Перейти до змісту
Український політичний форум

Кто вы тут все такиййе?

Гість Куртъ

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

А я так и вовсе никого не вербую. Ни словом, ни делом....

Ты так и не поняла... да и остальные так же... Я ведь не звала никого. Они пришли САМИ.... это вы тут развернули бурную деятельность по вербовке сторонников....

Пуская в ход все.

И заметь.... Я ведь не писала гадости о тебе, о Ори.... зато вы изголялись... обе... выливая кучу на меня...

А то, что на вас другие ополчились, так вы сами виноваты... вернись к началу и посмотри, кто хамить и кому начал.

Ти глянь на неї, коли б все це не відбувалося в людей на очах, можна було б продумати, що вона жертва. Скажи, Рижа, ти не задумувалася чому ніхто з форуму не встав на твій бік? Бо ти вчинила непорядно. Знаєш, що таке порядність? Порядність - це коли ти спілкуєшся з людиною по приятельськи, ти повинна оголосити для себе мараторій говорити про неї погано.

Ти спілкувалася зі мною, розповідала про свої життєві проблеми, слухала мої і в цей час обсирала мене у мене за спиною.

Ти привела на форум свору відвертих негідників і всіляко демонструвала свою причетність до навали і подавала все це за помсту, правда не могла пояснити за що - тому що до цього часу ВСІ на форумі спілкувалися з тобою так як і я - по приятельськи

А тепер я хотіла, щоб задумалися люди, які тут присутні з Цензора і читають цей форум - чи варто спілкуватися з такою нечистоплотною в моральному сенсі людиною. Задумайтеся, вона запросто може і вас так само зрадити.

Ти, Рижа, банальна негідниця і брехунка - хоча, хіба в порядної людини можуть бути в приятелях подібні відморозки, яких ми маємо нещасті споглядати на форумі вже другий тиждень.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Авель!

1) Мне неинтересны твои отношения с т

2) А слабо свои мысли мне при реальной встрече повторить?

гы ты считаешь что с помощью колуна ты сможешь отмыться от женоубийства?

ты идиот

СЕКАТОРОМ ОТСТРИЧЬ РАБИНОВИЧУ УШИ И В БЕЗЗУБЫЙ РОТ ИХ ЕМУ ЗАТОЛКАТЬ

Пожалуй, конструктивная идея, чтобы Рабиновичу было чем развлечься и со вкусом ночь скоротать на колу.

Кстати, гасить окурки об окровавленный, без скальпа, череп Рабиновича стало заметно удобней.

Даже толстые сигары гаснут быстро, со своебразным шкворчанием.

Вонь только жуткая при этом.

Жиды они такие. Всю жизнь воняют, подыхают - воняют, и в аду будут вонять, чертям на радость.

РАБИНОВИЧЬ ЗАЖМУРЬСЯ И УШИ ОТТОПЫРЬ!

ВЖИК-ВЖИК...

ПОЛУЧАЙ ГОТОВЕНЬКИЕ !

:D

по моему у саи совсем мозги умерли

вместо его жены

может она не стала дожидаться пока грохнут её

Посилання на коментар

я приблудившихся животных не обижаю. Но на сегодня - ничего нет. Иди мышей лови

п.с. - это для хфулижанки

Закусывать надо,но лучше не перебухивать с такой регулярностью, а то уже " белка" мерещится... :P

Посилання на коментар

Так ведь - распродажа....

Особенно ты с кобылой старалась...

Уж и так и эдак себя подавали.... только что с трусов не выпрыгивали... хотя... может и выпрыгивали... И в скайпе свои "прелести" демонстрировали для привлечения сторонников....

я ось подумала, яка ж у тебе була туга за спілкуванням, якщо ти кобилі свої жалі виливала. А я ж то тебе за людину мала і до останнього навіть жаліла - думала, що ти помилилася, а потім просто заплуталася - а ти звичайна гниль і стерво. І це не образа - це констатація факту.

