Орiана Опубліковано 14 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 Я складаю з себе повноваження модератора - я змушена покинути форум Якщо Юля захоче - вона може перебрати на себе повноваження - у неї є мій пароль. Якщо ні - форум залишиться немодерованим Вибачте кого ображала - точно не зі зла. ПРОЩАВАЙТЕ. Оріана Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 Я складаю з себе повноваження модератора - я змушена покинути форум Якщо Юля захоче - вона може перебрати на себе повноваження - у неї є мій пароль. Якщо ні - форум залишиться немодерованим Вибачте кого ображала - точно не зі зла. ПРОЩАВАЙТЕ. Оріана Ладно.Всё будет хорошо не ходи никуда!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 15 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2014 Я складаю з себе повноваження модератора - я змушена покинути форум Якщо Юля захоче - вона може перебрати на себе повноваження - у неї є мій пароль. Якщо ні - форум залишиться немодерованим Вибачте кого ображала - точно не зі зла. ПРОЩАВАЙТЕ. Оріана Только сейчас это увидел. М-да, жаль. Ну уж решила, тогда и ты прости если что... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 16 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2014 всё? пошутила и хватит. Первое апреля затянулось.. И вообще ты его с Днем Валентина спутала. Жду на рабочем месте. У меня нет столько сил сражаться с наплывом русских гостей. А китайских - тем более. Моя гостеприимность имеет пределы. Майдан бессмертен! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2014 всё? пошутила и хватит. Первое апреля затянулось.. И вообще ты его с Днем Валентина спутала. Жду на рабочем месте. У меня нет столько сил сражаться с наплывом русских гостей. А китайских - тем более. Моя гостеприимность имеет пределы. Майдан бессмертен! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 16 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2014 привет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 16 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2014 привет .https://www.youtube.com/watch?v=gMTiqYAxOnA :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2014 .https://www.youtube.com/watch?v=gMTiqYAxOnA :rolleyes: Щас пойду читать :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рысак Опубліковано 18 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Наташю люплю,сам не знаю почему.Сколь врагам не обьясняю,ничего я не пойму.Чай не лаптем щи хлебаю,сображаю,что к чему. Если тенег не достанешь,в Колыме тоби згною. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2014 Наташю люплю,сам не знаю почему. потому что я хорошая... :rolleyes: Я белая мега-ворона Из всех мега - белых ворон Мне наплевать на корону - В запасе всегда есть патрон Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shiver2005 Опубліковано 20 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2014 Цікаво, а встановити український мовний пакет адміністрації релігія не дозволяє? Ґґґ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2014 Цікаво, а встановити український мовний пакет адміністрації релігія не дозволяє? Ґґґ ми вже цю стадію пройшли країну захищают і ті хто російською розмовляє, і ті хто українською так само - пулі за мовною ознакою не вибирають. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shiver2005 Опубліковано 24 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2014 ми вже цю стадію пройшли країну захищают і ті хто російською розмовляє, і ті хто українською так само - пулі за мовною ознакою не вибирають. Ну я за вас радий. Але країну, окрім території визначає також і мова. Захищати може і зулус. А жити доведеться українцям. Бо ми є національною державою. І я вбачаю в відсутності української мови на цьому форумі порушення моїх мовних прав. Однак, то є претензія безумовно не до вас.Ось так, російською мовою ми просуваємо латентний шлях до Кремля. вже 20 з гаком років поспіль "нєважна какої язик". І Крим в нас відхопили і Донбас, а все неважливо яка мова. То може... цейво... кожен українець по різних країнах буде жити, може ну її ту Україну??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 24 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2014 Ну я за вас радий. Але країну, окрім території визначає також і мова. Захищати може і зулус. А жити доведеться українцям. Бо ми є національною державою. І я вбачаю в відсутності української мови на цьому форумі порушення моїх мовних прав. Однак, то є претензія безумовно не до вас. Ось так, російською мовою ми просуваємо латентний шлях до Кремля. вже 20 з гаком років поспіль "нєважна какої язик". І Крим в нас відхопили і Донбас, а все неважливо яка мова. То може... цейво... кожен українець по різних країнах буде жити, може ну її ту Україну??? заколебал ты своей мовой.