Перейти до змісту
Український політичний форум

Старі-нові обличчя

Рекомендовані повідомлення

Тобто, Бакула, ти вирішив залишити у владі тих самих, які грабували Україну 20-ть років, щоб вони дограбували те, що залишилося? Чим скоріше вони це зроблять, тим скоріше ми перейдемо до наступної стадії капіталізму - який там у тебе за порядком - "розвинутий капіталізм"? Тобто, ти пропонуєш не зважати на світові тенденції, кризу і потуги розвинутих країн виправити наслідки того, до чого призвели ось всі ці стадії капіталізму, які ти перелічив - йти по тих самих граблях і нехай вони нас луплять, щоб ми у підсумку, але в інтервалі 25-ть років потому, прийшли до тієї ж кризи, яка тепер стрясає Захід?

Оригінально...довго думав? А чим? невже головою?

...далі не читала, досить було і того маразму, який я зацитувала.

Ога надо очередной раз других, что бы те ещё больше грабанули, ты что думаешь, что существуют хохлы которые не воруют.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 670
  • Створена
  • Остання відповідь

Глупо быть таким упрямым, Свэн! Отлично владея приемами лжи, я также хорошо вижу ее в других людях. Ты просто не умеешь признавать свои ошибки, вероятно.

Нет надобности тебе возражать. Мне понятны устремления людей, голосовавших за коммунистов, бютовцев, свободовцев. Но хоть святой водичкой меня окропи

- не понимаю, по каким критериям можно было выбрать именно тех, кого ты выбрал.

Нет никаких реформ. Ты прекрасно это знаешь. Есть бутафория, насмешливая ложь и азаровщина. Они банкроты. И это ты тоже отлично понимаешь. Вопрос их сокрушительного падения - лишь вопрос времени. Но слепому не объяснить цвет дня. Как глухому - не передать трагичность траурного марша.

Я тут уже не один десяток разів писав чому мій вибір впав на ПР.

Повторюватись не буду.

І ще, для мене падіння політичної сили, її перехід в опозицію чи взагалі розпуск чи розстріл не буде особистою катастрофою.

Посилання на коментар

І ще, для мене падіння політичної сили, її перехід в опозицію чи взагалі розпуск чи розстріл не буде особистою катастрофою.

но в таком случае имей смелость признать, что ты обыкновенный приспособленец. Никак не патриот. Или же ты и не претендуешь?))

Посилання на коментар

Нє, ти таки повний ідіот!!! Хоча, бачила я твій Кузнєцк по телевізору - село селом, а ти в нет небось щойно тільки й виліз. Але людина повинна над собою працювати, рости, а не шукати виправдання своїм вчинкам.

Приклад нищення конкуренції у кожній моїй критиці влади - просто потрібно на це дивитися з позиції розвитку нашої держави, а не знову ж таки з позиції виправдати свою підлість.

Зняття з освітньої програми людей, які боролися за нашу незалежність і натомість заміна їх на партійних діячів - хіба це не нищення конкуренції? Ти можеш ось цю дію влади проаналізувати у перспективі розвитку держави чи ти тільки маєш поверхневий погляд, як кажуть: що бачу, те і співаю?

Де конкретика?

Триндіти всі мастаки.

Де приклади нищення конкуренції в бізнесі, культурі, освіті?

Приведена тобою теза про зняття з освітньої програми по історії "людей, які боролися за нашу незалежність і натомість заміна їх на партійних діячів" не витримує жодної критики. Все в програмі є.

А ось твій погляд на перспективу розвитку держави досить дивний в плані ігнорування цілого розділу нашої історії...

Посилання на коментар

но в таком случае имей смелость признать, что ты обыкновенный приспособленец. Никак не патриот. Или же ты и не претендуешь?))

не претендую :P

Я виріс в джинсах слухаючи рок і вишиванка з капелою бандуристів мені не дуже пасуватиме

Посилання на коментар

не претендую :P

Я виріс в джинсах слухаючи рок і вишиванка з капелою бандуристів мені не дуже пасуватиме

то есть, ты не болельщик? Ни в одном из видов спорта; не испытываешь гордости за принадлежность к определенному этносу, ты "человек мира"?

