GiRaFo.chka Опубліковано 15 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2012 И все рыжей жопу лижут- значит это очень надолго. Поле деятельности - необозримо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 15 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2012 значит это очень надолго. Поле деятельности - необозримо. не-а ненадолго плюху которая она тут получила - ещё выйдет ей боком божество было низвергнуто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 15 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2012 не-а ненадолго плюху которая она тут получила - ещё выйдет ей боком божество было низвергнуто +++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 Юля, відповідаю тут, щоб не було ніяких інсинуацій і звинувачень в тому, що мене хтось вижив (нехай Єва пробачить ще один мій пост на її темі). Так ось, ніхто мене не виживав - мою причину ти добре знаєш, знають її чи здогадуються інші постійні відвідувачі форуму, тому, що я особливо з цим не крилася, а деколи казала відверто - так ось, я втратила сенс, мотивацію перебування в цьому негативі. Мені потрібен час, я повинна переболіти. ______ Рабіновичу Пам"ятаєш, я тобі казала, що потрібно відділяти роботу і життя. Так ось, якщо ти кажеш: ну вот изгнали или усмирили украинофобов... теперь вам надо что то построить - це означає, війну закінчено, давайте будувати ЖИТТЯ, то я тобі ось, що скажу на це: якщо два здорових мужика байдуже проходить повз третього, який матюкає жінку, навіть якщо останню суку з їх погляду, нічого путнього ви не побудуєте Блядина, ты опять в образе? До твоего уровня еще копать и копать... Коли побороли всіх своїх зовнішніх ворогів, потрібно взятися за внутрішніх, в тому числі за тих, які живуть у нас самих - а тут без планки, червоної лінії не обійтися, бо тут ти вже не на роботі, не на війні, а тому методи повинні різнитися. І це, повір мені, важче, ніж воювати - хоча, думаю, ти це знаєш і без мене, шкода, що мовчиш. До речі, твоє запитання: вот ты можешь тут создать тему которая будет интересна на политическом форуме ? так і залишилося без відповіді - символічно, як на мене. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 16 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 Мені потрібен час, я повинна переболіти. пока ты болеешь -позволь мне посидеть у изголовья. Ты знаешь, я пришла сюда из-за тебя и корина. Если вас обоих нет, мне здесь тоже делать нечего. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 пока ты болеешь -позволь мне посидеть у изголовья. Ты знаешь, я пришла сюда из-за тебя и корина. Если вас обоих нет, мне здесь тоже делать нечего. Я тобі написала листа )))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 16 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 Я тобі написала листа ))))Хватить хандрить :rolleyes: Давай возвращайся, без тебя скучно, ты нам нужна! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 Хватить хандрить :rolleyes: Давай возвращайся, без тебя скучно, ты нам нужна! Єва, я зараз з таким настроєм, що можу покусати - воно тобі треба? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 16 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 Єва, я зараз з таким настроєм, що можу покусати - воно тобі треба?Мне не привыкать :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 ______ Рабіновичу Пам"ятаєш, я тобі казала, що потрібно відділяти роботу і життя. Так ось, якщо ти кажеш: ну вот изгнали или усмирили украинофобов... теперь вам надо что то построить - це означає, війну закінчено, давайте будувати ЖИТТЯ, то я тобі ось, що скажу на це: якщо два здорових мужика байдуже проходить повз третього, який матюкає жінку, навіть якщо останню суку з їх погляду, нічого путнього ви не побудуєте в инете нет женщин есть юзеры после того как ты перестала вмешиваться в мои разборки я перестал влазить в твои по моему всё честно а насчёт построить - не от меня одного это зависит я лишь делаю что могу теперь по поводу поиска внутрених врагов - если это самоцель - то можно их и в святилище найти с внутренними проблемами разбирается милиция а не армейская тяжёлая артиллерия и авиация Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 в инете нет женщин есть юзеры после того как ты перестала вмешиваться в мои разборки я перестал влазить в твои по моему всё честно а насчёт построить - не от меня одного это зависит я лишь делаю что могу теперь по поводу поиска внутрених врагов - если это самоцель - то можно их и в святилище найти с внутренними проблемами разбирается милиция а не армейская тяжёлая артиллерия и авиация Я не закликаю до ідеалу, я пишу лише про базові принципи, моральні планки - без яких нічого путнього ми не побудуємо. До речі, якщо в неті нема ні чоловіків, ні жінок, тоді чому образи такі гендерні? Чи не здається тобі, що це банальна відмазка, щоб пояснити свою нечоловічу поведінку? До речі, є дуже суттєвим - яку модель ми будуємо, за яким типом - патріархат чи матріархат. Наразі пропонується матріархат - і тут я пас, не моє це. