Sven Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Літаком - добре, але тоді не підпадає під "недорого" - в Криму можна було б відпочити за ті самі гроші. Тим більше, цього року Болгарія набагато дорожча, ніж минулого, зате дешевша Греція. Моя подружка купила путівки на о. Крит за 400 евро на двох з перельотом і сніданком в готелі - але треба було мати візу, бо путівка була "гарячою" Я хочу в Крим, але не можу знайти місця, з хорошим співвідношенням ціна-якість. Все, що хороше - дуже дорого. А халабуди з душем з бочки - вже не хочеться Я платив 250Є за себе і по 200Є за дитину на 10 днів. Крим як місце відпочинку не витримує ніякої критики. За такі гроші я не уявляю що б то був за відпочинок в Криму... напевно такий як ти кажеш - душ з бочки, зручності в дворі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Я платив 250Є за себе і по 200Є за дитину на 10 днів. Крим як місце відпочинку не витримує ніякої критики. За такі гроші я не уявляю що б то був за відпочинок в Криму... напевно такий як ти кажеш - душ з бочки, зручності в дворі... Це залежить від того, що ти розумієш під відпочинком. Я люблю природу. Болгарія в цьому сенсі - програє. Крим - виграє, але програє Болгарії в сервісі. Ось така проблема... ...але нічого, будемо шукати, час ще є. Хочу в Новый свет, пос. Морской - не знаю чи получиться ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 24 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 24 червня, 2013 Хочу в Новый свет, пос. Морской - не знаю чи получиться ) Лучше осенью в конце сентября Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 24 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 24 червня, 2013 Замечательные выходные! Сегодня дома, восстанавливаюсь перед рабочей неделей... Я считаю что каждый понедельник должен называться: "Отдых после выходных"!!!..................))))))))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Це залежить від того, що ти розумієш під відпочинком. Я люблю природу. Болгарія в цьому сенсі - програє. Крим - виграє, але програє Болгарії в сервісі. Ось така проблема... ...але нічого, будемо шукати, час ще є. Хочу в Новый свет, пос. Морской - не знаю чи получиться ) Орі, ну побійся Бога! Про що ти тут верзеш? Яка в Криму є природа якої немає у вас в Карпатах? Море? Так то не море, а давно вже стічна канава всієї України, ну і Європи також. Гори? Так і у вас гори чудові! Відїдь від свого Львова на 100-200 кілометрів. Ти зустрінеш чудову природу, доброзичливих людей і цілком прийнятні ціни. P.S. В Болгарію я їздив тільки заради дітей. В них шмарклі і кашлі майже не припиняються. Лікарі дуже рекомендували польопатись дітям в морі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Орі, ну побійся Бога! Про що ти тут верзеш? Яка в Криму є природа якої немає у вас в Карпатах? Море? Так то не море, а давно вже стічна канава всієї України, ну і Європи також. Гори? Так і у вас гори чудові! Відїдь від свого Львова на 100-200 кілометрів. Ти зустрінеш чудову природу, доброзичливих людей і цілком прийнятні ціни. P.S. В Болгарію я їздив тільки заради дітей. В них шмарклі і кашлі майже не припиняються. Лікарі дуже рекомендували польопатись дітям в морі... А п. Морской - скучная деревня.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 А п. Морской - скучная деревня..Так орыню и надо где людей поменьше. Вдруг погрызет кого нибудь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Так орыню и надо где людей поменьше. Вдруг погрызет кого нибудь.Сорри, не подумала.. Очень верно сказано.. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Очень верно сказано..я уже насчитал у тебя "Очень верно сказано." раз пять. как заезженная пластинка. Дура? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 А п. Морской - скучная деревня.. а что для тебя весело? бабий яр? я уже насчитал у тебя "Очень верно сказано." раз пять. как заезженная пластинка. Дура?нет, обыкновенная фашистка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Орі, ну побійся Бога! Про що ти тут верзеш? Яка в Криму є природа якої немає у вас в Карпатах? Море? Так то не море, а давно вже стічна канава всієї України, ну і Європи також. Гори? Так і у вас гори чудові! Відїдь від свого Львова на 100-200 кілометрів. Ти зустрінеш чудову природу, доброзичливих людей і цілком прийнятні ціни. Гірше дурня - тільки безапеляційний дурень. Я від цієї хвороби вилікувалася десь так до 25-ти років і тепер, згадуючи деякі моменти свого життя - мені соромно. Лікуйся! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Лучше осенью в конце сентября Люблю в червні, а їду коли є можливість. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 я уже насчитал у тебя "Очень верно сказано." раз пять. как заезженная пластинка. Дура?Нет, звезда твоего воображения. Ты за мной ползаешь и количество слов считаешь. Капец пришел котенку)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 а что для тебя весело? бабий яр? нет, обыкновенная фашистка Не напрашивайся даже на дружбу, не уговаривай меня, что я фашистка. Не обманешь! Фии.. нацик гадкий.. Рогули тебе в печень! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 Не напрашивайся даже на дружбу, не уговаривай меня, что я фашистка. Не обманешь! Фии.. нацик гадкий.. Рогули тебе в печень! что фашистка, не вызывает и тени сомнения, вилы тебе в зад. Гулаг тебе в затылок...Фи на тебя шестерка бандитская :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 Гірше дурня - тільки безапеляційний дурень. Я від цієї хвороби вилікувалася десь так до 25-ти років і тепер, згадуючи деякі моменти свого життя - мені соромно. Лікуйся! Ну і хто з нас дурень? B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 Ну і хто з нас дурень? B) Як хто? хто запитується - той і дурень! - не знав? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 Як хто? хто запитується - той і дурень! - не знав? Дійсно недолуге заняття питати в дурня (дурепи) чи він дурень... :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 Не напрашивайся даже на дружбу, не уговаривай меня, что я фашистка. Не обманешь! Фии.. нацик гадкий.. Рогули тебе в печень! дена, я скотину не ебу - так что не мылься - мыться не придётся что ты фашистка я тебя не уговариваю - это глупость фанатичную идиотку дену в чём то уговаривать у тебя всего одна мысль и то в области вагины в направлении ануса я просто констатирую факт - ты фашистка , самая настоящая то что ты рускоговорящая и не знаешь немецкий - дела не меняет - ты фашистка , это доказанный факт а сегодня выяснилось что ты проститука почём продавалась то ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2013 Дійсно недолуге заняття питати в дурня (дурепи) чи він дурень... :P Ото ж...говори про себе і не помилишся ніколи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Їздили сьогодні на Біле озеро (недалеко є чудове озерце з цілющою гліцериновою водою). Шашлик-машлик, футбольчик, рибалка, старша дітвора з води практично не вилазила, маля спало 6 (ШІСТЬ!!!) годин на свіжому повітрі в неймовірному галасі. Вигнала нас гроза... Ух! Чудово відпочили Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 І ще ось що трапилось: Поруч відпочивала сім'я. Чоловік, жінка, пожила жінка і дитина. Нічого особливого. Коли я пішов скупнутись, то полишив капці (звичайні шльопанці з піногуми) на березі. Вийшовши з води капців не знайшов. Ну, думаю може діти пожартували чи хвилями озера віднесло... А ні-і-і, ті капці поцупив чов'яга з сусіднього табору (бачила старша дитина). Коли я пішов розбиратися - виявилось що той мужик італієць. Одружився на нашій хохлушці, приїхав до тещі... Сам якийсь маленький з животиком, вмазав би йому - може й вбив би... Скандал зам'яла його теща, віддала капці, перепросила... Європейські цінності, мля Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Ну і як вам Об'єднаний турнір? Там Динамо, Шахтар, Спартак, Зеніт змагаються... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Ну і хто з нас дурень? B)Вы сомневаетесь? Значит -здоровы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 Ото ж...говори про себе і не помилишся ніколи. скажи- ка , подружка, положа руку на сердце (тебе поверю!), - если чел едет с огромной семьей на отдых и приезжая в 6 вечера, включает комп. Не разобрав ни удочки, ни коляску, ни шмотки (куча ведь вещей!) Хотя бы шампура помыть! У тебя не возникают сомнения, что это всЁ - пиздёж? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2013 скажи- ка , подружка, положа руку на сердце (тебе поверю!), - если чел едет с огромной семьей на отдых и приезжая в 6 вечера, включает комп. Не разобрав ни удочки, ни коляску, ни шмотки (куча ведь вещей!) Хотя бы шампура помыть! У тебя не возникают сомнения, что это всЁ - пиздёж? Юля, ось нащо ти карти відкрила? Я хотіла поступово, як наглядний посібник, як працюють штабні на форумі. Він ще минулого тижня поривався мені пояснити правильну політику партії влади, але я не далася, чекала вдалого часу, щоб його добряче мокнути. А тепер не знаю. Мож давай повитираємо все, може він ще не прочитав, він там з русиком-педрусиком розмову розмовляє ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 скажи- ка , подружка, положа руку на сердце (тебе поверю!), - если чел едет с огромной семьей на отдых и приезжая в 6 вечера, включает комп. Не разобрав ни удочки, ни коляску, ни шмотки (куча ведь вещей!) Хотя бы шампура помыть! У тебя не возникают сомнения, что это всЁ - пиздёж? Юля, ось нащо ти карти відкрила? Я хотіла поступово, як наглядний посібник, як працюють штабні на форумі. Він ще минулого тижня поривався мені пояснити правильну політику партії влади, але я не далася, чекала вдалого часу, щоб його добряче мокнути. А тепер не знаю. Мож давай повитираємо все, може він ще не прочитав, він там з русиком-педрусиком розмову розмовляє ))) Шерлок Холмс і доктор Ватсон взялись за розслідування :lol: Дівчата, у вас якісь заскорузлі поняття ще з минулого століття про велику сім'ю і відпочинок. <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Шерлок Холмс і доктор Ватсон взялись за розслідування :lol: Дівчата, у вас якісь заскорузлі поняття ще з минулого століття про велику сім'ю і відпочинок. <_< Ну да, ми не возили з собою няньок і служанок, а тому змушені були все робити самі. _____________ До речі, Юля, як мити шомпура - мож ти не знаєш. Коли посмажаться - зняти на великий піднос ножиком, а самі шомпура втикати в землю на всю довжину до ручки, щоб зняти наліт з мяса, кіптяви і жиру. Протерти паперовими рушничками. Вдома можна ще помити. Але я цього не роблю, вони і так чисті. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Ну да, ми не возили з собою няньок і служанок, а тому змушені були все робити самі. _____________ До речі, Юля, як мити шомпура - мож ти не знаєш. Коли посмажаться - зняти на великий піднос ножиком, а самі шомпура втикати в землю на всю довжину до ручки, щоб зняти наліт з мяса, кіптяви і жиру. Протерти паперовими рушничками. Вдома можна ще помити. Але я цього не роблю, вони і так чисті. Аааааа! Почти вся компаша в сборе!!! Не жалей его! Кузнецовского штрейкбрехера! Надо его перековывать! А то, ишь! 27 лет ему в профиле ! Это ж надо додуматься такое брякнуть! И врет ну постоянно! Ни в какие ворота! Я понимаю, все понемножку приукрашивают, но не до такой же степени! Иметь четверо детей и сидеть перед компом днями! А и немало сидеть! Ну я все допускаю, но меру надо знать в фантазиях! Тээкс, повозмущалась.. А ты, Свэнтус, мовчи! :angry: И мотай на ус! Шампура мыть? Как, как обычно я мою, железной мочалочкой под струей воды. Мы ж во дворе заседаем, вечером сбегала под колонку, песок рядом, теранула, смыла и всех делов - 3 минуты. Я в последнее время на рыбу присела. Никогда в жизни ее не любила, а то вот пробило. Мяса совершенно не хочется. Старость, наверно? Пеленгаса моего любимого щас не продают, покупаем, что придется. А во дворе в основном на решетке что нибудь зажариваем.. Всякие барбекю..Мне лишь бы дым от вишни.. И вообще я пересела на овсянку и хлеб без отрубей.. Уныло, а шо делать? Борюсь с пузом! Чего еще отписать? :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 29 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2013 Аааааа! Почти вся компаша в сборе!!! Не жалей его! Кузнецовского штрейкбрехера! Надо его перековывать! А то, ишь! 27 лет ему в профиле ! Это ж надо додуматься такое брякнуть! И врет ну постоянно! Ни в какие ворота! Я понимаю, все понемножку приукрашивают, но не до такой же степени! Иметь четверо детей и сидеть перед компом днями! А и немало сидеть! Ну я все допускаю, но меру надо знать в фантазиях! Тээкс, повозмущалась.. .... Що ж тебе так мій вік зацікавив? :lol: Насправді, дійсно, я трішечки старший. Дату народження в профілі я вказав 26/04/1986, погугли що то за день. Для мене це день - день коли я остаточно вирішив на кого я буду вчитись. Дуже мені закортіло загнуздати мирний атом. І ще жодного разу я не жалкував за своїм вибором. Так, маючи четверо дітей я іноді сиджу за компом, дружина іноді в мережі зависає - і що тут дивного? Коли вмієш планувати свій час, коли квартира обладнана всією побутовою технікою, коли старші діти допомагають глядіти менших - на все вистачає часу. Головне щоб діти не хворіли. Бо тоді просто триндець... А ты, Свэнтус, мовчи! :angry: И мотай на ус! .... Мовчу, мовчу :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.