Predator Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 *http://archive.censor.net.ua/go/offers--ResourceType--forumа вы там под каким погонялом, мадам рыжая? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Э! Тормози! :angry: Рэд! Я вся в трепетном испуге! Не верь ей! Заманюет, змея! Скажи шо у тебя денёг только на : плинтусом прибить. бля, Юлька, чоловікам інколи треба довіряти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 та не получітца у вас.. ви не погані..але інфантільні..нема запалу.. я ж перед тим як зайти насюди..трохі напрчитала.. дівчата..у вас кухарській форум..шоп не зобідіть.. Ну ми ж до вас не прийшли, а ви до нас, хоча катька ваш відстой рекламувала не раз. І в нас вона сиділа більше і говорила частіше, ніж у вас. Пардон, я також дещо почитала на Цензорі. Так що факт на виду - і не на вашу користь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 а вы там под каким погонялом, мадам рыжая? Читайте форум. Мой ник уже раз двадцать озвучили Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 бля, Юлька, чоловікам інколи треба довіряти. я може и бля :rolleyes: , но доверять в этом мире нельзя никому, штирлиц. Мне - можно!))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ИТА_Х Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Пониамеш, сонце, там публика чувствительна к запахам.... Боюсь поетому, шо ты не пройдешь фейс-контроль та ну нафиг..штука баксив перебье не тока мою сексуальнистьь..но и твий самагон с часныком Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Читайте форум. Мой ник уже раз двадцать озвучилиНу так озвучьте двадцать первый... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 а вы там под каким погонялом, мадам рыжая? Юнона, май дарлинг. Неземная богиня.. Только не читай антисоветчину с утра. Шариковым станешь.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Почему? Мне ЭТО - понять. А вот зачем приглашать безумно орущую свору - не понять :blink: Для чого, катька? Ну ніхто ж не розуміє - якщо ти така Свята і Божа, чого методи в тебе такі підлі? Ну не в"яжеться все це у представлений тобою образ СЕБЕ, як жертви. Всі, хто з тобою спілкувався - не може зрозуміти твого демаршу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 та ну нафиг..штука баксив перебье не тока мою сексуальнистьь..но и твий самагон с часныкомАх, сонечко мое: я ж чужого не беру...Так що готовь две штуки, чтобы протащить не только твой фейс, но и твою самогонку. Кстати, из чего гониш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Вот видиш.... Так едешь со мной в Сохо? Зачем тебе эти виртуальные романы (так сказать)... Или тебе ссссава дороже жизни? Муля! Не нервируй меня! :angry: :angry: :angry: шутки шутками... но козерога так легко огорчить :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ИТА_Х Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Ну ми ж до вас не прийшли, а ви до нас, хоча катька ваш відстой рекламувала не раз. І в нас вона сиділа більше і говорила частіше, ніж у вас. Пардон, я також дещо почитала на Цензорі. Так що факт на виду - і не на вашу користь. та яка може бути користь з форуму..Орі?..так.. посвістеть.. і до оечі. .рижая..ніколи вас не рекламувала.. кажу ж якби не той прутень Вурд..фіг би ви нас тут наблюдали Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Юнона, май дарлинг. Неземная богиня.. Только не читай антисоветчину с утра. Шариковым станешь..Та ты шо! Богиня!!!Я всю жизнь мечтал о неземном и слезливом.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Читайте форум. Мой ник уже раз двадцать озвучили А шо там читати - тебе ж там навіть не чути - кілька реплік і все. Та ти, фактично останніх пів року - тут "жила", з нами спілкувалася, з різними дружила і сварилася - і ВСІ, ЗАУВАЖ ВСІ зараз проти тебе і хочуть почути від тебе відповідь: НАЩО ТИ НАМ МСТИШ, ЗА ЩО? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ИТА_Х Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Ах, сонечко мое: я ж чужого не беру... Так що готовь две штуки, чтобы протащить не только твой фейс, но и твою самогонку. Кстати, из чего гониш? тобе сподобаеться..радість моя.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Сонце, ты украинка? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 тобе сподобаеться..радість моя.. а иточка ворует чужих ухажеров! :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 тобе сподобаеться..радість моя..Кстати, сонце мое, название самогонки нужно отделять кавычками....Ты ж в школе была? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 та яка може бути користь з форуму..Орі?.. так.. посвістеть.. і до оечі. .рижая..ніколи вас не рекламувала.. кажу ж якби не той прутень Вурд..