ты лучше верни укр язык в нормальное состояния сначала - а не в то, которое его загнали бандеровские вучёные - когда иностранные слова эта мразь заставляет склонять. - разве это не маразм? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2014 Український правопис : III. ПРАВОПИС СЛІВ ІНШОМОВНОГО ПОХОДЖЕННЯ: Відмінювання слів іншомовного походження §100 1.1 Іменники іншомовного походження відмінюються як відповідні українські іменники: 1 відміна капсула – капсули, капсул, фізика – фізики, фізиці; вакуоля – вакуолі, вакуолею; ескадрилья, ескадрилья, ескадрильєю, род. мн. ескадрилей; Будда – Будди, Буддою; Венеція – Венеції, Венецією. 1.2 2 відміна: арсенал - арсеналу, арсеналом, в арсеналі; блок - блока (і блоку), блоком, на блоці; автомобіль - автомобіля, автомобілем; Міллер - Міллера, Міллером; Рафаель Рафаеля, Рафаелем; Дарвін - Дарвіна, Дарвіном; Бюлов - Бюлова, Бюловом. 1.3 3 відміна: магістраль - магістралі, магістраллю 2 Деякі іменники іншомовного походження не відмінюються, а саме: іменники на -а з попереднім голосним, на -е, на -є, на -і, на -ї, на -о, на -йо, на -у, на -ю, жіночі імена на приголосний, а також жіночі прізвища на -ін, -ов амплуа, боа, Жоффруа; кафе, кашне, турне; Беранже, Гейне, Гете, Данте; колібрі, поні, таксі; Гальвані, Россіні, Шеллі; Шантійї; бюро, депо, кіно, манто, метро, радіо Лонгфелло, Тассо (але пальто відмінюється); какаду, рагу, Шоу; інтерв'ю, меню, Сю; Долорес, Аліс, (Ельза) Вірхов, (Джеральдіна) Чаплін Слов'янські чоловічі імена та прізвища на -о відмінюються Бранко - Бранка, Давичо - Давича, Костюшко - Костюшка - See more at: http://pravopys.kiev.ua/pravopys.aspx?Sect...h.bXg6WQrG.dpuf Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 25 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2014 2 Деякі іменники іншомовного походження не відмінюються, а саме: іменники на -а з попереднім голосним, на -е, на -є, на -і, на -ї, на -о, на -йо, на -у, на -ю, жіночі імена на приголосний, а також жіночі прізвища на -ін, -ов амплуа, боа, Жоффруа; кафе, кашне, турне; Беранже, Гейне, Гете, Данте; колібрі, поні, таксі; Гальвані, Россіні, Шеллі; Шантійї; бюро, депо, кіно, манто, метро, радіо Лонгфелло, Тассо (але пальто відмінюється); какаду, рагу, Шоу; інтерв'ю, меню, Сю; Долорес, Аліс, (Ельза) Вірхов, (Джеральдіна) Чаплін я только что ... звертання Джек - Джеку режет слух в переводах фильмов, зато то же самое по отношению китайского имени Ху - Хує - уже неправильно... вставили в исключения.... уроды шароварни Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2014 режет слух .... уроды шароварни Це все причіпки, в більшій мірі - емоції говорять, про те, що в твоєму житті не було нікого завдяки кому ти б відчув мелодику української мови пам"ятаєш Таню з УП - вона полюбила українську мову завдяки Ліні Костенко а ще буває, переносять свої почуття до людини на мову, якою вона розмовляє наприклад, мені білоруська здається смішною але я впевнена, зустрінь я когось, хто б розмовляв білоруською і до кого б у мене були почуття, білоруська здалася б мені музикою. а назагал, якщо без емоцій, то байдуже які там правила граматики, головне завдання мови - передати інформацію. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 25 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2014 Це все причіпки, в більшій мірі - емоції говорять, про те, що в твоєму житті не було нікого завдяки кому ти б відчув мелодику української мови пам"ятаєш Таню з УП - вона полюбила українську мову завдяки Ліні Костенко а ще буває, переносять свої почуття до людини на мову, якою вона розмовляє наприклад, мені білоруська здається смішною але я впевнена, зустрінь я когось, хто б розмовляв білоруською і до кого б у мене були почуття, білоруська здалася б мені музикою. а назагал, якщо без емоцій, то байдуже які там правила граматики, головне завдання мови - передати інформацію. я скучный человек. потому что правильный. это фигово, но кому-то нужно удерживать реальность.и потом... поверь мне - я достаточно знаю - мелодику української мови. много больше чем ты. потому как меня воспитывали свободные люди - потомки казаков, которые никогда не были рабами. более того, я знаю эту страну. и знаю, что укр язык - вымирающий. потому, что его как такового не было и нет. есть только множество видов т.