Перейти до змісту
Український політичний форум

Що буде далі з форумом?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я складаю з себе повноваження модератора - я змушена покинути форум

Якщо Юля захоче - вона може перебрати на себе повноваження - у неї є мій пароль.

Якщо ні - форум залишиться немодерованим

Вибачте кого ображала - точно не зі зла.

ПРОЩАВАЙТЕ.

Оріана

• Відповідей 190
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Якщо Юля захоче - вона може перебрати на себе повноваження - у неї є мій пароль.

ПРОЩАВАЙТЕ.

Оріана

Ладно.Всё будет хорошо :) не ходи никуда!!!
Опубліковано

ПРОЩАВАЙТЕ.

Оріана

Только сейчас это увидел.

М-да, жаль.

Ну уж решила, тогда и ты прости если что...

Опубліковано

всё? пошутила и хватит. Первое апреля затянулось.. И вообще ты его с Днем Валентина спутала.

Жду на рабочем месте.

У меня нет столько сил сражаться с наплывом русских гостей. А китайских - тем более. Моя гостеприимность имеет пределы.

Майдан бессмертен!

Опубліковано

всё? пошутила и хватит. Первое апреля затянулось.. И вообще ты его с Днем Валентина спутала.

Жду на рабочем месте.

У меня нет столько сил сражаться с наплывом русских гостей. А китайских - тем более. Моя гостеприимность имеет пределы.

Майдан бессмертен!

Изображение

Опубліковано

Наташю люплю,сам не знаю почему.Сколь врагам не обьясняю,ничего я не пойму.Чай не лаптем щи хлебаю,сображаю,что к чему.

Если тенег не достанешь,в Колыме тоби згною.

Опубліковано

Наташю люплю,сам не знаю почему.

потому что я хорошая... :rolleyes:

Я белая мега-ворона

Из всех мега - белых ворон

Мне наплевать на корону -

В запасе всегда есть патрон

• 8 місяців потому...
Опубліковано

Цікаво, а встановити український мовний пакет адміністрації релігія не дозволяє? Ґґґ

ми вже цю стадію пройшли

країну захищают і ті хто російською розмовляє, і ті хто українською

так само - пулі за мовною ознакою не вибирають.

Опубліковано

ми вже цю стадію пройшли

країну захищают і ті хто російською розмовляє, і ті хто українською

так само - пулі за мовною ознакою не вибирають.

Ну я за вас радий. Але країну, окрім території визначає також і мова. Захищати може і зулус. А жити доведеться українцям. Бо ми є національною державою. І я вбачаю в відсутності української мови на цьому форумі порушення моїх мовних прав. Однак, то є претензія безумовно не до вас.

Ось так, російською мовою ми просуваємо латентний шлях до Кремля. вже 20 з гаком років поспіль "нєважна какої язик". І Крим в нас відхопили і Донбас, а все неважливо яка мова.

То може... цейво... кожен українець по різних країнах буде жити, може ну її ту Україну???

Опубліковано

Ну я за вас радий. Але країну, окрім території визначає також і мова. Захищати може і зулус. А жити доведеться українцям. Бо ми є національною державою. І я вбачаю в відсутності української мови на цьому форумі порушення моїх мовних прав. Однак, то є претензія безумовно не до вас.

Ось так, російською мовою ми просуваємо латентний шлях до Кремля. вже 20 з гаком років поспіль "нєважна какої язик". І Крим в нас відхопили і Донбас, а все неважливо яка мова.

То може... цейво... кожен українець по різних країнах буде жити, може ну її ту Україну???

заколебал ты своей мовой.

ты лучше верни укр язык в нормальное состояния сначала - а не в то, которое его загнали бандеровские вучёные - когда иностранные слова эта мразь заставляет склонять. - разве это не маразм?

