Перейти до змісту
Український політичний форум

Кто вы тут все такиййе?

Гість Куртъ

Рекомендовані повідомлення

Гість Вурдолак
Опубліковано

... позвонить не могу - не дома сейчас. Меня интересует, почему молодогвардейцы в застенках томятся? Что за репрессии такие на свободном бесцензурном форуме???

Тутешній лохотряс, а тамтешній Савва Нікіфоровіч Караваєв(він же колишній B) пронін)...по справі отримав віртпокарання..Всі інші..мабуть - причепом пішли.. :D Бо адмінстратор дуже лютий зараз в архиві і головне справжній український патріот.. :) і на раз бачить ху із ху..

Сам жеж бачив-я просив звільнити декого-але Закон-є Закон..

• Відповідей 2,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Гість Вурдолак
Опубліковано

я помню.. я всё прекрасно помню! что ваше жизненное кредо - я сам себе хозяин и ни одной (суко) бабы!!)))

И всё же.. расслабьтесь, я обращаюсь с сердцем на ладошке - в каком месяце ваш день рождения и если это не очень нахально - какой у вас рост?

Это не флирт, просто рост мужчины - у меня своя схема как по нумерологии.

Если секрет - вопрос снимается.

;) в моєму профайлі вказана дата народження..

;) зріст-середній..Один м. 73 см. :D але щось здається почав зменшуватись...

;) лівша..

Опубліковано

Объявите меня каким угодно инструментом, вы можете меня расстроить, вы можете меня сломать, но играть на мне вы не умеете."

Катька, ти примітивна, як дитяча сопілка - ну хто захоче на ній грати - який звук можна з неї витиснути.

Не вигадуй про себе того, чого нема - щоб жити в казці, потрібно усвідомлювати це, інакше поїдеш одного разу мізками, коли прокинешся від удару по голові і зрозумієш, що ти біля розбитого корита.

Опубліковано

Тутешній лохотряс, а тамтешній Савва Нікіфоровіч Караваєв(він же колишній B) пронін)...по справі отримав віртпокарання..Всі інші..мабуть - причепом пішли.. :D Бо адмінстратор дуже лютий зараз в архиві і головне справжній український патріот.. :) і на раз бачить ху із ху..

Сам жеж бачив-я просив звільнити декого-але Закон-є Закон..

... хоть Совет я и не читал, но отрадно слышать, что ты мазу за супротивникоав тянешь. Рукопотыскую. Сенкс. :)

А за цензоровских админов мне говорить вообще не хочется - выборочное модерирование во всей своей красе и к Фюле не ходи. :angry:

Опубліковано

... хоть Совет я и не читал, но отрадно слышать, что ты мазу за супротивникоав тянешь. Рукопотыскую. Сенкс. :)

А за цензоровских админов мне говорить вообще не хочется - выборочное модерирование во всей своей красе и к Фюле не ходи. :angry:

Якщо всі тутешні забанені, то я б їх взагалі у вічний бан відправила - виняткові хами, тупиці і бидло - нєфік всякій українофобській швалі відкривати рот на українських ресурсах - нехай йдуть в загон на форум ПР і там гавкають, причому по фєні.

Гість Вурдолак
Опубліковано

Це_ ;) ти ще не бачив там у нас справжнього та реального вибіркового модерування..тому не треба :D не починай..

Це в тобі говорить реальна спорідненість з деякими тими товаріщами, ..а не об*єктивна та не упереджена оцінка висловлювань та вірт.дій..

Опубліковано

... це_..., я и не начинаю. :) Просто субъективно, на твой взгляд, констатирую избирательность. Блин, виртдияч... Вурдолак. :D Улыбнуло неподеццки. :)
Опубліковано

загибается гнiздо.

Онотоле ищен нычку...

ну а что,там один маргинал-борода хуйнёй занимается.

Шо,Онололе,скучно?

просрал гнiзо... :)

Опубліковано

почитаем первую страницу.

Нє, цей грамотний - відразу файлики поначіпав - відать усвідомлює, що слів для виділитися йому буде замало.

первый коммент какой то куйни.

Гість Вурдолак
Опубліковано

загибается гнiздо.

Онотоле ищен нычку...

ну а что,там один маргинал-борода хуйнёй занимается.

Шо,Онололе,скучно?

просрал гнiзо... :)

:D скоріше ти реально до речі загнешся..і головне не швидко та безболісно, а цілком по своїй суті падлючій-довго та канаючи... :) повір мені на слово..бо ти вже це заслужив..

Опубліковано

ну ты, бля, и еврей....

жидовочка,а ты еврейка? :)
Опубліковано

:D скоріше ти реально до речі загнешся..і головне не швидко та безболісно, а цілком по своїй суті падлючій-довго та канаючи... :) повір мені на слово..бо ти вже це заслужив..

а шо борода в гизде срёт только B)

канальный мореход он... :)

а ты тут никто.

