Перейти до змісту
Український політичний форум

Король умер. Да здравствует король!!!

Рекомендовані повідомлення

Верховна Рада шостого скликання завершила свою роботу.

Про це оголосив спікер Володимир Литвин.

Як відомо, Верховна Рада сьомого скликання почне роботу 12 грудня 2012 року.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 105
  • Створена
  • Остання відповідь

Бабло закончилось, давайте делить ответственность

(Р. Шрайк)

Именно так можно расценить запись в блоге Игоря Попова "Потрібна широка коаліція в парламенті – ситуація потребує нестандартних рішень".

http://blogs.pravda.com.ua/authors/popov/50c09949729fc/

Судя по статье Мустафы Найема, регионалы смогли насобирать 223 калеки в свою фракцию. И на этом пока дело застопорилось.

http://www.pravda.com.ua/articles/2012/12/5/6978827/

В то же время коммунисты выдвинули условия, которые регионалам пока кажутся заоблачными. И переговоры тоже зашли в тупик.

Я охотно верю, что регионалы могут наскрести по сусекам всякой грязи до 226 голосов. Но что это будет за большинство? Стоит оппозиции прошвырнуться по вражеским рядам и выдернуть несколько карточек отсутствующих депутатов и все – никакой Чечетов не поможет.

Я хочу это видеть – стоит этот вшивый шива, всеми доступными конечностями машет, а "рішення не прийнято".

И вот в момент, когда старая Рада уже отдала концы, а большинство в новой никак не соберется, появляется эта замечательная инициатива от "политолога Единого центра":

"У Верховній Раді нового скликання природним має стати не союз олігархів та комуністів, а створення широкої коаліції ПР з "Ударом" чи з Фронтом Змін."

"Президент може ініціювати широку політичну коаліцію, і ключовим моментом має стати публічна пропозиція однієї з найвищих посад – прем'єра або спікера – одному з лідерів опозиції. У форматі максимально широкої коаліції це може бути Кличко-прем'єр та Яценюк-спікер."

Жаль, что не Кличко-спикер. Я тоже хочу это видеть. Вернее слышать. :lol:

Конечно, для ПР "широкая коалиция" была бы неплохим вариантом. И большинство собрать и "кириенко" под грядущий кризис в кресло посадить.

Вот только дураков нет. Ни Кличко, ни Яценюк кончать жизнь политическим самоубийством не захотят.

Так что надеемся на жадность коммунистов. И ждем когда эта "халабуда" рухнет.

То, что после 2015 года Янукович не будет президентом – абсолютно ясно. А теперь появляется робкая надежда, что до 2015 ждать не придется.

Посилання на коментар

а собственные мысли есть по этому поводу?

Пока есть где смыкнуть, и чем залепить, - халабуда вечна.

Но

при первом же форс-мажоре - накроет всех и пространство окажется чистым. Как в сентябре 17-го. А у нас нема ничо. Даже вшивенького ульянова за бугром... :(

Посилання на коментар

а собственные мысли есть по этому поводу?

Пока есть где смыкнуть, и чем залепить, - халабуда вечна.

Но

при первом же форс-мажоре - накроет всех и пространство окажется чистым. Как в сентябре 17-го.

Поки ще нема ВР сьомого скликання, до речі, моє найнеулюбленіше число, які можуть бути думки - наразі чистий листок. Ждьом-с з нетерпінням коли запрацює.

Мені блог Шрайка сподобався - тому вирішила поєднати приємне з корисним - адже теми, присвяченої новій ВР, нема.

А у нас нема ничо. Даже вшивенького ульянова за бугром... :(

У нас є більше - політвязень в застінках. Не прибіднюйся.

Посилання на коментар

У нас є більше - політвязень в застінках. Не прибіднюйся.

ну этот политзаключённый отбывает срок за обычную уголовщину

ну во всяком случае таков вердикт суда

вопрос - а что конкретно хорошего и полезного для страны сделала эта узница совести?

Посилання на коментар

вопрос - а что конкретно хорошего и полезного для страны сделала эта узница совести?

Рабинович! Я могу, конечно, расписать красочно. Но - поверь - это моё больное место. Может лучше не надо? Если у тебя есть хоть капля доверия ко мне, поверь, она сделала много. Ты даже не можешь представить - сколько. Это самое уязвимое моё место. Я знаю, что ты хирург. И причем, предпочитаешь обходиться без анестезии. Но , прошу тебя - НЕ НАДО.

Просто прошу.

Посилання на коментар

ну этот политзаключённый отбывает срок за обычную уголовщину

ну во всяком случае таков вердикт суда

Нічого, але вона отримала шанс для переосмислення. Чи ти не віриш, що людина може змінитися?

