Перейти до змісту
Український політичний форум

Старі-нові обличчя

Рекомендовані повідомлення

Разрешу вашу дискуссию.

Нельзя сказать, что Ваш оппонент полностью неправ. Но, его основная проблемма в том, что он видит мир в узком окошке своего быта, не поднимаясь до высоты птичьего полета .

Як би ти гарно і толерантно це не подавав - їх бидлячої сутності ти приховати не зможеш.

Тоді для чого старатися, ради кого? - того, хто не через розумову обмеженість або неосвіченість голосує за ригів - а по ідейних переконаннях?!!!

Та в таких під ногами повинна земля горіти, щоб знали своє місце - бо це їх вибір, який повинен відбитися в першу чергу на них, а не на нас, які проти стійла і загонів.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 670
  • Створена
  • Остання відповідь

Я не помилилася - шкурний інтерес переважає над державним, плюс повне нерозуміння сутності такого явища, як народний депутат.

Дороги будують, бо це найпростіший спосіб відмити державні гроші. Ніхто не каже, що вони не потрібні, але не дорогами міряється ефективність народного депутата і політичної сили.

Ще раз запитуюся - ви хочете для своїх дітей цивілізованої держави чи порядків, як на режимному об"єкті? Не почула відповіді?

І не треба ДАЛІ - особисто мені вже все зрозуміло - ви, як і більшість наших громадян - політично безграмотний.

но ведь можно попробовать проводить ликбез. С ходу отталкивая инакомыслящих, ты только убеждаешь их в их же, якобы, "правоте". Надо скрупулезно, терпеливо, и по возможности грамотно опротестовывать их зашоренный взгляд. Совместными усилиями. А ты сразу посылаешь. Пусть те, кто готов и во всеоружии - тоже подключается. Давайте попробуем педантично по его же пунктам..

Мені подобається конкретика.

Давайте я коротенько наведу приклади того що мені подобається.

- стабільність: цим чувакам вдалось втримати гривню від обвалу і як результат мене від зубожіння.

позвольте провести параллель с последними годами жизни Союза. :D Его стабильность, казалось бы, ни у кого не вызывала сомнения. Кому еще в 80-х могла бы прийти в голову мысль, что Союз с его "стабильностью" развалится как карточный домик? Советский рубль был несокрушим. Не обваливался, ни рос.. Правда, были люди, отсидевшие по десятке за валютные махинации.., но мы не будем их воспринимать всерьез. Чего мелочиться.. Обнищания тоже не было.. ИТР и служащие жили себе тихо на зарплату, стояли в очередях за дефицитом, покупали в кредит холодильники, ждали до пенсии получения жилья. Такова была стабильность. ТЕМ чувакам

тоже удавалось удерживать рубль и обнищание слоёв новой общности, т.н. "советского народа". Пока всё так? :D

А теперь быстро отвечайте! - ЧЕМ ВСЁ КОНЧИЛОСЬ? :angry: ПОД КАКИМ БУЛЬДОЗЕРОМ ТРАГИЧЕСКА ПОДОХЛА ТА ФАЛЬШИВАЯ СТАБИЛЬНОСТЬ ? А я вам отвечу - теперишний каток стабильности вам покажется не 90-ми годами с нищетой и стариками в мусорках, а просто тупо пандемией , которая скосит наш народ не дольше чем за месяц. Будете грызть стены от отчаянья, и стыда, что поверили в "этих чуваков". Когда вас выкинут под три чорты с работы, выгонят на улицу за неуплату и никто не подаст куска хлеба. А если будут заначки какие,- из зубов вырвут ударом приклада в челюсть.

- будують: звісно будують не в достатній кількості, але будують. Для прикладу, дорогу Київ-Ковель-Яготин почали будувати ще років 10 тому -Живу я в безпосередній близкості і для мене це важливо. За 8 років спромоглися прокласти від Києва до Сарн і то з недобудованим відрізком 20 км. За позаминулий рік зробили від Сарн до Яготина і той недобудований шматок також. Дорога зараз переживає другу зиму. Дірок не видно.

