Перейти до змісту
Український політичний форум

Старі-нові обличчя

Рекомендовані повідомлення

Я вибачаюсь, але це позиція не людини, не громадянина - це позиція - БИДЛА!

ага, в свете того, что быдлу януковичу указали на его быдлячье место.. позорище жирное...

Визит Януковича в Москву отменили по инициативе российской стороны

Народный депутат Петр Порошенко в кулуарах Верховной рады сообщил журналистам , что визит Президента Украины Виктора Януковича в Москву был отменен по инициативе российской стороны.

"Почему был отменен визит - лучше спросить у Владимира Путина", - сказал Порошенко. Он также отметил, что вопросы повестки дня визита главы украинского государства должны быть доработаны с обеих сторон. "Причины такого решения указаны. Очевидно, должны поработать еще эксперты", - подчеркнул депутат. При этом он отказался спрогнозировать, какие именно вопросы могут быть доработаны на экспертном уровне.

В свою очередь помощник президента РФ Юрий Ушаков сообщил во вторник, что визит президента Украины Виктора Януковича в Москву перенесен. "Необходимо провести дополнительную экспертную работу по доводке тех документов, которые вначале планировалось в ходе этого визита подписать, для этого потребуется определенное время, после чего будут согласованы конкретные сроки этого визита", - заявил Ушаков журналистам.

Напомним, встреча Януковича и Путина должна была состоятся сегодня в Москве. Темами встречи Президентов были определены актуальные вопросы украинско-российского сотрудничества, прежде всего в энергетической и торгово-экономической сферах.

В частности, стороны должны были обсудить выработку взаимоприемлемого механизма взаимодействия Украины с Таможенным союзом России, Беларуси и Казахстана.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 670
  • Створена
  • Остання відповідь

І ще, Свен, вам відомо що таке КОНКУРЕНЦІЯ, яка її роль в розвитку, будь-якому?

Так ось, олігархи, ригіонали, її знищують під корінь. Вони, перебуваючи при владі, пишуть під себе закони, приймають під себе бюджет, розподіляють під свій бізнес державні субвенції, капіталовкладення і державні замовлення. Всі, хто не має стосунку до влади - просто не мають шансів вижити а тому змушені лягати під донецьких - тобто, віддавати їм частину свого бізнесу. Цей вас славнозвісний порядок - не що інше, як Аргентинська модель, де розшарування на багатих і бідних настільки глибоке, що багаті там живуть за високим парканом і в їх райони просту голотьбу навіть не пускають.

Ви такої країни хочете для своїх дітей? Чи вивчивши їх за кордоном, ви не плануєте повернення в Україну?

І ще, щиро сподіваюся, що ви помиляєтеся. Тому не йдіть з форуму. Досі я писала про владу і апелювала у пустку - тепер буду апелювати до вас. І навіть не буду вживати свого традиційного - "бидла" - ви самі до нього прийдете. Не забоїтеся залишитися? :rolleyes:

Посилання на коментар

ага, в свете того, что быдлу януковичу указали на его быдлячье место.. позорище жирное...

Визит Януковича в Москву отменили по инициативе российской стороны

Народный депутат Петр Порошенко в кулуарах Верховной рады сообщил журналистам , что визит Президента Украины Виктора Януковича в Москву был отменен по инициативе российской стороны.

Я думаю, це пов"язано з тим, що вчора задзвонили до Янека і назначили саміт ЄС - Україна, тому він передумав підписувати МС, на що сподівався Путін.

Посилання на коментар

Натусю, запишіть в "бидло" ще й мене. Я теж, як і Свен, голосував за ПР і несу з ним рівну відповідальність. І голосував я за ПР з тих же самих міркувань, що і Свен, бо це найменше зло з тих, що нам запропонували на виборах.

А у вас дуже комфортна, якась прокурорська позиція. Усіх обвинувачувати, але самостійно нести відповідальність за те що коїться в країні ви не бажаєте.

Посилання на коментар

Натусю, запишіть в "бидло" ще й мене. Я теж, як і Свен, голосував за ПР і несу з ним рівну відповідальність. І голосував я за ПР з тих же самих міркувань, що і Свен, бо це найменше зло з тих, що нам запропонували на виборах.

