Орiана Опубліковано 7 грудня, 2012 Опубліковано 7 грудня, 2012 Тимошенко назвали кандидатом у президенти Рада об'єднаної опозиції визначила і підтримала екс-прем'єра Юлію Тимошенко як кандидата на президентських виборах. Таке рішення було ухвалено у п'ятницю на розширеному засіданні ради об'єднаної опозиції, передаэ прес-служба Фронту Змін. Відповідну пропозицію вніс у п'ятницю голова ради об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк. "Сьогодні основне наше завдання – це те, щоб всі опозиційні сили об’єднались навколо перемоги України, навколо перемоги на президентських перегонах і навколо особистості, яка повинна бути визначена єдиним кандидатом в президенти України на президентську кампанію 2015 року", - наголосив Яценюк. "На моє переконання, таким кандидатом може і повинна бути Тимошенко Юлія Володимирівна. Це чесно і справедливо", - заявив він. "Впевнений, що опозиційні українські сили підтримають цей вибір", - підкреслив він. "Я ставлю на голосування питання про висування Юлії Тимошенко єдиним кандидатом на виборах президента в 2015 році. Сподіваюся, не тільки ми, але й інші опозиційні політичні сили підтримають цю ідею", - сказав Яценюк. Рада Об’єднаної опозиції ухвалила рішення про визначення Юлії Тимошенко єдиним кандидатом у президенти від Об’єднаної опозиції "Батьківщина" одностайно .
GiRaFo.chka Опубліковано 8 грудня, 2012 Опубліковано 8 грудня, 2012 В "Батькивщине" зреет бунт из-за Яценюка Члены партии недовольны тем, что Арсений Яценюк узурпирует власть Предложение нынешнего главы «Батькивщины» Арсения Яценюка о выдвижении Юлии Тимошенко кандидатом в президенты выглядит преждевременным (до выборов — больше двух лет) и странным (ведь экс-премьер продолжает отбывать срок и политика для нее закрыта до 2021 года). Однако на самом деле оно логично укладывается в ту борьбу за звание единого кандидата от оппозиции, которая началась уже в первые дни после парламентских выборов. Оппозиционеры (в частности, Николай Томенко) уже вслух говорят о президентских амбициях Виталия Кличко, Олега Тягнибока и Анатолия Гриценко, никто не сомневается в том, что они есть и у Арсения Яценюка. И вот в этом контексте его предложение, поддержанное объединенной оппозицией «Батькивщина», очень своевременно. «Я ставлю на голосование вопрос о выдвижении Юлии Тимошенко единым кандидатом на выборах президента в 2015 году. Надеюсь, не только мы, но и другие оппозиционные политические силы поддержат эту идею», — заявил Яценюк, и главное здесь — именно слова о союзниках по оппозиции. И Кличко, и Тягнибок готовы оспаривать первенство Яценюка, но любому из них сложно выступить против предложения сделать единым кандидатом Тимошенко. В то же время, высказавшись в пользу экс-премьера, лидеры УДАРа и «Свободы» вынуждены будут сойти с дистанции и признать право выдвижения единого кандидата «Батькивщиной». А поскольку вероятность выхода Тимошенко на свободу в ближайшие годы остается нулевой, ее права автоматически перейдут к преемнику. Кто это будет — вопрос риторический. Сам Яценюк на него отвечать отказался: «Сейчас не нужно обсуждать предположения». Однако одновременно с этим сделал заявку на то, чтобы стать преемником: вчера он предложил объединить все партии, входящие в ОО «Батькивщину», в одну. А поскольку серьезных партий в ОО всего две — сама «Батькивщина» и «Фронт змин» Яценюка, то при отсутствии первого номера его автоматически заменяет второй. Тем временем в «Батькивщине» зреет недовольство тем, что Яценюк узурпирует власть в партии. По нашей информации, бютовцы из ближайшего окружения Тимошенко планируют создать собственную партию, обвинив Яценюка и Турчинова в предательстве по отношению к Юле. (изд.СЕГОДНЯ)
Гість акелла Опубліковано 8 грудня, 2012 Опубліковано 8 грудня, 2012 Тимошенко назвали кандидатом у президенти А кого Госдеп США планирует?