Посилання на коментар

Рабинович! Я могу, конечно, расписать красочно. Но - поверь - это моё больное место. Может лучше не надо? Если у тебя есть хоть капля доверия ко мне, поверь, она сделала много. Ты даже не можешь представить - сколько. Это самое уязвимое моё место. Я знаю, что ты хирург. И причем, предпочитаешь обходиться без анестезии. Но , прошу тебя - НЕ НАДО.

Просто прошу.

ладно , но я таки реально не знаю, надо будет порыться поискать а то аж стыдно стало
Посилання на коментар

Нічого,

ничого, говоришь? А теперь возьми и представь, что ее не было бы. Ни в 2003-м, ни в 2004-м.. Где б щас был твой Ющенко? И был бы он вообще? И что сейчас было б с Украиной? Придаток эрэфии? Уже б и бревнукович давно отгужевал, все просрал бы и сдался на милость победителям. Эх, Наташа! Иногда и отрицательный герой служит дамбой.

Она вселила надежду в людей! Она зажгла. Какая ж ты.... что не видишь ее заслуг..

расстроилась...

Посилання на коментар

ничого, говоришь? А теперь возьми и представь, что ее не было бы. Ни в 2003-м, ни в 2004-м.. Где б щас был твой Ющенко? И был бы он вообще? И что сейчас было б с Украиной? Придаток эрэфии? Уже б и бревнукович давно отгужевал, все просрал бы и сдался на милость победителям. Эх, Наташа! Иногда и отрицательный герой служит дамбой.

Она вселила надежду в людей! Она зажгла. Какая ж ты.... что не видишь ее заслуг..

расстроилась...

У мене, як жительки ЗУ, на всі ці події є своя точка зору. І випливає вона з запитання: а що б ти зробила на місці... Так ось, я чітко знаю, щоб я зробила на місці Тимошенко, причому ця версія не мінялася і не змінилася досі - не віриш, мож хоч Коріна запитатися. А ось щодо Ющенка - я НЕ ЗНАЮ, як би я вчинила, маючи такого союзника, як Тимошенко.

Просто ці суперечки тепер вже не мають жодного практичного значення, тому я навмисно уникаю їх і не буду продовжувати тут також.

Ну а розстроюватися тобі нема чого - наприклад, я тепер, а не тоді, коли вона балотувалася в президенти - бачу її ЄДИНИМ кандидатом, причому, як на Ющенка 2004 року, так і на Тимошенко тепер покладаю надії на зміни.

Посилання на коментар

У мене, як жительки ЗУ, на всі ці події є своя точка зору. І випливає вона з запитання: а що б ти зробила на місці... Так ось, я чітко знаю, щоб я зробила на місці Тимошенко, причому ця версія не мінялася і не змінилася досі - не віриш, мож хоч Коріна запитатися. А ось щодо Ющенка - я НЕ ЗНАЮ, як би я вчинила, маючи такого союзника, як Тимошенко.

Просто ці суперечки тепер вже не мають жодного практичного значення, тому я навмисно уникаю їх і не буду продовжувати тут також.

Ну а розстроюватися тобі нема чого - наприклад, я тепер, а не тоді, коли вона балотувалася в президенти - бачу її ЄДИНИМ кандидатом, причому, як на Ющенка 2004 року, так і на Тимошенко тепер покладаю надії на зміни.

а зря! ты не хочешь произвести разбор полётов! Ошень зря! А то б я у тебя щас спросила, а че это Ющенко к ней за союзничеством обратился, если он такой цяця был? А ? Если он без БЮТа тогда был уверен в победе? Так что давай начинать с самого начала! Если уж на то пошло! А то выходит, прям она навязалась силком! Я тоже так могу сказать, что если б она с ним тогда угоду не подписала, легко бы выплыла чуть позднее, но ни от кого не завися! Но - действительно.. что перепиливать опилки.. Поезд ушел.. Вокзал подмели..

Посилання на коментар

а зря! ты не хочешь произвести разбор полётов! Ошень зря! А то б я у тебя щас спросила, а че это Ющенко к ней за союзничеством обратился, если он такой цяця был? А ? Если он без БЮТа тогда был уверен в победе? Так что давай начинать с самого начала! Если уж на то пошло! А то выходит, прям она навязалась силком! Я тоже так могу сказать, что если б она с ним тогда угоду не подписала, легко бы выплыла чуть позднее, но ни от кого не завися! Но - действительно.. что перепиливать опилки.. Поезд ушел.. Вокзал подмели..

