Перейти до змісту
Український політичний форум

Старі-нові обличчя

Рекомендовані повідомлення

ну чё сразу президенту..

можна иск по защите чести и достоинства

судье какому-нить..

там,,, Иванову.....Трофимову....

Дык судьи и на о хороши! :rolleyes:
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 670
  • Створена
  • Остання відповідь

безвізовий режим з Україною масово почав встановлюватись після приходу до влади ПР? Напевно для Вас буде відкриттям, що ми при Кучмі і Ющенку жили в кам'яному віці. Могли їздити без віз лише в країни СНД.

КАПЕЦ! У меня соседи занимают шоб за газ заплатить, а ОНЕ про поездки за рубеж! Классно, однако, живется западенцям з рівенщини! ! Нам бы их заботы!

Это аут. поооолныыый :wacko:

Посилання на коментар

Так

а что такое по вашему демократия если она есть и вы при ней живёте то тогда должны знать что это такое
Посилання на коментар

Ну ти ж проголосував за ПР, яка знизила рівень життя всіх українців і опустила країну до рівня Африки.

"Всі українці" це занадто розпливчасте поняття.

У мене, моїх батьків, мої колег рівень життя зріс.

Я не розумію про кого ви говорите.

Про працівників інституту виноробства? Це смішно... :blink:

Посилання на коментар

КАПЕЦ! У меня соседи занимают шоб за газ заплатить, а ОНЕ про поездки за рубеж! Классно, однако, живется западенцям з рівенщини! ! Нам бы их заботы!

возможно - только не бей по почкам но украинский язык стал много чаще звучать как в израиле так и в туристических местах в европе
Посилання на коментар

А вони працювати пробували?
Посилання на коментар

а что такое по вашему демократия если она есть и вы при ней живёте то тогда должны знать что это такое

http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=146669
Посилання на коментар

Пані вкурсі що безвізовий режим з Україною масово почав встановлюватись після приходу до влади ПР? Напевно для Вас буде відкриттям, що ми при Кучмі і Ющенку жили в кам'яному віці. Могли їздити без віз лише в країни СНД.

Та невже?!!!!

Мало що ти бидло, то ти ще й брехло!!!!

Посилання на коментар

А вони працювати пробували?

они и сейчас работают. Оба. У геодезиста зарплата 2.200. У жены - 1.300. Живут очень скромно. Не пьют, он курит, правда. Питаются более чем экономно. Коммунальные оплаты по счетчикам. Дети взрослые, отдельно. Жена прихворнула, - моментально минуса пошли. Хочется вылечить. И сразу же - недостаток в прожиточном минимуме.

У меня терпение заканчивается. Вы понимаете, что означает жить на грубо говоря 3 с пол. тысячи гривен в месяц? ВЫ ВАШУ МАТЬ ПОНИМАЕТЕ??? ИЛИ ЗАДРАЧИВАЕТЕ?

Посилання на коментар

это не демократия а свобода слова

кстати если вы назовёте президента , начальника или просто соседа идиотом дураком или ещё как это уголовное преступление по статье 126 ук украины

в отдельных случаях это может даже пройти по статье *клевета * ( пока в ук украины отсутствует )

и если вас осудят - это тоже будет свобода слова и соблюдение прав человека - в данном случае того кого вы назвали дурнем

Посилання на коментар

"Всі українці" це занадто розпливчасте поняття.

У мене, моїх батьків, мої колег рівень життя зріс.

Я не розумію про кого ви говорите.

Про працівників інституту виноробства? Це смішно... :blink:

Та ні, на достойний заробіток маєш право тільки ти - працівники інституту виноробства - не люди, вони повинні добровільно добровільно від землі, на яку претендує твій президент і йти жебракувати

Посилання на коментар

они и сейчас работают. Оба. У геодезиста зарплата 2.200. У жены - 1.300. Живут очень скромно. Не пьют, он курит, правда. Питаются более чем экономно. Коммунальные оплаты по счетчикам. Дети взрослые, отдельно. Жена прихворнула, - моментально минуса пошли. Хочется вылечить. И сразу же - недостаток в прожиточном минимуме.

У меня терпение заканчивается. Вы понимаете, что означает жить на грубо говоря 3 с пол. тысячи гривен в месяц? ВЫ ВАШУ МАТЬ ПОНИМАЕТЕ??? ИЛИ ЗАДРАЧИВАЕТЕ?

Половина мого міста стикалась з подібними проблемами. Частина розпочала власний "бізнес". Частина їздить по заробіткам. Як результат в провінційному містечку з населенням 38 тисяч житло коштує як в навколишніх обласних центрах. Повно новеньких автівок. А це показники достатку.

Алкаші і нездари живуть на 2000 а хто їм доктор...

