Перейти до змісту
Український політичний форум

Старі-нові обличчя

Рекомендовані повідомлення

І знову добрий вечір :rolleyes:

Пардон, вчора мене не було.

Відзначав з колегами день енергетика.

Голова ще трошки болить, але погиркатись готовий. :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 670
  • Створена
  • Остання відповідь

а у тебя грубо говоря нет выбора

или вы договоритесь с ними либо вам придётся договариваться либо с русскими либо с бандитами у власти

может я что то прозевал и есть ещё один вариант?

Рабі, більшість українців, інертна маса, якщо їм хтось дуже авторитетний скаже голосувати за Свободу - лише совки не послухаються, бо в них це на грані неможливого. Молоді ж люди проголосують. Тому нам не треба буде домовлятися зі зрадниками і совками, вони скоро будуть у меншості.

Ти навіть не уявляєш, як в Україні все стрімко змінюється - в історичному часі, але не в людському.

Посилання на коментар

Ні. Гордовита тільки. :) Професорська донька- мабуть. Бачите ж яка - цяця! Не сприймайте добродію, близько до серця. Все ж - царські черевички їй до лиця. :D Але мозолять ніжки ,бо трохи не по розміру великого пальця.

А я й не сприймаю близько до серця.

Мені тільки незрозуміла її вперта неприязнь до нинішньої влади.

Це або фанатизм, або їй за це добре платять.

Посилання на коментар

нет. Она права. Человек, у которого повернулась рука отдать голос бандитам, насилующим собственный народ, -может быть даже пострашней, чем тот, кто отстаивает двоязычие. То есть, изначально, он уже допустил неизбежность, примиримость со злом. И если бы по заблуждению! А то ведь, осознанно и с готовыми оправданиями. Ничего общего с ним мы не найдем.

Общаться можно, безусловно, культурно. Но строить общее будущее? - УВОЛЬТЕ! Где гарантия, что он не продаст первому встречному при первой удобной возможности и не объявит свой поступок "меньшим злом", чем голодать, к примеру?

Нет, рабинович. Есть ценности и понятия нерушимые, через которые нельзя переступать. Я с такими людьми жить в одном государстве остереглась бы.

Тому я й кажу - зі зрадниками домовлятися не можна - краще вже з ворогами.

А зрадників ганяти так, щоб під їх ногами горіла земля.

Ну щось на кшталт, як опозиція зганьбила цих двох тушок Табалових.

Посилання на коментар

А я й не сприймаю близько до серця.

Мені тільки незрозуміла її вперта неприязнь до нинішньої влади.

Це або фанатизм, або їй за це добре платять.

Рабі, сподіваюся тобі зрозуміла моя вперта ненависть до теперішньої влади? Чи ще кільки фактів накидати?

Ну ось один, дуже показовий. Фірташ, щоб тобі було зрозуміло, український олігарх. Олігарх і олігархічна влада - це зло, особливо, така, як у нас на мафіозній заквасці. І тепер дивись, що відбулося відразу після виборів. Я це розцінюю, як хабар для підтримки цим олігархом Януковича на наступних виборах президента.

13 декабря 2012 Фирташ без бою получил Запорожский титано-магниевый комбинат. В условиях конкурса было записано, что покупатель должен обеспечить ЗТМК сырьем (ильменитом) отечественного производства.

Совершенно надуманное условие. В случае с Ринатом Ахметовым, оно могло бы звучать так: "Владеет донецкой футбольной командой в оранжевых майках".

Об этом факте долго не рассказывали. А все потому, что было бы слишком резонансно – одновременно два завода. Всего за два дня до этого, 11 декабря, Фирташ сконцентрировал 100% акций ЧАО "Крымский титан". Тоже вне конкурса.

Кроме того, у него в аренде (за которую Фирташ не платит) находятся два горнообогатительных комбината. На них и добывается та самая руда, которая обеспечивает ЗТМК рудой.

Ну, и человек Фирташа банкротит завод "Сумыхимпром". Любопытно, что этот самый менеджер довел некогда прибыльный завод до состояния неплатежеспособного.

Так на наших глазах закреплена титановая монополия Фирташа в Украине. На самом деле, Фирташ на этих заводах хозяйничает давно, но юридически теперь все безупречно.