Опубліковано

Український правопис : III. ПРАВОПИС СЛІВ ІНШОМОВНОГО ПОХОДЖЕННЯ: Відмінювання слів іншомовного походження

§100

1.1 Іменники іншомовного походження відмінюються як відповідні українські іменники: 1 відміна

капсула – капсули, капсул, фізика – фізики, фізиці; вакуоля – вакуолі, вакуолею; ескадрилья, ескадрилья, ескадрильєю, род. мн. ескадрилей; Будда – Будди, Буддою; Венеція – Венеції, Венецією.

1.2 2 відміна:

арсенал - арсеналу, арсеналом, в арсеналі; блок - блока (і блоку), блоком, на блоці; автомобіль - автомобіля, автомобілем; Міллер - Міллера, Міллером; Рафаель Рафаеля, Рафаелем; Дарвін - Дарвіна, Дарвіном; Бюлов - Бюлова, Бюловом.

1.3 3 відміна:

магістраль - магістралі, магістраллю

2 Деякі іменники іншомовного походження не відмінюються, а саме: іменники на -а з попереднім голосним, на -е, на -є, на -і, на -ї, на -о, на -йо, на -у, на -ю, жіночі імена на приголосний, а також жіночі прізвища на -ін, -ов

амплуа, боа, Жоффруа; кафе, кашне, турне; Беранже, Гейне, Гете, Данте; колібрі, поні, таксі; Гальвані, Россіні, Шеллі; Шантійї; бюро, депо, кіно, манто, метро, радіо Лонгфелло, Тассо (але пальто відмінюється); какаду, рагу, Шоу; інтерв'ю, меню, Сю; Долорес, Аліс, (Ельза) Вірхов, (Джеральдіна) Чаплін

Слов'янські чоловічі імена та прізвища на -о відмінюються

Бранко - Бранка, Давичо - Давича, Костюшко - Костюшка

- See more at: http://pravopys.kiev.ua/pravopys.aspx?Sect...h.bXg6WQrG.dpuf

Опубліковано

2 Деякі іменники іншомовного походження не відмінюються, а саме: іменники на -а з попереднім голосним, на -е, на -є, на -і, на -ї, на -о, на -йо, на -у, на -ю, жіночі імена на приголосний, а також жіночі прізвища на -ін, -ов

амплуа, боа, Жоффруа; кафе, кашне, турне; Беранже, Гейне, Гете, Данте; колібрі, поні, таксі; Гальвані, Россіні, Шеллі; Шантійї; бюро, депо, кіно, манто, метро, радіо Лонгфелло, Тассо (але пальто відмінюється); какаду, рагу, Шоу; інтерв'ю, меню, Сю; Долорес, Аліс, (Ельза) Вірхов, (Джеральдіна) Чаплін

я только что ... звертання Джек - Джеку режет слух в переводах фильмов, зато то же самое по отношению китайского имени Ху - Хує - уже неправильно... вставили в исключения.... уроды шароварни
Опубліковано

режет слух .... уроды шароварни

Це все причіпки, в більшій мірі - емоції

говорять, про те, що в твоєму житті не було нікого

завдяки кому ти б відчув мелодику української мови

пам"ятаєш Таню з УП - вона полюбила українську мову завдяки Ліні Костенко

а ще буває, переносять свої почуття до людини на мову, якою вона розмовляє

наприклад, мені білоруська здається смішною

але я впевнена, зустрінь я когось, хто б розмовляв білоруською

і до кого б у мене були почуття, білоруська здалася б мені музикою.

а назагал, якщо без емоцій, то байдуже які там правила граматики, головне завдання мови - передати інформацію.

Опубліковано

Це все причіпки, в більшій мірі - емоції

говорять, про те, що в твоєму житті не було нікого

завдяки кому ти б відчув мелодику української мови

пам"ятаєш Таню з УП - вона полюбила українську мову завдяки Ліні Костенко

а ще буває, переносять свої почуття до людини на мову, якою вона розмовляє

наприклад, мені білоруська здається смішною

але я впевнена, зустрінь я когось, хто б розмовляв білоруською

і до кого б у мене були почуття, білоруська здалася б мені музикою.