Родина для тебя там, где хорошо кормят?

Посилання на коментар

то есть, ты не болельщик? Ни в одном из видов спорта; не испытываешь гордости за принадлежность к определенному этносу, ты "человек мира"?

Я вболівальник Динамо, збірної України і Фернандо Алонсо

Гордощів тим що я українець не відчуваю

Можливо мене можна назвати космополітом, мені буде комфортно майже скрізь де мене влаштують кліматичні умови.

А про Батьківщину і державу я уже писав раніше - Батьківщину люблю, державу ненавиджу.

І тим не менше я досі в Україні :P

Посилання на коментар

Ой ! А что так, к этносу? Аааа с кем поведешься-этнонационализм :rolleyes: В таком спорте,пустые трибуны. :P
Посилання на коментар

Я вболівальник Динамо, збірної України і Фернандо Алонсо

Гордощів тим що я українець не відчуваю

Можливо мене можна назвати космополітом, мені буде комфортно майже скрізь де мене влаштують кліматичні умови.

А про Батьківщину і державу я уже писав раніше - Батьківщину люблю, державу ненавиджу.

І тим не менше я досі в Україні :P

я помню все твои высказывания. Могу предсказать лишь одно. Чтобы ощутить невыносимую тоску по государству, столь тобой ненавидимому, тебе придется провести в изгнании много лет. Твоя мечта исполнится. Ты изменишь местопребывание.

Еще запомни- нет ничего столь ужасного, чтобы не могло стать еще хуже. И когда это худшее ты сравнишь с тем, что имел, - ты до безумия захочешь все вернуть.

Ты же верующий? Ненависть осуждаема. Культивируй в себе христианские чувства. Ибо тебе грозит моя участь.

Посилання на коментар

я помню все твои высказывания. Могу предсказать лишь одно. Чтобы ощутить невыносимую тоску по государству, столь тобой ненавидимому, тебе придется провести в изгнании много лет. Твоя мечта исполнится. Ты изменишь местопребывание.

Еще запомни- нет ничего столь ужасного, чтобы не могло стать еще хуже. И когда это худшее ты сравнишь с тем, что имел, - ты до безумия захочешь все вернуть.

Ты же верующий? Ненависть осуждаема. Культивируй в себе христианские чувства. Ибо тебе грозит моя участь.

Чорт учить християнським цінностям :lol: :lol: :lol:
Посилання на коментар

Увага!!!

Ось цей суб"єкт під ніком Свен, вважає, що всі жінки продаються, справа лише в ціні.

Я обурена такою його заявою і публічно плюю йому в його брехливу пику.

ТЬХУ!!!!

Посилання на коментар

Старик! Мнение этих, потерявшихся по жизни кошелок, не кому не интересно. Они в первую очередь не умеют уважать себя.

Я вкурсі ;)
Посилання на коментар

Увага!!!

Ось цей суб"єкт під ніком Свен, вважає, що всі жінки продаються, справа лише в ціні.

ТЬХУ!!!!

видно чертовски сильно зацепил.....

Посилання на коментар

видно чертовски сильно зацепил.....

Накрутила сама себе тепер дується... :blink:
Посилання на коментар

Немає жінок які не дають, є чоловіки які погано просять B)

Увага!!!

ТЬХУ!!!!

Посилання на коментар

Увага!!!

ТЬХУ!!!!

Посилання на коментар

Накрутила сама себе тепер дується... :blink:

а не проще ли тебе просто признать, что сболтнул глупость, не подумав? Да еще и извиниться. Ариашка у нас хоть и взрывная, но отходчивая.

Поворчит да и простит. Ведь ты на самом деле так не думаешь о женщинах?

Посилання на коментар

Увага!!!

ТЬХУ!!!!

ещё бы правду правду о тебе сказал
Посилання на коментар

а не проще ли тебе просто признать, что сболтнул глупость, не подумав? Да еще и извиниться. Ариашка у нас хоть и взрывная, но отходчивая.

