рабинович Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 цензор нет uaсори, значит попутал пролистал форум - таки скукота Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 пойдите сходите.....я не скрываюсь... Последним в бан угодил любитель Губки Боба))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 я думаю тут у вас тоже может быть интересно......вынужден отлучиться....)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 кстати предлагаю по развлекаться вот к примеру две фотки _http://dl.ziza.ru/other/112012/22/other/badgirls/14.jpg _http://dl.ziza.ru/other/112012/22/other/badgirls/20.jpg в оружии тут разбираются вроде бы все кто из девочек умеет стрелять и почему З автоматом точно не вміє - тримає зброю близько до обличчя під час стрільби віддачею отримає по обличчю. А та, що з пістолетом, здається тримає зброю так, як стріляють у бойовиках - знацця правильно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 Последним в бан угодил любитель Губки Боба)))))ну это уже личная информация......мы знакомы? :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 я думаю тут у вас тоже может быть интересно......вынужден отлучиться....)))) Кать, ну що це таке - злякала пацієнта. Прийде Юлька - буде незадоволена :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 сори, значит попутал пролистал форум - таки скукота ага...и все сводится к угрозам физического уничтожения....гомосексуализму....и ....сам дурак.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 ну это уже личная информация......мы знакомы? :angry: Думаю, что да. Я на Цензоре официально с 2007 года. :P Я думала, как написать не указывая ников ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 Кать, ну що це таке - злякала пацієнта. Прийде Юлька - буде незадоволена :P Ну, притопает за пациентом на тот же Цензор)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 ага...и все сводится к угрозам физического уничтожения....гомосексуализму....и ....сам дурак.... Ну.. кое-кто еще грозится иголки в куклу восковую повтыкать))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 Думаю, что да. Я на Цензоре официально с 2007 года. :P Я думала, как написать не указывая ников ;) ну так не честно....ты знаешь меня....а я не знаю кто ты......это возмутительно просто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 З автоматом точно не вміє - тримає зброю близько до обличчя під час стрільби віддачею отримає по обличчю. А та, що з пістолетом, здається тримає зброю так, як стріляють у бойовиках - знацця правильно а в боевиках оружие держат правильно? актёры же не спецназ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 Ну.. кое-кто еще грозится иголки в куклу восковую повтыкать)))))из за него меня и забанили.....Патри выискал мой коммент с матом ....недельной давности...отнес админам...и забанили....за то шо Вурд....сволочь.....писал сегодня всякие гадости и попал в бан.....ну не без моего участия...)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 ну так не честно....ты знаешь меня....а я не знаю кто ты......это возмутительно просто Такова се ля ва ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 прям двое отверженных встретились , сейчас поплачут друг дружке в манишку . посетуют на горькую долю и несправедливость судьбы детский сад бабская группа Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 :blink: Такова се ля ва ;)так не хорошо....тем более шо мы наверняка знакомы.....это просто НЕПРЫЫЛИЧНА..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 из за него меня и забанили.....Патри выискал мой коммент с матом ....недельной давности...отнес админам...и забанили....за то шо Вурд....сволочь.....писал сегодня всякие гадости и попал в бан.....ну не без моего участия...)))))) Это про штык?)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 прям двое отверженных встретились , сейчас поплачут друг дружке в манишку . посетуют на горькую долю и несправедливость судьбы детский сад бабская группа ну зачем вы такк......мне же интересно кто это....???)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 :blink: так не хорошо....тем более шо мы наверняка знакомы.....это просто НЕПРЫЫЛИЧНА..... психологическая помощь не нужна? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 Это про штык?))))))в смысле шо я послал его на прутень))))? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 психологическая помощь не нужна? ;)хорошо.............................скажи мне кто твой друг.....и я скажу кто ты..... :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 в смысле шо я послал его на прутень))))? Аха! :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 хорошо.............................скажи мне кто твой друг.....и я скажу кто ты..... :unsure: Попробуем иносказательно... без ников Тошечка... Планета... Московский проспект :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 Попробуем иносказательно... без ников Тошечка... Планета... Московский проспект :lol: ну да......я знал шо это ты....я у тебя вчера спрашивал на какие ресурсы ты ходишь......еще я понял шо ты и твой здешний ник похожи.........какой тесный интернет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 ну да......я знал шо это ты....я у тебя вчера спрашивал на какие ресурсы ты ходишь......еще я понял шо ты и твой здешний ник похожи.........какой тесный интернет Хде это ты меня спрашивал вчера? Я вчера только с СПб болтала. Надо было фотку в профиле глянуть - и все вопросы бы отпали Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 Хде это ты меня спрашивал вчера? Я вчера только с СПб болтала. Надо было фотку в профиле глянуть - и все вопросы бы отпали я думал шо это Рыжая с Московского проспекта......ПРИВЕТ...теперь уже здороваюсь с тобой)))))))))))))))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 а у Рабиновича фотки в профиле нет.......так вот почему ты мало времени на цензоре.....у тебя еще есть места...)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 я думал шо это Рыжая с Московского проспекта......ПРИВЕТ...теперь уже здороваюсь с тобой)))))))))))))))))))))))))) Привет!!!!! ЭТА Рыжая сидит в Николаеве! Хотя на Московском проспекте таки бывала))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 Привет!!!!! ЭТА Рыжая сидит в Николаеве! Хотя на Московском проспекте таки бывала)))))да...все....теперь я уже понял......и в профиль заглянул.......ты знаешь...я больше не хочу ходить на цензор....мне надоело......хочу найти какой нить ресурс....где можно просто проводить свободных 1-2...вечером....зимой....когда темно и холодно)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 а у Рабиновича фотки в профиле нет.......так вот почему ты мало времени на цензоре.....у тебя еще есть места...)))) Он боится, что от его красоты тут все женское население форума офигеет))))) Я и здесь не так уж много. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.