GiRaFo.chka Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Юлька!!! Он тебе до пупа))))) И пузатый)))) хм... ты только рост знаешь? :unsure: больше никакие параметры не проверяла? А крупных я люблю, ты ж знаешь! Хорошего человека должно быть много. С ними не страшно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 хм... ты только рост знаешь? :unsure: больше никакие параметры не проверяла? А крупных я люблю, ты ж знаешь! Хорошего человека должно быть много. С ними не страшно. Тьфу... Мне еще не хватало... у него голос пидарастический..... Крупный, а когда рост и параметры... а не только брюхо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Тьфу... Мне еще не хватало... у него голос пидарастический..... Крупный, а когда рост и параметры... а не только брюхо... Кать, так не чесно, чоловік повинен мати шанс - у вірті, як і в ліжку зріст значення не має. І попрошу не видавати конфіденційну інформацію - на майбутнє. Мож ми йому другий шанс хотіли дати, а ти все зіпсувала Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Кать, так не чесно, чоловік повинен мати шанс - у вірті, як і в ліжку зріст значення не має. І попрошу не видавати конфіденційну інформацію - на майбутнє. Мож ми йому другий шанс хотіли дати, а ти все зіпсувала Ну... рост то может и не имеет... а вот отросток из-под пуза... еще и КАКОЕ значение имеет))))) Исходя из моего многолетнего опыта... у мужчин с ТАКИМ голосом - именно ОТРОСТОК))))) Но должна признаться честно - сама его размеры в реале не проверяла))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Исходя из моего многолетнего опыта... у мужчин с ТАКИМ голосом - именно ОТРОСТОК))))) Від скількох см ти відносиш до "відростка"? ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Від скількох см ти відносиш до "відростка"? ) От 10 и меньше... Хотя говорят, что вроде бы и 2 достаточно.... ))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 От 10 и меньше... Хотя говорят, что вроде бы и 2 достаточно.... ))))) от дуры! Кайф не в длине, а в .... полноте, т.с. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 ну и в умении, само собой.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 ну и в умении, само собой.. ты еще скажи, что пальцев и языка вполне достаточно))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 От 10 и меньше... А таке є?!!!!! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 от дуры! Кайф не в длине, а в .... полноте, т.с. Юлька, всього і побільше :lol: :lol: :lol: пі сі - цікаво, а ось цей баньші - підслуховує чи вже відчалив )))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 А таке є?!!!!! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Чего только в жизни не бывает :( Как медик тебе заявляю.... =============== Ушла спать... у меня завтра рабочий день... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Чего только в жизни не бывает :( Как медик тебе заявляю.... Да уж... чого я тільки тут не дізналася...жесть... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 ты еще скажи, что пальцев и языка вполне достаточно))))) скажу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 А тепер вже точно, пішла спати. Юлька, ти як, також? Чи - там ще чоловіки не порозходилися :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 А тепер вже точно, пішла спати. Юлька, ти як, також? Чи - там ще чоловіки не порозходилися :lol: та все, иду, просто грибы сушатся еще, ну всё, выключаюсь. Тот, кого ждала - снова сегодня грустно и молча простоял в сторонке... Неинтересно ему с нами.. Наверно, мы примитивные.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 та все, иду, просто грибы сушатся еще, ну всё, выключаюсь. Тот, кого ждала - снова сегодня грустно и молча простоял в сторонке... Неинтересно ему с нами.. Наверно, мы примитивные.... и не только он.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість баньши Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Ну... рост то может и не имеет... а вот отросток из-под пуза... еще и КАКОЕ значение имеет))))) Исходя из моего многолетнего опыта... у мужчин с ТАКИМ голосом - именно ОТРОСТОК))))) Но должна признаться честно - сама его размеры в реале не проверяла))))) Катя , вы извините , но , взирая на вашу ипостась возникает естественный процесс - усыхание отростка . Рефлекторно , что ли ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Катя , вы извините , но , взирая на вашу ипостась возникает естественный процесс - усыхание отростка . Рефлекторно , что ли ... Боже упаси!! Уменьшение. (прячется) :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Катя , вы извините , но , взирая на вашу ипостась возникает естественный процесс - усыхание отростка . Рефлекторно , что ли ... Взаимосвязано))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість баньши Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Взаимосвязано)))))Ну так чему ж вы удивляетесь ? К примеру мой отросток , при виде мадам , полтора на полтора , хлещущей водку стаканами , сразу смотрит в сторону и уводит меня куда глаза глядят . Считаю его поведение вполне естественным . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Ну так чему ж вы удивляетесь ? К примеру мой отросток , при виде мадам , полтора на полтора , хлещущей водку стаканами , сразу смотрит в сторону и уводит меня куда глаза глядят . Считаю его поведение вполне естественным . Гуд ивнинг, дарлинг. Отвлечённый квештинс : А при условии, когда габариты гармоничны, но хлестать будут из рюмок - это спасёт отца русской демократии? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Ну так чему ж вы удивляетесь ? К примеру мой отросток , при виде мадам , полтора на полтора , хлещущей водку стаканами , сразу смотрит в сторону и уводит меня куда глаза глядят . Считаю его поведение вполне естественным . Продолжу.... а ели А соответствует В... но хлестать будут бренди чашками? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість баньши Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Продолжу.... а ели А соответствует В... но хлестать будут бренди чашками? ;)можно увиливать сколько угодно , но я озвучил причину исчезновения отростка в лоб , без экивоков . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість баньши Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Гуд ивнинг, дарлинг. Отвлечённый квештинс : А при условии, когда габариты гармоничны, но хлестать будут из рюмок - это спасёт отца русской демократии? Отчасти , только отчасти . При условии - пару стаканов до лицезрения данной особи . Иначе отросток снова испугается . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Не... не врет.... я с ним в мае в Харькове встречалась.... )))) За рюмкой чая на кухне)))))приветтттт......а Ита сюда не заходила больше? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Отчасти , только отчасти . При условии - пару стаканов до лицезрения данной особи . Иначе отросток снова испугается . Боюсь, что после пары стаканов ДО отросток придется с лупой искать))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 приветтттт......а Ита сюда не заходила больше? Не... ее ЦВЕТ испугал))))))) Говорит, что мрачно.)))) Зенти сегодня аську просил... говорит, что покаяться хочет.... Чёй-то мне его покаяние более страшно, чем преступление((((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Не... ее ЦВЕТ испугал))))))) Говорит, что мрачно.)))) Зенти сегодня аську просил... говорит, что покаяться хочет.... Чёй-то мне его покаяние более страшно, чем преступление((((( ну я не в курсе....в чем он каяться собрался....у меня такое впечатление,что вы в полном взаимопонимании............если у тебя есть аська ИТЫ....напиши ей......что тут тоже можно общаться.....просто если бы нас тут стало больше))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 господя... куды я попал? -здоров, здоров, здоров.. -Мыкола був? - не? - пока, пока, пока.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.