Перейти до змісту
Український політичний форум

Король умер. Да здравствует король!!!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну куди нам до вашого рівня...

Но свидомый украинец - этот ты! И я вновь на данном форуме убедилась, что вам, действительно, очень далеко до "нас"! Рада этому)).
  • Відповідей 105
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну а це ще один приклад рівня "дискусії" нерагулів за мірками дени:

СБУШНИКА, ЯКИЙ ВРІЗАВСЯ У "ШВИДКУ", ВИЗНАЛИ ПОТЕРПІЛИМ - ЗМІ

Співробітник Служби безпеки Михайло Анісімов, який врізався в "швидку", яка везла пацієнта, що був "у комі", визнаний потерпілим.

Про це повідомив адвокат постраждалого водія "швидкої" Сергій Мокренюк, передає Центр журналістських розслідувань.

За словами Мокренюка, Анісімов звернувся в прокуратуру із заявою, з проханням визнати його в якості потерпілого. Слідчий своєю постановою йому в цьому відмовив.

Сьогодні Феодосійський міський суд виніс ухвалу, у якій зобов'язав слідчого винести постанову визнати Анісімова потерпілим.

"Це визначення з точки зору закону оскарженню не підлягає", - зазначив Мокренюк.

Як відомо, в результаті ДТП загинули 2 лікаря швидкої допомоги і ще 3 людини були госпіталізовані.

Людей давлять на дорогах, а бидло гавкає на неугодних і задоволено виляючи хвостом облизується і чекає покращення

Піпєц повний...

Опубліковано

Но свидомый украинец - этот ты! И я вновь на данном форуме убедилась, что вам, действительно, очень далеко до "нас"! Рада этому)).

Що ти мені доводиш? Що я не така як ти? Та я б повісилася, коли б була схожа на таке бидло як ти і черч. Тому вмийся - і радій. що я тобі догоджаю в такий спосіб, відповідаю на ТВОЄМУ рівні

А то, что ты не согласна, так насрать на тебя.

Опубліковано

Президент нашей страны – гопник

***http://youtu.be/OviLof0HDdU

Європа, Європа, в кожному слові,

Далі за римою пісні повинно бути слово ЖОПА,

Але слова ЖОПа нема в українській мові! ЖОПА!

Нема такого слова в українській мові! Жопа!

Чим більше я знаю народ своєї країни,

Тим більше цікавлюсь щурами і псами,

На південь і схід лежить вона степом,

На захід і північ вкрилась лісами!

Вулицями моєї країни ходить БИДЛО,

Бидло дивиться мені вслід зі словами

"Хаааха, їбать".

Президент моєї країни - ГОПНИК!

І мене ще просять не матюкатися ці сцени!

Блять!

Моя країна знаходиться в центрі Європи,

І перейматися з того не варто,

Це означає, що Бог десь поруч,

Він хоч старий, але здатен на жарти!

А слова ЖОПА нема в українській мові!

Опубліковано

"Свободы сеятель пустынный,

Я вышел рано, до звезды;

Рукою чистой и безвинной

В порабощенные бразды

Бросал живительное семя —

Но потерял я только время,

Благие мысли и труды.....

Паситесь, мирные народы!

Вас не разбудит чести клич.

К чему стадам дары свободы?

Их должно резать или стричь.

Наследство их из рода в роды

Ярмо с гремушками да бич. "

Опубліковано

Ну а це ще один приклад рівня "дискусії" нерагулів за мірками дени:

СБУШНИКА, ЯКИЙ ВРІЗАВСЯ У "ШВИДКУ", ВИЗНАЛИ ПОТЕРПІЛИМ - ЗМІ

Співробітник Служби безпеки Михайло Анісімов, який врізався в "швидку", яка везла пацієнта, що був "у комі", визнаний потерпілим.

Про це повідомив адвокат постраждалого водія "швидкої" Сергій Мокренюк, передає Центр журналістських розслідувань.

За словами Мокренюка, Анісімов звернувся в прокуратуру із заявою, з проханням визнати його в якості потерпілого. Слідчий своєю постановою йому в цьому відмовив.

Сьогодні Феодосійський міський суд виніс ухвалу, у якій зобов'язав слідчого винести постанову визнати Анісімова потерпілим.

"Це визначення з точки зору закону оскарженню не підлягає", - зазначив Мокренюк.

Як відомо, в результаті ДТП загинули 2 лікаря швидкої допомоги і ще 3 людини були госпіталізовані.

Людей давлять на дорогах, а бидло гавкає на неугодних і задоволено виляючи хвостом облизується і чекає покращення

Піпєц повний...

Так перестань гавкать, вас же поляки не зря назвали быдлом и рагулями.
Опубліковано

http://www.pravda.com.ua/news/2013/04/9/6987795/

Юля, пам"ятаєш, я писала про Гриценка - виключне лайно, боягуз і слизняк - ці слова поступово підтверджуються вже в новій Раді.

Він з самого початку зайняв окрему думку відмінну від опозиційної, яку постійно піарив на своєму сайті і на блогах УП http://blogs.pravda.com.ua/authors/grytsenko/

Тепер ця його тушка Канівець - до речі, депутат з Львівщини - Гриценко підтримав його вихід з Батьківщини, хоча саме опозиційність і членство в Батьківщині - були вирішальними в тому, що він пройшов у ВР - отже тепер Гриценка і його висуванця Канівця можна сміло називати новітніми тушками.

Люстрація - це і є люстрація

Опубліковано

http://www.pravda.com.ua/news/2013/04/9/6987795/

Юля, пам"ятаєш, я писала про Гриценка - виключне лайно, боягуз і слизняк - ці слова поступово підтверджуються вже в новій Раді.

Він з самого початку зайняв окрему думку відмінну від опозиційної, яку постійно піарив на своєму сайті і на блогах УП http://blogs.pravda.com.ua/authors/grytsenko/

Тепер ця його тушка Канівець - до речі, депутат з Львівщини - Гриценко підтримав його вихід з Батьківщини, хоча саме опозиційність і членство в Батьківщині - були вирішальними в тому, що він пройшов у ВР - отже тепер Гриценка і його висуванця Канівця можна сміло називати новітніми тушками.

Люстрація - це і є люстрація

не понимаю... :huh: но почему он вызывает у меня исключительное доверие? Чем-то ведь это объясняется..?

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

не понимаю... :huh: но почему он вызывает у меня исключительное доверие? Чем-то ведь это объясняется..?

Він говорити вміє гарно - переконливо.

Опубліковано

Що ти мені доводиш? Що я не така як ти? Та я б повісилася, коли б була схожа на таке бидло як ти і черч. Тому вмийся - і радій. що я тобі догоджаю в такий спосіб, відповідаю на ТВОЄМУ рівні

Повесься - никто и не заметит. Не возражаю! :D Воздух только чище в Украине будет.
Опубліковано

Повесься - никто и не заметит. Не возражаю! :D Воздух только чище в Украине будет.

ничего скоро этих тварей отделите. и дышать станет легче. пусть сами себя обрабатывают.
Опубліковано

воздух станет чище если ты сдохнешь в муках

потому что ты просто кладбище харчей - и всё

детей нет, мужа нет, друзей - нет

всё свободное время ты проводишь с нами

нет что бы быть нам за это благодарной

но ты же просто тварь неблагодарная - мы тебя от одиночества спасаем и что получаем в замен?

твоё быдлохамтсво

твоя мать наверно переворачивается в гробу от стыда за такое говно что она выродила

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...