а назагал, якщо без емоцій, то байдуже які там правила граматики, головне завдання мови - передати інформацію.

я скучный человек. потому что правильный. это фигово, но кому-то нужно удерживать реальность.

и потом... поверь мне - я достаточно знаю - мелодику української мови.

много больше чем ты. потому как меня воспитывали свободные люди - потомки казаков, которые никогда не были рабами.

более того, я знаю эту страну. и знаю, что укр язык - вымирающий. потому, что его как такового не было и нет.

есть только множество видов т.н. суржика.

по факту здесь русский язык объединяющий.

украинский - государственный. и все.

только потому, что в Союзе русский поддерживали на гос уровне. и украинский под шумок был вменяемым.

но с нэзэлэжнистю укр. мову испоганили.

в принципе это ничего не значит - ну, вымрет он не через 50-60 лет а через 30-40...

вот.

а беларусский язык уже кончился...

ЗЫ.товарищи с эмоциями будут считать мои слова поддержкой руського мира.

на самом деле - это приговор дэбилам, которые на языке, в частности, русском - строят свои убеждения.

мне они ничего не смогут возразить.

но будут продолжать чмолить быдлоту - пока та не вымрет.

Опубліковано

все буде залежати від МОВНОЇ політики держави

а не від того, як звучить українською те чи інше іноземне слово.

Опубліковано

много больше чем ты. потому как меня воспитывали свободные люди - потомки казаков, которые никогда не были рабами.

да уж...не повезло мені з потомками - рабами

... плебейська кров

Опубліковано

заколебал ты своей мовой.

ты лучше верни укр язык в нормальное состояния сначала - а не в то, которое его загнали бандеровские вучёные - когда иностранные слова эта мразь заставляет склонять. - разве это не маразм?

Це ви зі своєю. Ви до нас прийшли, а не ми до вас. Тому будьте чемні до держави, що надала вам прихисток. Не подобається? Геть!

Якщо ви вчились у школі, в чому я сумніваюсь, то мали б знати, що саме радянський правопис наближує українську мову до російської. Національним правописом є харківський правопис (1928 рік). Якщо президент буде мати клепку в голові, підпише указ про повернення національного правопису. Кличний відмінок присутній у слов'янських мовах, ви послуговуєтесь мовою окупантів: фіно-татарською, котра є штучною мовою, тому там такого і немає.

Опубліковано

есть только множество видов т.н. суржика.

по факту здесь русский язык объединяющий.

украинский - государственный. и все.

Є давня козацька приказка, про кізяків, що мислять про себе козаками:

Батько - твій козак, твій дідусь - син козачий, а ти прутень собачий.

І ображатись тут не варто. В мене саме козацьке прізвище і предки мої були козаками. Зрадників ми ніколи не тримали в колективі. Не смій плюндрувати славетну козацьку добу своїм брудним світоглядом.

Опубліковано

Батько - твій козак, твій дідусь - син козачий, а ти прутень собачий.

бг-ггг

ти навіть не підозрюєш, наскільки це близько до реальності

:D

Опубліковано

...хоча, про собачий не впевнена - мож якої іншої звірини

(знаю, як чоловіки цим переймаються

Справжні чоловіки цим не переймаються ;)
Опубліковано

на цьому форумі порушення моїх мовних прав.

Тебе кто-то запрещает говорить на украинском языке? Или в чем нарушение?

На чем основаны твои аргументы?

Вон в США английский язык не знает 20% населения. У них конституция издается на нескольких языках, законы дублируются на нескольких языках. Можно жить в США, знать только испанский язык и чувствовать себя прекрасно. Все потому, что там не парятся, не забивают себе в голову фигню о том, что нужно жить только на английском (государственном) языке. Не важно, на каком языке ты общаешься, если добрые дела делаешь.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...