Орiана Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 мадам рыжая, неужели у вас страсть к золотому дождю? Ти будеш сміятися - вона дійсно - рижа - схоже це в них такий фейс-код - тіп, стерви мають бути неодмінно рижими. На вигляд - потаскушка, стерва, але ще не стервО, як Катька. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 .если я тут укоренюсь..можете сливать воду ..деффачьки :rolleyes: :rolleyes: Могла б не попереджати - ми люди культурні, лайно завжди змиваємо. Так що не вкорінишся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ИТА_Х Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Мож і не получиться, але від тебе це залежати не буде - так що вмийся, цензорівська поШЛЮХА. До речі, чуШЛЬОНДРИ, до вашого відома, схоже ви не знали: якщо жінка жінці робить компліменти - знай, бреше. То Ви до мене щас писали?..самі зрозуміли ..шо накалякали..пані? не траба так злитись..Орі..я ще й пазурів не випускала.. усіх на Ви..и з присядом.. так ведіть себе приличьно..бо терпець він жєж не гумовий Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ИТА_Х Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Ти будеш сміятися - вона дійсно - рижа - схоже це в них такий фейс-код - тіп, стерви мають бути неодмінно рижими. На вигляд - потаскушка, стерва, але ще не стервО, як Катька. Ви адміном..нє?..то гуляйте лісом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 То Ви до мене щас писали?.. самі зрозуміли ..шо накалякали..пані? не траба так злитись..Орі..я ще й пазурів не випускала.. усіх на Ви..и з присядом.. так ведіть себе приличьно..бо терпець він жєж не гумовий поШЛЮШКО, та в нас з тобою різні поняття про пристойність, У вас пристойним вважається привести в дім до друзів гопоту, сміятися в обличчя і тримати камінь за пазуху, "наших б"ють" і ви вже там - я так не можу, тому моя пристойність по любому тебе не влаштує - так що починай вже переходити від погроз до діла, бо я вже і фотки скопіювала, чекаю тільки нагоди - але можу зірватися на фальстарт, навіть від твого невинного жесту. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Ви адміном..нє?.. то гуляйте лісом хотіла сказати - стадіоном... :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ИТА_Х Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 поШЛЮШКО, та в нас з тобою різні поняття про пристойність, У вас пристойним вважається привести в дім до друзів гопоту, сміятися в обличчя і тримати камінь за пазуху, "наших б"ють" і ви вже там - я так не можу, тому моя пристойність по любому тебе не влаштує - так що починай вже переходити від погроз до діла, бо я вже і фотки скопіювала, чекаю тільки нагоди - але можу зірватися на фальстарт, навіть від твого невинного жесту.я останній раз наголошую на тому..шо ніхто вас..полудурків тут не ображав..я тобі не подобаюсь..то уперед..із фоткамі з гівном і прочим.. але потім не скавчть..тьотю..шо я не попереджала.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 НАТАЛЬЯ! Мать твою! Не надоело играться ? Я шо, одна должна политику освещать? Займись делом. Вон, мала если захочет, пусть подкидывает. Ты меня просто удивляешь! :angry: :angry: :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 я останній раз наголошую на тому..шо ніхто вас..полудурків тут не ображав.. я тобі не подобаюсь..то уперед..із фоткамі з гівном і прочим.. але потім не скавчть..тьотю..шо я не попереджала.. И что сделает админ? Забанит ник? А у нас почти у всех динамический АйПи. Сделаем другой. Но будет только хуже. Рыжик..ты як гадаешь.. мене просто тут просвистеть.. или загнать цих одороблив пид плинтус?..бо маю час и натхнэння Натхненька у меня никакого.... часу тоже обмаль... НО чем смогу - помогу.... Богоугодное дело.... Инвалидов моСка погонять... :lol: :lol: :lol: ________ Шо, і того, з ким в КОЙКОГО був секс по телефону, також фотку ставити? :o а ти його запиталася? Харе, на замовлення рижої, фотка в студію... *http://proxy10.media.online.ua/photo/r3-b33316f5ff/702747_0.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 НАТАЛЬЯ! Мать твою! Не надоело играться ? Я шо, одна должна политику освещать? Займись делом. Вон, мала если захочет, пусть подкидывает. Ты меня просто удивляешь! :angry: :angry: :angry: Не маю я часу на політику - тут же ж треба думати. А з тією куркою рижою - я на автоматі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ИТА_Х Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 ________ Шо, і того, з ким в КОЙКОГО був секс по телефону, також фотку ставити? :o а ти його запиталася? Харе, на замовлення рижої, фотка в студію... *http://proxy10.media.online.ua/photo/r3-b33316f5ff/702747_0.jpg гатичьна..не знаю Орі..може б якось на семинари походили с кампьютерного остаткування.. чи Ви просто тупа? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 гатичьна.. не знаю Орі..може б якось на семинари походили с кампьютерного остаткування.. чи Ви просто тупа? Лапуся, я програміст, освіта у мене вища математика - так що суди сама про мою тупість. Харе, бачу, процес пішов - тому ще почекаю з фотками іпших пінгвінів. Янгол - в душ, а ти як хочеш...