А у вас дуже комфортна, якась прокурорська позиція. Усіх обвинувачувати, але самостійно нести відповідальність за те що коїться в країні ви не бажаєте.

Я не можу нести відповідальність за вас, але результати ваших безвідповідальних рішень відчуваю на своїй шкурі. Наприклад, опинившись у вагоні потяга Хюндай, який позбавив мене вибору і примусив платити вдвічі дорожче, а тепер я втрачаю в часі, комфорті, плюс потерпаю морально, бо кожного разу боюся, що він зупиниться десь посеред поля і я замерзну у вагоні, пардон, дуже важко переношу холод.

А ви зі Свеном бравіюєте своїм вибором і начхати вам на проблеми мільйонів - ба, ви навіть свою відповідальність хочете поділити з ними

Вам нема виправдання. І я не вірю, що ви залишитеся на форумі і будете відповідати за кожен вчинок вами обраної влади. Ви і вам подібні на повірку боягузи.

Посилання на коментар

Я не можу нести відповідальність за вас, але результати ваших безвідповідальних рішень відчуваю на своїй шкурі. Наприклад, опинившись у вагоні потяга Хюндай, який позбавив мене вибору і примусив платити вдвічі дорожче, а тепер я втрачаю в часі, комфорті, плюс потерпаю морально, бо кожного разу боюся, що він зупиниться десь посеред поля і я замерзну у вагоні, пардон, дуже важко переношу холод.

А ви зі Свеном бравіюєте своїм вибором і начхати вам на проблеми мільйонів - ба, ви навіть свою відповідальність хочете поділити з ними

Вам нема виправдання. І я не вірю, що ви залишитеся на форумі і будете відповідати за кожен вчинок вами обраної влади. Ви і вам подібні на повірку боягузи.

Да сволочь эта власть. Катался в Славске на лыжах .В начале подъемника выезженный участок на котором все падают,особенно дети и те кто плохо стоит на лыжах.Их два мордоворота отправляют за билетом повторным и потом они опять стоят в очереди. Пока я этим мордоворотам не объяснил что они сволочи ПР и лично януковича подводят,они снегу пару лопат на участок не подкинули. Вот бакула, не хороший человек,натуську заморозил.
Посилання на коментар

Так, Натуся. Визнати себе "бидлом", визнати себе відповідальним за свій вибір може тільки боягуз. А відмовитися від долі своєї країни, стояти осторонь, може тільки смілива людина.

Мені дуже соромно, що голосував за ПР, але було би ще більше соромно, якщо б голосував за когось іншого з тих, що були запропоновані. Пр – це партія олігархів, а всі інші – теж олігархи. Це одна й таж банда, тільки назви і кольори різні.

А ігнорувати вибори і ні за кого не голосувати означає, що ти насправді бидло, що ти не громадянин цієї держави.

А комфорт ви дійсно любите. Це ж так добре, усіх звинувачувати. А ви за кого голосували? Ви так і не сказали. Несете ви особисто відповідальність за свій вибір?

Посилання на коментар

Так, Натуся. Визнати себе "бидлом", визнати себе відповідальним за свій вибір може тільки боягуз. А відмовитися від долі своєї країни, стояти осторонь, може тільки смілива людина.

Мені дуже соромно, що голосував за ПР, але було би ще більше соромно, якщо б голосував за когось іншого з тих, що були запропоновані. Пр – це партія олігархів, а всі інші – теж олігархи. Це одна й таж банда, тільки назви і кольори різні.

А ігнорувати вибори і ні за кого не голосувати означає, що ти насправді бидло, що ти не громадянин цієї держави.

А комфорт ви дійсно любите. Це ж так добре, усіх звинувачувати. А ви за кого голосували? Ви так і не сказали. Несете ви особисто відповідальність за свій вибір?

