Перейти до змісту
Український політичний форум

Кто вы тут все такиййе?

Гість Куртъ

Рекомендовані повідомлення

А ты НИЧЕГО не знаешь обо мне... кроме того, что видела....

И еще... все деньги я тебе верну... после Нового года...

Спасибо, что помогла тогда... И спасибо за помощь Ире... Ту сотку я тоже верну...

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 2,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

де блин шкатулка? Хоть бы отправил меня водки выпить...

трандец...

век живи- век учись. А дураком помрешь..

Я - ангел. И она еще меня упрекает, что у меня язык длинный!!! я ангел..

Посилання на коментар

А ты НИЧЕГО не знаешь обо мне... кроме того, что видела....

И еще... все деньги я тебе верну... после Нового года...

Спасибо, что помогла тогда... И спасибо за помощь Ире... Ту сотку я тоже верну...

дура ты, катерина Андревна! Натуральная! Ты совсем не о том подумала! Господи - расстроила меня вконец.. Пойду таки в бар нырну.. Мне ж нельзя, что ж ты творишь

Посилання на коментар

А тут и вскрывать не надо - цитата видна.

Цитата(GiRaFo.chka @ 5.12.2012, 21:17)

А ты хоть за кого-то заступилась хоть раз? А твой САИ? Сидели по погребам.. Рабинович - мне равный. Наши дрязги - наши и союзы! Ясно тебе? Он ни одного поста грязного не пропустил, чтоб не вступиться! И я буду также его защищать!

Защищай.. липовая юдофобка....

Саню, не трогай...

Один раз - я знаю точно - и Рыжая и САИ - заступились.

Кроме того, САИ, в отличие от некоторых, неурядицами своим не бравирует. И я хочу, чтобы у рабиновича две головы было - я готов колуном по одной пройтись за себя, а по другой - за САИ. :angry:

Хотя САИ восхвалением СССР и анекдотами про жидов достал уже. ;)

Посилання на коментар

Кроме того, САИ, в отличие от некоторых, неурядицами своим не бравирует. И я хочу, чтобы у рабиновича две головы было - я готов колуном по одной пройтись за себя, а по другой - за САИ. :angry:

ты лицемер

они ни за кого не зуступались - это называется интрига

ваша троица уродов людей считает быдлом

поэтому у вас нет друзей - у вас есть интересанты

и у меня две головы - причём обе мудрые а у тебя одна и то - только что бы было во что есть

Посилання на коментар

А тут и вскрывать не надо - цитата видна.

Цитата(GiRaFo.chka @ 5.12.2012, 21:17)

А ты хоть за кого-то заступилась хоть раз? А твой САИ? Сидели по погребам.. Рабинович - мне равный. Наши дрязги - наши и союзы! Ясно тебе? Он ни одного поста грязного не пропустил, чтоб не вступиться! И я буду также его защищать!

отчим, свали с пляжу. Ни хера не понимает о чем речь а все равно туда же, умничает, центр вселенной..

Посилання на коментар

дура ты, катерина Андревна! Натуральная! Ты совсем не о том подумала![/b] Господи - расстроила меня вконец.. Пойду таки в бар нырну.. Мне ж нельзя, что ж ты творишь

О том, Юля... ведь ты и Наташе о деньгах намекала... Только она не поняла, о чем ты.... а вот я прекрасно поняля...

Посилання на коментар

Зря вы этот сыр-бор развели . Автор ветки не показывается , остальные тоже ушли . Так зачем вам дальше пререкаться с Рыжей , если уже выяснено ху из ху ?

Плюньте и забудьте .

Посилання на коментар

О том, Юля... ведь ты и Наташе о деньгах намекала... Только она не поняла, о чем ты.... а вот я прекрасно поняля...

аха, вот как раз владимир спрашивал как можно думать задницей

вот и ответ

причём из категории * на воре шапка горит*

ты увидела именно то что интуитивно боишься увидеть - потому что сама бы ты ни секунды не колебалась

поэтому ты постоянно об этом думаешь и сразу увидела даже там где этого не было

Плюньте и забудьте .

не смогут

это национальное

Посилання на коментар

Зря вы этот сыр-бор развели . Автор ветки не показывается , остальные тоже ушли . Так зачем вам дальше пререкаться с Рыжей , если уже выяснено ху из ху ?