строительство киевской трассы смерти - самый коррупционный, мошеннический, беспрецедентный пример и образец безхозности, наживы и, права была Ната, - отмывания бабла. Если у вас есть хоть какой знакомый в ДСУ,- поинтересуйтесь.. Вас стошнит от истинного положения дел.

- скасували ТО: я як автовласник просто задовбався платити свої кревні незрозуміло за що. На мені тупо наживався начальник ДАІ. Бувальщина - я зібрався їхати на відпочинок. Строк ТО закінчувався десь в середині відпустки, ну і щоб не платити данину за прострочений талон, поїхав на СТО, проплатив квитанції, пройшов медогляд, купив поліс автоцивілки, потім в ДАІ. Там тоді керував майор Басюк - мордяка ширша від телевізора, нахабний... Ну приношу квитанції, меддовідку, папірець з СТО, цивілку - а той гімнюк все передивився (доколупатись ні до чого) і каже "А у мене нема талонів ТО, приїзди через тиждень". Кажу: "А через тиждень будуть талони?" А він - "Навряд, але якщо дуже сильно порібно - то за 50 гривень замовлю". Дав я йому 50 гривень, він при мені відчинив сейф, а там три здоровезні пачки цих талонів...

- скорочують споживання російського газу: можна скільки завгодно балакати про енергетичну незалежність, але коли крім балачок нічого не робити то так і залишимось залежними.

это самый весёлый вопрос. Я сперва думала, что вы пошутили. Раз вы водитель.. А вы, простите меня четыреста восемнадцать раз, - обычный баран.

Одну кормушку (ГАИ) - забрали у относительно совместного общака под названием бюджет (ибо и туда перепадало таки немало средств с дорожных и поборов с ТО). С единственной целью,- ровно через короткое время отдать ее в полновластное владение одному лицу. Еще борьба идет, окончательно Святаш с некими двумя серьезными дядями не определился..... Сейчас раз в год вы обязаны за ту же сумму, что отдавали за ТО - приобрести полис. Вам дадут его через прохождение того же ТО, переиначенного теперь техническим контролем. Это называется, наивный мой атомщик за рулем, - передел сфер влияния. Вам лет сколько? Троих детей настругали, а понять, что государство (в лице ваших ПРыщей-алигаторорв) никогда себя не надурит и не обделит - у вас мозгов не хватает?

Успокойся, старче! Ступай себе с богом! Будет тебе новое корыто! Не пройдет и пол-года, станешь вспоминать золотое время, когда без шума и пыли отдавал триста за осмотр и задумаешься об общественном транспорте!

Ці хлопці купили вишки (згоден, наварились на них), знизили споживання, налагодили поставки з Європи, цей термінал почали робити. Працюють, на відміну від "папередників"

не поняла, з чим згоден.. ну да ладно.. Споживання не знизили! Три крупнейшие восточные области ни хера в казну сейчас не платят, ты в курсе? На дотациях сидят. Западную доят трижды в сутки, чтоб высосать окончательно. А преференции, субвенции, дотации, знаешь кому достались? Или сам догадаешься?

Далі буде, зараз терміново мушу йти...

йди, дорогенький. Пильнуй гарно навкруги та диви під ноги, аби на все добре..

А ось далі нічого не буде. Хіба - ще гірше...-(

Посилання на коментар

Ти, Акело, дуже примітивно мислиш - на рівні таборика. Нужна- нє нужна, як про річ, наприклад, стамеску.

А тут геополітика - категорія не матеріальна, а світоглядна. Думай трохи. І бажано своїми словами.