Nerto Опубліковано 13 грудня, 2012 Опубліковано 13 грудня, 2012 Европарламент призвал партии в Раде не сотрудничать со Свободой. Соответствующая поправка депутата Кристиана Вигенина (группа Прогрессивного Альянса социалистов и демократов, Болгария) к проекту резолюции относительно ситуации в Украине получила поддержку большинства депутатов. korrespondent.net ;) Еще лучше! Такое решение, связаное с российскими инициативами в ООН и резолюцией от 27 ноября, как-то случайно приурочено к решению Евросуда по Тимошенко. Чувствуется стиль известного борца с «агрессией Грузии». На этот раз мы решили погнаться сразу за двумя зайчиками. Хотя саму Ю.В. в «расизме и ксенофобии» пока еще не обвиняют. Но Тягнибок недвусмысленно заявлял о ее поддержке. Тем не менее борьба с «нацистскими пособниками» как-то непринужденно и изящно оказалась связана с украинским политическим правосудием. Будем ждать какое решение примет Евросуд после такой артподготовки. Однако же сомнений по поводу имен заказчиков ее дела становится все меньше.
Гість Churchіll Опубліковано 11 лютого, 2013 Опубліковано 11 лютого, 2013 Интересная статья, если учесть, кто автор и в каких он отношениях с Тимошенко. Напомню, во время первого ареста - он активно поддерживал ее. Когда она стала премьером - начал жерстко критиковать, а во время президентских выборов - выступал противником ее избрания на пост президента Украины. Невесела авантюра (Степан Хмара, правозахисник, політв'язень радянських концтаборів, народний депутат І, ІІ та IV скликань, герой України) Тепер можна стверджувати, що у Донецької мафії цілком відсутнє почуття гумору. І ось чому: намагання повісити на Тимошенко причетність до замовлення чи організації вбивства Євгена Щербаня навіть не смішно, бо все це схоже на витвір алкогольної гарячки, чи божевільної фантазії. А тепер цілком серйозно і по суті справи. По-перше, нещодавно генпрокурор заявив, що причетність Тимошенко до вбивства Щербаня були відомі слідству ще понад 10 років тому, але тоді Тимошенко не вдалося притягнути до відповідальності через те, що вона була народним депутатом. З усією відповідальністю заявляю – це неправда. У 2002-2004 роках я був членом Комітету Верховної Ради України з питань регламенту. І на засіданнях нашого комітету неодноразово протягом всіх років розглядалися матеріали кримінальної справи, порушеної проти Тимошенко, пов’язані з її діяльністю на посаді керівника ЄЕСУ. Тобто я мав можливість дуже детально знайомитися з цією справою. І тепер, як законослухняний і відповідальний громадянин заявляю: жодного факту, навіть жодного натяку на причетність Тимошенко до справи, пов’язаної з вбивством Щербаня не було. *http://www.pravda.com.ua/columns/2013/02/11/6983229/
Гість Churchіll Опубліковано 11 лютого, 2013 Опубліковано 11 лютого, 2013 Если Юлия Тимошенко не выйдет из тюрьмы до 2015 года, она просит поддержать в президентской борьбе единого кандидата. рассказала Александра Кужель. "И Юля понимает, что она может не выйти до 2015 года, и она просила выдвинуть единого кандидата. И просила поддержать Яценюка"
Орiана Опубліковано 16 лютого, 2013 Автор Опубліковано 16 лютого, 2013 Секретний свідок у справі про вбивство Щербаня у середу таки дав свідчення проти Тимошенко.http://www.pravda.com.ua/articles/2013/02/14/6983472/І далі знову, без ніякої логічної зв'язки вигулькнув наступний пасаж."Что касается убийства Щербаня. Еще одна деталь. Была поздняя весна 1996 года. Люди, я имею в виду Рябина и Кушнира, иногда останавливались в отеле "Национальный", Мильченко там даже жил. И Тимошенко там жила в 810 номере, я жил в 408 номере.Где-то днем захожу в отель "Национальный". Я знал, что Кушнир приехал. Там, где ресепшен первого корпуса отеля, я на этой площадочке встретил Мильченко, Кушнира и Тимошенко. Они мило беседовали. Я был удивлен, что они перешли на личные знакомства.Два-три дня они были в Киеве. Я у Кушнира спросил: "Что это за кампания такая, какие у вас отношения с Тимошенко?" На что Кушнир сказал, что Лазаренко и Тимошенко для них – одно целое. И благодеяния могут поступать и от Тимошенко, им надо что-то и кушать и семьи питать, ведь семьи жили за рубежом.Он сказал: "Нормально, нам Юля решит все проблемы, которые у нас есть материального плана, мы будем и бизнес иметь и всякие дела". Был такой внятный-невнятные его ответ. Учитывая, что он не занимался никакими делами, я понял через какой-то период времени, что это были какие-то киллерские заказы", – розповів свідок.Фактично, це єдина пряма згадка Тимошенко в його свідченнях.