Это, конечно, не полный перечень наград, которые получил Фирташ. В его активе за 2012 год - облгазы. В 2013 году он получит НДС-ОВГЗ (обещано Николаем Азаровым - на фото слева от Фирташа), а также станет продавать газ промышленным предприятиям.

Посилання на коментар

За три роки правління "меншого зла" за Свеном, Україна стала поліцейською державою.

Влада перестала фінансувати армію, зате збільшила видатки на міліцію і Службу Безпеки.

І правильно зробили. Воювати ми ні з ким не збираємось. Коли зберемось, тоді і збільшать фінансування.

А ментам потрібно більше платити і оснащення має бути кращим, це навіть не обговорюється.

Доречі, Пані вкурсі, що останній призов у військо відбудеться в 2013-му? ;)

Владна партія, за яку проголосував Свен, продовжила на 30-ть років оренду ЧФР в обмін на дешевий газ для олігархів. Частина партії, яку Свен називає меншим злом, відкрито закликає до МС і "руського міра"

А були ще варіанти? Місто Севастополь без флоту приречене. А Пані хотіла позбавити роботи добрий десяток тисяч жителів Севастополя і прилеглих територій, які обслуговують там росіянський флот?. Це не інститут виноробства з сотнею робітників.

Президентське Межигір"я, маєток Януковича - називають символом корупції в Україні, бо він володіє ним через підставні фірми, які відчужували землі колишньої державної резиденції і 40 га державного заповідника - незаконно і непрозоро.

Прийде час і він сяде в ту ж камеру де зараз ув'язнена Тимошенко.

Украв-випив-в тюрму (с)

Політична партія, яку підтримав Свен відмінила обов"язковий дубляж українською мовою і була ініціатором нового Закону про регіональні мови, яким підняла статус російської мови до такого рівня, що деякі регіони взагалі можуть не вчити державну мову

Не хочуть нехай не вчать - їм же буде гірше.

Ось із-за того і конфліктуємо, що Свен ніби і не проти тих пунктів, але голосував за партію, яка всі ці пункти або нівелює, або не виконує.

Причому, названі мною спростування - факти, які були відомі до виборів, і тим не менше, Свен проголосував за партію влади, назвавши її "меншим злом", хоча за показниками демократії, свободи слова, поширенню корупції, збільшенню безробіття, вимиранню. ...- ми вже на рівні Африки - це раптом за три роки правління ПР.

Як не дивно, але демографія при Янику покращилась

Ось дані з держкомстату

тис. осіб зменшення тис. осіб

2000 49429,8

2001 48923,2 -506,6

20021 48457,1 -466,1

2003 48003,5 -453,6

2004 47622,4 -381,1

2005 47280,8 -341,6

2006 46929,5 -351,3

2007 46646 -283,5

2008 46372,7 -273,3

2009 46143,7 -229

2010 45962,9 -180,8

2011 45778,5 -184,4

2012 45633,6 -144,9

Так коли було більшим вимирання?

А на рахунок Ваших "фактів" - та чхати я на них хотів.

Мені стало жити краще. :rolleyes:

Посилання на коментар

А на рахунок Ваших "фактів" - та чхати я на них хотів.

Мені стало жити краще. :rolleyes:

Ось тобі, Рабі - БИДЛО чистокровне.

Думаєш з ним можна домовитися? Його можна тільки купити. Тому говорити з ним на людській мові - означає визнати його людиною. Сперечатися з ним - дати можливість видавати в ефір провладну брехню.

Я вже краще з Мітічем.

А цього тільки цюкати і затикати.

З.І. До речі, в тему, запитання до тебе: ти б домовлявся з тим вашим, якого прокляли, забула його прізвище, який хотів все віддати палестинцям?

Посилання на коментар

рано ты ещё так о свободовцах

есть такое понятие - 90 дней без критики - это такой кредит доверия

за это время надо посмотреть что партия успевает сделать , в какую сторону идти

а ты сразу 0 они плохие потому что плохие

Може й так.

Я за ними ще поспостерігаю.

Але перші кроки, я про закон про графу в паспорті, мені не подобаються. Є проблемі важливіші.