Я и так все время пытаюсь попроще на форуме писать. Какая тут еще геополитика? С украинской "элитой"? Не смеши! А политика, кстати, всегда присутствует и в экономике, и в прочих категориях. Политика вообще искусство возможного. России Украина, с одной стороны вроде бы нужна в ТС, а с другой - сможет ли ТС вытянуть этот бардак? По частям - еще куда ни шло. Но тогда надо принимать меры к разводу Украины на части. У России же сейчас своих проблем предостаточно. Примерно так рассуждают и в Европе. Но там своя политика с присоединяемыми странами. В том числе и приведение к банкротству их предприятий, чтобы не иметь конкурентов. Куда, например, делась промышленность Болгарии, Румынии, стран Балтии?

Возможно, рассуждают сейчас так - никуда Украина не денется, ее еще хорошо жареный петух не клюнул. Вот когда придет полная жопа -тогда сразу поумнеют.

Посилання на коментар

Возможно, рассуждают сейчас так - никуда Украина не денется, ее еще хорошо жареный петух не клюнул. Вот когда придет полная жопа -тогда сразу поумнеют.

вот уже второй раз пытаюсь добиться, никто не хочет ответить:

Что даёт Украине этот таможенный союз???

Из-за которого вчера нашего Хама кышнули. И почему он не выгоден нашим алигаторам? Что они всеми конечностями упираются. Может там какие-то ограничения существуют?

Посилання на коментар

вот уже второй раз пытаюсь добиться, никто не хочет ответить:

Что даёт Украине этот таможенный союз???

Из-за которого вчера нашего Хама кышнули. И почему он не выгоден нашим алигаторам? Что они всеми конечностями упираются. Может там какие-то ограничения существуют?

Лишает олигархов адм ресурса в пределах контролируемого ограниченного пространства.Говоря проще их проглотят более крупные особи и не кашлянут.
Посилання на коментар

Комфортне життя складається з дрібниць. Якщо ці дрібниці відсутні (постійно зростають ціни, немає доріг, не почищені від снігу двори, не освітлені вулиці, черги в ДАІ за ТО і т.д. ), а їх відсутність замінена рейтингами fitch, постійними сварками президента і уряду і пустою балаканиною верховної влади, то життя стає некомфортним.

А некомфортне життя мене не влаштовує.

Повторюсь: Я НЕ ФАНАТ ПР.

Якщо на політичному полі з'явиться дієздатна партія з реальною програмою дій і вона буде кращою ніж у ПР - я віддам свій голос за альтернативну команду. Зараз таких немає.

А тепер більш предметно:

А теперь быстро отвечайте! - ЧЕМ ВСЁ КОНЧИЛОСЬ? ПОД КАКИМ БУЛЬДОЗЕРОМ ТРАГИЧЕСКА ПОДОХЛА ТА ФАЛЬШИВАЯ СТАБИЛЬНОСТЬ ? А я вам отвечу - теперишний каток стабильности вам покажется не 90-ми годами с нищетой и стариками в мусорках, а просто тупо пандемией , которая скосит наш народ не дольше чем за месяц. Будете грызть стены от отчаянья, и стыда, что поверили в "этих чуваков". Когда вас выкинут под три чорты с работы, выгонят на улицу за неуплату и никто не подаст куска хлеба. А если будут заначки какие,- из зубов вырвут ударом приклада в челюсть.

З чого Ви взагалі взяли що буде такий апокаліптичний сценарій розвитку подій? Я розумію що у Вас можливо песимістичний склад характеру, але це вже перебор.

Не плутайте Союз з його закритою економікою, вивернутою будовою державного устрою, неймовірними амбіціями і сучасну Україну. Ринок регулюється зовнішніми чинниками і державою. Катаклізмів не буде. Все буде контрольовано і прикладами ніхто заощадження не вибиватиме.

строительство киевской трассы смерти - самый коррупционный, мошеннический, беспрецедентный пример и образец безхозности, наживы и, права была Ната, - отмывания бабла. Если у вас есть хоть какой знакомый в ДСУ,- поинтересуйтесь.. Вас стошнит от истинного положения дел.

