Дэна Опубліковано 5 квітня, 2013 Опубліковано 5 квітня, 2013 Ну куди нам до вашого рівня...Но свидомый украинец - этот ты! И я вновь на данном форуме убедилась, что вам, действительно, очень далеко до "нас"! Рада этому)).
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Опубліковано 5 квітня, 2013 Ну а це ще один приклад рівня "дискусії" нерагулів за мірками дени: СБУШНИКА, ЯКИЙ ВРІЗАВСЯ У "ШВИДКУ", ВИЗНАЛИ ПОТЕРПІЛИМ - ЗМІ Співробітник Служби безпеки Михайло Анісімов, який врізався в "швидку", яка везла пацієнта, що був "у комі", визнаний потерпілим. Про це повідомив адвокат постраждалого водія "швидкої" Сергій Мокренюк, передає Центр журналістських розслідувань. За словами Мокренюка, Анісімов звернувся в прокуратуру із заявою, з проханням визнати його в якості потерпілого. Слідчий своєю постановою йому в цьому відмовив. Сьогодні Феодосійський міський суд виніс ухвалу, у якій зобов'язав слідчого винести постанову визнати Анісімова потерпілим. "Це визначення з точки зору закону оскарженню не підлягає", - зазначив Мокренюк. Як відомо, в результаті ДТП загинули 2 лікаря швидкої допомоги і ще 3 людини були госпіталізовані. Людей давлять на дорогах, а бидло гавкає на неугодних і задоволено виляючи хвостом облизується і чекає покращення Піпєц повний...
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Опубліковано 5 квітня, 2013 Но свидомый украинец - этот ты! И я вновь на данном форуме убедилась, что вам, действительно, очень далеко до "нас"! Рада этому)). Що ти мені доводиш? Що я не така як ти? Та я б повісилася, коли б була схожа на таке бидло як ти і черч. Тому вмийся - і радій. що я тобі догоджаю в такий спосіб, відповідаю на ТВОЄМУ рівні А то, что ты не согласна, так насрать на тебя.
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Опубліковано 5 квітня, 2013 Президент нашей страны – гопник ***http://youtu.be/OviLof0HDdU Європа, Європа, в кожному слові, Далі за римою пісні повинно бути слово ЖОПА, Але слова ЖОПа нема в українській мові! ЖОПА! Нема такого слова в українській мові! Жопа! Чим більше я знаю народ своєї країни, Тим більше цікавлюсь щурами і псами, На південь і схід лежить вона степом, На захід і північ вкрилась лісами! Вулицями моєї країни ходить БИДЛО, Бидло дивиться мені вслід зі словами "Хаааха, їбать". Президент моєї країни - ГОПНИК! Президент моєї країни - ГОПНИК! Президент моєї країни - ГОПНИК! І мене ще просять не матюкатися ці сцени! Блять! Моя країна знаходиться в центрі Європи, І перейматися з того не варто, Це означає, що Бог десь поруч, Він хоч старий, але здатен на жарти! А слова ЖОПА нема в українській мові!
Дэна Опубліковано 5 квітня, 2013 Опубліковано 5 квітня, 2013 "Свободы сеятель пустынный, Я вышел рано, до звезды; Рукою чистой и безвинной В порабощенные бразды Бросал живительное семя — Но потерял я только время, Благие мысли и труды..... Паситесь, мирные народы! Вас не разбудит чести клич. К чему стадам дары свободы? Их должно резать или стричь. Наследство их из рода в роды Ярмо с гремушками да бич. "
Churchill Опубліковано 6 квітня, 2013 Опубліковано 6 квітня, 2013 Ну а це ще один приклад рівня "дискусії" нерагулів за мірками дени: СБУШНИКА, ЯКИЙ ВРІЗАВСЯ У "ШВИДКУ", ВИЗНАЛИ ПОТЕРПІЛИМ - ЗМІ Співробітник Служби безпеки Михайло Анісімов, який врізався в "швидку", яка везла пацієнта, що був "у комі", визнаний потерпілим. Про це повідомив адвокат постраждалого водія "швидкої" Сергій Мокренюк, передає Центр журналістських розслідувань. За словами Мокренюка, Анісімов звернувся в прокуратуру із заявою, з проханням визнати його в якості потерпілого. Слідчий своєю постановою йому в цьому відмовив. Сьогодні Феодосійський міський суд виніс ухвалу, у якій зобов'язав слідчого винести постанову визнати Анісімова потерпілим. "Це визначення з точки зору закону оскарженню не підлягає", - зазначив Мокренюк. Як відомо, в результаті ДТП загинули 2 лікаря швидкої допомоги і ще 3 людини були госпіталізовані. Людей давлять на дорогах, а бидло гавкає на неугодних і задоволено виляючи хвостом облизується і чекає покращення Піпєц повний... Так перестань гавкать, вас же поляки не зря назвали быдлом и рагулями.