жирафа и ориана , ну и все кому интересно

я обдумал ситуацию , мне кажется что вы таки не можете договориться потому что просто не хотите этого делать

помнишь я говорил о шкале приоритетов - ну когда на первое место ставят самое важное

почему бы вам просто не сравнить ваши шкалы

и на первое место поставить то что не обсуждается. то в чём вы не готовы идти ни на какие компромисы

ну вот к примеру

1) украина должна быть независимым самостоятельным государством

ты * за * ? - ты *за* и ориана * за * и свен тоже

уже есть о чем разговаривать , потому что с черчилем саи митьком и прочим русским сбродом у вас расхождения уже в этом пункте

идём дальше

2) украина должна быть цельным государством - никаких анклавов , автономий , федераций и прочего

ты *за * ?

3) украина должна быть правовым государством

4) гос язык должен быть украинским

думаю что и у тебя и у свена никаких разногласий по этим пунктам нет

из за чего же вы конфликтуете ?

найдите ту позицию с которой начинается расхождение во взглядах и вы увидите насколько она незначительна

а пока что ваш спор напоминает * кислое вкуснее солёного *

Всі ці пункти адекватні і їх підтримає переважна більшість населення. Я згоден, що спільне у нас є.

P.S. Ти десь нижче писав, що я песиміст а вони оптимістки.

Скоріше всього навпаки. Я шукаю позитив в сьогоденні, а вони лише негатив

Посилання на коментар

Думаєш з ним можна домовитися? Його можна тільки купити. Тому говорити з ним на людській мові - означає визнати його людиною. Сперечатися з ним - дати можливість видавати в ефір провладну брехню.

Я вже краще з Мітічем.

А цього тільки цюкати і затикати.

По моєму посту конкретика буде? Чи тільки вересклива лайка?
Посилання на коментар

Вчора, 14:25

Словаччина спростила надання шенгенських віз українцям

Словаччина спростила надання багаторазових шенгенських віз строком до 5 років для громадян України.

Про це повідомив віце-прем'єр і міністр закордонних справ країни Мирослав Лайчак, повідомляє словацьке інформагентство TASR.

За словами міністра, зміни стосуються тих громадян, які направляються у Словаччину з метою туризму, відвідування родичів, у справах бізнесу, а також студентів".

Лайчак зазначив, що Україна є важливим партнером для словацьких малих і середніх підприємств.

"Наші послуги туризму в зимовий період багато в чому залежать від кількості туристів з України", - сказав він.

РБК-Україна

:)
Посилання на коментар

Ти десь нижче писав, що я песиміст а вони оптимістки.

Скоріше всього навпаки. Я шукаю позитив в сьогоденні, а вони лише негатив

Штука в том, господин мыслитель, что даже во Всемирном Потопе и Атомной Войне можно найти позитивные зерна...
Посилання на коментар

І найцікавіше призначення:

Президент Віктор Янукович призначив першим віце-прем'єр-міністром Сергія Арбузова

До речі, "великий реформатор" і всеукраїнський зрадник Тігіпко заховався від відповідальності у списках ПР, вірніше, його туди заховав янек - мавр зробив свою справу, мавр може відпочити.

На сцену виходить особистий казначей СІМ"Ї - Арбузов.

Представники Нацбанку чинять тиск на весь фінансовий ринок з метою монополізації.

Таку думку висловив народний депутат від "Батьківщини" Леся Оробець в суботу в ефірі 5 каналу, коментуючи нещодавній обшук на фірмі її чоловіка "Фенікс Капітал".

За словами депутата, в цій ситуації є дві складові – економічна і політична.

"Арбузов і компанія під себе підгрібають фінансовий ринок... Йдеться в першу чергу про вплив на всю галузь, іде монополізація. Ті фірми, які останні кілька років активно працювали на ринку, зараз відчувають всі такий тиск", - сказала Оробець.

Однак, за її словами, ця проблема має ще й політичну сторону. "Такої жорстокості і прицільності не було в жодній іншій компанії, де відбувалися обшуки", - стверджує нардеп.

Посилання на коментар

Міністром соціальної політики призначено Наталію Королевську.

а чем у нас будет заниматься главный социальный политик? Втирать шахтерам и чернобыльцам, как правильно сидеть на диете?

