Перейти до змісту
Український політичний форум

Освіта за кордоном

Sven

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я схиляюсь до думки, що у євреїв дуже розвинена здатнісь швидко приймати рішення. Напевно в цьому їхній секрет успіху.

P.S.Тут теж можна жити не погано

не-а, просто это накладывает свой отпечаток

ну например евреи живут в долг , по принципу если завтра нас убьют то банк нашим долгом подотрётся

второе израильтяне очень любят жизнь - потому что постоянно видят смерть

таков тут алгоритм выживания

• Відповідей 265
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Основна проблема - невпевненість в майбутньому.

Важко в українській дійсності планувати своє життя в перспективі 2-5 років. Про більший строк навіть мови немає.

Такий стиль життя підходить не всім, навіть скажу більше - він підходить абсолютній меншості. Не багато є людей здатних оперативно приймати рішення. Більшість народу вкрай інертна.

P.S. Я виїзджати не маю наміру. Мені тут подобається. Напевне тому я і вибрав оперативну роботу. :)

P.P.S. В моїх дітей я не бачу оперативної жилки. Їм краще виїхати за кордон.

что и требовалось доказать. Только вот интересно, что ты понимаешь под оперативной работой, мне кажется ты путаешь понятия. Оперативная работа, это работа с агентурой и резидентурой, при чём здесь твои дети.
Опубліковано

Основна проблема - невпевненість в майбутньому.

Важко в українській дійсності планувати своє життя в перспективі 2-5 років. Про більший строк навіть мови немає.

Такий стиль життя підходить не всім, навіть скажу більше - він підходить абсолютній меншості. Не багато є людей здатних оперативно приймати рішення. Більшість народу вкрай інертна.

P.S. Я виїзджати не маю наміру. Мені тут подобається. Напевне тому я і вибрав оперативну роботу. :)

P.P.S. В моїх дітей я не бачу оперативної жилки. Їм краще виїхати за кордон.

Как ни свидомый, так или сам нэньку бросает, или детей жаждет заграницу отправить!! А кто же в Украине будет развитой капитализм строить, если не вы? Плакаты ваши читал: кто там Украину больше всех любит-то?
Опубліковано

Как ни свидомый, так или сам нэньку бросает, или детей жаждет заграницу отправить!! А кто же в Украине будет развитой капитализм строить, если не вы? Плакаты ваши читал: кто там Украину больше всех любит-то?

четвертый раз! снова опечатка употребления себя в мужском роде!

Да что ж это такое!! Когда ж все увидят, что это мужик пишет!!

Опубліковано

не мужик а обрезок - то есть трансвестит
Опубліковано

Ну протрезвей наконец-то!! Свен вроде бы МУЖЧИНА!!!! У него же спрашивают: плакаты ты читаЛ? В текст уже не в состоянии вникать-то, рагуля?
Опубліковано

Хуже трансов пидорить на воров. Чем вы со своим какососом занимаетесь. :lol:

Тебе Док или Иван травки соответствующей насыпал?
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

В мировой рейтинг снова не попал ни один украинский вуз

18:03, 15.08.2013

В мировой рейтинг снова не попал ни один украинский вуз

В мировом рейтинге университетов, ежегодно составляемом Университетом Цзяотун (более известный как Шанхайский рейтинг), в 2013 году первое место занял Гарвардский университет, не уступающий эту позицию с момента основания рейтинга в 2003 году, сообщает Лента.ру.

Украинских вузов среди 500 лучших университетов мира снова нет.

Хех

Куди котимось?

Опубліковано

Хех

Куди котимось?

К платному обучению. К малым зарплатам преподавательского состава, что толкает их к взяткам; к нежеланию студентов учиться, если можно просто заплатить и...К протекционизму на предприятиях, в результате чего хороший студент может трудоустроиться хуже, чем слабый студент.
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Україні бракує висококваліфікованих працівників

Сьогодні, 18:14 відео Друкувати

Брак фахівців особливо відчутний у виробництві. Потреба у кваліфікованих працівниках зростає з кожним днем. В Україні нестача кадрів, насамперед висококваліфікованих. При цьому брак фахівців відчутний у всіх сферах, кажуть експерти, та особливо у виробництві. Заробітна плата інженерів та технологів в середньому по Україні становить близько 10-11 тисяч гривень. Однак попри це потреба у кваліфікованих працівниках зростає з кожним днем, повідомляє телеканал ZIK. Добре оплачувана робота інженерів та технологів вимагає неабиякої відповідальності. Фахівці наголошують, що реальні потреби ринку праці суттєво відрізняються від того, що пропонує університетська програма. Крім того, амбітна молодь не хоче починати з низькооплачуваної та непрестижної роботи, тому іде працювати в інші галузі. В Україні гостра нестача фахівців Експерти кажуть, що таку ситуацію з ринком праці зумовлюють чимало факторів. По-перше, роботодавці сьогодні стали надто вимогливими. В одній особі хочуть бачити не тільки кваліфікованого працівника, але й бездоганного управлінця. Сьогодні, за словами фахівців, бажану роботу можуть отримати тільки ті, в кого чималий досвід за плечима, хист до управління, а також високі професійні та людські якості. "На сьогоднішній момент ми зустрілися з такою проблемою, що дуже важко знайти висококваліфікований персонал, це стосується як виробничих професій, так і фахівців технічної служби, технологічної служби, служби якості. Молодь не хоче вчитися, власне, на механіків, на енергетиків, технологів", - зазначає директор з персоналу Юлія Кадубець. "Ми даємо зворотній зв'язок, пояснюємо, які в людини є прогалини, і вона вже тоді може претендувати на вищу посаду, відповідно з вищою заробітною платою, ми готові в людей вкладати час і досвід свій, але, на жаль, ображаються, або просто не погоджуються", - додає експерт. Виробнича сфера займає 8-е місце серед усіх професійних сфер за кількістю вакансій і 10-е за кількістю резюме. В 2012 році середня зарплата для інженерів або технологів складала 11 тисяч 300 гривень. А починаючи з весни минулого року намітилась нова тенденція — вакансії у виробничій сфері стали все частіше з'являтись у десятці щомісячних найбільш високооплачуваних вакансій.