Орiана Опубліковано 16 лютого, 2013 Автор Опубліковано 16 лютого, 2013 ТЕКСТ СВІДЧЕНЬ МАРЇНКОВА ЧИТАЙТЕ ТУТ http://www.pravda.com.ua/articles/2013/02/14/6983461/
Орiана Опубліковано 16 лютого, 2013 Автор Опубліковано 16 лютого, 2013 "Лисий" (Маріїнков) згадав Тимошенко і Шанель http://www.pravda.com.ua/articles/2013/02/15/6983582/ На уточняющий вопрос Власенко, значит ли это, что он многие годы скрывал важную для следствия информацию, свидетель сказал: "Хотите, считайте так, где-то я лукавил". "А почему сейчас не лукавите?" - спросил защитник. "Я думаю, что правда когда-то должна восторжествовать", - ответил свидетель. Но торжества не получилось. Во время допроса Александром Плахотнюком, свидетель так и не смог объяснить на основе чего построил свои обвинительные выводы в адрес Тимошенко. Вот только короткий отрывок дискуссии: "Вы сказали, что деньги для освобождения Кушнира передала Юля. Откуда они это знали?" - строго спросил адвокат. "Потому что Снитко звонил Кириченко, и потом был звонок Юле" - пояснил Марьинков. "Кто слышал звонок Юле?" - поинтересовался Плахотнюк. "Я не знаю" - тихо сказал свидетель. "Вы не знаете? А кто же вам это рассказал?" - протянул довольно адвокат. "Да я же уже сказал вам. Сколько можно трындеть одно и тоже!" - заорал свидетель на адвоката. А далее произнес совершенно потрясающий пассаж: "Сердюк рассказал, что им не хватает 90 тысяч для Кушнира, и Наташка (Снитко, жена Мильченко -УП) вышла на Кириченко, и тот сказал - поедьте и заберите деньги у Юли. Было это лично или по подворотням шарились - я не знаю". Фото Марьїнкова
Орiана Опубліковано 16 лютого, 2013 Автор Опубліковано 16 лютого, 2013 Новый свидетель по делу Щербаня: тортик с приветом из Донецка http://www.pravda.com.ua/articles/2013/02/15/6983560/ Новый свидетель, в отличие от Марьинкова, не ссылается на слова мертвых фигурантов дела. Он приводит собственные воспоминания и указывает фамилии и имена других лиц, которые могут подтвердить, что Юлия Тимошенко действительно знала организаторов убийства Евгения Щербаня и могла быть причастна к организации убийства. В частности, упоминаются помощник Павла Лазаренко – Петр Кириченко, опальный российский олигарх Борис Березовский, супруг певицы Ларисы Долиной, а также охранники, горничные и уборщицы… Итак, знакомьтесь, Сергей Зайцев. http://www.pravda.com.ua/articles/2013/02/15/6983560/
Орiана Опубліковано 16 лютого, 2013 Автор Опубліковано 16 лютого, 2013 Знов про Лисого. Свідок працює з СБУшниками близькими до Януковича Журналістське розслідування http://blogs.pravda.com.ua/authors/chornovol/511e5bc4a816d/ ________________________ В контексті зв'язку Мар'їнкова з відомими силовиками також цікавою є інформація мого колеги з Донецька Артема Фурманюка про те, що хоча Мар'їнкова був засуджений насправді не відбував строк. Згідно офіційної версії Мар'їнков був затриманий працівниками ДАЇ, які знайшли гранатомети та автомат у багажнику його "Мерседесу". Фурманюк пише, що Мар'їнков був засуджений лише до одного року позбавлення волі з перебуванням у колонії загального режиму, але у вказаній колонії ніколи не перебував. "Насправді ж він був на волі, роз'їжджаючи на тому самому "Мерседесі", який, по суті справи, був знаряддям скоєного ним злочину!", -пише Фурманюк. Отож свідок обвинувачення з такими шокуючими бізнес-зв'язками дуже не простий...Скільки все-таки питань породжує його особа? Ким насправді був Мар'їнков в часи вбивства Щербаня? Яку роль відігравало СБУ і МВС в резонансних вбивствах в Донецьку? Чи є правда у словах майора Синенка, який заявив, що Мар'їнков виконує замовлення Рината Ахметова? І нарешті, що означає, той факт, що "силовики" бізнес-партнери Мар'їнкова, який, по-суті, опікував банду Кушніра, близькі до Януковича?