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 Я не закликаю до ідеалу, я пишу лише про базові принципи, моральні планки - без яких нічого путнього ми не побудуємо. До речі, якщо в неті нема ні чоловіків, ні жінок, тоді чому образи такі гендерні? Чи не здається тобі, що це банальна відмазка, щоб пояснити свою нечоловічу поведінку? До речі, є дуже суттєвим - яку модель ми будуємо, за яким типом - патріархат чи матріархат. Наразі пропонується матріархат - і тут я пас, не моє це. то есть ты считаешь так же как и катя - тебя надо защищать потому что ты - это ты? ты паралелей не замечаешь? а самое лучшее общество основано не на патриархате или матриархате а на сотрудничестве Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 то есть ты считаешь так же как и катя - тебя надо защищать потому что ты - это ты? ты паралелей не замечаешь? а самое лучшее общество основано не на патриархате или матриархате а на сотрудничестве Читай ще раз, що ти написав: что сделано то сделано дальше что ? по инерции будем крушить всё что осталось? перенеси это на ситуацию в стране - ну вот изгнали или усмирили украинофобов часть своих не выдержала накала борьбы и самоустранилась или впала в апатию теперь вам надо что то построить вы готовы этим заняться? вы готовы из этого форума сделать конфетку это посложнее чем разрушать Де я писала, що мене потрібно захищати? Я сама даю собі раду. Я лише написала, що в ситуації, коли один з мужиків матюкає жінку, а два інших на це не реагують - нічого путнього не побудуєш. Тому "изгнав или усмирив украинофобов", потрібно взятися за себе. А щодо співпраці - то вона полягає не в РІВНОПРВ"Ї чоловіка і жінки, а у відповідності своєму призначенню, жіночій і чоловічій сутності. І коли жінка відповідає за все, що відбувається на форумі, а чоловіки п"ють і матюкаються - то це типовий матріархат. До речі, якраз до твоєї теперішньої поведінки я претензій не маю, просто ти не вважаєш за потрібне до неї підтягувати іншу чоловічу частину форуму. Цю місію на себе поклала Жирафка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 16 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 Я не закликаю до ідеалу, я пишу лише про базові принципи, моральні планки - без яких нічого путнього ми не побудуємо. До речі, якщо в неті нема ні чоловіків, ні жінок, тоді чому образи такі гендерні? Чи не здається тобі, що це банальна відмазка, щоб пояснити свою нечоловічу поведінку? До речі, є дуже суттєвим - яку модель ми будуємо, за яким типом - патріархат чи матріархат. Наразі пропонується матріархат - і тут я пас, не моє це. Подписываюсь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 16 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 Читай ще раз, що ти написав: Де я писала, що мене потрібно захищати? Я сама даю собі раду. Я лише написала, що в ситуації, коли один з мужиків матюкає жінку, а два інших на це не реагують - нічого путнього не побудуєш. Тому "изгнав или усмирив украинофобов", потрібно взятися за себе. А щодо співпраці - то вона полягає не в РІВНОПРВ"Ї чоловіка і жінки, а у відповідності своєму призначенню, жіночій і чоловічій сутності. І коли жінка відповідає за все, що відбувається на форумі, а чоловіки п"ють і матюкаються - то це типовий матріархат. До речі, якраз до твоєї теперішньої поведінки я претензій не маю, просто ти не вважаєш за потрібне до неї підтягувати іншу чоловічу частину форуму. Цю місію на себе поклала Жирафка. Сначала- за себя. Затем, изгнав или -усмирив. Сама себе даю раду- так вам не надо подавать руку,пропускать вперед,поднести тяжесть,помочь силой ,умом или призванием ,спасать первой при пожаре,отдать место в шлюпке... ;) ??? А Юля ,точно на миссию- поклала. Мент. Надеюсь вы не ошибаетесь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 16 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 Читай ще раз, що ти написав: Де я писала, що мене потрібно захищати? Я сама даю собі раду. Я лише написала, що в ситуації, коли один з мужиків матюкає жінку, а два інших на це не реагують - нічого путнього не побудуєш. Тому "изгнав или усмирив украинофобов", потрібно взятися за себе. А щодо співпраці - то вона полягає не в РІВНОПРВ"Ї чоловіка і жінки, а у відповідності своєму призначенню, жіночій і чоловічій сутності. І коли жінка відповідає за все, що відбувається на форумі, а чоловіки п"ють і матюкаються - то це типовий матріархат. До речі, якраз до твоєї теперішньої поведінки я претензій не маю, просто ти не вважаєш за потрібне до неї підтягувати іншу чоловічу частину форуму. Цю місію на себе поклала Жирафка. Ой, Орианочка появлялась! А я не застал. Обидно.Украинофобы Захотели чтобы Форум был свободен от Натах. Только Ориана Лишь всегда желанна Без нее же форум как зачах. Поднимаюсь рано - Где же Ориана? Взгляд на форум - снова пустота! Стало все постыло И вокруг уныло, Разве не увижу никогда Милую Наташу. Без нее что скажешь? Без нее и свет совсем не мил. Рабинович даже В иудейском раже! А Наташи след давно простыл! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 Мент. Надеюсь вы не ошибаетесь. придурок !!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 16 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 Леопольд, а ну выходи.. Я те щас расскажу и про любовь... и про мужей... и про измены.... и про то, кто виноват, что вы Натаху мою выжили. Позадавлюю вас, гавнюков а лучше не выходи. Я в ярости. Подтверждаю- она зверь мать. Иногда и мать перемать.У полнолуние. После встречи на Лысой горе с рабиновичем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 16 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 придурок !!!Дякую вам досточемна и чесна паночко!!! Ви вражаюче розширили свій світогляд в сутності чоловічих і жіночих взаємин. і Рийте глибше ,а літайте вище- маю надію, для вас ще не все втрачено. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 Читай ще раз, що ти написав: Де я писала, що мене потрібно захищати? Я сама даю собі раду. Я лише написала, що в ситуації, коли один з мужиків матюкає жінку, а два інших на це не реагують - нічого путнього не побудуєш. Тому "изгнав или усмирив украинофобов", потрібно взятися за себе. А щодо співпраці - то вона полягає не в РІВНОПРВ"Ї чоловіка і жінки, а у відповідності своєму призначенню, жіночій і чоловічій сутності. І коли жінка відповідає за все, що відбувається на форумі, а чоловіки п"ють і матюкаються - то це типовий матріархат. До речі, якраз до твоєї теперішньої поведінки я претензій не маю, просто ти не вважаєш за потрібне до неї підтягувати іншу чоловічу частину форуму. Цю місію на себе поклала Жирафка. считай как хочешь ты всё равно слышишь только себя и можешь сказать зачем ты при каждом удобном случае пытаешься уколоть жирафу? тебе от этого станет легче? ты получаешь от этого удовольствие - или это твои комплексы тут на форуме в не менее острой ситуации люди смогли переступить через свои обиды , что ж ты так озлобилась придурок !!!не-а просто старый выживший из ума русофил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 кстати о разном разрешено к публикации новое достижение израильского хайтека вертолёт беспилотник _http://newsru.co.il/israel/16dec2012/ghost303.html прикольная модель и очень неплохие перспективы использования Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 Наприклад? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 Наприклад?Цю місію на себе поклала Жирафка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 Цю місію на себе поклала Жирафка. Ну і де там образа? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 16 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 Ну і де там образа?окей - мне показалось Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2012 Не все ми афішуємо, дещо відбувається поза ефіром. Єдине тобі можу сказати - ти помиляєшся. Ніколи не була озлобленою. Грубою - так, безкомпромісною - так, але злоби в мені ніколи не було і ніколи не буде. Це принципово. __________ Всім добрим людям - всього найкращого. Все буде добре...я дізнавалася ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Fuliganka Опубліковано 17 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2012 - то есть ты считаешь так же как и катя - тебя надо защищать потому что ты - это ты? ты паралелей не замечаешь? а самое лучшее общество основано не на патриархате или матриархате а на сотрудничестве - считай как хочешь ты всё равно слышишь только себя и можешь сказать зачем ты при каждом удобном случае пытаешься уколоть жирафу? тебе от этого станет легче? ты получаешь от этого удовольствие - или это твои комплексы тут на форуме в не менее острой ситуации люди смогли переступить через свои обиды , что ж ты так озлобилась Раби,не мечи бисер...всеравно не поймут... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2012 в чем дело, лапочка? Неудобно стало кнопки жать на форуме с тавром " дебилы" ? У вас своя свадьба, и не фик тут подъедаться.. Я исчо не определила, как там у тебя кликуха.. Може "вилка" ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Fuliganka Опубліковано 17 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2012 Мадам, ваша ошибка, как человека умного, но не очень, заключалась в том, что вы требовали, вместо того, чтобы просто получать и делать так, чтобы получать перманентно и все больше и больше. Впрочем, не исключено, что ваш муж был неспособен дать вам то, чего вы хотели. А ето, пардон, трагедия.... Леопольд, а ну выходи.. Я те щас расскажу и про любовь... и про мужей... и про измены.... и про то, кто виноват, что вы Натаху мою выжили. Позадавлюю вас, гавнюков а лучше не выходи. Я в ярости. вот и всё случилось,что и ожидалось от вашего взаимного хамства... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2012 осподи, де ж тебя клепали, затурканную такую? Тебе шо, на кенТаврике общения не хватает? Шуруй по-хорошему, по месту прописки. Я здеся сёдня заместо сторожевой суки. Будет больно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.