Юля, повір, я знаю відповіді на всі твої запитання. Тільки ти тоді не жила в ЗУ і не знаєш, як важко було пояснювати Ющенку нащо він взяв її в команду - не дуже позитивно її сприймали у нас - тому в нього з нею на початках було більше проблем, ніж користі.

а тепер що про це говорити - правильно, поїзд пішов, Тимошенко за своє відповідає - і дай Бог, щоб вона винесла з цього урок - принаймні листи ЗВІДТИ вона пише хороші, я б навіть сказала обнадійливі. Тільки чи випустять її до виборів, і чи скасують кримінальну статтю - ВЕЛИЧЕЗНЕ запитання, бо на даний момент вона не вигідна нікому - ні опозиції, ні олігархам - хіба що - народу, але наш народ не звик добиватися своїх вигод.

Посилання на коментар

Буду дуже уважно спостерігати за одним із братів Дубневичів - єдиним кандидатом, який переміг на Львівщині не з представників об"єднаної опозиції. Піарився він та темах "Тимошенко - волю" і "Жодного голосу ПР" і всіляко дистанціював себе від влади - хоча вибори фальсифікував таким самим способом, як це робила влада в Києві.

Нова ВР ще не почала роботу, а Дубневич вже відзначився скандалом - цілком "випадково" на користь влади

Дубневич каже, що його підпис на користь Калетніка сфальсифікували

Новобраний народний депутат Ярослав Дубневич заявляє, що його підпис, яким він нібито делегує Григорія Калетника до складу підготовчої депутатської групи, сфальсифікували.

Про цей йдеться в його офіційний заяві на ім'я членів підготовчої групи, яка є в розпорядженні "Української правди".

"Офіційно заявляю про те, що я не підписував жодного документу, в тому числі і письмової пропозиції на підтримку Калетніка Григорія у якості представника у Підготовчій депутатській групі...", - йдеться в заяві.

Він також повідомив, що взагалі не підписував документів на підтримку будь-кого з новообраних депутатів для делегації у склад депутатської групи.

Як відомо, Борис Тарасюк у п'ятницю оприлюднив документи, які йому надали у Апараті Верховної ради, де є перелік депутатів, які начебто підтримали кандидатури Калетніка і Давида Жванії для делегації у склад Підготовчої депутатської групи.

Тарасюк заявив, що не має сумніву в тому, що підписи депутатів були сфальсифіковані.

Посилання на коментар

Представники фракції "Батьківщина" виштовхали з зали засідання депутатів Табалових, які не написали заяви на вступ до фракції.

Про це повідомляє кореспондент "Української правди".

У певний момент, коли ці два депутати заходили до сесійної зали, представники опозиції з криками "Тушок геть!" кинулися до дверей і виштовхали їх з приміщення.

Табалових так і не пропустили до сесійної зали. Опозиціонери блокували усі двері, в які вони намагалися зайти.

За дверима журналісти наперебій ставлять запитання Табаловим. Однак ні батько, ні син, схоже, не мають наміру відповідати.

Зокрема, на запитання журналістів, чому вони не написали заяви на вступ до фракції, Табалов-батько завив, що коментарі будуть пізніше. А на запитання УП, чи брав старший Табалов участь у фінансуванні кампанії опозиції, він відповів: "Так, брав", і додав, що коментарі будуть пізніше.

Посилання на коментар

Опозиція висуватиме на посаду віце-спікера "свободівця"

Об'єднана опозиція висуне на посаду віце-спікера Руслана Кошулинського.

Про це розповів у середу лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"Кошулинський - це узгоджена кандидатура. Попередньо обговорювали, що цю кандидатуру будемо висувати від трьох фракцій", - сказав він.

Разом з тим він нагадав, що опозиція не братиме участь у голосуванні ні за спікера, ні за прем'єра. Однак готова підтримати кандидатури обох віце-спікерів пакетним голосуванням.

"Пакетне голосування може бути тільки щодо віце-спікерів. Однак це дуже делікатна ситуація, бо влада протягує на посаду віце-спікера представника комуністів, я якось рука не підніметься голосувати за комуніста. З іншого боку в пакеті може бути наш представник від опозиції, тому подивимось", - сказав Тягнибок.

Руслан Кошулинський

Изображение

Посилання на коментар

Опозиція не збирається пускати до залу двох депутатів-"тушок", вимагаючи від них здати мандати.

Про це заявив журналістам лідер "Свободи" Олег Тягнибок, відповідаючи на питання, чи стоятимуть опозиціонери на дверях кожного дня впродовж усієї каденції, щоб не допустити до зали Табалових.