Я бачу кінцевий результат. Дороги не було 18 років, а зараз вона є. Я навіть не сумніваюсь, що там відмито кругленьку суму, але це справа компетентних органів.

Одну кормушку (ГАИ) - забрали у относительно совместного общака под названием бюджет (ибо и туда перепадало таки немало средств с дорожных и поборов с ТО). С единственной целью,- ровно через короткое время отдать ее в полновластное владение одному лицу. Еще борьба идет, окончательно Святаш с некими двумя серьезными дядями не определился..... Сейчас раз в год вы обязаны за ту же сумму, что отдавали за ТО - приобрести полис. Вам дадут его через прохождение того же ТО, переиначенного теперь техническим контролем. Это называется, наивный мой атомщик за рулем, - передел сфер влияния. Вам лет сколько? Троих детей настругали, а понять, что государство (в лице ваших ПРыщей-алигаторорв) никогда себя не надурит и не обделит - у вас мозгов не хватает?

Ви або не автовласниця, або ніколи не проходили ТО. За старою схемою чесно пройти ТО коштувало приблизно 500 грн (автоцивілка 110, меддовідка 120, послуги ДАІ 50, СТО 120, побори на зразок внесків в добровільне товариство автолюбителів, тримач для талона 50, транспортний збір 180) + витрачений день-два. Заочно це коштувало від 900. Тепер цих поборів немає. Транспортний збір включений в вартість пального, що є абсолютно справедливим - хто більше їздить той більше платить. Заморочки автоперевізників мене не обходять.

І ще по автотемі. Якщо Ви вкурсі, тепер не потрібні довіреності для передачі у керування машини. Тобто мені не потрібно йти до нотаріуса і не потрібно йому платити 500 грн щоб дружина могла їздити на моїй машині.

Споживання не знизили! Три крупнейшие восточные области ни хера в казну сейчас не платят, ты в курсе? На дотациях сидят. Западную доят трижды в сутки, чтоб высосать окончательно. А преференции, субвенции, дотации, знаешь кому достались? Или сам догадаешься?

Закупки російського газу в 2013 плануються на рівні 18 млрд кубів, при законтрактованих 40. В цьому році, якщо не помиляюсь закупили 25.

Платять всі і на заході і на сході. Хто не платить відключають. Погугли Запоріжський феросплавний...

А ось далі нічого не буде. Хіба - ще гірше...-(

Все буде добре. Ви занадто песимістично налаштовані.
Посилання на коментар

Я и так все время пытаюсь попроще на форуме писать. Какая тут еще геополитика? С украинской "элитой"? Не смеши! А политика, кстати, всегда присутствует и в экономике, и в прочих категориях. Политика вообще искусство возможного. России Украина, с одной стороны вроде бы нужна в ТС, а с другой - сможет ли ТС вытянуть этот бардак? По частям - еще куда ни шло. Но тогда надо принимать меры к разводу Украины на части. У России же сейчас своих проблем предостаточно. Примерно так рассуждают и в Европе. Но там своя политика с присоединяемыми странами. В том числе и приведение к банкротству их предприятий, чтобы не иметь конкурентов. Куда, например, делась промышленность Болгарии, Румынии, стран Балтии?

Да прав ты во многом. Только выбор что бы отдаться с прилюдиями и в хорошие руки или грубо неуравновешенному.
Посилання на коментар

Все буде добре. Ви занадто песимістично налаштовані.

Буде- буде добре для бидла. В загоні, в теплі і в ситості.

Сподіваюся в тебе діти розумніші, злиняють в Європу - і тебе покинуть. Це буде твоя заслужена кара.

Посилання на коментар

Комфортне життя складається з дрібниць.

Якщо ці дрібниці відсутні .................... то життя стає некомфортним.

Все буде контрольовано і прикладами ніхто заощадження не вибиватиме.

Ви або не автовласниця, або ніколи не проходили ТО.

Ви занадто песимістично налаштовані.

Пожалуй, мне с Вами не о чем дискутировать.