Авжеж, авжеж...

Молодь зараз пішла хитрожопа. Не хочуть вісля ВНЗ в спецовці промасленій лазити між трубами, а хочеться їм відразу всістись в шкіряне крісло і почати керувати. :lol:

Опубліковано

Авжеж, авжеж...

Молодь зараз пішла хитрожопа. Не хочуть вісля ВНЗ в спецовці промасленій лазити між трубами, а хочеться їм відразу всістись в шкіряне крісло і почати керувати. :lol:

Вот именно, а они что , учились, что бы в спецовке лазить, для этогоесть у кого ума нет, вот они и лазят, так, что продолжай, а тот кто учился должен в кресле сидеть
Опубліковано

Вот именно, а они что , учились, что бы в спецовке лазить, для этогоесть у кого ума нет, вот они и лазят, так, что продолжай, а тот кто учился должен в кресле сидеть

Дурниці пишеш.

Я цілком припускаю, що юристи/економісти відразу можуть в зручне крісло вмоститись після ВНЗ, а ось щоб стати технічним спецом вкрай необхідно біля діючого обладнання в спецівці попрацювати.

Опубліковано

Дурниці пишеш.

Я цілком припускаю, що юристи/економісти відразу можуть в зручне крісло вмоститись після ВНЗ, а ось щоб стати технічним спецом вкрай необхідно біля діючого обладнання в спецівці попрацювати.

Цілком совкове уявлення про вищу освіту: якщо ти закінчив інститут важче ніж папка в руки брати не можна.

За кордоном такого нема. Черчіль мав би знати. Там інженером називають гарного сантехніка чи електрика, який не тільки працює руками, а й може прочитати креслення, розібратися в схемі чи інструкції.

Опубліковано

Цілком совкове уявлення про вищу освіту: якщо ти закінчив інститут важче ніж папка в руки брати не можна.

За кордоном такого нема. Черчіль мав би знати. Там інженером називають гарного сантехніка чи електрика, який не тільки працює руками, а й може прочитати креслення, розібратися в схемі чи інструкції.

Бачу я таких "інженерів" з папкою щодня. :lol: :lol: :lol:

Вони уявлення не мають в який бік закручується гайка і що робити коли прорве трубу з радіоактивною водою. :P

Опубліковано

Бачу я таких "інженерів" з папкою щодня. :lol: :lol: :lol:

Вони уявлення не мають в який бік закручується гайка і що робити коли прорве трубу з радіоактивною водою. :P

Нє, ну чеч нормальнмй інженер - і гайку вкрутить, і в інструкції по джакузі розбереться.

Опубліковано

Нє, ну чеч нормальнмй інженер - і гайку вкрутить, і в інструкції по джакузі розбереться.

Ещё один уходит к админам, что праду сказал, что из вас инженеры, как из говна пуля из мовного рагуля инженера не сделаешь, пастуха только.
Опубліковано

Ещё один уходит к админам, что праду сказал, что из вас инженеры, как из говна пуля из мовного рагуля инженера не сделаешь, пастуха только.

Образа честі і гідності українців, дискримінація за мовною ознакою

ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Чуч, ти дограєшся

Опубліковано

ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Чуч, ти дограєшся

ога тупича грёбанная. ты уже доигралась.
Опубліковано

ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Чуч, ти дограєшся

Под дискриминацией понимают ограничение прав по признакам, которые не являются приемлемыми и подходящими основаниями в условиях, в которых они имеют место

то . что ты дура. тут без комментариев

Опубліковано

ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Чуч, ти дограєшся

вижу тут только одно оскорбление - когда на всех украинцев переносится понятие "мовного рагуля" (понятие, определённо, расплывчатое - но - в некотором плане интуитивно понятное и оскорбительное, опять же, не в той форме, что ему придал Черчиль - а в той, как обобщила Ориана).

Опубліковано

вижу тут только одно оскорбление - когда на всех украинцев переносится понятие "мовного рагуля" (понятие, определённо, расплывчатое - но - в некотором плане интуитивно понятное и оскорбительное, опять же, не в той форме, что ему придал Черчиль - а в той, как обобщила Ориана).

Но ведь рогули существуют, признаны, описаны и обучение за границей не проходят. Какое же это оскорбление - это констатация факта.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...