боїться. Вона боїться власного народу і намагається відгородитися від нього міліцейськими щитами", - зазначив Яценюк.

Радикально відрізняються в остаточному варіанті бюджету цифри видатків на органи влади. Зокрема, утримання Верховної Ради збільшено на 60 мільйонів гривень.

"Кабмін отримав на 60 мільйонів гривень більше - а це понад 20%. Попри те, що уряд обіцяв скоротити витрати на себе до 274,5 мільйонів гривень. Натомість таємно збільшив до 334,5 мільйона", - зауважив Яценюк.

За його словами, збільшені й витрати на Міністерство юстиції - на 342,8 мільйони гривень, Державну податкову службу - на 56,7 мільйонів гривень. ДУСя отримала на 15 мільйонів гривень більше, РНБО – на 19,4 мільйонів гривень.

На Державну судову адміністрацію, Вищий адміністративний суд та Конституційний Суд додали 31,5 мільйон гривень.

Натомість влада суттєво скоротила видатки на соціальні статті. "Міністерство соціальної політики недоотримає 20 мільйонів гривень, заклади з реабілітації хворих на ДЦП - понад 7 мільйонів", - наголосив Яценюк.

Ще 160 мільйонів гривень недорахуються місцеві бюджети - субвенція на ремонт систем водопостачання та водовідведення скоротилася на 160 мільйонів гривень.

"Влада поводить себе так, ніби в цій країні доживає останні дні. Вони нагадують мародерів на кораблі, який тоне. Трюми з шаленою швидкістю заповнюються водою. А президент та його команда, замість того, щоб закатати рукава, стати до помп та відкачувати воду, бігають по чужих каютах і набивають валізи", - наголосив він.

ПРАЦЮЮТЬ?!!!!

На кого працюють, га СВЕН, щоб тобі пусто було?!!!!!

Посилання на коментар

Я попереджала - ці два Свен і Бакула - проплачені ригівські штабісти, яких потрібно відразу прибити - інакше вони розкладуться тут зі своїми темниками і почнуть брехати про покращення в країні, дивлячись лише у свою кишеню!!!!

Посилання на коментар

не совсем

какие права человека были в греции ?

и насколько была свобода при диктаторе аугусто пиночете

не хочу вас огорчать но вы не сведущи в политологии

потому что не в состоянии провести грань между гостроем и формой правления

самый простой вопрос - на который ещё никто из новичков этого месяца на форуме не смог дать ответ - вопрос предельно прост для политфорума

какой гострой в украине и какова форма правления

Посилання на коментар

не совсем

какие права человека были в греции ?

и насколько была свобода при диктаторе аугусто пиночете

не хочу вас огорчать но вы не сведущи в политологии

потому что не в состоянии провести грань между гостроем и формой правления

самый простой вопрос - на который ещё никто из новичков этого месяца на форуме не смог дать ответ - вопрос предельно прост для политфорума

какой гострой в украине и какова форма правления

Я інженер а не політолог, тому маю право на такі помилки :unsure:

Що до устрою, то у нас класична республіка

А форма здається парламентсько-президентська

Посилання на коментар

Я інженер а не політолог, тому маю право на такі помилки :unsure:

Що до устрою, то у нас класична республіка

А форма здається парламентсько-президентська

неплохо, таки действительно республика ( нет класической анархаической или ещё какой , либо гострой соответствует минимально достаточным условиям либо не соответствует )

а вот с формой правления - проблема

де факто это клептомафиозная избирательная диктатура

ни в вашем определении ни в моем нет слова * демократия *

пожалуй стоит задуматься над значением этого слова

Посилання на коментар

неплохо, таки действительно республика ( нет класической анархаической или ещё какой , либо гострой соответствует минимально достаточным условиям либо не соответствует )

а вот с формой правления - проблема

де факто это клептомафиозная избирательная диктатура

ни в вашем определении ни в моем нет слова * демократия *

пожалуй стоит задуматься над значением этого слова

Велика Британія це республіка?

А що до демократії:

З грецького кореня випливає що це влада народу. Народ виявляє свою владу на виборах: обирають достойних представників своїх інтересів в органи влади.

Виконавча - президент, місцеві органи влади

Законодавча - парламент

Судова - тут ой!

Посилання на коментар

Велика Британія це республіка?

А що до демократії:

З грецького кореня випливає що це влада народу. Народ виявляє свою владу на виборах: обирають достойних представників своїх інтересів в органи влади.

Виконавча - президент, місцеві органи влади

Законодавча - парламент

Судова - тут ой!

1) нет, конституционная монархия

а до того была абсолютной монархией

монархия сохранилась и в швеции

2) в греции патрициев народ не избирал

выборы - это атрибут республики а не демократии

ты правильно сказал - демократия это власть народа

народа а не его представителей

Посилання на коментар

ну глупыша! снова без настроения?

Та ні, ти вишукуєш ОСОБИСТИХ ворогів. З ними і борешся. Я так не вмію - тут у мене тільки світоглядні опоненти і вороги. Поки тобі хтось не заллє сала за комір - ти будеш муркати навіть біля ось такого свена. Я ж його просто фізично не можу винести - він мені огидний.

Тому, дійсно - ВСЕ, більше мене не проси. Нема в мене більше мотивації - я тобі казала. Ще раз попробувала - не в кайф і не можу себе примусити.

Я тільки прошу - не звинувачуй нікого тим, що мене вижили. Мене вижити нереально - я можу лише піти, причому добровільно.

АМІНЬ!!!!

Посилання на коментар

Та ні, ти вишукуєш ОСОБИСТИХ ворогів. З ними і борешся. Я так не вмію - тут у мене тільки світоглядні опоненти і вороги. Поки тобі хтось не заллє сала за комір - ти будеш муркати навіть біля ось такого свена. Я ж його просто фізично не можу винести - він мені огидний.

Тому, дійсно - ВСЕ, більше мене не проси. Нема в мене більше мотивації - я тобі казала. Ще раз попробувала - не в кайф і не можу себе примусити.

Я тільки прошу - не звинувачуй нікого тим, що мене вижили. Мене вижити нереально - я можу лише піти, причому добровільно.

АМІНЬ!!!!

Пані йде?

P.S. Свен не такий уже й огидний :angry:

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...