Орiана Опубліковано 10 квітня, 2013 Автор Опубліковано 10 квітня, 2013 http://www.pravda.com.ua/news/2013/04/9/6987795/ Юля, пам"ятаєш, я писала про Гриценка - виключне лайно, боягуз і слизняк - ці слова поступово підтверджуються вже в новій Раді. Він з самого початку зайняв окрему думку відмінну від опозиційної, яку постійно піарив на своєму сайті і на блогах УП http://blogs.pravda.com.ua/authors/grytsenko/ Тепер ця його тушка Канівець - до речі, депутат з Львівщини - Гриценко підтримав його вихід з Батьківщини, хоча саме опозиційність і членство в Батьківщині - були вирішальними в тому, що він пройшов у ВР - отже тепер Гриценка і його висуванця Канівця можна сміло називати новітніми тушками. Люстрація - це і є люстрація
GiRaFo.chka Опубліковано 10 квітня, 2013 Опубліковано 10 квітня, 2013 http://www.pravda.com.ua/news/2013/04/9/6987795/ Юля, пам"ятаєш, я писала про Гриценка - виключне лайно, боягуз і слизняк - ці слова поступово підтверджуються вже в новій Раді. Він з самого початку зайняв окрему думку відмінну від опозиційної, яку постійно піарив на своєму сайті і на блогах УП http://blogs.pravda.com.ua/authors/grytsenko/ Тепер ця його тушка Канівець - до речі, депутат з Львівщини - Гриценко підтримав його вихід з Батьківщини, хоча саме опозиційність і членство в Батьківщині - були вирішальними в тому, що він пройшов у ВР - отже тепер Гриценка і його висуванця Канівця можна сміло називати новітніми тушками. Люстрація - це і є люстрація не понимаю... :huh: но почему он вызывает у меня исключительное доверие? Чем-то ведь это объясняется..?
Churchill Опубліковано 10 квітня, 2013 Опубліковано 10 квітня, 2013 не понимаю... :huh: но почему он вызывает у меня исключительное доверие? Чем-то ведь это объясняется..?ога надо доверять всем
Дэна Опубліковано 29 квітня, 2013 Опубліковано 29 квітня, 2013 Хотелось бы знать, кто проводил опрос, сколько человек в нем участвовало и т.п.....
Орiана Опубліковано 10 травня, 2013 Автор Опубліковано 10 травня, 2013 не понимаю... :huh: но почему он вызывает у меня исключительное доверие? Чем-то ведь это объясняется..? Він говорити вміє гарно - переконливо.
Churchill Опубліковано 10 травня, 2013 Опубліковано 10 травня, 2013 Хотелось бы знать, кто проводил опрос, сколько человек в нем участвовало и т.п.....читай на каком языке. остальное бред
Дэна Опубліковано 10 травня, 2013 Опубліковано 10 травня, 2013 Що ти мені доводиш? Що я не така як ти? Та я б повісилася, коли б була схожа на таке бидло як ти і черч. Тому вмийся - і радій. що я тобі догоджаю в такий спосіб, відповідаю на ТВОЄМУ рівніПовесься - никто и не заметит. Не возражаю! Воздух только чище в Украине будет.
Churchill Опубліковано 10 травня, 2013 Опубліковано 10 травня, 2013 Повесься - никто и не заметит. Не возражаю! Воздух только чище в Украине будет.ничего скоро этих тварей отделите. и дышать станет легче. пусть сами себя обрабатывают.
рабинович Опубліковано 12 травня, 2013 Опубліковано 12 травня, 2013 Повесься - никто и не заметит. Не возражаю! Воздух только чище в Украине будет.воздух станет чище если ты сдохнешь в муках потому что ты просто кладбище харчей - и всё детей нет, мужа нет, друзей - нет всё свободное время ты проводишь с нами нет что бы быть нам за это благодарной но ты же просто тварь неблагодарная - мы тебя от одиночества спасаем и что получаем в замен? твоё быдлохамтсво твоя мать наверно переворачивается в гробу от стыда за такое говно что она выродила
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.