Ой не треба вдавати з себе мученика. Якщо всі однакові, це не означає, що потрібно створювати сприятливі умови комусь одному. Ви створили їх для ПАРТІЇ ОЛІГАРХІВ. Іншої такої більше нема. Мало того, партії з замашками мафії, яка нищить в країні конкуренцію. І тепер вже, маючи можливість порівняти - я можу стверджувати - гіршої в Україні не було НІКОЛИ. В такому ганебному становищі Україна також ще не була - як в економічному, так і по демократичних показниках. Ви цього хотіли? - це була ваша мета, коли ви, вже знаючи що з себе представляє ПР - все ж таки пішли за неї голосувати?

Ось це і є міра вашої відповідальності.

А щодо мене - якщо так станеться, що я проголосую двічі за тих самих, які не виконали своїх обіцянок - я також буду відповідати. Ну а наразі, в ситуації, коли реально нема достойних - єдиний можливий спосіб не бути бидлом, лохом - це голосувати за опозицію - щоб не створювати владі стабільності, не давати вкорінюватися.

Посилання на коментар

Да сволочь эта власть. Катался в Славске на лыжах .В начале подъемника выезженный участок на котором все падают,особенно дети и те кто плохо стоит на лыжах.Их два мордоворота отправляют за билетом повторным и потом они опять стоят в очереди. Пока я этим мордоворотам не объяснил что они сволочи ПР и лично януковича подводят,они снегу пару лопат на участок не подкинули. Вот бакула, не хороший человек,натуську заморозил.

У нас один з найбільших багачів Львова, член ПР, коли прийшов Янек до влади, змушений був переписати сім"ї половину свого бізнесу. Тепер його у список не взяли, а по мажоритарці він шансів не мав.

Посилання на коментар

Так, так, Натусю. Звісно, дуже комфортно, самій уникнути відповіді, і когось іншого звинуватити у всіх смертних гріхах.

Посилання на коментар

У нас один з найбільших багачів Львова, член ПР, коли прийшов Янек до влади, змушений був переписати сім"ї половину свого бізнесу. Тепер його у список не взяли, а по мажоритарці він шансів не мав.

Ты что подумала что один из мордоворотов ,это тот о ком ты пишешь? :rolleyes:
Посилання на коментар

Так, так, Натусю. Звісно, дуже комфортно, самій уникнути відповіді, і когось іншого звинуватити у всіх смертних гріхах.

Дивіться, я відкрила першу минулорічну новину, яка попалася

Депутатам продовжують купляти стільці за захмарні гроші

Понеділок, 19 грудня 2011, 15:14

Версія для друкуКоментарі19

"Готельний комплекс "Київ" Управління справами апарату Верховної Ради України закупив стільців на 120 тисяч гривень.

Про це повідомляє Вісник державних закупівель.

Торги завершені з визначенням переможця ТОВ "Бароко Стиль", яке отримає 120 321 грн.

Минулого тижня ця ж фірма вже продала стільців готелю на 240 тисяч, по 7 тисяч за стілець.

Минулого року ця ж фірма продала готелю стільці на 290 тисяч гривень.

І тепер дивіться, ви знаєте, що з себе представляє ця влада - йдете голосуєте за них. Яка ваша мотивація, якщо врахувати, що з головою у вас все гаразд?

Посилання на коментар

Тобто, якщо я правильно вас зрозуміла - вас влаштовують 1 зонівські порядки, 2 вкрадене Мижигір"я, 3 зруйнований інститут виноробства заради примх царя, 4 зниження позицій України у всіх мислимих і немислимих рейтингах, 5 депутатство регіоналів за рахунок державного бюджету, 6 зниження фінансування збройних сил і підвищення фінансування міліції і СБУ, 7 знищене правосуддя - ви всім цим запросто нехтуєте заради свого ОСОБИСТОГО благополуччя, яке вимірюється недоданою премією, тобто, ціна питання сто гривень, які ви недоотримали в період фінансової кризи в Україні?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мне не влаштовує те що Ви перерахували.

Але альтернативи на виборах я не побачив.