Гість Зима Опубліковано 16 лютого, 2013 Опубліковано 16 лютого, 2013 Если Юлия Тимошенко не выйдет из тюрьмы до 2015 года, она просит поддержать в президентской борьбе единого кандидата. рассказала Александра Кужель. "И Юля понимает, что она может не выйти до 2015 года, и она просила выдвинуть единого кандидата. И просила поддержать Яценюка" На мою думку, Яценюк ганебно пролетить. Народ його не підтримає. Особливо, якщо будуть претенденти такі як Клічко чи ще хтось з 'показових'.....
Орiана Опубліковано 16 лютого, 2013 Автор Опубліковано 16 лютого, 2013 На мою думку, Яценюк ганебно пролетить. Народ його не підтримає. Особливо, якщо будуть претенденти такі як Клічко чи ще хтось з 'показових'..... Перший тур може бути як праймеріс - в другому турі всі підтримають ЄДИНОГО кандидата від опозиції. Лідер добре, але без команди він ніщо, тому вся опозиція повинна КОМАНДОЮ працювати на лідера.
Орiана Опубліковано 16 лютого, 2013 Автор Опубліковано 16 лютого, 2013 Екс-прем'єр Юлія Тимошенко на прохання французьких журналістів дала оцінку своїм політичним союзникам — партіям "Удар" та "Свобода". Відповідне інтерв'ю, яке Тимошенко дала журналу Politique Internationale, наводить "Тиждень.ua". "Віталій Кличко має добрий потенціал, щоб стати політиком державного масштабу", - заявила вона. "Ми поділяємо з Віталієм спільні принципи, - ті, що захищали під час Помаранчевої революції. Тепер мусимо досягти того результату, який собі намітили", - додала вона. Стосовно партії "Свобода", Тимошенко закликала не слухати звинувачень у ксенофобії цієї політичної сили. "Свобода" набула популярності передовсім через політику нинішньої влади — ту політику, яка робиться всупереч інтересам української нації: закриття українських шкіл, переписування історії, зневага до української мови...", - зазначила колишня чиновниця. "Я переконана, що "Свобода" доведе світу: брехливі звинувачення, які про неї розповсюджують — не більше, ніж брудна пропаганда", - зауважила Тимошенко. Вона також заявила, що готова була б взяти участь у наступних президентських виборах, якби це дозволили обставини.
Churchill Опубліковано 16 лютого, 2013 Опубліковано 16 лютого, 2013 На мою думку, Яценюк ганебно пролетить. Народ його не підтримає. Особливо, якщо будуть претенденти такі як Клічко чи ще хтось з 'показових'.....Кличко пролетить ещё быстрей. если он знаменитый боксёр. то это не говорит. что он умный политик или на крайняк экономист. его удел рожи бить. вот на что он и способен, не пишите ересь.
Churchill Опубліковано 16 лютого, 2013 Опубліковано 16 лютого, 2013 Екс-прем'єр Юлія Тимошенко на прохання французьких журналістів дала оцінку своїм політичним союзникам — партіям "Удар" та "Свобода". Відповідне інтерв'ю, яке Тимошенко дала журналу Politique Internationale, наводить "Тиждень.ua". "Віталій Кличко має добрий потенціал, щоб стати політиком державного масштабу", - заявила вона. "Ми поділяємо з Віталієм спільні принципи, - ті, що захищали під час Помаранчевої революції. Тепер мусимо досягти того результату, який собі намітили", - додала вона. Стосовно партії "Свобода", Тимошенко закликала не слухати звинувачень у ксенофобії цієї політичної сили. "Свобода" набула популярності передовсім через політику нинішньої влади — ту політику, яка робиться всупереч інтересам української нації: закриття українських шкіл, переписування історії, зневага до української мови...", - зазначила колишня чиновниця. "Я переконана, що "Свобода" доведе світу: брехливі звинувачення, які про неї розповсюджують — не більше, ніж брудна пропаганда", - зауважила Тимошенко. Вона також заявила, що готова була б взяти участь у наступних президентських виборах, якби це дозволили обставини. Ваши выблядки из сволоты , никому ничего не докажут нацики и фашисты и этим всё сказано, ваш бандерштат это всего 10% Украины и поэтому вы никогда не будете у власти, никогда