:)

Опубліковано

... вот не люблю я такую хуйню, Толя. Начитался уже за долгие годы. Хоть досвиданья тебе говори.  :(

... а Ральфу - мое почтение. Рад видеть в добром здравии. :)

Опубліковано

тут до сих пор жидов ипут?

Цэ добрэ...

:)

да..спасибо,40... :)

Толик скоро повзрослеет... :)

Гість Вурдолак
Опубліковано

... вот не люблю я такую хуйню, Толя. Начитался уже за долгие годы. Хоть досвиданья тебе говори.  :(

... а Ральфу - мое почтение. Рад видеть в добром здравии. :)

Андрію.я заради якогось твого переляканого зьоми з харкова не збираюсь підбирати слова.. ;) Тим більш що воно само напрошується..Ти ж мене знаєш-якщо людинка випросила-вона це отримає..але потім, як декотрі коли стане хєрово,..усвідомить усю свою минулу помилковість та дурість.

облиш тягнути мазу за того хто реально не правий і починає нести пургу першим.. :angry:

А своє дасвіданія чи здрастє..кажи чи пиши колизабажаєш-я тебе за руки не тримаю..

Опубліковано

Толик скоро повзрослеет... :)

... дай-то Бог нашему теляти... :D

Опубліковано

а ведь загибается... :)

нахуй ты никому НЕ НУЖЕН. :)

Гість Настоящий Jupiter
Опубліковано

Не тратьте куме сили-)) ВОНО того не варте...ГЕ ..є - ге ..Ним і подохне.. Гандон "лисогорський"-))
Гість Вурдолак
Опубліковано

Головне! :D що ти там завжди потрібний...

Бо те що ти не тільки моральний а і реальний підарас :D -то у цьому майже ніхто як з цього форуму так і з цензора не сумнівається...

все..йди собі повз..

Відповіді :) тут тобі від мене більше не буде..

а там-там тебе з понеділка ..можливо ..закриють..

Опубліковано

Андрію.я заради якогось твого переляканого зьоми з харкова не збираюсь підбирати слова.. ;) Тим більш що воно само напрошується..Ти ж мене знаєш-якщо людинка випросила-вона це отримає..але потім, як декотрі коли стане хєрово,..усвідомить усю свою минулу помилковість та дурість.

облиш тягнути мазу за того хто реально не правий і починає нести пургу першим.. :angry:

А своє дасвіданія чи здрастє..кажи чи пиши колизабажаєш-я тебе за руки не тримаю..

... Анатоль, ну тебя ж ни разу бумерангом еще не наебнуло. Ну к тебе ж все как люди, а ты, блин, как хуй на блюде. А если возвратка пойдет??? Загынеш з усмишкою на вустах, як налэжить нацгэморою з презырством до Косатойи, чи таки, хоч у души, вибачишся перед тими, кому негараздив бажав?

Опубліковано

Да уж...мало нам було своєї комунальної кухні - до нас ще завітала Цензорівська.

Панове, ви, як баби базарні.

Сором!!!

Гість Вурдолак
Опубліковано

... Анатоль, ну тебя ж ни разу бумерангом еще не наебнуло. Ну к тебе ж все как люди, а ты, блин, как хуй на блюде. А если возвратка пойдет??? Загынеш з усмишкою на вустах, як налэжить нацгэморою з презырством до Косатойи, чи таки, хоч у души, вибачишся перед тими, кому негараздив бажав?

Добраніч.Тобі та Іринці.

Гість Настоящий Jupiter
Опубліковано

А правду не треба коментувати - з нею потрібно погоджуватися. :rolleyes:

Було б чим погоджуватись. Як була дурепою, так нею і свої дні закінчиш. :D

Навіть пояснювати тобі нічого не берусь. Не дійде.

І не пиши в профілі , що мешкаєш у Львові. Місто і так селом забите, друзі передавали, що подітись від вас немає куди..Чого ж тебе твій поляк до себе не забрав? Рилом не вийшла?

..Всім добраніч. І хорошим людям..бажаю такою ж шаленої ночі..як у мене-))

Опубліковано

Вурд! Ты - страх потерял? Бегом мотай на Цензор. Там клон Бутусова распоясался, а ты тут с Хро в любезностях расшаркиваешься

Опубліковано

..Всім добраніч. І хорошим людям..бажаю такою ж шаленої ночі..як у мене-))

У кого намічається шалена ніч, той перед тим не заглядає на форум, де вияснюють стосунки чоловіки, а тим більше не сповіщає про це на цілий світ - найбільше з шаленого, що тебе чекає - це віртуальні шахи. Щоб ти програв :lol: :lol: :lol:

Опубліковано

Ось тому, що я трішки Водолій, у мене крім стійкості, є ще кмітливість:

щоб зробити цей форум для себе затишним - рижа привела сюди цих дегенератів.

Не маєш що розумного сказати, то хоч вчасно прибирай свій срач

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...