Союзу нема і не буде. Годувати ледарів і алкашів ніхто на шару не буде.

Посилання на коментар

это не демократия а свобода слова

кстати если вы назовёте президента , начальника или просто соседа идиотом дураком или ещё как это уголовное преступление по статье 126 ук украины

в отдельных случаях это может даже пройти по статье *клевета * ( пока в ук украины отсутствует )

и если вас осудят - это тоже будет свобода слова и соблюдение прав человека - в данном случае того кого вы назвали дурнем

Може й так

А свобода слова хіба це не складова демократії?

Посилання на коментар

когда был в киеве последний раз экскурсовод рассказал что два дома на андреевском спуске снесли что бы построить супермаркет

по моему это варварство - разрушать историческое наследие народа

Посилання на коментар

Ну і хто на цьому форумі платний агітатор за ПР? Звісно Оріана!

Ось у мене є дуже багато друзів серед євреїв. А рабінович бажає нав’язати мені ненависть до єврейського народу. Не буде цього! Черчілль бажає нав’язати мені ненависть до російського народу. Цього теж не буде!

Оріана доводить мені, що мене (і таких як я) може захистити від їх агресії тільки ПР. Помиляєтесь!

"Ось і звали звідси- не провокуй".

Та, звісно, звалю. Але, що далі? Жити нам на далі в одній країні.

Посилання на коментар

Може й так

А свобода слова хіба це не складова демократії?

не-а, это основа прав человека

тебя не смущает что демократия была в греции у которой вообще то был рабовладельческий строй? да и рим от него недалеко ушёл

Посилання на коментар

А рабінович бажає нав’язати мені ненависть до єврейського народу. Не буде цього!

а можно с этого места поподробнее ? а то я про навязывание вам чего либо до этого момента даже не подозревал
Посилання на коментар

Половина мого міста стикалась з подібними проблемами. Частина розпочала власний "бізнес". Частина їздить по заробіткам. Як результат в провінційному містечку з населенням 38 тисяч житло коштує як в навколишніх обласних центрах. Повно новеньких автівок. А це показники достатку.

Алкаші і нездари живуть на 2000 а хто їм доктор...

Союзу нема і не буде. Годувати ледарів і алкашів ніхто на шару не буде.

Та ти що? А чому ти не пішов підробляти, а з обіди віддав країну на поталу бандюкам?

Посилання на коментар

не-а, это основа прав человека

тебя не смущает что демократия была в греции у которой вообще то был рабовладельческий строй? да и рим от него недалеко ушёл

рабинович, не заводьте рака за камінь :o

Греція з її рабовласницьким ладом повністю задовольняла вимогам демократії і свободи слова. Там громадяни могли жити в діжці, обирати тирана і триндіти що на розум прийде.

Але тільки громадяни, гастарбайтерів це не стосувалось.

Посилання на коментар

Та ти що? А чому ти не пішов підробляти, а з обіди віддав країну на поталу бандюкам?

ну разные ситуации бывают...

например, человек не может предположить, что завтра насмерть разобьется на своей новенькой автивке вместе с детьми. И останутся его престарелые родители (не алкаши и не ледари) жить на пенсию в две тысячи на двоих.. И никто пальцем не шелохнёт им помочь.. Скажут - ждите покращення.. Вже вчора.

( грязно выматюкалась и ушла курить)

Посилання на коментар

Але, що далі? Жити нам на далі в одній країні.

А далі - я ж тобі казала: у тебе буде горіти земля пд ногами. Ти будеш боятися признатися, що голосував за бандюків, але щоденні їх "звитяги" будуть тобі це нагадувати і в тебе в голові буде стукати: це я, це я...це я...

Глянь на цю рожу, його місце лише на плакатах Їх розшукує міліція. Тепер він заправляє в Криму. Дивись і знай - ЦЕ ТИ

http://blogs.pravda.com.ua/authors/pashaev/50d1fe6b56ca1/

Посилання на коментар

когда был в киеве последний раз экскурсовод рассказал что два дома на андреевском спуске снесли что бы построить супермаркет

по моему это варварство - разрушать историческое наследие народа

Ну а ці два бидлюка кажуть, що це демократія.

Посилання на коментар

Будуть кращі - оберу їх
Посилання на коментар

ну разные ситуации бывают...

например, человек не может предположить, что завтра насмерть разобьется на своей новенькой автивке вместе с детьми. И останутся его престарелые родители (не алкаши и не ледари) жить на пенсию в две тысячи на двоих.. И никто пальцем не шелохнёт им помочь.. Скажут - ждите покращення.. Вже вчора.

( грязно выматюкалась и ушла курить)

Ви таки песимістка :lol:
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...