Хто зі старожилів нашого форуму, які все це бачили з самого початку - не погоджується з таким моїм висновком?

Посилання на коментар

Закусывать надо,но лучше не перебухивать с такой регулярностью, а то уже " белка" мерещится... :P

Ти знаєш, Рижа мене попереджала, що я повинна тебе жаліти, бо ти людина геройська.

Так ось, я там не просто так писала - кого я вважаю героями - це був пост для тебе. Герой - це людина з особливою життєвою філософією, за яку скажеш: вона б так вчинила у будь якому випадку. Людина, яка стала героєм через обставини чи безвихідь - такою вважатися не може.

Ти шпіляєш людину, яка втратила єдиний сенс свого життя. Та негідниця рижа про це добре знає. У свій час вона звинувачувала у нечутливості мене, але я про це нічого не знала. А вона знає і якщо досі мовчить і тобі нічого не сказала - їй приємно бачити, як ти робиш боляче людині. Якщо ти людина порядна - ти б мала задуматися. Хоча, у такої потвори, як рижа - не може бути у друзях порядні люди. Принаймні я не бачила жодного. Тому цілкомй припускаю, ти це робиш навмисно, а отже ніяка ти не героїчна людина - так, алкаш, який послизнувся на банановій шкірці і потягнув на себе дитину, на яку летів на швидкості автомобіль.

Посилання на коментар

по моему у саи совсем мозги умерли

саи - банальний негідник - як і ось ця фуліжанка - таке враження, що рижа знайомилася з ними на смітниках.

З.І. у мене до тебе прохання - якщо тобі не важко мене послухатися - залиш у спокої рідних цих негідників - ну хоча б тому, що ти їх вважаєш жертвами, а з жертв збиткуватися не можна.

Посилання на коментар

саи - банальний негідник - як і ось ця фуліжанка - таке враження, що рижа знайомилася з ними на смітниках.

З.І. у мене до тебе прохання - якщо тобі не важко мене послухатися - залиш у спокої рідних цих негідників - ну хоча б тому, що ти їх вважаєш жертвами, а з жертв збиткуватися не можна.

он не негодяй - он идиот

пи си

не могу , мне нравятся как они верещат и ругаются

помнишь фильм * бумбараш*

- эй, красноармейчик, кричи ругайся (с)

Посилання на коментар

[/b]

Везде говоришь,что имеешь свое собственное мнение...

Интересно,чем же тебя так напугала жирафа,чтоб после таких нечеловеческих оскорблений со стороны Рабиновича,

тебе запретили говорить правду,другими словами закрыли рот ?

Или в его оскорблениях ты виновата сама,т.е начала первой оскорблять Рабиновича ? Как говорит жирафа,что " он первым не идет на оскорбления "....

Все пізнається в порівнянні - значить ви гірші від рабіновича - ви прийшли зруйнувати наш дім (форум) - сподіваюся, ти не безродна, знаєш що це таке?

НІХТО, чуєш, НІХТО зі старожилів форуму не став на бік Рижої - ми всі такі різні і з різною степінню неприязні один до одного, стали поряд проти цієї навали гопоти, яку рижа називає своїми друзями. Навіть твій саи боїться виступати під своїм ніком і заховався за іншим - отже він також відчуває наскільки це огидно.

Запитайся хоча б ти - чим ми завинили перед нею, що вона оголосила нам вендетту - чим я завинила, Едуардович, Жирафка, Євка, Корін - всі ми до останнього дня привітно до неї ставилися .

Посилання на коментар

он не негодяй - он идиот

пи си

не могу , мне нравятся как они верещат и ругаются

помнишь фильм * бумбараш*

- эй, красноармейчик, кричи ругайся (с)

Ти переоцінюєш їх чутливість - вони хто неудачник, хто боягуз, хто банальний нарцис - таких більше болить їх особисте - повір.