н. суржика. по факту здесь русский язык объединяющий. украинский - государственный. и все. только потому, что в Союзе русский поддерживали на гос уровне. и украинский под шумок был вменяемым. но с нэзэлэжнистю укр. мову испоганили. в принципе это ничего не значит - ну, вымрет он не через 50-60 лет а через 30-40... вот. а беларусский язык уже кончился... ЗЫ.товарищи с эмоциями будут считать мои слова поддержкой руського мира. на самом деле - это приговор дэбилам, которые на языке, в частности, русском - строят свои убеждения. мне они ничего не смогут возразить. но будут продолжать чмолить быдлоту - пока та не вымрет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2014 все буде залежати від МОВНОЇ політики держави а не від того, як звучить українською те чи інше іноземне слово. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2014 много больше чем ты. потому как меня воспитывали свободные люди - потомки казаков, которые никогда не были рабами. да уж...не повезло мені з потомками - рабами ... плебейська кров Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2014 Где мне найти человека, позабывшего слова? Он - тот, с кем я хотел бы поговорить...(С) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shiver2005 Опубліковано 27 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2014 заколебал ты своей мовой. ты лучше верни укр язык в нормальное состояния сначала - а не в то, которое его загнали бандеровские вучёные - когда иностранные слова эта мразь заставляет склонять. - разве это не маразм? Це ви зі своєю. Ви до нас прийшли, а не ми до вас. Тому будьте чемні до держави, що надала вам прихисток. Не подобається? Геть!Якщо ви вчились у школі, в чому я сумніваюсь, то мали б знати, що саме радянський правопис наближує українську мову до російської. Національним правописом є харківський правопис (1928 рік). Якщо президент буде мати клепку в голові, підпише указ про повернення національного правопису. Кличний відмінок присутній у слов'янських мовах, ви послуговуєтесь мовою окупантів: фіно-татарською, котра є штучною мовою, тому там такого і немає. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shiver2005 Опубліковано 27 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2014 есть только множество видов т.н. суржика. по факту здесь русский язык объединяющий. украинский - государственный. и все. Є давня козацька приказка, про кізяків, що мислять про себе козаками: Батько - твій козак, твій дідусь - син козачий, а ти прутень собачий. І ображатись тут не варто. В мене саме козацьке прізвище і предки мої були козаками. Зрадників ми ніколи не тримали в колективі. Не смій плюндрувати славетну козацьку добу своїм брудним світоглядом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2014 Батько - твій козак, твій дідусь - син козачий, а ти прутень собачий. бг-ггг ти навіть не підозрюєш, наскільки це близько до реальності Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2014 ...хоча, про собачий не впевнена - мож якої іншої звірини (знаю, як чоловіки цим переймаються Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shiver2005 Опубліковано 27 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2014 ...хоча, про собачий не впевнена - мож якої іншої звірини (знаю, як чоловіки цим переймаються Справжні чоловіки цим не переймаються ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2014 Справжні чоловіки цим не переймаються ;) а тебе откуда знать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shehurin Опубліковано 27 жовтня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2014 на цьому форумі порушення моїх мовних прав.Тебе кто-то запрещает говорить на украинском языке? Или в чем нарушение? Ось так, російською мовою ми просуваємо латентний шлях до Кремля. вже 20 з гаком років поспіль "нєважна какої язик". І Крим в нас відхопили і Донбас, а все неважливо яка мова. То може... цейво... кожен українець по різних країнах буде жити, може ну її ту Україну??? На чем основаны твои аргументы?Вон в США английский язык не знает 20% населения. У них конституция издается на нескольких языках, законы дублируются на нескольких языках. Можно жить в США, знать только испанский язык и чувствовать себя прекрасно. Все потому, что там не парятся, не забивают себе в голову фигню о том, что нужно жить только на английском (государственном) языке. Не важно, на каком языке ты общаешься, если добрые дела делаешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 жовтня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2014 Справжні чоловіки цим не переймаються ;) да? ти гля, скільки підробок гуляє у нашому світі мамадарагая... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.