Гість Санитар Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 а она никогда не нервничает. это мы , дуры, с наташкой - психприпадочные. ОНА всегда хладнокровно жаждет своей части от ЖИЗНИ. Док. Если мое мнение для тебе ч ё та стоит - не обращайся к РЫЖЕЙ.. Зарэжит небольно Не маєш що розумного сказати, то хоч вчасно прибирай свій срач Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 У кого намічається шалена ніч, той перед тим не заглядає на форум, де вияснюють стосунки чоловіки, а тим більше не сповіщає про це на цілий світ - найбільше з шаленого, що тебе чекає - це віртуальні шахи. Щоб ти програв :lol: :lol: :lol: нат маякни, када шабашим спать хочу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Санитар Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 а ти яким боком? - він розмовляв з жінками Не маєш що розумного сказати, то хоч вчасно прибирай свій срач Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Санитар Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Катька, ти примітивна, як дитяча сопілка - ну хто захоче на ній грати - який звук можна з неї витиснути. Не вигадуй про себе того, чого нема - щоб жити в казці, потрібно усвідомлювати це, інакше поїдеш одного разу мізками, коли прокинешся від удару по голові і зрозумієш, що ти біля розбитого корита. Не маєш що розумного сказати, то хоч вчасно прибирай свій срач Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Санитар Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Якщо всі тутешні забанені, то я б їх взагалі у вічний бан відправила - виняткові хами, тупиці і бидло - нєфік всякій українофобській швалі відкривати рот на українських ресурсах - нехай йдуть в загон на форум ПР і там гавкають, причому по фєні. Не маєш що розумного сказати, то хоч вчасно прибирай свій срач Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Санитар Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 У кого намічається шалена ніч, той перед тим не заглядає на форум, де вияснюють стосунки чоловіки, а тим більше не сповіщає про це на цілий світ - найбільше з шаленого, що тебе чекає - це віртуальні шахи. Щоб ти програв :lol: :lol: :lol: Не маєш що розумного сказати, то хоч вчасно прибирай свій срач Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Остин Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 нат маякни, када шабашим спать хочу Деффочки у вас артель? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Деффочки у вас артель? Ага... нечто похожее... Собрались,как-то,вместе подруги - Жёны старых друзей-алкашей. Говорят :"Задолбали супруги. Проучить надо наших мужей! Им бы только до визга надраться! Каждый день вдребадан и в дымЫ! Мы не станем ругаться и драться, Сами в стельку напьёмся и мы! " Что ж,замётано. Водки купили. Но не знают,где вместе им сесть, Чтобы сказка их сделалась былью, Выпить "горькой" за сладкую месть. Дома - дети. На лавках - "Тортиллы". Деться некуда,всюду народ. Тут одна из троих предложила: "Может,кладбище нам подойдёт?" Долго ль пили они на погосте, То не важно. Важнее итог. Протрезвели мужья их от злости, Даже пива не лезет глоток. Собрались они вместе наутро, Всех троих озадачил вопрос: Почему жёны,как халабудры, Заявились,буяня в разнос? Первый выдавил : "Алкоголичка... С мужиком моя Натка была! Напилась!Вся в грязи,как чумичка! И букет хризантем принесла!" А второй говорит : "Эх ты,Рая... У моей не один был мужик! Как с помойки припёрлась! Бухая! И при ней два букета гвоздик!" Третий голову обнял в страданьи, Две слезинки сронив на пальто. Он, в груди подавляя рыданье, Простонал только : "Юля...За что?! Ну,с одним!Ну,с двумя!Я бы понял! И простил бы без матерных слов! Ты ж,в земле,как боец с поля боя, Возвратилась с корзиной цветов! Юбка порвана,косо надета, В волосах кипа грязной листвы, На груди вьётся чёрная лента : "Мы с тобой... От одесской братвы"... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Настоящий Jupiter Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 У кого намічається шалена ніч, той перед тим не заглядає на форум, де вияснюють стосунки чоловіки, а тим більше не сповіщає про це на цілий світ - найбільше з шаленого, що тебе чекає - це віртуальні шахи. Щоб ти програв :lol: :lol: :lol: Дитинко...стосунки "з'ясовують", тим паче..ти завеликої думки, про цю "помийку"- де ти тут цілий світ розгледіла, не знаю...((((помийка...З'ясовування було як раз між "цензорівськими" чоловікам, я до них належу..ти - ні. Дурепа - я в шахи не граю, я куй загоняю від борта і в лузу. І взагалі..з підстилками польскими..спілкуватись - западло. Ще раз добраніч...добрим людям. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Дитинко...стосунки "з'ясовують", тим паче..ти завеликої думки, про цю "помийку"- де ти тут цілий світ розгледіла, не знаю...((((помийка... З'ясовування було як раз між "цензорівськими" чоловікам, я до них належу..ти - ні. ДУрепа - я в шахи не граю, я кий загоняю від борта і в лузу. І взагалі..з підстилками польскими..спілкуватись - западло. Ще раз добраніч...добрим людям. Ну бач, відразу пішла шалена ніч :lol: :lol: :lol: Дякувати не треба - гидую... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Не маєш що розумного сказати, то хоч вчасно прибирай свій срач Асанизатор,или как тебя там - санитар, а у тебя есть, что сказать....умного??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Ага... нечто похожее... Собрались,как-то,вместе подруги - Жёны старых друзей-алкашей. Знаєш, як на мене, гидотнішого, ніж нечистоплотність важко уявити - так що не дуже пнися зі своїми відповідями - тебе не згидує тільки такий самий як ти - публіка, яку ти привела - яскраве підтвердження цьому. І навіть там, між тими бидлюками - ти сіра непомітна миша на похваті. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Асанизатор,или как тебя там - санитар, а у тебя есть, что сказать....