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2013 Автор Опубліковано 17 лютого, 2013 Журналіст Віталій Коротич перестав вести телепередачі за участю президента Віктора Януковича після запитання про екс-прем'єра Юлію Тимошенко. Про це він розповів в інтерв'ю журналу "Афіша". За словами Коротича, він "дуже цікаво" познайомився з Януковичем. "Він (Янукович) ні з ким не хотів розмовляти, а коли зайшла мова про мене, каже - давай робити передачі. Я відповів: "Тоді так - будемо розмовляти, про що я хочу". І поговорили", - розповів журналіст. "Було п'ять передач. Повинно було бути більше, але під час п'ятої я сказав: "Слухайте, Вікторе Федоровичу, якого біса сидить Тимошенко? До неї ж в чергу стоять посли, президенти, а вона сидить. Випустіть її! Що це таке взагалі?!" Він якось зам'явся, щось почав пояснювати... Я кажу: "Значить так, обговорюється питання, чи можна відправити на лікування в Німеччину або в Швейцарію - це важко? А то у вас люди стільки накрали, що вони можуть собі по клініці купити, всю Швейцарію!", - переказав Коротич. За його словами, після передачі у нього виник конфлікт із тодішнім радником президента, керівником головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань адміністрації президента Ганною Герман. "Закінчився запис, і його ця ідеологиня, помічниця з ідеології Ганна Герман, як почала волати: "Як ви не розумієте? Ви в яку політику лізете? Ви не розумієте, що ви робите!" Я послав її на хер, і з тих пір мене більше на цю передачу не запрошують", - сказав журналіст. "Але у всіх випадках треба залишатися собою. І з Віктором Федоровичем ми дуже добре налагодили відносини, пару раз з ним вже після тих передач посиділи просто по душах, пообідали. І залишилася репутація", - додав він.
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2013 Автор Опубліковано 17 лютого, 2013 *http://www.youtube.com/watch?v=99T2tYA4vGU&feature=youtu.be
Churchill Опубліковано 17 лютого, 2013 Опубліковано 17 лютого, 2013 *http://www.youtube.com/watch?v=99T2tYA4vGU&feature=youtu.beНу и кому это интересно, рагуле с бандерштата , только.
Chortik Опубліковано 17 лютого, 2013 Опубліковано 17 лютого, 2013 Журналіст Віталій Коротич перестав вести телепередачі за участю президента Віктора Януковича після запитання про екс-прем'єра Юлію Тимошенко.пардон, напомни : коротич, он за белых или за красных? :wacko:
Churchill Опубліковано 17 лютого, 2013 Опубліковано 17 лютого, 2013 пардон, напомни : коротич, он за белых или за красных? :wacko:Уважаемый, а какое это имеет значение. Нах спрашивать, о том, что не любит твой хазяин. Бить пол руке , которая тебя кормит.
Гість Ivanov Опубліковано 22 лютого, 2013 Опубліковано 22 лютого, 2013 Как враг народа может быть президентом ???
Ева_vl Опубліковано 22 лютого, 2013 Опубліковано 22 лютого, 2013 Модус операнди не меняется. То, что, в свое время, так шокировало Меркель. Взяли человека в заложники и требуют бабки. Сомалийским пиратам стоит поучиться...
Ева_vl Опубліковано 22 лютого, 2013 Опубліковано 22 лютого, 2013 ВОР должен сидеть в тюрьме Тимошенко в отличие от нынешнего руководства не считала государственные бюджет своими личными средствами! Армия аудиторов проверяла деятельность ее правительства. "Регионалы" просто мечтали найти хоть одну украденную копейку, но естественно это им не удалось сделать. А что касается сфабрикованного "газового" дела, то даже ПРодажным прокурорам не хватило наглости завить, что Тимошенко от этих контрактов получила... Разве не аргумент?
Гість korin Опубліковано 22 лютого, 2013 Опубліковано 22 лютого, 2013 ВОР должен сидеть в тюрьмеТы по чьему заданию здесь намекаешь на нашего президента - будто он воровал шапки?
Churchill Опубліковано 24 лютого, 2013 Опубліковано 24 лютого, 2013 Ты по чьему заданию здесь намекаешь на нашего президента - будто он воровал шапки?ам кто не воровал.
Гість korin Опубліковано 24 лютого, 2013 Опубліковано 24 лютого, 2013 ам кто не воровал.Строго по теме - Тимошенко не воровала шапок по подворотням.
Гість джин Опубліковано 24 лютого, 2013 Опубліковано 24 лютого, 2013 Строго по теме - Тимошенко не воровала шапок по подворотням.Она еще не была форточницей и не подрезала карманы налогоплательшиков по отдельности,брала в концентрированном виде))))))) :rolleyes:
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.