Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Молодые никогда не будут голосовать за фашизм, и если даже и захотят Европа не позволит. 10"% фашистского населения Украины, это и всё что у вас есть, больше никогда у вас не будет. Ибо вас просто отделят , вот тогда попануете на продажах свистулек, если у вас до это времени кто то останется, а не сбежит мыть унитазы в Европу. Думка неосвіченого чистильщика з Сохо нікого не цікавить. Та й що ти можеш сказати: якої системи зливні бачки в борделях де ти працюєш, або яку хімію ти використовуєш для прочистки труб - не цікаво. Тому згинь - назад в Сохо. _____ З.І. Юля, давай йому не відповідати - нехай присихає. До речі, він може бути навіть корисний нам - ілюстрація для статистики: Чверть росіян погано ставляться до України, за три місяці кількість таких респондентів збільшилася на 4%. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Ще один приклад сутності даної влади: взяти у свої ряди, щоб заразити "меншим злом" і дискредитованого викинути з політики. Згадаємо Тигипка, Каськіва, ну і тепер на порядку денному "велика" опозиціонерка, "наступниця" Юлії Тимошенко, яку та ніби представляла на чолі партії Батьківщина, Наталія Королевська, яка на виборах заявляла про необхідність імпічмента Януковичу - призначена міністром соціальної політики Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Новим міністром закордонних справ став Леонід Кожара Який ще кілька днів тому заявляв, що вступ України до Митного союзу буде менш болючішим, ніж вступ до Зони вільної торгівлі з Євросоюзом. Певно саме для цих цілей його поставили на цю посаду - щоб просувати справу в бік Мтного Союзу з Росією. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Привіт Мітічу, Касі, привіт Криму!!!! Міністром оборони призначений Павло Лебедєв. Він є депутатом-мажоритарником по 224 округу в Севастополі, позиціонує себе як людину президента, носить годинник за 131 тисячу долларів, має відношення до будвельної фірми "Парангон". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 24 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Юль, ну що там мова - бидло по визначенню не повинно говорити - важливо, щоб його преміальні не постраждали Він ж чого поліз вияснювати, як Свобода буде покращувати ЕКОНОМІЧНУ ситуацію в Україні - бо якраз боїться за ці сто гривень преміальних - ну і розвідує: а раптом зі Свободою йому обломиться більше. Ти знаєш, якщо б він тут не появився, ми б його мали придумати - кращої агітації проти влади і ПР, ніж цей Свен, годі шукати. Причому, зауваж: з обтяжливими обставинами (україномовний персонаж) Так що там з економікою у Свободи? Сіли, пані, в калюжу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 24 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Купити київську квартиру в наступному році стане простіше Київ, Вчора, 17:34 Друкувати Столичне житло стане доступнішим. Зниження вартості житла за рік може скласти 8-13% У Києві в наступному році продовжиться зниження вартості житла, проте спостерігатимуться і скачки цін у бік підвищення. Такий прогноз зробив президент Спілки фахівців з нерухомого майна Олександр Рубанов. "У різних сегментах зниження вартості житла за рік може скласти 8-13%", — сказав президент Спілки. При цьому він додав, що наступного року на ринку фіксуватимуться невеликі ситуативні і сезонні сплески цін у бік підвищення. На думку Олександра Рубанова, зниження вартості житла може спостерігатися у 2013-2015 роках, лише в 2016-2017 роках може настати стабілізація і ціни почнуть поступово зростати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Тому нам не треба буде домовлятися зі зрадниками і совками, вони скоро будуть у меншості. Ти навіть не уявляєш, як в Україні все стрімко змінюється - в історичному часі, але не в людському. что то сразу как то повеяло классикой * наша власть будет страшной * Рабі, сподіваюся тобі