"Ми не дамо можливості і їм, і будь-кому, хто є зрадником і тушкою, працювати в Верховній Раді", - заявив він.

"Вони повинні відмовитися від мандатів, і всі повинні зрозуміти, що обіцянки дані виборцям, мають виконуватися", - сказав він.

ВІДЕО

*http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lnOR2n7Ac4c

Посилання на коментар

Лідер фракції Батьківщина Арсеній Яценюк вважає, що депутатство батька й сина Табалових перебуває під питанням.

"Ці люди не прийняли присягу у відповідності до Конституції і тому сьогоднішній їх статус депутата перебуває під питанням", - сказав Яценюк.

Таким чином він прокоментував інцидент в середу зранку, коли Табаловим завадили прийняти присягу в середу зранку у сесійній залі.

За словами Яценюка, "це було спільне рішення трьох опозиційних фракцій не дати їм прийняти присягу".

Посилання на коментар

Ага, зрадників ГЕТЬ!!! Свобода подбає?

Изображение

Изображение

Изображение

Щось скучно - автографів не просять, квітів не дарують, перший і останній раз, більше моєї ноги тут не буде!!!

Изображение

А це що за папірчик? Голосувати особисто? А це як?

Изображение

Посилання на коментар

не слишком ли резко они стартуют? Некоторые могут неправильно воспринять.. (Имеется в виду лохторат....-(

Все нормально - вигнати зрадників - свята справа. Поки що мені подобається. І взагалі, з приходом Свободи ВР вже не буде стоячим болотом для Янека і Ч*.

Посилання на коментар

не слишком ли резко они стартуют? Некоторые могут неправильно воспринять.. (Имеется в виду лохторат....-(

Вот Жирафочка, тушки полетели, но вновь из Батькивщины, а ты все Удар подозреваешь....
Посилання на коментар

Вот Жирафочка, тушки полетели, но вновь из Батькивщины, а ты все Удар подозреваешь....

Не радуйся, бо ті чесно про це заявили - за що і отримали по шапці. А в Кличка все буде підпільно.

Читай http://blogs.pravda.com.ua/authors/tkach/50b755f1512c8/

Посилання на коментар

погоди злорадствовать.. Еще не вечер.. Я вообще ни на кого не ставлю. Предчувствия далеко не оптимистичные. Давай хоть до Нового года доживем.
Посилання на коментар

Ага, зрадників ГЕТЬ!!! Свобода подбає?

Щось скучно - автографів не просять, квітів не дарують, перший і останній раз, більше моєї ноги тут не буде!!!

Изображение

а это шо за мадам Брошкина на заднем плане? Повалиха никак? Да уж... неуютно как-то ей на этом празднике жизни... :lol:
Посилання на коментар

Представники фракції "Батьківщина" виштовхали з зали засідання депутатів Табалових, які не написали заяви на вступ до фракції.

Опа... опа.. первые тушки пошли... Что ж здесь удивительного? Не думаю, что они будут последними. Бабло побеждает зло. Свои места в ОО они просто у Сени купили. В нашей стране все покупается и продается, поэтому такое развитие событий уже абсолютно изумлений не вызывает.

Посилання на коментар

Опа... опа.. первые тушки пошли... Что ж здесь удивительного? Не думаю, что они будут последними. Бабло побеждает зло. Свои места в ОО они просто у Сени купили. В нашей стране все покупается и продается, поэтому такое развитие событий уже абсолютно изумлений не вызывает.

О, вже круки над падалюю закрутилися...

Радуєшся, що вашого полку прибуло? - ну радуйся...пока...дуби ростуть...

Ну а що все продається міг би не казати - ти цьому яскраве підтведження - по чому зараз совість - просто цікаво?

Посилання на коментар

О, вже круки над падалюю закрутилися...

Радуєшся, що вашого полку прибуло? - ну радуйся...пока...дуби ростуть...

Ну а що все продається міг би не казати - ти цьому яскраве підтведження - по чому зараз совість - просто цікаво?

Лишайная, тебе ли про совесть гутарить? Не напрягай своим набором логик.

Посилання на коментар

Остин, можно задать тебе вопрос? Я не могу в толк взять, отчего у тебя такая озлобленность? Вот к чему такие оскорбления?

Ну да. Ясно. Она первая не задумалась, как бы подобрать выражение, а ты ударил еще больнее.

Нет, вы оба не подумайте.. Я искренне хочу разобраться, почему , откуда произрастает наша злоба и желание уколоть поязвительнее. Я сама бываю такая, чего уж там.. Но откуда это возникает? Вот я о чем...

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...