Плюньте и забудьте .

Пшел нах с пляжа... поори в другом месте.... У меня беруши

Посилання на коментар

Пшел нах с пляжа... поори в другом месте.... У меня беруши

по моему это анальный вибратор
Посилання на коментар

отчим, свали с пляжу. Ни хера не понимает о чем речь а все равно туда же, умничает, центр вселенной..

Мужик боягуз - найогидніше видовище, яке можна собі уявити в нашому житті.

Як на мене - на форумі в цьому сенсі - отчім тримає першість. ХТО ПРОТИ?

Посилання на коментар

Мужик боягуз - найогидніше видовище, яке можна собі уявити в нашому житті.

Як на мене - на форумі в цьому сенсі - отчім тримає першість. ХТО ПРОТИ?

он не просто трус - он - моральный урод
Посилання на коментар

Не бреши, вона мені ні про які гроші не писала.

Тобто, після цього я вже можу і твої таємниці видавати - правильно я тебе зрозуміла, бо про цей лист я тобі писала в лічці, коли пояснювала історію з фотками

З чого б це почати...

Посилання на коментар

не смогут

это национальное

Но-но! Вы, пожалста, в наше национальное не мешайтесь, ! Усе равно - не догоните.

ВСЁ. Предлагаю прения закрыть! По желанию - удалить лишнее. Я тоже удалю. Кому нужны чужие проблемы? Мы, кажись, далеко зашли. Из меня хоть и херовенькая мать тереза, но это все для истории - неважно и излишне.

Давайте перевернем страницу!

Сколько можно этот ничтожный сериал продлевать?

Посилання на коментар

Плюньте и забудьте .

Да наш Отчім прибитий Рабіновичем, вирішив реанімувати історію, попутньо збрехавши про мене. А Катька, як людина безсоромна, полізла і собі брехати, відбілювати себе в його очах - така собі парочка невинних ягнят.

Посилання на коментар

Но-но! Вы, пожалста, в наше национальное не мешайтесь, ! Усе равно - не догоните.

ВСЁ. Предлагаю прения закрыть! По желанию - удалить лишнее. Я тоже удалю. Кому нужны чужие проблемы? Мы, кажись, далеко зашли. Из меня хоть и херовенькая мать тереза, но это все для истории - неважно и излишне.

Давайте перевернем страницу!

Сколько можно этот ничтожный сериал продлевать?

Нехай Катька або просить пробачення, або валить звідси.

Я про неї тобі бодай щось писала? А вона мій лист вже видала.

Посилання на коментар

Не бреши, вона мені ні про які гроші не писала. Вона писала Коріну, але Корін лист загубив, а скоріш за все просто не хотів мені віддавати, хоча лист був тіп для мене.

Тобто, після цього я вже можу і твої таємниці видавати - правильно я тебе зрозуміла, бо про цей лист я тобі писала в лічці, коли пояснювала історію з фотками

З чого б це почати...

С того, что ты хотела клип со мной выставить на форуме. А я тебя опередила....

Давай... вперед... вываливай...

Посилання на коментар

Не бреши, вона мені ні про які гроші не писала. Вона писала Коріну, але Корін лист загубив, а скоріш за все просто не хотів мені віддавати, хоча лист був тіп для мене.

З чого б це почати...

наташа, кончай! Я тебя прошу! Я Корину писала вовсе не про личные отношения, а про то, что Катька сюда всех кого попало тащит. Еще за две недели до атаки. Ты начала личку вываливать (кстати - идиотская у тебя манера!).

Как-то всё само образуется. Не забывайте, мы в эфире. Ну зачем миру наше исподнее? Ну.. не умею я упрашивать..

АГА? Наташ, Кать!

Ну давайте - закроем.. ?

Посилання на коментар

Нехай Катька або просить пробачення, або валить звідси.

Я про неї тобі бодай щось писала? А вона мій лист вже видала.

Ти выдала обо мне гораздо больше...

Ниц1сть... гидота....

Когда-то я тебя в самом начале назвала рагулихой с Краковского рынка..... Потом одно воремя думала, что в тебе есть таки нечто человеческое....