фіг би ви нас тут наблюдали Правильно, спочатку так і було. а потім катька, коі вєкі, відчула, що і вона щось може зробити реально велике, почала ганяти по форуму, розмахувати масними кулаками і погрожувати нам: Я ВАМ ПОКАЖУ... кузькіну мать - мо ти і є нею? так що не треба нам втирати. що все получилося випадково, бо вже сьогоднішні ваші вислови говорять про те, що ви маєте намір продовжувати валити форум. Ну а ми, щоб ти знала, маємо намір продовжувати відбивати ваше сміття. Оскільки з Катькою у мене особисті рахунки: вона спілкувалася зі мною по приятельськи, а за спиною писала про мене гидоту - я зосереджуся на ній - ти мені не цікава. Живи!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Правильно, спочатку так і було. а потім катька, коі вєкі, відчула, що і вона щось може зробити реально велике, почала ганяти по форуму, розмахувати масними кулаками і погрожувати нам: Я ВАМ ПОКАЖУ... кузькіну мать - мо ти і є нею? так що не треба нам втирати. що все получилося випадково, бо вже сьогоднішні ваші вислови говорять про те, що ви маєте намір продовжувати валити форум. Ну а ми, щоб ти знала, маємо намір продовжувати відбивати ваше сміття. Оскільки з Катькою у мене особисті рахунки: вона спілкувалася зі мною по приятельськи, а за спиною писала про мене гидоту - я зосереджуся на ній - ти мені не цікава. Живи!!! Поберегите бисер, как сказал однажды один мой знакомый.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ИТА_Х Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Правильно, спочатку так і було. а потім катька, коі вєкі, відчула, що і вона щось може зробити реально велике, почала ганяти по форуму, розмахувати масними кулаками і погрожувати нам: Я ВАМ ПОКАЖУ... кузькіну мать - мо ти і є нею? так що не треба нам втирати. що все получилося випадково, бо вже сьогоднішні ваші вислови говорять про те, що ви маєте намір продовжувати валити форум. Ну а ми, щоб ти знала, маємо намір продовжувати відбивати ваше сміття. Оскільки з Катькою у мене особисті рахунки: вона спілкувалася зі мною по приятельськи, а за спиною писала про мене гидоту - я зосереджуся на ній - ти мені не цікава. Живи!!! дак нас рать..Ори..мене и так толком не пропускають на ваш форум.. так шо живите пока в сознании Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 ТЕБЕ отвечу. Не было приглашения, как такового. Курть сюда забрел совершенно случайно. Его тут встретили в штыки. Потом на ветке Цензора я написала, что пересеклась с ним на форуме. У меня попросили ссылку. Я и дала. В чем криминал? В том, что я дала ссылку? Когда же Цензоровские почитали, как здесь обращаются с пришлыми, то естественно встали на дыбы. Так что теперешний срач - плоды Ори, Жирафы и Рабиновича. Я только что пролистал сообщения Куртъа - похоже, спокойный пользователь, вроде бы нападал на него здесь один рабинович. А вот почему лохотрясы и тунгусы начали из-за куртъа на всех кидаться? Он, что - уполномочил их? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ИТА_Х Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Кстати, сонце мое, название самогонки нужно отделять кавычками.... Ты ж в школе была? Примдор..ты шоле модером?.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ИТА_Х Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Я только что пролистал сообщения Куртъа - похоже, спокойный пользователь, вроде бы нападал на него здесь один рабинович. А вот почему лохотрясы и тунгусы начали из-за куртъа на всех кидаться? Он, что - уполномочил их? Вау..отчим..я не нападала..Вы на какой размер здесь получаетесь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Вау..отчим..я не нападала.. Вы на какой размер здесь получаетесь? А ты тоже рыжей масти, сонечко мое? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Ех, пальці сверблять вже зараз опублікувати дещо пікантне... Хі-хі, я по-жіночому підла - я спочатку напишу про фантазії рижої - мужики почнуть пускати слюні, а потім втисну її фотку. Буде прикол... ... мож потім і себе покажу - у всій красі і неповторності. ой, тримайте, мене людоньки, щоб завчасно бумеранг не відбити... Віть, зупини мене, притримай за руку... :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Ех, пальці сверблять вже зараз опублікувати дещо пікантне... Хі-хі, я по-жіночому підла - я спочатку напишу про фантазії рижої - мужики почнуть пускати слюні, а потім втисну її фотку. Буде прикол... ... мож потім і себе покажу - у всій красі і неповторності. ой, тримайте, мене людоньки, щоб завчасно бумеранг не відбити... Ты уже забыла, что есть блюда, которые лучше подавать холодными? :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Віть, зупини мене, притримай за руку... :lol: :lol: :lol:трымаю, трымаю....а то еще украдут красавицу, и Украина обеднеет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 дак нас рать..Ори.. мене и так толком не пропускають на ваш форум.. так шо живите пока в сознании Просто ти тупа і не можеш нормально вивчити можливості форуму. рать - свора. причому небезпечна, бо вже загнана і помічена червоними прапорцями. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 3 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2012 Вы на какой размер здесь получаетесь? Моя твоя не понимай! :blink: Конкретизируйте вопрос :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.