Я собственница. ТО проходила (по облегченному варианту)) многажды. Цены знаю.

Я оптимистка.

А вот Вы - либо наивный приспособленец, либо открытый враг для своей страны.

Поскольку говорить о комфортности нынешней жизни под эгидой ПР - может только слепой либо подлый гражданин

Почему подлый? Потому что при коммунистах, так Вами яростно ненавидимых, по вашим же собственным критериям и оценкам - уровень обывателя разительно отличался в лучшую сторону.

Логика ясна?

От возражений избавьте. Моего мнение о Вас они не изменят.

Всего доброго.

Посилання на коментар

но ведь можно попробовать проводить ликбез. С ходу отталкивая инакомыслящих, ты только убеждаешь их в их же, якобы, "правоте".

Юля, які переконання - його щоб переконати - потрібно в кишеню сотку запхати.

Ти що не чула - найперший аргумент, який він тут представив за ПР - це те, що при Юльці в кризу йому не дали премії. Але послав нах цілий інститут виноробства, бо мовляв, ми їх вина і так не споживаємо. А що люди втратили роботу - це його не колише, головне, що навколо його собачої будки побудували дорогу.

Він мені настільки огидний - ну як дощовий хробак. Тьху, гидота!!!

Посилання на коментар

Юля, які переконання - його щоб переконати - потрібно в кишеню сотку запхати.

Ти що не чула - найперший аргумент, який він тут представив за ПР - це те, що при Юльці в кризу йому не дали премії. Але послав нах цілий інститут виноробства, бо мовляв, ми їх вина і так не споживаємо. А що люди втратили роботу - це його не колише, головне, що навколо його собачої будки побудували дорогу.

Він мені настільки огидний - ну як дощовий хробак. Тьху, гидота!!!

Самой тяжело будет,ведь таких людей очень много.Они живут своими заботами и лишняя сотка в бюджете семьи может быть аж сто гривень.Было бы таких процентов восемьдесят получивших дополнительно сотку и был бы уже прогресс. Что поделаешь,люди есть люди.Столкнется с властью,задумается а пока ........
Посилання на коментар

Самой тяжело будет,ведь таких людей очень много.Они живут своими заботами и лишняя сотка в бюджете семьи может быть аж сто гривень.Было бы таких процентов восемьдесят получивших дополнительно сотку и был бы уже прогресс. Что поделаешь,люди есть люди.Столкнется с властью,задумается а пока ........

А ви знаєте, мені все ж таки здається, що це проплачений штабист. Дуже схожі вони ці голосувальники за ПР - на різних ресурсах, а таке враження, що пише одна і та ж людина.

Навіть ось якщо взяти Шкатулку - голосував за комуняк, але він живий, людяний - а цей як робот - без емоцій, підкреслено ввічливий. Не вірю я йому - заробляє на хліб з маслом

Посилання на коментар

Ну не падло?!!!!

а я що купу лайна, навіть якщо вона блистить на сонці - золотом повинна називати?!!!!

Бидло - класичне, непотопаюче, огидне і геть аморальне.

Бля........................

Вільний ............. бидло звичайне...

А через таке бидло, як ти...

Буде- буде добре для бидла. В загоні, в теплі і в ситості.

Як мені здається, я веду дискусію досить спокійно і не дозволяю собі опонентів обзивати.

Моя думка може не співпадати з думкою інших учасників форуму, і це нормально: скільки людей стільки і точок зору.

Прочитавши репліки Оріани я спочатку навіть образився, але поміркувавши висловлю зроблені висновки:

Вона, Оріана, вважає себе демократкою, але навіть не допускає думки що можуть існувати інші, відмінні від її переконань погляди.

Пані, Ви не вкурсі, що демократія базується на праві вибору? Я свій вибір зробив. Це моє право. Подобається це Вам чи ні.

Але давайте надалі дискутувати без обзивання один одного. Я теж вмію, повірте...

Посилання на коментар

Так, Оріана дійсно права, не виходить у нас діалогу. Усе знову зводиться до теми "Сам дурак".