зрозуміла моя вперта ненависть до теперішньої влади? Чи ще кільки фактів накидати? _ и ты думаешь я тебя пойму? я вижу у тебя 2 проблемы - непонимание основы власти , в украине в частности и комисарскую ненависть ко всему чего ты не разделяешь один раз страна уже пыталась решить проблемы с помощью кожанки и нагана Як не дивно, але демографія при Янику покращилась Ось дані з держкомстату тис. осіб зменшення тис. осіб Так коли було більшим вимирання? А на рахунок Ваших "фактів" - та чхати я на них хотів. Мені стало жити краще. :rolleyes: притянуто за уши - потому что не указаны причины те кто спился в 90-х как раз и помирал в начале 2000-х а сейчас найти работу за границей стало сложнее - стали меньше уезжать Може й так. Я за ними ще поспостерігаю. Але перші кроки, я про закон про графу в паспорті, мені не подобаються. Є проблемі важливіші. Всі ці пункти адекватні і їх підтримає переважна більшість населення. Я згоден, що спільне у нас є. P.S. Ти десь нижче писав, що я песиміст а вони оптимістки. Скоріше всього навпаки. Я шукаю позитив в сьогоденні, а вони лише негатив 1) графа в паспорте ни о чём не говорит - любопытно как это будет использоваться 2) если есть общее надо договариваться , потому что альтернатива очень неприятна - египетский или сирийский сценарий 3) какая разница кто оптимист а кто пессимист я хотел сказать что у вас различия ну очень незначительные Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Вот интересно. Каждый человек думает про себя, что он всё понимает, и во всём разбирается правильно. Но, оказывается, что есть много людей, которые не согласны с твоим мнением. Почему??? Хочется услышать аргументы, но в ответ только маты и уничижительные эпитеты! И это называют "державницькою філософією"! І що в цьому державницького? І невже матюки можуть бути філософією? Ні, більшість населення України вже збагнули, що вірити обіцянкам оцих горлохватів марно. Більшість проголосувала за ПР. І це факт, який ніхто спростувати не здатен. Проголосували за ПР не тому що їм ця партія подобається, а тому, що це менше зло. Була б "Батьківщина" або "Свобода" меншим злом, ну, звісно, голосували би за них. А ось, такої політичної сили, яка б не була для народу ЗЛОМ, в нас ще НЕМАЄ. Доки ми не вийдемо з того фашистського маразму, яке нам нав’язувало Комуністична партія СРСР, а зараз нав’язує "Свобода", ми ніколи не вийдемо з тих злиднів, які зараз є і на далі будуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Вот интересно. Каждый человек думает про себя, что он всё понимает, и во всём разбирается правильно. Но, оказывается, что есть много людей, которые не согласны с твоим мнением. Почему??? Хочется услышать аргументы, но в ответ только маты и уничижительные эпитеты! И это называют "державницькою філософією"! І що в цьому державницького? І невже матюки можуть бути філософією? Ні, більшість населення України вже збагнули, що вірити обіцянкам оцих горлохватів марно. Більшість проголосувала за ПР. І це факт, який ніхто спростувати не здатен. Проголосували за ПР не тому що їм ця партія подобається, а тому, що це менше зло. Була б "Батьківщина" або "Свобода" меншим злом, ну, звісно, голосували би за них. А ось, такої політичної сили, яка б не була для народу ЗЛОМ, в нас ще НЕМАЄ. Доки ми не вийдемо з того фашистського маразму, яке нам нав'язувало Комуністична партія СРСР, а зараз нав'язує "Свобода", ми ніколи не вийдемо з тих злиднів, які зараз є і на далі будуть. Бакула! А сам то пытаешься причины объяснить? Ты обиделся на ориану и ее бескомпромиссность. Ввел понятие НАШИ и ИХНИЕ. Я открыл тему что бы разобраться в отличиях менталитета как аргумента твоего утверждения. Ты попробовал там что либо написать? Написать в чем разница ? Так и ты выходит ученик той школы где кричат плохой но не объясняют почему. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Дружище Джин. 1. Имя Ориана пишется с большой буквы. 