Тепер по-порядку, і я дуже Вас прошу, давайте без емоцій:

1 - у мене є купа знайомих, які себе гордо іменують бізнесменами (по простому тримають маленькі магазинчики). Так ось вони дуже не задоволені наведенням порядку в "бізнесі". Їх, бачите, заставляють ставити касові апарати, тобто платити податок з обороту. Даруйте, а що тут зонівського? Або знайомий ДАІвець плачеться в жилетку, що брати хабарі стало важче - тільки з тих кого особисто знає, бо почастішали рейди їхньої внутрішньої поліції. А тут що зонівського?

2 - межигір'я були у всіх і Яник не перший і не останній. Починаючи з Піцунди Хрущова і Форосу Горбачова закінчуючи Межигір'ям Януковича всі себе балували...

3 - яка Вам (або колу ваших родичів, кумів, знайомих) користь з того інституту виноробства? Хіба що при відвідуванні Криму заїхати і продегустувати вина. Магарач на ринок України вина не постачав.

4 - рейтинг штука цікава, але дуже продажна. Більшість закордонних рейтингів України політично заангажовані.

5- депутати завжди жили за рахунок суспільства і не тільки в Україні.

6- збільшення фінансування збройних сил означає підготовку до війни. Ми що маємо готуватись до війни? І хто Вам сказав, що зменшення фінансування призведе до зниження боєздатності? Стосовно СБУ і МВС: почитайте кримінальну хроніку і зробіть висновки сама - варто збільшувати їх фінансування чи ні.

7 - правосуддя було знищене ще Кучмою, рештки добив Ющенко.

Посилання на коментар

І ще, Свен, вам відомо що таке КОНКУРЕНЦІЯ, яка її роль в розвитку, будь-якому?

Так ось, олігархи, ригіонали, її знищують під корінь. Вони, перебуваючи при владі, пишуть під себе закони, приймають під себе бюджет, розподіляють під свій бізнес державні субвенції, капіталовкладення і державні замовлення. Всі, хто не має стосунку до влади - просто не мають шансів вижити а тому змушені лягати під донецьких - тобто, віддавати їм частину свого бізнесу.

Я поясню на простих житейських прикладах.

І ще раз про моїх знайомих "бізнесменів".

Двоє з них тримають продуктові магазинчики. Обоє торгують товаром приблизно одного асортименту, а магазини розташовані в віддаленому районі міста. Привозить товар одна й та сама фірма-доставник з гуртівні. І обоє встановлюють ціни на один і той самий товар абсолютно однакові. Так ось питання: є тут конкуренція чи нема? Врахуйте, що третім пунктом призначення машини-розвозки буде магазин в центральній частині міста, а там ціни на 5-7% нижчі.

Ви такої країни хочете для своїх дітей? Чи вивчивши їх за кордоном, ви не плануєте повернення в Україну?

Діти будуть вирішувати самі. Але я їм буду радити не повертатись в Україну (це пишу щиро)

І ще, щиро сподіваюся, що ви помиляєтеся. Тому не йдіть з форуму. Досі я писала про владу і апелювала у пустку - тепер буду апелювати до вас. І навіть не буду вживати свого традиційного - "бидла" - ви самі до нього прийдете. Не забоїтеся залишитися? :rolleyes:

З форуму я не піду. Навіть не мрійте. :rolleyes:
Посилання на коментар

Конечно это тоже позиция голосовать собственным кошельком. По сему олигархи имея ресурс и моделируют страну. А если работа потеряна? Ваша зарплата в основном зависит от работодателя и я знаю примеры повышения в тот же самый период. А все что за рамками вашей зарплаты,вас устраивает?

Мені подобається конкретика.

Давайте я коротенько наведу приклади того що мені подобається.

- стабільність: цим чувакам вдалось втримати гривню від обвалу і як результат мене від зубожіння.

- будують: звісно будують не в достатній кількості, але будують. Для прикладу, дорогу Київ-Ковель-Яготин почали будувати ще років 10 тому -Живу я в безпосередній близкості і для мене це важливо. За 8 років спромоглися прокласти від Києва до Сарн і то з недобудованим відрізком 20 км. За позаминулий рік зробили від Сарн до Яготина і той недобудований шматок також. Дорога зараз переживає другу зиму. Дірок не видно.