Посилання на коментар

Запитайся хоча б ти - чим ми завинили перед нею, що вона оголосила нам вендетту - чим я завинила, Едуардович, Жирафка, Євка, Корін - всі ми до останнього дня привітно до неї ставилися .

а я тебе скажу - вы не отреагировали на её приказ - фас рабиновича
Посилання на коментар

Ти переоцінюєш їх чутливість - вони хто неудачник, хто боягуз, хто банальний нарцис - таких більше болить їх особисте - повір.

именно это я и отрабатываю

я доношу простую мысль до отчима что он тиран и убийца и таки виноват в смерти его жены

а до саи что он фуфло - и не может развестись со своей стервой

это удар именно по самолюбию

поэтому они так бурно и реагируют

Посилання на коментар

именно это я и отрабатываю

я доношу простую мысль до отчима что он тиран и убийца и таки виноват в смерти его жены

а до саи что он фуфло - и не может развестись со своей стервой

это удар именно по самолюбию

поэтому они так бурно и реагируют

Бувають і винятки - а ти через свою особисту неприязнь можеш не все помічати.

Дивись - зараз склалася така ситуація, яку можна порівняти з війною. Переважно всі виступили проти гопоти - негідники перейшли на їх бік, а боягузи - втекли. На тих, хто став проти гопоти - повинен розповсюджуватися мораторій на переслідування з боку "своїх" - на час воєнних дій.

Посилання на коментар

Дивись - зараз склалася така ситуація, яку можна порівняти з війною. Переважно всі виступили проти гопоти - негідники перейшли на їх бік, а боягузи - втекли. На тих, хто став проти гопоти - повинен розповсюджуватися мораторій на переслідування з боку "своїх" - на час воєнних дій.

я с тобой полностью согласен и готов установить мирные отношения со всеми кроме отчима
Посилання на коментар

А где кстати ГОПОТА ???
Посилання на коментар

Це було б надто просто. Ти не все знаєш - я ж з нею помирилася, простила все, що було до того і почала нормально спілкуватися не лише на форумі. Вона мені розповідала про своє життя, я їй виливала свої тривоги, розповідала під настрій навіть таке, що не кожному б розповіла.

І тепер, просто подумай і відчуй - наскільки її потреба у спілкування була сильною, що вона це робила з людиною, яка їй була несимпатичною, неприємною, яку вона називає "кобилою" - кликухою, яку придумав про мене саи.

І, можливо, розуміючи ось все це - я б її пожаліла - але бачу, людина ні грама не кається, ба, навіть почуває себе ображеною. Правда не може сформулювати чим я її образила.

Посилання на коментар

Цитата(Оріана @ 2.12.2012, 21:55)

Запитайся хоча б ти - чим ми завинили перед нею, що вона оголосила нам вендетту - чим я завинила,

Ярославна рано плачет в Путивле на забрале, аркучи: "О, ветре, ветрило! Чему, господине, насильно вееши! Чему мычеши хиновьскыя стрелкы на своею нетрудною крилцю на моея лады вои? Мало ли ти бяшет горе под облакы веяти, лелеючи корабли на сине море! Чему, господине, мое веселие по ковылию развея?"

:lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

Це було б надто просто. Ти не все знаєш - я ж з нею помирилася, простила все, що було до того і почала нормально спілкуватися не лише на форумі. Вона мені розповідала про своє життя, я їй виливала свої тривоги, розповідала під настрій навіть таке, що не кожному б розповіла.

І тепер, просто подумай і відчуй - наскільки її потреба у спілкування була сильною, що вона це робила з людиною, яка їй була несимпатичною, неприємною, яку вона називає "кобилою" - кликухою, яку придумав про мене саи.

І, можливо, розуміючи ось все це - я б її пожаліла - але бачу, людина ні грама не кається, ба, навіть почуває себе ображеною. Правда не може сформулювати чим я її образила.

я помню что ты с ней помирилась

вопрос - зачем это ей было надо?