А по кавунчику Арбузову - это даже и смешно. Козла впустили даже не в огород, а в сад. Теперь геть жодного кустика или деревца не останется. Прискорбно.

А Табачник вскорости, на радость Свену, пожалуй издаст министерский указ об отмене государственной мовы в быту. Наконец-то Свен испытает всю радость от правления мародёрской власти.

Посилання на коментар

Юрія Бойка призначено віце- прем"єром

Певно за успішне відмивання грошей під час покупки бурильних установок, т.з. "вишок Бойка" і за ганьбу, яку потерпіла Україна, коли підписувала міжнародний договір з лижним інструктором :o

У БОЙКА ПЕРЕПЛАТИЛИ 150 МІЛЬЙОНІВ ЗА БУРОВУ УСТАНОВКУ

http://www.pravda.com.ua/news/2011/05/28/6249821/

Продавець "вишки Бойка" в Латвії живе у підвалі

http://www.pravda.com.ua/news/2011/11/22/6776207/

З.І. Окремо цікавлюся - бидло від тих оборудок не потерпіло, свої сто гривень преміальних отримало? - сподіваюся, що так, бо інакше ж ніякого позитиву не витиснути з цих подій.

Посилання на коментар

А це найкумедніше призначення.

Віце-прем’єрами призначені Юрій Бойко та Олександр Вілкул.

Пам"ятаєте передвиборчу історію з білбордом, на якому була зображена бабуся, яка переписала хату на кота, коли дізналася, що її внук проголосував за Партію Регіонів? Так ось, той, хто наказав зняти ці, та інші білборди тому, що вони дискредитують діючу владу, був губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул.

:lol: :lol: :lol:

Так білборд виглядав спочатку

Изображение

А так після того, як його заклеїли ригоАнали.

Изображение

Посилання на коментар

а чем у нас будет заниматься главный социальный политик? Втирать шахтерам и чернобыльцам, как правильно сидеть на диете?

А по кавунчику Арбузову - это даже и смешно. Козла впустили даже не в огород, а в сад. Теперь геть жодного кустика или деревца не останется. Прискорбно.

А Табачник вскорости, на радость Свену, пожалуй издаст министерский указ об отмене государственной мовы в быту. Наконец-то Свен испытает всю радость от правления мародёрской власти.

Юль, ну що там мова - бидло по визначенню не повинно говорити - важливо, щоб його преміальні не постраждали :(

Він ж чого поліз вияснювати, як Свобода буде покращувати ЕКОНОМІЧНУ ситуацію в Україні - бо якраз боїться за ці сто гривень преміальних - ну і розвідує: а раптом зі Свободою йому обломиться більше.

Ти знаєш, якщо б він тут не появився, ми б його мали придумати - кращої агітації проти влади і ПР, ніж цей Свен, годі шукати. Причому, зауваж: з обтяжливими обставинами (україномовний персонаж)

Посилання на коментар

Юль, ну що там мова - бидло по визначенню не повинно говорити - важливо, щоб його преміальні не постраждали :(

так ты его заранее тренируешь? :lol:
Посилання на коментар

Я його зацюкаю, лиш би дохрур не поліз реанімувати.

та, а може нехай хоч один незатюканный останется? :unsure: всё-таки из "воспитанных"... А то останутся всего двое животных : чертилка и лгунишкин. Они дрессуре не поддаются.. Может хоть кого из людей оставим? Для опытов? :D
Посилання на коментар

А ти диви, як получається, мені знайома з львівського осередку партії Королевської відразу казала: вона фінансується ПР, причому, це навіть не приховується. Уявляєш, як вони до людей ставляться, вважають ПОВНИМИ ЛОХАМИ.

А катька тут пі-пі про те, що бачила платіжки Свободи, яка буцім-то також фінансується ПР - а це брехло ще раз підтвердило, що воно воно брехло.

Посилання на коментар

та, а може нехай хоч один незатюканный останется? :unsure: всё-таки из "воспитанных"... А то останутся всего двое животных : чертилка и лгунишкин. Они дрессуре не поддаются.. Может хоть кого из людей оставим? Для опытов? :D

Юля, ось те, що з "вихованих" і є обтяжливою ситуацією, бо воно цим фактом може агітувати за ПР.