- скасували ТО: я як автовласник просто задовбався платити свої кревні незрозуміло за що. На мені тупо наживався начальник ДАІ. Бувальщина - я зібрався їхати на відпочинок. Строк ТО закінчувався десь в середині відпустки, ну і щоб не платити данину за прострочений талон, поїхав на СТО, проплатив квитанції, пройшов медогляд, купив поліс автоцивілки, потім в ДАІ. Там тоді керував майор Басюк - мордяка ширша від телевізора, нахабний... Ну приношу квитанції, меддовідку, папірець з СТО, цивілку - а той гімнюк все передивився (доколупатись ні до чого) і каже "А у мене нема талонів ТО, приїзди через тиждень". Кажу: "А через тиждень будуть талони?" А він - "Навряд, але якщо дуже сильно порібно - то за 50 гривень замовлю". Дав я йому 50 гривень, він при мені відчинив сейф, а там три здоровезні пачки цих талонів...

- скорочують споживання російського газу: можна скільки завгодно балакати про енергетичну незалежність, але коли крім балачок нічого не робити то так і залишимось залежними. Ці хлопці купили вишки (згоден, наварились на них), знизили споживання, налагодили поставки з Європи, цей термінал почали робити. Працюють, на відміну від "папередників"

Далі буде, зараз терміново мушу йти...

Посилання на коментар

Ты что подумала что один из мордоворотов ,это тот о ком ты пишешь? :rolleyes:

Та ні, просто описала їх порядки і мораль. Може хтось не знає, що вони банда - а тому апріорі не можуть нічого путнього зробити в державі.

Посилання на коментар

Мені подобається конкретика.

Давайте я коротенько наведу приклади того що мені подобається.

- стабільність: цим чувакам вдалось втримати гривню від обвалу і як результат мене від зубожіння.

- будують: звісно будують не в достатній кількості, але будують. Для прикладу, дорогу Київ-Ковель-Яготин почали будувати ще років 10 тому -Живу я в безпосередній близкості і для мене це важливо. За 8 років спромоглися прокласти від Києва до Сарн і то з недобудованим відрізком 20 км. За позаминулий рік зробили від Сарн до Яготина і той недобудований шматок також.

Я не помилилася - шкурний інтерес переважає над державним, плюс повне нерозуміння сутності такого явища, як народний депутат.

Дороги будують, бо це найпростіший спосіб відмити державні гроші. Ніхто не каже, що вони не потрібні, але не дорогами міряється ефективність народного депутата і політичної сили.

Ще раз запитуюся - ви хочете для своїх дітей цивілізованої держави чи порядків, як на режимному об"єкті? Не почула відповіді?

І не треба ДАЛІ - особисто мені вже все зрозуміло - ви, як і більшість наших громадян - політично безграмотний.

Посилання на коментар

Я поясню на простих житейських прикладах.

І ще раз про моїх знайомих "бізнесменів".

Двоє з них тримають продуктові магазинчики. Обоє торгують товаром приблизно одного асортименту, а магазини розташовані в віддаленому районі міста. Привозить товар одна й та сама фірма-доставник з гуртівні. І обоє встановлюють ціни на один і той самий товар абсолютно однакові. Так ось питання: є тут конкуренція чи нема? Врахуйте, що третім пунктом призначення машини-розвозки буде магазин в центральній частині міста, а там ціни на 5-7% нижчі.

Політичне будівництво - це не торгівля, тим більше, я навела приклад корупції на найвищому державному рівні, а ви банальний зговір продавців.

Так що будуємо - режимну зону? - відповідайте!!!!

Посилання на коментар

Мне не влаштовує те що Ви перерахували.

Але альтернативи на виборах я не побачив.

Тепер по-порядку, і я дуже Вас прошу, давайте без емоцій:

1 - у мене є купа знайомих, які себе гордо іменують бізнесменами (по простому тримають маленькі магазинчики). Так ось вони дуже не задоволені наведенням порядку в "бізнесі". Їх, бачите, заставляють ставити касові апарати, тобто платити податок з обороту. Даруйте, а що тут зонівського? Або знайомий ДАІвець плачеться в жилетку, що брати хабарі стало важче - тільки з тих кого особисто знає, бо почастішали рейди їхньої внутрішньої поліції. А тут що зонівського?

