Перейти до змісту
Український політичний форум

РАЗНОЕ

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Літаком - добре, але тоді не підпадає під "недорого" - в Криму можна було б відпочити за ті самі гроші. Тим більше, цього року Болгарія набагато дорожча, ніж минулого, зате дешевша Греція. Моя подружка купила путівки на о. Крит за 400 евро на двох з перельотом і сніданком в готелі - але треба було мати візу, бо путівка була "гарячою"

Я хочу в Крим, але не можу знайти місця, з хорошим співвідношенням ціна-якість. Все, що хороше - дуже дорого. А халабуди з душем з бочки - вже не хочеться

Я платив 250Є за себе і по 200Є за дитину на 10 днів.

Крим як місце відпочинку не витримує ніякої критики. За такі гроші я не уявляю що б то був за відпочинок в Криму... напевно такий як ти кажеш - душ з бочки, зручності в дворі...

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 970
  • Створена
  • Остання відповідь

Я платив 250Є за себе і по 200Є за дитину на 10 днів.

Крим як місце відпочинку не витримує ніякої критики. За такі гроші я не уявляю що б то був за відпочинок в Криму... напевно такий як ти кажеш - душ з бочки, зручності в дворі...

Це залежить від того, що ти розумієш під відпочинком. Я люблю природу. Болгарія в цьому сенсі - програє. Крим - виграє, але програє Болгарії в сервісі.

Ось така проблема...

...але нічого, будемо шукати, час ще є.

Хочу в Новый свет, пос. Морской - не знаю чи получиться )

Посилання на коментар

Лучше осенью в конце сентября

Посилання на коментар

Замечательные выходные!

Сегодня дома, восстанавливаюсь перед рабочей неделей...

Я считаю что каждый понедельник должен называться: "Отдых после выходных"!!!..................)))))))))))))))))))

Посилання на коментар

Це залежить від того, що ти розумієш під відпочинком. Я люблю природу. Болгарія в цьому сенсі - програє. Крим - виграє, але програє Болгарії в сервісі.

Ось така проблема...

...але нічого, будемо шукати, час ще є.

Орі, ну побійся Бога!

Про що ти тут верзеш? Яка в Криму є природа якої немає у вас в Карпатах?

Море? Так то не море, а давно вже стічна канава всієї України, ну і Європи також.

Гори? Так і у вас гори чудові! Відїдь від свого Львова на 100-200 кілометрів. Ти зустрінеш чудову природу, доброзичливих людей і цілком прийнятні ціни.

P.S. В Болгарію я їздив тільки заради дітей. В них шмарклі і кашлі майже не припиняються. Лікарі дуже рекомендували польопатись дітям в морі...

Посилання на коментар

Орі, ну побійся Бога!

Море? Так то не море, а давно вже стічна канава всієї України, ну і Європи також.

Гори? Так і у вас гори чудові! Відїдь від свого Львова на 100-200 кілометрів. Ти зустрінеш чудову природу, доброзичливих людей і цілком прийнятні ціни.

P.S. В Болгарію я їздив тільки заради дітей. В них шмарклі і кашлі майже не припиняються. Лікарі дуже рекомендували польопатись дітям в морі...

А п. Морской - скучная деревня..
Посилання на коментар

Так орыню и надо где людей поменьше. Вдруг погрызет кого нибудь.

Сорри, не подумала.. Очень верно сказано.. :lol:
Посилання на коментар

А п. Морской - скучная деревня..

а что для тебя весело? бабий яр?

я уже насчитал у тебя "Очень верно сказано." раз пять. как заезженная пластинка. Дура?

нет, обыкновенная фашистка
Посилання на коментар

Орі, ну побійся Бога!

Гірше дурня - тільки безапеляційний дурень.

Я від цієї хвороби вилікувалася десь так до 25-ти років і тепер, згадуючи деякі моменти свого життя - мені соромно.

Лікуйся!

Посилання на коментар

я уже насчитал у тебя "Очень верно сказано." раз пять. как заезженная пластинка. Дура?

Нет, звезда твоего воображения. Ты за мной ползаешь и количество слов считаешь. Капец пришел котенку)).
Посилання на коментар

а что для тебя весело? бабий яр?

