BerBer1914 Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 тема не настолько проста как кажется во первых я не согласен с тем что украинцы ленивые не ленивее остальных европейских народов, во всяком случае попав к нам ваши бывшие сограждане таки начинают пахать , и много пахать , потому что хотят подняться , так что леность - это не факт а вот безынициативность - это есть , потому что 70 лет били по рукам . потому что приучили что инициатива наказуема, потому что приучили боятся всего - как бы чего не вышло но это твоё поколение , молодёжь уже другая , она уже не боится всё что нужно украине - продержаться Брат это тупо называть мужиков бабами когда они ими не являются а спорят с тобой, на мой взгляд назывть людей дураками и бабами это плохой стиль))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Брат это тупо называть мужиков бабами когда они ими не являются а спорят с тобой, на мой взгляд назывть людей дураками и бабами это плохой стиль)))михал михалыч, вы немного запутались в своём родословном древе хотя возможно что отцы у нас и одинаковые Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Не я Игорь ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 михал михалыч, вы немного запутались в своём родословном древе хотя возможно что отцы у нас и одинаковые Древо своё знаю врать не буду только до 1800 года. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Брат это тупо называть мужиков бабами когда они ими не являются а спорят с тобой, на мой взгляд назывть людей дураками и бабами это плохой стиль))) Бер, а мужику вести себе як баба - хороший стиль. Ну там, ображатися, плакатися, що тебе ображають? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 тема не настолько проста как кажется во первых я не согласен с тем что украинцы ленивые не ленивее остальных европейских народов, во всяком случае попав к нам ваши бывшие сограждане таки начинают пахать , и много пахать , потому что хотят подняться , так что леность - это не факт а вот безынициативность - это есть , потому что 70 лет били по рукам . потому что приучили что инициатива наказуема, потому что приучили боятся всего - как бы чего не вышло но это твоё поколение , молодёжь уже другая , она уже не боится всё что нужно украине - продержаться +++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Так отож!!! Результативність праці в Україні вкрай низька. Це пояснюється як об'єктивними так і суб'єктивними факторами. Об'єктивні це застарілі енергоємні технології, а суб'єктивні це безініціативність і лінь працівників. Оо! Так эт значит, чтоб поднять результативность труда, обновить технологии, внедрить инновации и простимулировать инициативу украинцев, ты и проголосовал за Регионы? Считаешь, они справляются с поставленными задачами по достижению прогресса?))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Древо своё знаю врать не буду только до 1800 года.и к какому боярскому роду принадлежать изволите? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Сhiortik, разреши я отвечу на твой вопрос вместо Svenа? Я тоже голосовал за ПР. Вот смотри, "волчий капитализм" во всех странах всегда кончался с победой одной или иной партией олигархов. По большому счёту, не важно какой. Главное, перевернуть страницу истории. Ты спросишь, ПР является бандитской партией или фашистской??? Я отвечу – ДА! А дальше то что??? И вот смотри, оппозиция ратует за "чёрный передел". Что бы продлить и далее "волчий капитализм". В нашей истории этот процесс длится с 2004 года, никак не можем успокоиться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Сhiortik, разреши я отвечу на твой вопрос вместо Svenа? Я тоже голосовал за ПР. Вот смотри, "волчий капитализм" во всех странах всегда кончался с победой одной или иной партией олигархов. По большому счёту, не важно какой. Главное, перевернуть страницу истории. Ты спросишь, ПР является бандитской партией или фашистской??? Я отвечу – ДА! А дальше то что??? И вот смотри, оппозиция ратует за "чёрный передел". Что бы продлить и далее "волчий капитализм". В нашей истории этот процесс длится с 2004 года, никак не можем успокоиться. Бакула, а те що ПР і Янукович нищать конкупенцію - причому у всіх аспектах суспільного життя - в бізнесі, політиці, культурі, освіті - ти помічаєш? Чи ти тільки бачиш проблему в наявності олігархів? Нема конкуренції - нема розвитку - це аксіома. навіть твоя нова сила не появиться, тому, що її знищать в зародку. Ти можеш це усвідомити і перестати тут писати дурню? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Сhiortik, разреши я отвечу на твой вопрос вместо Svenа? Я тоже голосовал за ПР. Вот смотри, "волчий капитализм" во всех странах всегда кончался с победой одной или иной партией олигархов. По большому счёту, не важно какой. Главное, перевернуть страницу истории. Ты спросишь, ПР является бандитской партией или фашистской??? Я отвечу – ДА! А дальше то что??? И вот смотри, оппозиция ратует за "чёрный передел". Что бы продлить и далее "волчий капитализм". В нашей истории этот процесс длится с 2004 года, никак не можем успокоиться. Ты перечти самое начало, что ты за муть написал? Каким это образом капитализм кончается с победой олигархов? Заговариваешься? :angry: Но суть не в этом. оппозиция ратует за "чёрный передел" какую именно оппозиционную партию ты имел в виду? Удар ратует? Батькивщина? (пусть тайно замышляет, но ведь не декларирует?)) Свобода? - там вообще основной экономический упор делается на национализацию. Как и у КПУ. Так на каком основании ты пошел за внеидеологической группой тех самых олигархов, против которых сейчас восстаешь? :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Ты перечти самое начало, что ты за муть написал? Каким это образом капитализм кончается с победой олигархов? Заговариваешься? :angry: Но суть не в этом. какую именно оппозиционную партию ты имел в виду? Удар ратует? Батькивщина? (пусть тайно замышляет, но ведь не декларирует?)) Свобода? - там вообще основной экономический упор делается на национализацию. Как и у КПУ. Так на каком основании ты пошел за внеидеологической группой тех самых олигархов, против которых сейчас восстаешь? :angry: чёрт - ты забыл - хочешь знать кто я - посмотри кто мои друзья а его друг - джин Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 чёрт - ты забыл - хочешь знать кто я - посмотри кто мои друзья а его друг - джин Всё течет. Всё изменяется. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Всё течет. Всё изменяется.за 5 минут? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Сhiortik. Ну, как же так, заговариваюсь??? Вот тут же явное проявление оппозиции. Именно на этом форуме. Ты, что же этого не заметил? Вот смотри, нам надо новые квартиры, нам надо новые автомобили. НАМ НАДО!!! Как только встретишь "мне надо", то там и Чёрт. Но это не ты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Сhiortik. Ну, как же так, заговариваюсь??? Вот тут же явное проявление оппозиции. Именно на этом форуме. Ты, что же этого не заметил? Вот смотри, нам надо новые квартиры, нам надо новые автомобили. НАМ НАДО!!! Как только встретишь "мне надо", то там и Чёрт. Но это не ты. Да уж...статистика не бреше за ПР і КПУ голосували переважно малоосвічені люди. Бакула, ти серед них. З.І. До речі, Чортику на замітку - ось як треба вміти шахраювати - Бакулина відповідь взірець. А в тебе що? Все чисте, як сльоза, не заховаєш, не приховаєш. Не Чорт, а Ангел. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 25 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 чёрт - ты забыл - хочешь знать кто я - посмотри кто мои друзьяУ біблійського Іуди були бездоганні друзі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 25 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Оо! Так эт значит, чтоб поднять результативность труда, обновить технологии, внедрить инновации и простимулировать инициативу украинцев, ты и проголосовал за Регионы? Считаешь, они справляются с поставленными задачами по достижению прогресса?)))Кращих варіантів в бюлетні для голосування не було. Чи ти можеш заперечити? І ще: не кажи "гоп" поки не перескочиш. Реформи проводяться. Не так швидко як хотілось би, але вони ідуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 25 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Бакула, а те що ПР і Янукович нищать конкупенцію - причому у всіх аспектах суспільного життя - в бізнесі, політиці, культурі, освіті - ти помічаєш? Чи ти тільки бачиш проблему в наявності олігархів? Нема конкуренції - нема розвитку - це аксіома. навіть твоя нова сила не появиться, тому, що її знищать в зародку. Ти можеш це усвідомити і перестати тут писати дурню? Приклади знищення конкуренції в бізнесі, політиці, культурі, освіті в студію пліз. А поки що моя думка: Неможливо знищити те чого нема. Не було у нас конкуренції в бізнесі, культурі і освіті. Була лише видимість конкуренції з давно поділеними сферами впливу. А політичної конкуренції хоч греблю гати. Останні вибори тобі в приклад. Хотіли б - твою Свободу впекли б як Юльку в повному складі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Кращих варіантів в бюлетні для голосування не було. Чи ти можеш заперечити? І ще: не кажи "гоп" поки не перескочиш. Реформи проводяться. Не так швидко як хотілось би, але вони ідуть. Ой, не смішіть мене, люди добрі! Які ж це реформи? Мо пенсійна? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 25 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Ой, не смішіть мене, люди добрі! Які ж це реформи? Мо пенсійна?Ідуть ідуть реформи. Застій часів Ющенка минув. Власне а чим тебе не влаштовує пенсійна реформа? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Ідуть ідуть реформи. Застій часів Ющенка минув. Власне а чим тебе не влаштовує пенсійна реформа? Да сельский он парняга.Все говорят и он каже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Кращих варіантів в бюлетні для голосування не було. Чи ти можеш заперечити? І ще: не кажи "гоп" поки не перескочиш. Реформи проводяться. Не так швидко як хотілось би, але вони ідуть. Глупо быть таким упрямым, Свэн! Отлично владея приемами лжи, я также хорошо вижу ее в других людях. Ты просто не умеешь признавать свои ошибки, вероятно. Нет надобности тебе возражать. Мне понятны устремления людей, голосовавших за коммунистов, бютовцев, свободовцев. Но хоть святой водичкой меня окропи - не понимаю, по каким критериям можно было выбрать именно тех, кого ты выбрал. Нет никаких реформ. Ты прекрасно это знаешь. Есть бутафория, насмешливая ложь и азаровщина. Они банкроты. И это ты тоже отлично понимаешь. Вопрос их сокрушительного падения - лишь вопрос времени. Но слепому не объяснить цвет дня. Как глухому - не передать трагичность траурного марша. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Приклади знищення конкуренції в бізнесі, політиці, культурі, освіті в студію пліз. А поки що моя думка: Неможливо знищити те чого нема. Не було у нас конкуренції в бізнесі, культурі і освіті. Була лише видимість конкуренції з давно поділеними сферами впливу. А політичної конкуренції хоч греблю гати. Останні вибори тобі в приклад. Хотіли б - твою Свободу впекли б як Юльку в повному складі... Нє, ти таки повний ідіот!!! Хоча, бачила я твій Кузнєцк по телевізору - село селом, а ти в нет небось щойно тільки й виліз. Але людина повинна над собою працювати, рости, а не шукати виправдання своїм вчинкам. Приклад нищення конкуренції у кожній моїй критиці влади - просто потрібно на це дивитися з позиції розвитку нашої держави, а не знову ж таки з позиції виправдати свою підлість. Зняття з освітньої програми людей, які боролися за нашу незалежність і натомість заміна їх на партійних діячів - хіба це не нищення конкуренції? Ти можеш ось цю дію влади проаналізувати у перспективі розвитку держави чи ти тільки маєш поверхневий погляд, як кажуть: що бачу, те і співаю? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Ідуть ідуть реформи. Застій часів Ющенка минув. Власне а чим тебе не влаштовує пенсійна реформа? Пенсійну реформу навіть влада назвала невдалою і має на меті її виправляти. Та й яка там пенсійна реформа - підняття пенсійного віку для жінок. На читай - це відгуки від людей: Сейчас моя пенсия составляет 1133 гр. 33 коп., и это потому, что я проработала 39 лет водителем трамвая. Сейчас делают уравниловку. Скоро будем получать одинаково, кто работал 40 лет и больше, и кто не работал ничего или работал где-то в тепле уборщицей, и будем получать одинаково. Я его добавку передаю ему 11 грн.. http://blogs.pravda.com.ua/authors/avakov/510185e559f83/ Щодо Ющенка - не п*ди брехню. А розпитайся людей - такого темпу будівництва не було всі 20-ть років. Люди купляли квартири, побутову техніку, робили ремонти. Якщо всього цього не було в тебе, це не значить, що не було у людей. Хоча, тобі, дебілу, не доведеш, бо твоя премія завжди переважить перед істиною і правдою. Читай мої пости - тепер кожна критика влади - буде тобі обухом по голові. І я тебе таки доб"ю - як з тим випадком про продажних жінок, ти собако, будеш в кожному моєму пості продавати СВОЮ жінку, аж поки не усвідомиш свою провину і публічно не вибачишся. Хоча, якщо чесно, надії мало Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 «У нас вероятность дожить до пенсионного возраста имеют почти 70% мужчин и 85% женщин, а после - продолжительность жизни для мужчин составляет в среднем 15 с половиной лет, а для женщин - 20». Сотрудник НАНУ Ткаченко отметила, что такие показатели в Украине обусловлены несоответствующей структурой для медицинского обслуживания граждан. Она советует властям больше денег выделять на охрану здоровья украинцев. За месяц население Украины сократилось более чем на 15 тысяч. По данным Института демографии и социальных исследований, украинцы в среднем умирают на 12-13 лет раньше, чем представители других европейских стран. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Уважаемый Сhiortik. Ты спрашиваешь: "Ты перечти самое начало, что ты за муть написал? Каким это образом капитализм кончается с победой олигархов? Заговариваешься?" Ну, конечно, если таким образом извратить мои слова, то это действительно муть. Тут я с тобой полностью согласен. Ведь я имел ввиду, что заканчивается не капитализм вообще, а именно "волчий капитализм". Вот смотри, все современные развитые страны в своё время проходили такую стадию в своей истории как "первоначальное накопление капиталов" ("волчий капитализм"). Украина её только сейчас проходит. И, дай нам Бог, что бы эта стадия быстрей закончилась. Следующая стадия – "развитой капитализм". Далее идёт становление "общества социальной справедливости", или "социализм". Это слово было сильно извращено нашими СССРовскими коммунистами. И это слово так ненавидит Джин. Но, посмотри на Запад. Там уже построили истинный социализм. Голландия, Норвегия, Швеция, Швейцария и т.д. "Волчий капитализм" заканчивался всегда победой одной из олигархических групп. Пока есть несколько таких группировок, то "волчий капитализм" живёт и здравствует. Народ, в обязательном порядке, олигархи делят на своих и врагов. Вот этот сайт тому подтверждение. Вот смотри, мы не способны даже услышать друг друга! Мы постоянно переходим на тему "сам дурак". Далее твои слова: " Так на каком основании ты пошел за внеидеологической группой тех самых олигархов, против которых сейчас восстаешь?" Я не восстаю против олигархов. Олигархи были, есть и будут, что бы я, или мы все вместе ни делали. Дело ведь в другом. Неужели мы всё время будем пассивно наблюдать, как нами манипулируют как скотиной. Ведь мы сами можем стать не субъектом, а объектом власти. Для этого нужна самая малость – объединяться. Объединяться, временно позабыв о наших идеологических разногласиях. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Ведь я имел ввиду, что заканчивается не капитализм вообще, а именно "волчий капитализм". Вот смотри, все современные развитые страны в своё время проходили такую стадию в своей истории как "первоначальное накопление капиталов" ("волчий капитализм"). Украина её только сейчас проходит. И, дай нам Бог, что бы эта стадия быстрей закончилась. Следующая стадия – "развитой капитализм". Далее идёт становление "общества социальной справедливости", или "социализм". Тобто, Бакула, ти вирішив залишити у владі тих самих, які грабували Україну 20-ть років, щоб вони дограбували те, що залишилося? Чим скоріше вони це зроблять, тим скоріше ми перейдемо до наступної стадії капіталізму - який там у тебе за порядком - "розвинутий капіталізм"? Тобто, ти пропонуєш не зважати на світові тенденції, кризу і потуги розвинутих країн виправити наслідки того, до чого призвели ось всі ці стадії капіталізму, які ти перелічив - йти по тих самих граблях і нехай вони нас луплять, щоб ми у підсумку, але в інтервалі 25-ть років потому, прийшли до тієї ж кризи, яка тепер стрясає Захід? Оригінально...довго думав? А чим? невже головою? ...далі не читала, досить було і того маразму, який я зацитувала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Чего только не было. Бури и грозы, нападения и провокации, саботаж и атаки. Но вот тихой палаты душевнобольных - еще не было. Ну ничо.. И это пройдет...................... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Дело ведь в другом. Неужели мы всё время будем пассивно наблюдать, как нами манипулируют как скотиной. Ведь мы сами можем стать не субъектом, а объектом власти. Для этого нужна самая малость – объединяться. Объединяться, временно позабыв о наших идеологических разногласиях. Хороший ты пацан, наверно. Честный. Не заподлистый. Прямой, неравнодушный. Но скажи - почему такой глупенький? Будем. Ужели. Не можем. Не малость. Не нужна. Н е в о з м о ж н о . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.