2 - межигір'я були у всіх і Яник не перший і не останній. Починаючи з Піцунди Хрущова і Форосу Горбачова закінчуючи Межигір'ям Януковича всі себе балували...

3 - яка Вам (або колу ваших родичів, кумів, знайомих) користь з того інституту виноробства? Хіба що при відвідуванні Криму заїхати і продегустувати вина. Магарач на ринок України вина не постачав.

4 - рейтинг штука цікава, але дуже продажна. Більшість закордонних рейтингів України політично заангажовані.

5- депутати завжди жили за рахунок суспільства і не тільки в Україні.

6- збільшення фінансування збройних сил означає підготовку до війни. Ми що маємо готуватись до війни? І хто Вам сказав, що зменшення фінансування призведе до зниження боєздатності? Стосовно СБУ і МВС: почитайте кримінальну хроніку і зробіть висновки сама - варто збільшувати їх фінансування чи ні.

7 - правосуддя було знищене ще Кучмою, рештки добив Ющенко.

Бля........................

Вільний ............. бидло звичайне...

Вибач, без емоцій не можу - я мама і мої діти не мають наміру виїжджати за кордон ні на навчання, ні на постійне місце проживання.

А через таке бидло, як ти - вони змушені жити в державі, яка за рівнем цивілізації тепер десь біля країн Африки. Тобі це в кайф, бо ти звик жити, як скот в загоні, а нам неконфортно.

І коли мені кажуть, що наша армія ледь жевріє, а їй ще й вкорочують асигнування, а натомість збільшують фінансування СБУ і міліції - я розумію - будують країну поліцейського типу.

Посилання на коментар

А тепер дивимося, як наша влада в особі Партії Регіонів дбає про народ.Бидло може не дивитися - його це не стосується

МВС закупило для відомчого відеоконференцзв’язку сервер за 3,3 млн

Міністерство внутрішніх справ України 20-27 листопада за результатами тендерів уклало низку угод з ПрАТ «Інформаційні комп’ютерні системи» на придбання комп’ютерної техніки на 6,10 млн грн. Про це повідомляє «Вісник державних закупівель».

Понад половину з цієї суми – 3,34 млн грн. – коштує один сервер типу «TelePresence MCU 4520», придбаний для розширення відомчої системи відеоконференцзв’язку МВС.

Решту коштів виділено на придбання обладнання та монтаж телекомунікаційного комплексу для Центру керування мережею ЄЦВТМ.

Азаров забрав мільйони для "швидкої допомоги" на зарплати бюджетникам

Кабмін у два рази скоротив фінансування заходів щодо створення оперативно-диспетчерських служб з використанням GPS-технологій.

Про це йдеться у постанові №1157 "Про внесення зміни до пункту 1 постанови Кабміну від 20 лютого 2012 р. №134", передає прес-служба уряду.

Як зазначається у повідомленні, зменшено показник видатків Держагентству з інвестицій та управління національними проектами за бюджетною програмою "Створення оперативно-диспетчерських служб з використанням сучасних GPS-технологій": з 80 млн гривень до 40 млн гривень.

Посилання на коментар

Про моральну потворність електорату ПР говорилося багато і часто, але чому вона кожного разу так дивує?!!!!

Дивіться на цього Свена - він плакався через якихось 100 грн, які в період фінансової кризи не виплатили йому як премію, уряд Тимошенко, а тим часом наплював на тисячі кримчан, які мали роботу завдяки цьому інституту.

Ну не падло?!!!!

Посилання на коментар

Ого, какой емоциональный спор...

Зачем же оппонента быдлом называть?

а я що купу лайна, навіть якщо вона блистить на сонці - золотом повинна називати?!!!!

Бидло - класичне, непотопаюче, огидне і геть аморальне.

І нехай краще звалить звідси, бо я йому ті його сто гривень, через які він тут рве зад за банду - засуну в одне місце - такого звіра в мені вже ніхто не будив. Навіть цей придурок з Сохо тепер не таким потворним видається.