2. " Ввел понятие НАШИ и ИХНИЕ". Приведи цитаты. Это твои вымыслы. 3. " Я открыл тему". Это брехня. Тему открыл Sven. 4. " Ты попробовал там что либо написать? Написать в чем разница ?". Да, написал. Но, тебе нужно научиться читать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Дружище Джин. 1. Имя Ориана пишется с большой буквы. 2. " Ввел понятие НАШИ и ИХНИЕ". Приведи цитаты. Это твои вымыслы. 3. " Я открыл тему". Это брехня. Тему открыл Sven. 4. " Ты попробовал там что либо написать? Написать в чем разница ?". Да, написал. Но, тебе нужно научиться читать. Вижу и ты заразился в случае отсутствия аргументов пытаешься поучать. Тема История как фактор менталитета. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 что то сразу как то повеяло классикой * наша власть будет страшной * и ты думаешь я тебя пойму? я вижу у тебя 2 проблемы - непонимание основы власти , в украине в частности и комисарскую ненависть ко всему чего ты не разделяешь один раз страна уже пыталась решить проблемы с помощью кожанки и нагана Ти ба, Рабінович поборов всіх своїх особистих ворогів і вирішив мене повчити толерантності. А ти не нахабнієш? :o До речі, я тебе вже два рази запитувалася: чому ви не домовлялися зі своїи Рабіним, а вбили його? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 МИНИСТРОМ КУЛЬТУРЫ СТАНЕТ ТАИСИЯ ПОВАЛИЙ? ( слухи ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Ти ба, Рабінович поборов всіх своїх особистих ворогів і вирішив мене повчити толерантності. А ти не нахабнієш? :o До речі, я тебе вже два рази запитувалася: чому ви не домовлялися зі своїи Рабіним, а вбили його? у меня нет тут врагов , чисто по техническим причинам - нам не из за чего враждовать насчёт толерантности - это что сейчас было? доказательство моей правоты? твой ответ на моё мнение что ваша власть будет страшной - ты заговорила об убийстве рабина прикол в том что стоило мне написать о том что ты не можешь договариваться с людьми и ты тут же полезла в бутылку поясняю - рабина убил маньяк одиночка , который эа это отбывает пожизненное Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 у меня нет тут врагов , чисто по техническим причинам - нам не из за чего враждовать насчёт толерантности - это что сейчас было? доказательство моей правоты? твой ответ на моё мнение что ваша власть будет страшной - ты заговорила об убийстве рабина прикол в том что стоило мне написать о том что ты не можешь договариваться с людьми и ты тут же полезла в бутылку поясняю - рабина убил маньяк одиночка , который эа это отбывает пожизненное Та ну? А хто такі були отчім, рижа, саи? Невже не особисті вороги? А виглядало що так :o Що це було? Пам"ятаєш я тобі раніше казала: можливо євреї почали втручатися не у свої справи і тому на них почалося гоніння, а ти відповів, що не пам"ятаєш, щоб хтось з них хотів бути імператором чи Папою Римським. А цього і не потрібно - достатньо робити так, як робиш ти: спочатку вказував нам кого ми повинні ненавидіти і знищив їх, а тепер вказуєш з ким повинні домовлятися. Те, що я не вмію домовлятися - не правда - просто я буду домовлятися з тими, з ким захочу. Може ти помітив, цього Свена я назвала бидлом без роздумів, а деяких - ще почекаю. А знаєш чому? Бо вони не зрадники, вони так само, як і я, мають якісь переконання. А ось Свен крім матеріального благополуччя більше нічого не хоче - з таким я буду домовлятися, якщо прийдеться, в останню чергу. Щодо Рабіна - Ось з Вікі - все ж таки роздвоєння в суспільстві було і кращого не придумали, як вбити його. А що вбив одинак, щось мені не віриться. Головну людину держави, яка пішла на суперечливі рішення, так погано охороняють? ;) В результате этих соглашений была создана Палестинская автономия, которой был передан частичный контроль над частью территории сектора Газа и Западного берега реки Иордан. Соглашения с ООП привели к раздвоению имиджа Рабина в израильском обществе: одни считают его героем за стремление к миру, другие — предателем за отдачу палестинцам земель, которые, по их мнению, принадлежат Израилю. Многие израильтяне[источник не указан 800 дней] обвиняют Рабина в том, что из-за подписанного им в Осло соглашения, погибли тысячи евреев. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 хи хи хи вот дался тебе этот Свен! Неужто Акелла или Петруша безобиднее его? Але ж ти з ними люб'язно інколи перекидуєшся .. Чим же тобі Свен так не догодив? Що за таємниці.. Ото доведеться мені голову поломати :huh: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Янукович хитер...)) в новом КМУ полным-полно людей Ахметова. Да, вот только ключевые секторы - финансовый, да силовой - у Семьи. И этим, господа, все сказано. Арбузов - первый вице-премьер, Вилкул и Бойко - вице-премьеры, Лена Лукаш - министр КМУ. Кровь таки обновляется) ну, как и прогнозировалось) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Та ну? А хто такі були отчім, рижа, саи? Невже не особисті вороги? А виглядало що так :o Що це було? Пам"ятаєш я тобі раніше казала: можливо євреї почали втручатися не у свої справи і тому на них почалося гоніння, а ти відповів, що не пам"ятаєш, щоб хтось з них хотів бути імператором чи Папою Римським. А цього і не потрібно - достатньо робити так, як робиш ти: спочатку вказував нам кого ми повинні ненавидіти і знищив їх, а тепер вказуєш з ким повинні домовлятися. Те, що я не вмію домовлятися - не правда - просто я буду домовлятися з тими, з ким захочу. Може ти помітив, цього Свена я назвала бидлом без роздумів, а деяких - ще почекаю. А знаєш чому? Бо вони не зрадники, вони так само, як і я, мають якісь переконання. А ось Свен крім матеріального благополуччя більше нічого не хоче - з таким я буду домовлятися, якщо прийдеться, в останню чергу. Щодо Рабіна - Ось з Вікі - все ж таки роздвоєння в суспільстві було і кращого не придумали, як вбити його. А що вбив одинак, щось мені не віриться. Головну людину держави, яка пішла на суперечливі рішення, так погано охороняють? ;) 1)это не враги а инет противники 2) иы хочешь сказать что ты святая? только папа римский безгрешен отсальные люди могут чего то недопонимать или ошибаться и то что я тебе указал - на некоторые противоречия в твоей позиции не говорит что тебе что то указываю ты можешь приянть что я сказал можешь нет , ты можешь ругаться и договариваться с кем только пожелаешь а ты взвилась как пионерский салют - и прозвучало это так - а чего это вы евреи нам тут указываете и вот именно эта твоя позиция отталкивает от свободы всех колеблющихся 3)я заметил - ты договариваешься только с теми с кем и так можно не договариваться 4) мда ....общество его убило ......ты так реально считаешь или ты просто так неудачно пытаешься постебаться? хи хи хи вот дался тебе этот Свен! Неужто Акелла или Петруша безобиднее его? Але ж ти з ними люб'язно інколи перекидуєшся .. Чим же тобі Свен так не догодив? Що за таємниці.. Ото доведеться мені голову поломати :huh: причина варфоломеевской ночи была одна , одни восхваляли бога на латыни вторые делали то же самое по французски Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 1)это не враги а инет противники 2) иы хочешь сказать что ты святая? только папа римский безгрешен отсальные люди могут чего то недопонимать или ошибаться и то что я тебе указал - на некоторые противоречия в твоей позиции не говорит что тебе что то указываю ты можешь приянть что я сказал можешь нет , ты можешь ругаться и договариваться с кем только пожелаешь а ты взвилась как пионерский салют - и прозвучало это так - а чего это вы евреи нам тут указываете и вот именно эта твоя позиция отталкивает от свободы всех колеблющихся 3)я заметил - ты договариваешься только с теми с кем и так можно не договариваться 4) мда ....общество его убило ......