Знаєш, як в народі деякі нормальні, але не зовсім освічені - завжди цікавилися, а що з даного приводу думає його освічений сусід і часто робили так само.

Прилизана зовні і потворна з середини - саме таку політику нам пропонує Янукович. Таку ж владу, а отже - таку державу.

А ці чистоплюї закочують оченята: ой, Свобода хоче повернути п"яту графу, а в них під носом створюється база даних, де не тільки твоя національність, а й твоє місце перебування буде визначатися

"Сохраненные на электронном микрочипе данные можно считывать даже в том случае, если паспорт находится в кармане или сумке. С помощью специального оборудования можно также отследить маршрут передвижения владельца биометрического документа"

Чим не кадри з фільму Матриця?

Посилання на коментар

Рабі, більшість українців, інертна маса, якщо їм хтось дуже авторитетний скаже голосувати за Свободу - лише совки не послухаються, бо в них це на грані неможливого. Молоді ж люди проголосують. Тому нам не треба буде домовлятися зі зрадниками і совками, вони скоро будуть у меншості.

Ти навіть не уявляєш, як в Україні все стрімко змінюється - в історичному часі, але не в людському.

Молодые никогда не будут голосовать за фашизм, и если даже и захотят Европа не позволит. 10"% фашистского населения Украины, это и всё что у вас есть, больше никогда у вас не будет. Ибо вас просто отделят , вот тогда попануете на продажах свистулек, если у вас до это времени кто то останется, а не сбежит мыть унитазы в Европу.
Посилання на коментар

Він ж чого поліз вияснювати, як Свобода буде покращувати ЕКОНОМІЧНУ ситуацію в Україні - бо якраз боїться за ці сто гривень преміальних - ну і розвідує: а раптом зі Свободою йому обломиться більше.

Ти знаєш, якщо б він тут не появився, ми б його мали придумати - кращої агітації проти влади і ПР, ніж цей Свен, годі шукати. Причому, зауваж: з обтяжливими обставинами (україномовний персонаж)

вот радости то. ну и что ваши 10% фашиков, могут сделать, только дуркуют в Раде, надоест всем лишат их неприкосновенности и в буцыгарню, а всё к это идёт.
Посилання на коментар

Юля, ось те, що з "вихованих" і є обтяжливою ситуацією, бо воно цим фактом може агітувати за ПР.

Знаєш, як в народі деякі нормальні, але не зовсім освічені - завжди цікавилися, а що з даного приводу думає його освічений сусід і часто робили так само.

Прилизана зовні і потворна з середини - саме таку політику нам пропонує Янукович. Таку ж владу, а отже - таку державу.

А ці чистоплюї закочують оченята: ой, Свобода хоче повернути п"яту графу, а в них під носом створюється база даних, де не тільки твоя національність, а й твоє місце перебування буде визначатися

"Сохраненные на электронном микрочипе данные можно считывать даже в том случае, если паспорт находится в кармане или сумке. С помощью специального оборудования можно также отследить маршрут передвижения владельца биометрического документа"

Чим не кадри з фільму Матриця?

Правильно, укры должны сидеть у себя в резервации, нельзя их выпускать за пределы, всех гастеров вернуть из-за бугра.
Посилання на коментар

Молодые никогда не будут голосовать за фашизм, и если даже и захотят Европа не позволит. 10"% фашистского населения Украины, это и всё что у вас есть, больше никогда у вас не будет. Ибо вас просто отделят , вот тогда попануете на продажах свистулек, если у вас до это времени кто то останется, а не сбежит мыть унитазы в Европу.

Думка неосвіченого чистильщика з Сохо нікого не цікавить. Та й що ти можеш сказати: якої системи зливні бачки в борделях де ти працюєш, або яку хімію ти використовуєш для прочистки труб - не цікаво. Тому згинь - назад в Сохо.

_____

З.І. Юля, давай йому не відповідати - нехай присихає.

Посилання на коментар

_____

З.І. Юля, давай йому не відповідати - нехай присихає.

так он плодится как таракан! Во все дыры лезет, везде гадит, у него словесный понос и старческое недержание. И кайф от этого ловит, когда с ним кто-нибудь словом перекинется. Маразматик старый удобно устроился и никаким дустом его отсюда не выкурить.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...