Посилання на коментар

Я думаю, це пов"язано з тим, що вчора задзвонили до Янека і назначили саміт ЄС - Україна, тому він передумав підписувати МС, на що сподівався Путін.

Ни на что Путин не "сподівався". А зачем в России нужна болтовня Янека, что он будет якобы продолжать думать о Таможенном союзе? На последней встрече в Ашхабаде, украинская сторона отказалась подписывать ключевое соглашение о создании единого валютного рынка в СНГ. Никакой евразийской политики Янукович не ведёт. Да и по возвращению с последней встречи с Владимиром Путиным, украинский президент везде подчеркивал, что приоритетом является евроинтеграция.

А если бы и захотел в ТС, то ни Янек, ни правящая партия ПР неспособны обеспечить легализацию вступления в ТС в парламенте. А для того, чтобы приоритет интеграции был абсолютен, необходимо вносить изменения в Конституцию. 2/3 парламента у «донецких» нет ни при каких раскладах.

Во-вторых, приоритет евроинтеграции обозначен во всём украинском законодательстве, начиная от Конституции и заканчивая инструкциями министерств. Даже принятое президентом решение и теоретическая легализация парламентом всё равно не позволят Украине присоединиться к Таможенному союзу раньше чем через полтора-два года адаптационного периода.

И в-третьих - вряд ли Януковича, чей рейтинг неуклонно падает выберут на второй срок. А пришедший президент может все развернуть обратно.

К тому же перманентный внутриэлитарный конфликт на Украине не позволяет принять ни одного устойчивого решения. А вступление в Таможенный союз государства, находящегося в перманентном политическом кризисе, чревато тем, что этот кризис распространится на других союзников. От этого только риск для ТС. Любые авансы, выданные Украине в нынешнем состоянии, являются угрозой для самого Таможенного союза. В случае е ТС возможен лишь один единственно верный подход. Сначала — всеукраинский референдум о выборе приоритетов интеграции. Затем – внесение приоритетов евразийской интеграции в Конституцию. И только после этого возможно начинать непосредственное включение Украины в Таможенный союз.

А треп "и вашим, и нашим" в стиле Кучмы уже никому не интересен.

И ЕС Украина с ее политическим и экономическим бардаком тоже не нужна. Там одной Греции хватает, зачем еще себе на шею вешать такой "подарок" как Украина.

Посилання на коментар

Мадам Ориана,

ну разве так можно?

Я себе ловлю на думці - які ж вони всі однакові - ці "лолки" і "селянки" :(

Посилання на коментар

Ни на что Путин не "сподівався". А зачем в России нужна болтовня Янека,

И ЕС Украина с ее политическим и экономическим бардаком тоже не нужна. Там одной Греции хватает, зачем еще себе на шею вешать такой "подарок" как Украина.

Ти, Акело, дуже примітивно мислиш - на рівні таборика. Нужна- нє нужна, як про річ, наприклад, стамеску.

А тут геополітика - категорія не матеріальна, а світоглядна. Думай трохи. І бажано своїми словами.

Посилання на коментар

І нехай краще звалить звідси, бо я йому ті його сто гривень, через які він тут рве зад за банду - засуну в одне місце - такого звіра в мені вже ніхто не будив. Навіть цей придурок з Сохо тепер не таким потворним видається.

Разрешу вашу дискуссию.

Нельзя сказать, что Ваш оппонент полностью неправ. Но, его основная проблемма в том, что он видит мир в узком окошке своего быта, не поднимаясь до высоты птичьего полета .

Посилання на коментар

Хорошая цытатка для Вас, господин Свен:

..если вы видите, что для того, чтобы производить, требуется разрешение тех, кто ничего никогда не производил; если вы видите, что деньги текут рекой не к тем, кто создает блага, но к тем, кто создает связи; если вы видите, что те, кто трудится, становятся с каждым днем беднее, а вымогатели и воры – богаче, а законы не защищают первых от последних, но защищают последних от первых; если вы видите, что честность и принципиальность равносильны самоубийству, а коррупция процветает, – знайте: это общество на краю пропасти. "Айн Рэнд "Атлант расправил плечи" Книга 2

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...