Поворчит да и простит. Ведь ты на самом деле так не думаешь о женщинах?

Жодної дурниці тут сказано не було.

Будь яку жінку, чи то пастушку, чи то королеву будь який чоловік може спокусити. Варто лише прикласти пропорційні зусилля.

Посилання на коментар

Увага!!!

ТЬХУ!!!!

Посилання на коментар

Будь яку жінку, чи то пастушку, чи то королеву будь який чоловік може спокусити. Варто лише прикласти пропорційні зусилля.

А хохлушку ещё проще, покажи бабло она тебе и тут же ...
Посилання на коментар

Увага!!!

ТЬХУ!!!!

Оріана, а тебе що твій чоловік котрого ти котлетами годуєш не завойовував? Ти йому просто так, на шару дісталась? :P
Посилання на коментар

Оріана, а тебе що твій чоловік котрого ти котлетами годуєш не завойовував? Ти йому просто так, на шару дісталась? :P

Та нет, наверное пару цукерок дал, одну из кармана, а другую из штанов.
Посилання на коментар

Є чоловіки з потужньою харизмою, яку дарувала їм природа - такі можуть переконати майже кожну жінку.

Є чоловіки, які такого дару не мають і таким доводиться вдовольнятися щасливими випадками - зустріти жінку, якій він сподобається.

А є чоловіки особливо гімнясті, які не можуть змиритися з останньою обставиною і придумують про жінок, що вони ВСІ продажні, справа лише в мотивації.

Такі після невдачі завжди кажуть, що їм така (блондинка, брюнетка, товстенька, худенька, стерва, добрячка, залежно від того, хто в даний момент відмовив) не подобається. Аякже, якщо не дала, то це він її не хотів, а коли б дала - то вона була б продажною.

А я завжди бажаю людям того, чого вони самі собі бажають - Свену жінку, яку спокусить будь-який чоловік - такі також є, я не заперечую.

Посилання на коментар

Є чоловіки з потужньою харизмою, яку дарувала їм природа - такі можуть переконати майже кожну жінку.

Є чоловіки, які такого дару не мають і таким доводиться вдовольнятися щасливими випадками - зустріти жінку, якій він сподобається.

А є чоловіки особливо гімнясті, які не можуть змиритися з останньою обставиною і придумують про жінок, що вони ВСІ продажні, справа лише в мотивації.

Такі після невдачі завжди кажуть, що їм така (блондинка, брюнетка, товстенька, худенька, стерва, добрячка, залежно від того, хто в даний момент відмовив) не подобається. Аякже, якщо не дала, то це він її не хотів, а коли б дала - то вона була б продажною.

А я завжди бажаю людям того, чого вони самі собі бажають - Свену жінку, яку спокусить будь-який чоловік - такі також є, я не заперечую.

У вас -шановна, ще не було достатнього вибору серед мотивацій,тому ви така в собі і впевнена. Але справа не в продажності, а в високій цінності.Надто цінне -не купують і не продають часто. Можу навести приклади.
Посилання на коментар

Увага!!!

ТЬХУ!!!!

Народ, не подскажете, как тема- то обзывается? С Орианой- то все понятно, а с вами?

Посилання на коментар

:lol:

Народ, не подскажете, как тема- то обзывается? С Орианой- то все понятно, а с вами?

Ты прав. Здесь есть троица которая срачь провоцирует. Орианна с ярлыками,роби-гей с низменными пошлостями да черт,который мечется между ними в ввиду полного отсутствия собственного мнения.

Я замечание принимаю и учту.

Посилання на коментар

:lol:

Ты прав. Здесь есть троица которая срачь провоцирует. Орианна с ярлыками,роби-гей с низменными пошлостями да черт,который мечется между ними в ввиду полного отсутствия собственного мнения.

Я замечание принимаю и учту.

Я не против, можно конечно обсуждать и кости обгладывать. Насколько я понял, люди сексуально озабоченные в верху темы собрались. Я им сочувствую, хоть виртуально, но удовлетворяются. :rolleyes:

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...