можеш продовжувати смердіти далі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 ________ Шо, і того, з ким в КОЙКОГО був секс по телефону, також фотку ставити? :o а ти його запиталася? Харе, на замовлення рижої, фотка в студію... ой, все самое интересное пропустила! У кого? С кем? Колись немедленно! Я его не знаю? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Я прям балдю з себе, яка я великоДУШКА... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ИТА_Х Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Лапуся, я програміст, освіта у мене вища математика - так що суди сама про мою тупість. Харе, бачу, процес пішов - тому ще почекаю з фотками іпших пінгвінів. Янгол - в душ, а ти як хочеш...можеш продовжувати смердіти далі. в твого преза освіта академічна..десь біля твойеї..так шо після душа попробуй свої пости через табліці Брадиса прогнать.. мож шось зрозуміле получитца Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 ой, все самое интересное пропустила! У кого? С кем? Колись немедленно! Я его не знаю? :o Та ми з цієї обскубаною ітою посперечалися - в кого получиться секс по телефону - то я їй віддала виграш без змагань. сама знаю, що за нею не потягну - вона давно спілкується з гопотою - а тут не до тісних контактів. Все, Юльк, тре зосередитися на роботі - не відволікай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 в твого преза освіта академічна..десь біля твойеї.. так шо після душа попробуй свої пости через табліці Брадиса прогнать.. Оппс...Так ты школьница? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ИТА_Х Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Оппс... Так ты школьница? Прєди..для тебя..всё шо угодно :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Прєди..для тебя..всё шо угодно :rolleyes:Ну, раз такое дело: пойди выучи для меня таблицы Брадиса и таблицу умножения..Оцени мое великодушие - за грамматику молчу... Месяца хватит? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ИТА_Х Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Ну, раз такое дело: пойди выучи для меня таблицы Брадиса и таблицу умножения.. Оцени мое великодушие - за грамматику молчу... Месяца хватит? ни ..Прєди..мстытыся не можна цьому форуму.. повыннни мы любыты цих всіх підорасів, злодіїв, убивць. Бо кожний з них - народ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 ни ..Прєди.. мстытыся не можна цьому форуму.. повыннни мы любыты цих всіх підорасів, злодіїв, убивць. Бо кожний з них - народ Сонечко,та мне ж тебя жалко: не будуть ци гадюкы тебе шкодуваты, колы дило дийде до дила... А тоби ше тре в школи повчытысь.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ИТА_Х Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Сонечко, та мне ж тебя жалко: не будуть ци гадюкы тебе шкодуваты, колы дило дийде до дила... А тоби ше тре в школи повчытысь.... та то подывымось..як сынийи чулки школярку взують.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 та то подывымось.. як сынийи чулки школярку взують.. Та шо там дивиытися: дадуть по попи, та й пидеш таблыцю множеннай вчыты... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ИТА_Х Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Та шо там дивиытися: дадуть по попи, та й пидеш таблыцю множеннай вчыты...поки шо сами в стойли..уинтегралила в мозжечок усих.. а шо.. я вмию :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 поки шо сами в стойли.. уинтегралила в мозжечок усих.. а шо.. я вмию :rolleyes: Ой, сонечко ж ты мое: щоб тоби так мужики уинтеграливали всю жизнь, як ты цьому форуму сейчас.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ИТА_Х Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Ой, сонечко ж ты мое: щоб тоби так мужики уинтеграливали всю жизнь, як ты цьому форуму сейчас....почему..все и всегда озабачиваютца моей сксуальной жызню..?..зависть..нехить..чи ваще..уголубение :mellow: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 почему..все и всегда озабачиваютца моей сксуальной жызню..?.. зависть..нехить..чи ваще..уголубение :mellow: Сонечко.похоже, и тебе надо повторять два раза.... Тут всем начхать на твою сексуальную жизнь. Я лишь хотел тебе проиллюстрировать, что если тебе мужики будут так в-интегрировать, как ты сейчас в-интегрировала етому форуму аж до мозжечка (с), ты рискуешь умереть девой..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Ну, в смысле, вы за кого: за рыжую ил иза иточку (мою, кстати, дарагую).... Рыжая - нормальный собеседник, не нравятся мне только такие её корефаны как лохотряс. ИТА_Ха - ??? Да как же тебя понять, коль ты ничего не говоришь? (С) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 почему..все и всегда озабачиваютца моей сксуальной жызню..?.. зависть..нехить..чи ваще..уголубение :mellow: Чего...? Ты к сексуальной жизни каким боком ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Рыжая - нормальный собеседник, не нравятся мне только такие её корефаны как лохотряс. Ну, всё.... щас тебя грызть начнут Отчим, не нужно обо мне НИЧЕГО хорошего писать.... Тебе же спокойнее будет.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.