нет, обыкновенная фашистка

Не напрашивайся даже на дружбу, не уговаривай меня, что я фашистка. Не обманешь! Фии.. нацик гадкий.. Рогули тебе в печень!
Посилання на коментар

Не напрашивайся даже на дружбу, не уговаривай меня, что я фашистка. Не обманешь! Фии.. нацик гадкий.. Рогули тебе в печень!

что фашистка, не вызывает и тени сомнения, вилы тебе в зад. Гулаг тебе в затылок...Фи на тебя шестерка бандитская :lol:
Посилання на коментар

Гірше дурня - тільки безапеляційний дурень.

Я від цієї хвороби вилікувалася десь так до 25-ти років і тепер, згадуючи деякі моменти свого життя - мені соромно.

Лікуйся!

Ну і хто з нас дурень? B)
Посилання на коментар

Як хто?

хто запитується - той і дурень! - не знав?

Дійсно недолуге заняття питати в дурня (дурепи) чи він дурень... :P
Посилання на коментар

дена, я скотину не ебу - так что не мылься - мыться не придётся

что ты фашистка я тебя не уговариваю - это глупость фанатичную идиотку дену в чём то уговаривать

у тебя всего одна мысль и то в области вагины в направлении ануса

я просто констатирую факт - ты фашистка , самая настоящая

то что ты рускоговорящая и не знаешь немецкий - дела не меняет - ты фашистка , это доказанный факт

а сегодня выяснилось что ты проститука

почём продавалась то ?

Посилання на коментар

Дійсно недолуге заняття питати в дурня (дурепи) чи він дурень... :P

Ото ж...говори про себе і не помилишся ніколи.

Посилання на коментар

Їздили сьогодні на Біле озеро (недалеко є чудове озерце з цілющою гліцериновою водою).

Шашлик-машлик, футбольчик, рибалка, старша дітвора з води практично не вилазила, маля спало 6 (ШІСТЬ!!!) годин на свіжому повітрі в неймовірному галасі.

Вигнала нас гроза...

Ух! Чудово відпочили :)

Посилання на коментар

І ще ось що трапилось:

Поруч відпочивала сім'я. Чоловік, жінка, пожила жінка і дитина. Нічого особливого.

Коли я пішов скупнутись, то полишив капці (звичайні шльопанці з піногуми) на березі. Вийшовши з води капців не знайшов. Ну, думаю може діти пожартували чи хвилями озера віднесло... А ні-і-і, ті капці поцупив чов'яга з сусіднього табору (бачила старша дитина). Коли я пішов розбиратися - виявилось що той мужик італієць. Одружився на нашій хохлушці, приїхав до тещі... Сам якийсь маленький з животиком, вмазав би йому - може й вбив би... Скандал зам'яла його теща, віддала капці, перепросила...

Європейські цінності, мля :D

Посилання на коментар

Ну і як вам Об'єднаний турнір?

Там Динамо, Шахтар, Спартак, Зеніт змагаються...

Посилання на коментар

Ото ж...говори про себе і не помилишся ніколи.

скажи- ка , подружка, положа руку на сердце (тебе поверю!), - если чел едет с огромной семьей на отдых и приезжая в 6 вечера, включает комп. Не разобрав ни удочки, ни коляску, ни шмотки (куча ведь вещей!) Хотя бы шампура помыть! У тебя не возникают сомнения, что это всЁ - пиздёж?
Посилання на коментар

скажи- ка , подружка, положа руку на сердце (тебе поверю!), - если чел едет с огромной семьей на отдых и приезжая в 6 вечера, включает комп. Не разобрав ни удочки, ни коляску, ни шмотки (куча ведь вещей!) Хотя бы шампура помыть! У тебя не возникают сомнения, что это всЁ - пиздёж?

Юля, ось нащо ти карти відкрила? Я хотіла поступово, як наглядний посібник, як працюють штабні на форумі.

Він ще минулого тижня поривався мені пояснити правильну політику партії влади, але я не далася, чекала вдалого часу, щоб його добряче мокнути. А тепер не знаю. Мож давай повитираємо все, може він ще не прочитав, він там з русиком-педрусиком розмову розмовляє )))

Посилання на коментар

Юля, ось нащо ти карти відкрила? Я хотіла поступово, як наглядний посібник, як працюють штабні на форумі.