\

Ты мразь, Ори...

Не боись... я не посягаю на твою корону.... и писать здесь почти не буду....

Не из-за тебя... времени просто нет...

Посилання на коментар

С того, что ты хотела клип со мной выставить на форуме. А я тебя опередила....

Давай... вперед... вываливай...

Ну мій лист ти вже вивалила - там сенсацій нема - там правда, яку Юлька знає.

А тепер черга дещо про тебе написати - тобто твій лист вивалити. Ща збігаю, якщо ти вже так напрошуєшся.

Посилання на коментар

Ти выдала обо мне гораздо больше...

Ниц1сть... гидота....

Ну я розумію, що решта інфи вже не переплюне цієї, але все ж таки, вона також цікава - хі-хі, навіть пікантна.

Посилання на коментар

Ну мій лист ти вже вивалила - там сенсацій нема - там правда, яку Юлька знає.

А тепер черга дещо про тебе написати - тобто твій лист вивалити. Ща збігаю, якщо ти вже так напрошуєшся.

НАТАЛИЯ! (строгим голосом прошу второй раз! ) Это когда-нибудь прекратится? Считай, что я тебя выдернула из розетки! Пойди ты наконец кавы выпей, чи шо..

Я даже не успеваю читать что там внизу.. Я сейчас померяю давление! И если больше 200 - получите разряд..

ХВАТИТ!!!!!

Посилання на коментар

наташа, кончай! Я тебя прошу! Я Корину писала вовсе не про личные отношения, а про то, что Катька сюда всех кого попало тащит. Еще за две недели до атаки. Ты начала личку вываливать (кстати - идиотская у тебя манера!).

Как-то всё само образуется. Не забывайте, мы в эфире. Ну зачем миру наше исподнее? Ну.. не умею я упрашивать..

АГА? Наташ, Кать!

Ну давайте - закроем.. ?

юль, а ты вспомни, как она с ФСБ сюда инфу тянула... с твоего форума... Сейчас тягает с Цензора...

Вот только не с моей ветки, на которую я ей сама ссылку дала и пригласила... в с других... потому ч с моей она никакого компромата выудить не смогла..

Её ведь только грязь интересует... где бы побольше дегтя найти...

Посилання на коментар

АГА? Наташ, Кать!

Ну давайте - закроем.. ?

Да ладно, могла б не просити - сама ж знаєш, що я блефую.

А цей лист, хоч я не читала, але ти ж мені подібний написала. Тому я здогадалася про що там, а про гроші вирішила, що Корін щось сп"яну (хі-хі) не так зрозумів.

Ну а ця підлота все б видала - знай вона про мене бодай щось. Та гнида, що там скажеш. Через яку робити підлість не маю наміру, тим більше, там замішані інші люди - тобто, вона і про своїх товаришів ляпає язиком всім підрят.

Посилання на коментар

юль, а ты вспомни, как она с ФСБ сюда инфу тянула... с твоего форума... Сейчас тягает с Цензора...

Вот только не с моей ветки, на которую я ей сама ссылку дала и пригласила... в с других... потому ч с моей она никакого компромата выудить не смогла..

Её ведь только грязь интересует... где бы побольше дегтя найти...

Гарно про себе пишеш - реалістично - тільки ж нам не треба - ми про тебе і так все знаємо.

Диви, відстань чорити роки - а все, як про сьогодні. Під кожним словом цієї жінки підписуюся, бо відчуваю те саме

Я хочу замовити слово за *. За... Називаю його нік, бо всі штурхали його кому не лінь. І саме під цим ніком.

Ми були хорошими друзями. І любив він мене як людину, а не як жінку. Ми ж теж друзям кажемо – ми вас любимо. А в росіян воно все одним словом - люблю

* був порядною людиною . Пишу – був, бо це було так давно. А що зараз – ніхто не знає. У свій час він ніколи не боявся відкрито виступити на моєму боці, нехай навіть весь світ буде проти мене. Він каза в: мій друг…..( така то) .

І я з теплотою в серці згадую його. Він знав, що я ніколи не ходила на Іванів форум. Тож коли писав там, він не випендоювався переді мною, бо навіть не знав, чи я прочитаю це

А я прочитала там ось таке: « Ты обманула ее и ее чувства.» . Це про мене. Там дещо більше є і важливіше для Каті та приємніше для мене , та не буду принижувати її тут . Вона знає, чого зла на мене.