просто подумай

Посилання на коментар

я с тобой полностью согласен и готов установить мирные отношения со всеми кроме отчима

Сильні люди - завжди великодушні, а неправий завжди той, хто розумніший - хороші мантри для того, щоб переступити через свою образу

:rolleyes:

Посилання на коментар

Сильні люди - завжди великодушні, а неправий завжди той, хто розумніший - хороші мантри для того, щоб переступити через свою образу

нельзя проявлять гуманизм и сострадание к гремучей змее

она этого просто не может понять

Посилання на коментар

Ага и вас Бандера долбаный , поэтому душил котят, но очень великодушно душил, а Шухевич великодушно, сжигал живьём стариков, баб и детей. И при первом же настоящем бое бежал аж портки замочив.
Посилання на коментар

я помню что ты с ней помирилась

вопрос - зачем это ей было надо?

просто подумай

Без варіантів - щоб відімстити тобі.

Але я ж також була в її ситуації - мене саи не менше ображав - і я не пішла на те, щоб знищити форум, я просто не зважала на нього. І ніколи навіть натяків не робила їй на те, щоб вона якось вплинула на саи. Рижа все це спокійно читала і НІЯК НЕ РЕАГУВАЛА. НІЯК!!! А тепер вона звинуватила мене і Юльку в тому, що ми, мовляв радувалися з того, що ти про неї писав.

І так відкрито всім тим хизуватися - на таке може піти цілком відморожена людина - в чому я вже ні краплини не сумніваюся.

Особливо, якщо зважити на мудрість: покажи мені хто твій друг...

Посилання на коментар

нельзя проявлять гуманизм и сострадание к гремучей змее

она этого просто не может понять

До змії так, але я прошу змилостивитися над нарцисом. )))

Посилання на коментар

Без варіантів - щоб відімстити тобі.

тогда это не мир - это сделка

тебя изначально пытались использовать , а когда не очень получилось свои личные неудачи эта дура обрушила на тебя

раз у неё не получилась как она хотела - значит ты её подставила

при этом ей глубоко плевать на все твои проблемы, потому что с тобой не партёрствовать собирались - тебя просто хотели использовать как вещь

Посилання на коментар

До змії так, але я прошу змилостивитися над нарцисом. )))

один раз я предлагал

он не просто отказался .......

Посилання на коментар

один раз я предлагал

он не просто отказался .......

а еще и меня в игнор отправил. До сих пор так и не пойму - за что. За то что я предложила им примириться?
Посилання на коментар

а еще и меня в игнор отправил. До сих пор так и не пойму - за что. За то что я предложила им примириться?

отчим - это та же рыжая только с яйцами

но рудиментарными

Посилання на коментар

Шухевич великодушно, сжигал живьём стариков, баб и детей. И при первом же настоящем бое бежал аж портки замочив.

Насколько я знаю, первый настоящий бой Шухевич принял в 1939 году при обороне Карпатской Украины от венгерской армии и не уписялся. А Вы поклонник Миклоша Хорти, который был союзником Гитлера?

О сожжённых Шухевичем детях и стариках прошу подробнее, со ссылками

Посилання на коментар

тогда это не мир - это сделка

тебя изначально пытались использовать , а когда не очень получилось свои личные неудачи эта дура обрушила на тебя

раз у неё не получилась как она хотела - значит ты её подставила

при этом ей глубоко плевать на все твои проблемы, потому что с тобой не партёрствовать собирались - тебя просто хотели использовать как вещь

Та ладно, якщо б тільки мене - вона плюнула на кожного, хто добре до неї ставився на форумі.

Ти знаєш, а все ж таки, цей випадок показав хто є хто на форумі.

А наш форум - як вся Україна - різношерста, суперечлива, але все ж таки - єдина - як би пафосно це не звучало.

правда, Юлька - все буде добре?

Посилання на коментар

отчим - это та же рыжая только с яйцами

но рудиментарными

а мне кажется, он не подлый, просто самовлюбленный и с чувствительным самолюбием..
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...