ты так реально считаешь или ты просто так неудачно пытаешься постебаться? причина варфоломеевской ночи была одна , одни восхваляли бога на латыни вторые делали то же самое по французски Сейчас не время сориться и устраивать разборки, они яйца выеденного не стоят ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Сейчас не время сориться и устраивать разборки, они яйца выеденного не стоят ...согласен тем не менее - благополучие в стране будет когда депутаты научатся договариваться между собой а не устраивать ристалища а для того что бы договариваться надо научиться искать компромиссы а значит в чём то уступать бескомпромиссность может быть и правильно но вот заканчивается очень печально Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 1)это не враги а инет противники 2) иы хочешь сказать что ты святая? только папа римский безгрешен отсальные люди могут чего то недопонимать или ошибаться и то что я тебе указал - на некоторые противоречия в твоей позиции не говорит что тебе что то указываю ты можешь приянть что я сказал можешь нет , ты можешь ругаться и договариваться с кем только пожелаешь а ты взвилась как пионерский салют - и прозвучало это так - а чего это вы евреи нам тут указываете и вот именно эта твоя позиция отталкивает от свободы всех колеблющихся 3)я заметил - ты договариваешься только с теми с кем и так можно не договариваться 4) мда ....общество его убило ......ты так реально считаешь или ты просто так неудачно пытаешься постебаться? Рабі, просто я тобі так "делікатно" натякаю, що зрадників кожен вибирає для себе сам. Зі зрадниками не може бути домовленостей. Я там в Євиній темі прочитала - в основному ти зрозумів, чому я піддаю Свена обструкції. Він, як цей руський Сусанін, веде до процвітання дорогою, яка йде до болота. Ну а все решта - мій тон, спосіб як я все це викладаю - так, погоджуюся, вони в мене різкі і неприємні для сприйняття. Але ж я не просто так вішаю ярлики - я завжди відштовхуюся від фактів і якщо факти чи вчинки такі неприємні - ну то чому я повинна прикрашати їх квіточками? Ось Юля цим займається, а як тільки що виходить з-під її контролю відразу біжить за допомогою. Ми з нею, як добрий і злий поліцейські :rolleyes: Та нічого не постібатися - просто подумала, що вбити людину його рівня одиночці - якось дивно. А нюансів я не знаю. Кажеш одиночка - значить одиночка, але що суспільство приймало його по різному - ти не заперечуєш. І невідомо як би було, залишись він у владі і надалі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 хи хи хи вот дался тебе этот Свен! Неужто Акелла или Петруша безобиднее его? Але ж ти з ними люб'язно інколи перекидуєшся .. Чим же тобі Свен так не догодив? Що за таємниці.. Ото доведеться мені голову поломати :huh: Нічого дивного - ці двоє іншого світогляду, вони більше совки - тому до них і більше поблажливості, як до людей, які перехворіли. Ну а цей ніби українською розмовляє, деякі його погляди про історію говорять про те, що він не дуже піддався совковій пропаганді - а голосує за політичну силу, яка виступає противником того, що він підтримує. Плюс чисто людська непрязнь - недодана йому премія - як результат - голосування за ПР. А кримський інститут виноробства - нехай закривають, ми ж звідти вина не п"ємо. Юля, хіба це по людськи? Адже там працювали люди, які втратили роботу. І заради чого? - бо янек захотів розширити свої володіння, а його синок, як Депард"є, вирощувати виноград? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Рабі, просто я тобі так "делікатно" натякаю, що зрадників кожен вибирає для себе сам. Зі зрадниками не може бути домовленостей. Я там в Євиній темі прочитала - в основному ти зрозумів, чому я піддаю Свена обструкції. Він, як цей руський Сусанін, веде до процвітання дорогою, яка йде до болота. Ну а все решта - мій тон, спосіб як я все це викладаю - так, погоджуюся, вони в мене різкі і неприємні для сприйняття. Але ж я не просто так вішаю ярлики - я завжди відштовхуюся від фактів і якщо факти чи вчинки такі неприємні - ну то чому я повинна прикрашати їх квіточками? Ось Юля цим займається, а як тільки що виходить з-під її контролю відразу біжить за допомогою. Ми з нею, як добрий і злий поліцейські :rolleyes: Та нічого не постібатися - просто подумала, що вбити людину його рівня одиночці - якось дивно. А нюансів я не знаю. Кажеш одиночка - значить одиночка, але що суспільство приймало його по різному - ти не заперечуєш. І невідомо як би було, залишись він у владі і надалі. 1) что то я не понял - кто предатели? рыжая катька? отчим ? не понимаю 2) если свен утверждает что его это устраивает - стоит разобраться почему - особенно если таких свенов настолько много что именно они избрали власть самое просто записать кого то в враги , но ведь он не хочет предавать и вро де как и не собирается - вы просто расходитесь в понимании главного для страны иная точка зрения это ещё не предательство , я же писал - поговорите, обсудите где та точка с котрой ваши интересы расходятся знаешь - немного не в тему - один раз в жизни был свидетелем идеального развода меня пригласили просто побыть третейским судьёй , они встретились в кафе и начали - по разводу я отберу себе вот это - а я тогда вот это а если ты отберёшь вот это я тебе сделаю вот так . а я тебе вот так а я вот так так, а теперь давай подсчитаем сколько это всё будет стоить и что мы с этого выиграем почухали они репы и договорились мирно - потому что воевать было бы ну очень дорого 3) резкий тон не располагает к доверительной беседе . а что бы чела победить или переубедить надо его понять , а для этого надо что бы он раскрылся и рассказал тебе почему он считает именно так а резкий тон - знаешь , сила действия равна силе противодействия посмотри на мой диалог с вовчиком - может и увлекательно но абсолютно бессмысленно 4) рабина убил одиночка - в сговоре ещё с двумя такими же отморозками почему ему это удалось? - никому и в голову не могло придти что человека его уровня под охраной шабака вот так возьмут и из толпы расстреляют то что отношение к рабину было не однозначное - не говорит о том что его должны были убивать и общество одобрило бы этот поступок а вот кого реально убили - это шарона - его прокляли и он впал в кому так что если ты уж хочешь привести пример - то этот лучше - потому что проклятие многие одобрили и в основном верующие люди а насчёт останься он у власти - сложно сказать - он не завершил свои планы - а по пол работы не оценивают Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Та ну? А хто такі були отчім, рижа, саи? Невже не особисті вороги? А виглядало що так :o Що це було? Пам"ятаєш я тобі раніше казала: можливо євреї почали втручатися не у свої справи і тому на них почалося гоніння, а ти відповів, що не пам"ятаєш, щоб хтось з них хотів бути імператором чи Папою Римським. А цього і не потрібно - достатньо робити так, як робиш ти: спочатку вказував нам кого ми повинні ненавидіти і знищив їх, а тепер вказуєш з ким повинні домовлятися. Те, що я не вмію домовлятися - не правда - просто я буду домовлятися з тими, з ким захочу. Може ти помітив, цього Свена я назвала бидлом без роздумів, а деяких - ще почекаю. А знаєш чому? Бо вони не зрадники, вони так само, як і я, мають якісь переконання. А ось Свен крім матеріального благополуччя більше нічого не хоче - з таким я буду домовлятися, якщо прийдеться, в останню чергу. Щодо Рабіна - Ось з Вікі - все ж таки роздвоєння в суспільстві було і кращого не придумали, як вбити його. А що вбив одинак, щось мені не віриться. Головну людину держави, яка пішла на суперечливі рішення, так погано охороняють? ;) Не все так просто. ЕВРЕИ- лучше нас. Мы им поставляем из своих-лучшие души . За так называемых евреев- не могу свидетельствовать.Это уже не моего ума дело. Рад. Вы снова в здравии. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Сейчас не время сориться и устраивать разборки, они яйца выеденного не стоят ...Ева.Яйца не стоят, твои убеждения. Но это и к лучшему, где то ты подошла к своему пределу. В мировосприятии. Что с тебя взять. Ребенок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 1) что то я не понял - кто предатели? рыжая катька? отчим ? не понимаю 2) если свен утверждает что его это устраивает - стоит разобраться почему - особенно если таких свенов настолько много что именно они избрали власть самое просто записать кого то в враги , но ведь он не хочет предавать и вро де как и не собирается - вы просто расходитесь в понимании главного для страны иная точка зрения это ещё не предательство , я же писал - поговорите, обсудите где та точка с котрой ваши интересы расходятся Якраз рижа, саи і отчім не зрадники - я вже писала. Окрім останнього, ці двоє жили і живуть в іншій системі координат - вони досі совки - я про це знаю і більшого від них не вимагаю. А ось зі Свеном я живу в одній системі цінностей, але він обирає у владу людей, які є ворогами для тих цінностей, мало того, вони вже на ділі довели свої наміри знищити їх і перевести нас в іншу систему, де перебувають саи і рижа. Тому я вважаю Свена зрадником - він заради власної вигоди зрадив українську мову, європейський вибір України, найближчі перспективи. Щодо домовлятися і тону спілкування. Справа в тому, я не вірю, що дорослу людину можна переконати у суперечці чи просто дружньому спілкуванні. Можна лише дати поштовх, а все решта йому потрібно буде пізнавати самому. Наприклад, Юля, у неї інший тон спілкування - запитайся її чи багатьох вона переконала. Я чомусь переконана - найбільше, на що вона спромоглася - це примусити людину затаїтися, щоб не ображати її. Ну такого ж результату і я можу добитися, коли на когось напосядуся. Найкраще, коли один аргумент на інший - як на рингу, тоді вже сторонньому судити, чиї доводи сильніші і на чиїй стороні правда. І тут преміальні Свена і титанова промисловість, як подарунок президента заради лояльності олігарха, якось навіть гріх ставити одне перед одним, бо вони з різної вагової категорії, а тим не менше, Свен саме цю причину назвав як таку, яка примусила його голосувати і тепер агітувати за партію олігархів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 знаешь , мне в твоем посте резанула слух одна фраза - я не вірю, що дорослу людину можна переконати у суперечці чи просто дружньому спілкуванні.я нигде не говорил что вы должны кого то переубедить это бесполезно в принципе я писал договориться - то есть найти такое решение которое было бы выгодно вам обоим ну или скажем более общем виде - что бы ущерб каждой стороны от договора был много меньше той выгоды которую вы с этого договора можете извлечь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Ева.Яйца не стоят, твои убеждения. Но это и к лучшему, где то ты подошла к своему пределу. В мировосприятии. Что с тебя взять. Ребенок.Почему пределу ?P.S Cарказм и критика коллег по цеху - главный признак настоящего успеха. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 знаешь , мне в твоем посте резанула слух одна фраза - я нигде не говорил что вы должны кого то переубедить это бесполезно в принципе я писал договориться - то есть найти такое решение которое было бы выгодно вам обоим ну или скажем более общем виде - что бы ущерб каждой стороны от договора был много меньше той выгоды которую вы с этого договора можете извлечь А Свен не хоче домовлятися - він хоче мати з влади вигоду - тому його можна лише купити. А купити його можуть ті, хто обікрав Україну - олігархи. Наразі партії, які не при владі, тобто, опозиція, такої можливості не мають. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Cарказм и критика коллег по цеху - главный признак Сарказм і критика колег по цеху - визитівка дохтура. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.