Скажу про себе, я довго вагався, за кого віддати всій голос на виборах. І мені соромно, що я проголосував за ПР. І ось права GiRaFo.chka, для таких як я, треба проводити лікбез. Ось чому ви вважаєте, що "Свобода, або "Батьківщина", або "Удар" кращі за ПР??? Я сподіваюсь, що про Комуністичну партію ми взагалі нічого казати не будемо.

А інакше, даруйте шановні пані, ви мене (і таких як я) запевняєте в тому, що ми зробили правильний вибір. Що ви робите, щоб захистити свою думку, свою точку зору? Лаєтесь, обливаєте брудом! Тобто, з вашого боку йде шалений тиск, погрози та агресія.

І навіщо цькуєте Svenа: "Юля, які переконання - його щоб переконати - потрібно в кишеню сотку запхати"? Невже Sven десь казав, що він голосував за ПР саме через ці злощасні 100 гривень? Не було такого, це ви придумали. Якщо я не прав, то наведіть цитату.

Дивиться, головний аргумент у мене і у Svenа те, що ми голосували за ПР як за менше зло. Ви, в відповідь на це повторюєте знов і знов, слово в слово усю ту демагогію, яку кожен день нам з телевізора кажуть Яценюк, Тягнибок, Турчинов, Ляшко и такі інші. Ви можете щось сказати від себе (окрім лайки, звісно)?

Посилання на коментар

Комфортне життя складається з дрібниць. Якщо ці дрібниці відсутні (постійно зростають ціни, немає доріг, не почищені від снігу двори, не освітлені вулиці, черги в ДАІ за ТО і т.д. ), а їх відсутність замінена рейтингами fitch, постійними сварками президента і уряду і пустою балаканиною верховної влади, то життя стає некомфортним.

Тобто, ти можеш жити в країні, де фактично нема правосуддя, президент - символ копупції, міністрами призначають людей, які луплять кріслами своїх колег, підписують міжнародні договори з лижними інструкторами, пиляють держ. закупівлі без тендерів, саджають лідерів опозиції, з владою, яка опускає державу нижче плінтуса по всіх показниках якості життя?

Тільки, щоб у тебе була рівна дорога, стабільна зарплата і президент з прем"єром друзі?

І після цього ти хочеш сказати, що ти людина?

Посилання на коментар

А вот Вы - либо наивный приспособленец, либо открытый враг для своей страны.

Поскольку говорить о комфортности нынешней жизни под эгидой ПР - может только слепой либо подлый гражданин

Почему подлый? Потому что при коммунистах, так Вами яростно ненавидимых, по вашим же собственным критериям и оценкам - уровень обывателя разительно отличался в лучшую сторону.

Логика ясна?

Не бачу жодної логіки.

Ви плутаєте тоталітарний режим з демократичним.

Мені ніхто не забороняє називати Януковича дурнем, мене за це не арештовують і в психушку не запроторють.

Зараз ми вільні. Вільні бути тим ким ми хочемо, жити там де хочемо, говорити що хочемо, обирати кого хочемо...

Невже Ви дійсно не бачите цієї різниці?

P.S. Спеціально для Вас: я в 2004-му голосував за Ющенка і був на Майдані.

Посилання на коментар

Так, Оріана дійсно права, не виходить у нас діалогу. Усе знову зводиться до теми "Сам дурак".

Скажу про себе, я довго вагався, за кого віддати всій голос на виборах. І мені соромно, що я проголосував за ПР. І ось права GiRaFo.chka, для таких як я, треба проводити лікбез. Ось чому ви вважаєте, що "Свобода, або "Батьківщина", або "Удар" кращі за ПР??? Я сподіваюсь, що про Комуністичну партію ми взагалі нічого казати не будемо.