Він ще минулого тижня поривався мені пояснити правильну політику партії влади, але я не далася, чекала вдалого часу, щоб його добряче мокнути. А тепер не знаю. Мож давай повитираємо все, може він ще не прочитав, він там з русиком-педрусиком розмову розмовляє )))

Шерлок Холмс і доктор Ватсон взялись за розслідування :lol:

Дівчата, у вас якісь заскорузлі поняття ще з минулого століття про велику сім'ю і відпочинок. <_<

Посилання на коментар

Шерлок Холмс і доктор Ватсон взялись за розслідування :lol:

Дівчата, у вас якісь заскорузлі поняття ще з минулого століття про велику сім'ю і відпочинок. <_<

Ну да, ми не возили з собою няньок і служанок, а тому змушені були все робити самі.

До речі, Юля, як мити шомпура - мож ти не знаєш.

Коли посмажаться - зняти на великий піднос ножиком, а самі шомпура втикати в землю на всю довжину до ручки, щоб зняти наліт з мяса, кіптяви і жиру. Протерти паперовими рушничками. Вдома можна ще помити. Але я цього не роблю, вони і так чисті.

Посилання на коментар

Ну да, ми не возили з собою няньок і служанок, а тому змушені були все робити самі.

До речі, Юля, як мити шомпура - мож ти не знаєш.

Коли посмажаться - зняти на великий піднос ножиком, а самі шомпура втикати в землю на всю довжину до ручки, щоб зняти наліт з мяса, кіптяви і жиру. Протерти паперовими рушничками. Вдома можна ще помити. Але я цього не роблю, вони і так чисті.

Аааааа! Почти вся компаша в сборе!!! Не жалей его! Кузнецовского штрейкбрехера! Надо его перековывать! А то, ишь! 27 лет ему в профиле ! Это ж надо додуматься такое брякнуть! И врет ну постоянно! Ни в какие ворота!

Я понимаю, все понемножку приукрашивают, но не до такой же степени! Иметь четверо детей и сидеть перед компом днями! А и немало сидеть! Ну я все допускаю, но меру надо знать в фантазиях!

Тээкс, повозмущалась..

А ты, Свэнтус, мовчи! :angry: И мотай на ус!

Шампура мыть? Как, как

обычно я мою, железной мочалочкой под струей воды. Мы ж во дворе заседаем, вечером сбегала под колонку, песок рядом, теранула, смыла и всех делов - 3 минуты.

Я в последнее время на рыбу присела. Никогда в жизни ее не любила, а то вот пробило. Мяса совершенно не хочется. Старость, наверно? Пеленгаса моего любимого щас не продают, покупаем, что придется.

А во дворе в основном на решетке что нибудь зажариваем.. Всякие барбекю..Мне лишь бы дым от вишни.. И вообще я пересела на овсянку и хлеб без отрубей.. Уныло, а шо делать? Борюсь с пузом! :D

Чего еще отписать? :P

Посилання на коментар

Аааааа! Почти вся компаша в сборе!!! Не жалей его! Кузнецовского штрейкбрехера! Надо его перековывать! А то, ишь! 27 лет ему в профиле ! Это ж надо додуматься такое брякнуть! И врет ну постоянно! Ни в какие ворота!

Я понимаю, все понемножку приукрашивают, но не до такой же степени! Иметь четверо детей и сидеть перед компом днями! А и немало сидеть! Ну я все допускаю, но меру надо знать в фантазиях!

Тээкс, повозмущалась..

....

Що ж тебе так мій вік зацікавив? :lol:

Насправді, дійсно, я трішечки старший.

Дату народження в профілі я вказав 26/04/1986, погугли що то за день.

Для мене це день - день коли я остаточно вирішив на кого я буду вчитись. Дуже мені закортіло загнуздати мирний атом. І ще жодного разу я не жалкував за своїм вибором.

Так, маючи четверо дітей я іноді сиджу за компом, дружина іноді в мережі зависає - і що тут дивного? Коли вмієш планувати свій час, коли квартира обладнана всією побутовою технікою, коли старші діти допомагають глядіти менших - на все вистачає часу.

Головне щоб діти не хворіли. Бо тоді просто триндець...

А ты, Свэнтус, мовчи! :angry: И мотай на ус!

....

Мовчу, мовчу :lol:
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...