умного??? А нехай множить мої пости - вже краще, ніж їх цензорівський сходняк і маруха в придачу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 нат маякни, када шабашим спать хочу Мене завтра не буде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Деффочки у вас артель? дуэт. Но берем и третьего. Записывать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Остин, прости! я не дочитала, что у тебя камертон на рыжую настроен. ИзвЕЕЕнитя тут как на море - такая ё качка! То коки на корме, то капитаны в камбузе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість лохотряс Опубліковано 2 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2012 тут как на море - такая ё качка! То коки на корме, то капитаны в камбузе ЖираффОЧКО,пошли бухать,бляць такая,пошли! B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 2 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2012 ЖираффОЧКО,пошли бухать,бляць такая,пошли! B) не блять, а голубушка. Не пойду, голова со вчера трещит. Сегодня - только кефир. Сейчас еду в парк. Кислородные ванны принимать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість лохотряс Опубліковано 2 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2012 не блять, а голубушка. Не пойду, голова со вчера трещит. Сегодня - только кефир.Кефиром будешь догоняться? Ну на вкус и цвет,так скказать.А ща пиваса засандалю и в магазин,за стекломоем.Наебенюсь в хлам и буровить начну,лохов трясти.Готовся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 2 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2012 Кефиром будешь догоняться? Ну на вкус и цвет,так скказать.А ща пиваса засандалю и в магазин,за стекломоем. Наебенюсь в хлам и буровить начну,лохов трясти.Готовся. та надоело уже всё. Хочу в парк! Еще не была в новом парке Горького. Говорят , наши жидята там рай устроили. Хочу посмотреть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 2 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2012 Ну что за народец... Нет, чтобы переставить действия, типа: ты свинья, a я уехал... так и тут сначала полные штаны, а потом - какашка на бегу... Ну, ладно: флаг в зад для ветра.... тебе какое дело....я dssot не с тобой разговаривал.....шо за привычка влазить в чужой разговор?.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 2 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2012 я смарю тут все струячат))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 2 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2012 Тутешній лохотряс, а тамтешній Савва Нікіфоровіч Караваєв(він же колишній B) пронін)...по справі отримав віртпокарання..Всі інші..мабуть - причепом пішли.. Бо адмінстратор дуже лютий зараз в архиві і головне справжній український патріот.. і на раз бачить ху із ху.. Сам жеж бачив-я просив звільнити декого-але Закон-є Закон.. ....справжний пидарас....скорее Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість АЛЕКСАНДР НЕВСКИЙ Опубліковано 2 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2012 ЖИД РАБЕНОВИЧ СИДЯ НА КОЛУ НЕМНОГО ЗАСКУЧАЛЬ За время моего отсутствия кто-то удалил ему пассатижами передние зубы и попытался глаз на жопу натянуть. Однако не довёл работу до конца и теперь морда жидовская застыла в прострации и злобно зыркает одним глазом на посетителей, а вторым потупился в землю. Продолжается обсуждение на укрофорумах, как нам раскроить продажную шкуру Рабиновича. Сколько выйдет перчаток, сколько дамских сумочек, сколько торшеров.. Просьба не давать Рабиновичу в руки острых предметов!!! чтобы пидор жидовский не попортил себе шкуру из вредности, всем назло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Санитар Опубліковано 2 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2012 Асанизатор,или как тебя там - санитар, а у тебя есть, что сказать....умного??? ..................,или как тебя там? Умнее всех тебе уже сказал Рабинович. Тому,якщо не маєш що розумного сказати, то хоч вчасно прибирай свій срач Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 2 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2012 Хм...на еплю рабиновича даже упырь с гнiзда припёрся посмотреть... ЧуднЫе дела......... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 2 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2012 Хм...на еплю рабиновича даже упырь с гнiзда припёрся посмотреть... ЧуднЫе дела......... привет..тттт Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 2 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2012 привет..ттттЗдорова,ога! B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість лохотряс Опубліковано 2 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2012 Ээээх... хотел до 400-х комментов дотянуть и свалить.Бля,но вы же тупые как гагузское сэло.Скучные шопездец... особенно прикольно было смотреть как вы троллитесь и самотроллитесь автарками и любой шнягой,что тут пишут.Вы тупые тех,кто ещё тупее тупых.Без базара.Главгавнюк цензора,что приполз сюда по нашим следам он спиноза,на вашем фоне.Хотя унылый гавнюк,по сути. Адьёс,терпилы.Лошьё свидомое,другие лохотрясы вас будут трясти и окучивать.гы-гы :D ну бычары,ну тупиздни,ну дурачйоооооооооооооо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 2 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2012 Ээээх... хотел до 400-х комментов дотянуть и свалить.Бля,но вы же тупые как гагузское сэло.Скучные шопездец... особенно прикольно было смотреть как вы троллитесь и самотроллитесь автарками и любой шнягой,что тут пишут.Вы тупые тех,кто ещё тупее тупых.Без базара.Главгавнюк цензора,что приполз сюда по нашим следам он спиноза,на вашем фоне.Хотя унылый гавнюк,по сути. Адьёс,терпилы.Лошьё свидомое,другие лохотрясы вас будут трясти и окучивать.гы-гы :D ну бычары,ну тупиздни,ну дурачйоооооооооооооо ...бобры загрызли буратино он весь в березовом соку лежит в траве раскинув руки и дятлы кружатся над ним Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.