Який може бути діалог з бидлом? З особиною, яка плакалася, що їй не виплатили премію, а тому вона побігла голосувати за негідників, але з легкістю виправдала закриття підприємства, на якому працювали сотні людей, бо на землі, де воно знаходиться, поклав око цар? Про що з таким говорити?

І вам я вже кілька разів писала - не стояло питання кращий-гірший, стояло питання - не дати вкоренитися у владі партії олігархів, яка за три роки свого правління опустила країну до рівня Африки.

Я не знаю чи є кращою Свобода чи Удар, але я знаю, що з себе представляє ПР - і цього достатньо, щоб за неї не голосувати.

Але ви ладні жити в кам"яному віці, лиш би вас не позбавили тепла і комфорту. У нас різний світогляд - у вас споживацький, а у мене - державницький.

Де в нас точка дотику? Я її не бачу.

Посилання на коментар

Дивиться, головний аргумент у мене і у Svenа те, що ми голосували за ПР як за менше зло. Ви, в відповідь на це повторюєте знов і знов, слово в слово усю ту демагогію, яку кожен день нам з телевізора кажуть Яценюк, Тягнибок, Турчинов, Ляшко и такі інші. Ви можете щось сказати від себе (окрім лайки, звісно)?

Да за ПР голосовали те, кто считал, что хоть ПР не подарок, но все остальные намного хуже! Уже сохранить то, что есть, а не скатиться в канаву - и то считали за плюс. А вообще выбирать лучших из худших - самое нелепое занятие! Если я не вижу ни одной приличной полит. силы - так пошли все на три веселых буквы!

Или вон Ориана называет народ быдлом. 90%. голосовавших в 1991г. на референдуме "за самостийность" выходит быдло? Ведь все будушее и тогда было ясно как на ладони. Неужели эти проценты верили в дурацкие "скарби Полуботька"? Промывка мозгов - механизм многоплановый и поставлен на поток. А склонны к самостоятельному мышлению не более 10 -15% - это известные данные.

Посилання на коментар

Не бачу жодної логіки.

Ви плутаєте тоталітарний режим з демократичним.

Мені ніхто не забороняє називати Януковича дурнем, мене за це не арештовують і в психушку не запроторють.

Зараз ми вільні. Вільні бути тим ким ми хочемо, жити там де хочемо, говорити що хочемо, обирати кого хочемо...

Невже Ви дійсно не бачите цієї різниці?

P.S. Спеціально для Вас: я в 2004-му голосував за Ющенка і був на Майдані.

отвечаю вам исключительно из-за пост-скриптума.

хочу кинушку досмотреть по першому нац-му.

давайте для начала так : задумайтесь над написанной вами первой фразой.

вы ? - серьезно ? - находите ?- что ? - на сегодня ? - в нашей стране ? - демократический режим ?

всего один вопрос.

да или нет.

пс: Ната, як там було про дядю Колю....?

Посилання на коментар

безбожно вру. Я смотрю НТН!

Если б ты знала, дорогая бабушка.. как тепла вьетнамская ночь

БАНЗАЙ, несвідомі! Чо молчим?

Ща повернусь за півгодини.. Начувайтесь)))))))))

Посилання на коментар

Шановна Оріано.

1. Я ніколи вам не "плакався", що мені не виплатили премію. Це брехня!

2. Так, ви декілька раз казали, що ПР сама-сама-сама олігархічна партія. Але, це тільки ваша особиста думка. Ви це ніяким образом не підтвердили.

3. " У нас різний світогляд - у вас споживацький, а у мене - державницький."

Так, дійсно, у вас державницький світогляд. Усі повинні голосувати так як ви, інакше це бидло і вороги народу. Тільки ваші пани та пані мають право грабувати країну, іншим не можна. В державі має буті тільки одна точка зору, одна ідеологія (наша), бо це демократично.

А у нас, дійсно, споживацький світогляд. Ми поважаємо будь-який вибір Громадянина України. Ми проти того, щоб будь-який пан грабував Україну. Ми допускаємо різноманіття думок та ідеологій.