Навіть * розумів це – ти обманула мою до тебе довіру, а ти тут із себе благодєтеєльніцу корчиш.

Катю, він ніколи не видавав твої секрети. Ніколи . Я в нього навіть і не пробувала щось випитувати, бо це було б просто нечесно. Та мені й нецікаво було - що я могла нового дізнатися про тебе, і навіщо це мені . Для мене в людині важливі не подробиці її сімейних сварок із чоловіком чи ще якісь побутові речі, бо всі ми люди і всяке буває, а внутрішній світ людини – яка вона в дружбі, в коханні, який її світогляд, і який рівень порядності навіть в сварках, і що вона при цьому викладає і видає сьогоднішнім подружкам про вчорашню.

Тож повторю про * – це був порядний чоловік, який ніколи не гадив на тих, з ким дружив колись. Тож учися, Катерино Андріївно, порядності в людей, котрі поряд із тобою. Бережи дружбу тієї ж *. Бо ми з тобою також колись так дружили. Зроби висновок із нашої історії і не повторюй більше такого. Я ніби тебе вчу? Та навіщо це мені. Це моє резюме.

І щодо тебе він поступав порядно і ти не можеш на нього ображатися. Він прямо і відверто сказав усім на форумі – дружба «да», любови всякие – «нет».

Це була добра людина. Щира. Не терпів бруду у стосунках – ні в дружбі, ні в коханні. А з подачі тієї ж Катерини його сприймали не тим, ким він був насправді – ну, хай пробачить мені – вважали за дурачка.

Це не так. Він боровся зі своїми проблемами мужньо. Тому іноді дозволяв собі розслабитися і покуролесить по форуму – десь прикольнуться чи когось підкусить.

Сподіваюся, що в нього зараз усе гаразд. І я йому щиро бажаю щастя.

Хвилини, коли я читала аську і знала, що в мене є надійний друг, порядний і завжди поряд в скрутну хвилину, хай навіть тільки в асьці – я буду згадувати завжди з теплотою.

Це був єдиний чоловік на форумі, який міг, не дивлячись на те, що знав, що зараз в нього полетить мільйон каменюк із подачі тієї Катрі та її дружбанів-модераторів, спокійно виступав на мій захист. Єдиний, хто був справжнім чоловіком на форумі Тимошенко.. Наголошую – єдиний чоловік на форумі Тимошенко. Бо думаю, що виживала з того форуму мене не хто інший, як Катерина.

Нехай пробачить мені за попередні різкі слова.

П.С. Не треба банити мене. Я вже пішла.

Посилання на коментар

Опять тянешь отношения с другого форума... Не зная броду - не суйся в воду....

Не хочу и не буду ЗДЕСЬ ничего пояснять....

ТОЙ чоловик... до сих пор со мной общается....

Я не виновата, что он предпочел дружбу со мной, любви другой женщины.... которая даже имени его настоящего так и не узнала...

И если уж не терпел грязи... делай выводы... где он видел грязь, а где искренность....

Посилання на коментар

девки, у меня терпение кончается. Вы ж меня обе знаете. Кто-то заткнется в конце концов первым?

Ні, Юлька, вона ж буде продовжувати це робити. Можливо, хтось з її теперішніх друзів прочитає, дещо співставить - і зрозуміє, що Катька - це змія, яку не можна приймати близько до серця, бо вкусить у найнеочікуваніший момент - як це було тут на форумі. А це ще щастя, що я не маю звички реал плутати з віртуалом, але ж не у всіх такі правила - тому нехай знають і бережуться - для цієї людини нема нічого святого - і те, що вона після демаршу з цензоровською гопотою вилізла на світ божий без натяку на каяття - підтверджує мої побоювання - вона буде продовжувати зраджувати довіру і дружбу.

Посилання на коментар

девки, у меня терпение кончается. Вы ж меня обе знаете. Кто-то заткнется в конце концов первым?

Я прекращаю... не потому что нечего сказать... просто мерзко....

Ушла... может и насовсем. Не знаю...

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...