Дійсно, що вам ПАНІ розмовляти з таким бидлом???

Посилання на коментар

Як мені здається, я веду дискусію досить спокійно і не дозволяю собі опонентів обзивати.

Моя думка може не співпадати з думкою інших учасників форуму, і це нормально: скільки людей стільки і точок зору.

Прочитавши репліки Оріани я спочатку навіть образився, але поміркувавши висловлю зроблені висновки:

Вона, Оріана, вважає себе демократкою, але навіть не допускає думки що можуть існувати інші, відмінні від її переконань погляди.

Пані, Ви не вкурсі, що демократія базується на праві вибору? Я свій вибір зробив. Це моє право. Подобається це Вам чи ні.

Але давайте надалі дискутувати без обзивання один одного. Я теж вмію, повірте...

Ти можеш собі дозволити бути спокійним - твої мрії здійснилися. Які мрії у бидла - це вже інше питання.

Я ж, Людина, живу в бидлячій державі, з президентом зеком, дебілом прем"єром і мафіозним урядом - з чого мені радуватися?.

Обзивати? Кого я обзиваю - я називаю речі своїми іменами - ти не можеш називатися людиною, не маєш права -ось така моя думка. Не подобається - пиши скаргу своєму президенту.

Посилання на коментар

Який може бути діалог з бидлом? З особиною, яка плакалася, що їй не виплатили премію, а тому вона побігла голосувати за негідників, але з легкістю виправдала закриття підприємства, на якому працювали сотні людей, бо на землі, де воно знаходиться, поклав око цар? Про що з таким говорити?

Пані вкрай неуважно читає мої пости. Мова йшла про зниження платні на 20% в розпал кризи, коли тотально все дорожчало. От як Ви думаєте, демократичні німці, французи чи американці обирали б на наступних виборах партію яка знижує платню?

Але ви ладні жити в кам"яному віці, лиш би вас не позбавили тепла і комфорту. У нас різний світогляд - у вас споживацький, а у мене - державницький.

Пані вкурсі що безвізовий режим з Україною масово почав встановлюватись після приходу до влади ПР? Напевно для Вас буде відкриттям, що ми при Кучмі і Ющенку жили в кам'яному віці. Могли їздити без віз лише в країни СНД.

Де в нас точка дотику? Я її не бачу.

Точка дотику це побудова демократичної, розвиненої України.

Пардон, мадам, але ваша позиція тягне Україну в Африку.

Посилання на коментар

Дійсно, що вам ПАНІ розмовляти з таким бидлом???

Ось і звали звідси- не провокуй.

І знай на майбутнє - у вас, під ногами буде горіти земля, бо нема вам прощення за те, що ви зробили з країною.

Амінь!

Посилання на коментар

Не подобається - пиши скаргу своєму президенту.

[/size]

ну чё сразу президенту..

можна иск по защите чести и достоинства

судье какому-нить..

там,,, Иванову.....Трофимову....

Посилання на коментар

І знай на майбутнє - у вас, під ногами буде горіти земля, бо нема вам прощення за те, що ви зробили з країною.

Амінь!

а что они сделали с ней?
Посилання на коментар

Амінь!

У Вас місячні?

Тоді це все пояснює :P

Посилання на коментар

Пані вкрай неуважно читає мої пости. Мова йшла про зниження платні на 20% в розпал кризи, коли тотально все дорожчало. От як Ви думаєте, демократичні німці, французи чи американці обирали б на наступних виборах партію яка знижує платню?

Ну ти ж проголосував за ПР, яка знизила рівень життя всіх українців і опустила країну до рівня Африки.

Посилання на коментар

У Вас місячні?

Тоді це все пояснює :P

Скоро в тебе будуть місячні - гарантую. А не віриш- запитайся тутешніх форумчан.

Посилання на коментар

вы ? - серьезно ? - находите ?- что ? - на сегодня ? - в нашей стране ? - демократический режим ?

всего один вопрос.

да или нет.

Так
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...