Гість Настоящий Jupiter Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Ой не даром ;) у меня краснели уши....начиная с вечера пятницы.. :angry: Покач то..читаю..но уже ..почти ..понял кто есть тут ху...да с.. http://archive.censor.net.ua/..а именно..с "ветки"...ну просто с очень претензиционным названием Планета людей...http://archive.censor.net.ua/go/viewTopic--id--435582--reads--no--rowstart--44600 Спасибо за внимание..и просьба старожилам данного ресурса извинить этих залётных и нещадно -виртуально загнобленных на патриотическом демократичном ресурсе "Цензор.Нет". Що ж це Ви..такий старий та шановний пан..побігли в "Гніздо" за допомогою? Якщо Цензор Вам так не підходить, ну скажімо - ментально..то для чого ці "вибачалки" липові ? Ой Вірдолаче..ніякими голками ти свою запроданську душу не врятуєш. Там ти був клоуном, тут і без тебе їх з головою((.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Катюша. ;) Катюша..а разве я написал про то ..что ты или Кузьмич..прятались?.. Ты же сама ссылку на планете оставила..вот я и зашел по ней..почитал тут внимательно ..всё.. Я так розумію, рижа хіба що на стовпах посилання на форум не залишила - ви як думаєте, нащо їй це? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Що ж це Ви..такий старий та шановний пан..побігли в "Гніздо" за допомогою? Якщо Цензор Вам так не підходить, ну скажімо - ментально..то для чого ці "вибачалки" липові ? Ой Вірдолаче..ніякими голками ти свою запроданську душу не врятуєш. Там ти був клоуном, тут і без тебе їх з головою((.... Скажіть, любий, а Цензор - це що таке? великий базар? ну тіп ринок, де баби продають вирощену на городі і в хліву продукцію? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Катюша. ;) Катюша..а разве я написал про то ..что ты или Кузьмич..прятались?.. Ты же сама ссылку на планете оставила..вот я и зашел по ней..почитал тут внимательно ..всё.. ================= Так а хули меня вычитслять..если я только что зашел и написал... а то что тфы и другие меня спутали с Необандеривцем..так это и неудивительно ..исходя из вашего совокупно-плнетно-цензоровски ограниченного ума.. Я кстати..почти догадался кто пишет под тем ником..И если он и правда Максим..то тут соглашусь с тобой..это не Люгер..а вот кто ;) пораскинб ка ты сама своими еще пока что не полностью пропитыми мозгами.. Толя, а что это ты на русский перешел? А ты мне делал алкотест? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість лохотряс Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Скажіть, любий, а Цензор - це що таке? великий базар? ну тіп ринок, де баби продають вирощену на городі і в хліву продукцію?Это там,где тебя,суку галичанскую,выебут и высушат за две минуты,а не будут мучать долго и нудно,как тут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Я так розумію, рижа хіба що на стовпах посилання на форум не залишила - ви як думаєте, нащо їй це? Есть у кого учиться... ты сама на ФСБ ссылки вешала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Що ж це Ви..такий старий та шановний пан..побігли в "Гніздо" за допомогою? Якщо Цензор Вам так не підходить, ну скажімо - ментально..то для чого ці "вибачалки" липові ? Ой Вірдолаче..ніякими голками ти свою запроданську душу не врятуєш. Там ти був клоуном, тут і без тебе їх з головою((.... Шановний..а чи може ..і ні.. Зніміть будь ласка свою.масочку..Бо з огляду на вашу якусь начебто вроджену..сірість..я вас на відміну від вас..впізнати не можу..а лише припускаю хто ви..Тоді у нас з вами буде більщ щира розмова.. стосовно вашого "побіг"..я нікуди не бігаю..я або знищую..ворогів..або ..спілкуюсь з друзяками.. Не я повісив сцилу на цю гілку і на цей форум..Передивіться більш уважно мій перший комент тут ..та ті посилання що я надав..а якщо вас в реалі звуть Андрієм..то візьміть слухавку..і наберіть мене.. ;) ..і тоді ти почуєш все що забажаєш..почути..От тільки витримаєт ти те все почуте..маю великій сумнів.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Толя, а что это ты на русский перешел? А ты мне делал алкотест? 1.Потому как я на чужом форуме..Хотя ты же реально знаешь..что я как в вирте ..так и в реале..одинаково бегло и без остановок общаюсь как по-русски так и по-украински.. 2.Те тесты что есть..на тебе ломаются сразу.. P.S. Херню ти Катерина затіяла з цим своїм п*ятничним посиланням на цю гілку..Велику їєрню..Замість того щоб лагідно натякнути Сергію (Егору Кузьмічу-Курту) про те що він вчинив неправильно і що йому ...після того ним вчиненого..краще всеж таки вибачитися..а не лізти у пляшку..йдучи на поводу ваших якихось незрозумілих фобій та образ стосовно мене.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Красная шапочка Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Это там,где тебя,суку галичанскую,выебут и высушат за две минуты,а не будут мучать долго и нудно,как тут.Бабушки - зондерфюрерши и так пи-пи делают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Скажіть, любий, а Цензор - це що таке? великий базар? ну тіп ринок, де баби продають вирощену на городі і в хліву продукцію? Обидва майданчикі сайту Цензор..ви можете і самі передивитись..перейшовши по посиланням : http://censor.net.ua/...та http://archive.censor.net.ua/... Там є все.. І базар..і будь що..але по другій сцилі (то архів)..там є більш виважені та зважені теми та глки..і там головне!!!..автори тем можуть блокувати ..видаляти а то і банити тих..кого не бажають бачити на своїх власних..темах..Ну і модератори там здебільшого всежтаки справжні патриотичні українці..і якщо якась окацапдена чи омоскадена наволоч на кшталт лохотряса перейде межу..то його швиденько прикривають..От тоді воно і починає скаженіти..та по посиланням Юнони ходити на інші ..можливо більш вільні у всіх сенсах..майданчики..де можна вилити свій негатив.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Настоящий Jupiter Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Шановний..а чи може ..і ні.. Зніміть будь ласка свою.масочку..Бо з огляду на вашу якусь начебто вроджену..сірість..я вас на відміну від вас..впізнати не можу..а лише припускаю хто ви..Тоді у нас з вами буде більщ щира розмова.. стосовно вашого "побіг"..я нікуди не бігаю..я або знищую..ворогів..або ..спілкуюсь з друзяками.. Не я повісив сцилу на цю гілку і на цей форум..Передивіться більш уважно мій перший комент тут ..та ті посилання що я надав..а якщо вас в реалі звуть Андрієм..то візьміть слухавку..і наберіть мене.. ;) ..і тоді ти почуєш все що забажаєш..почути..От тільки витримаєт ти те все почуте..маю великій сумнів.. ...Нажаль Ви не вгадали((( Крапочки перед реченням , ще нічого не вирішують. Та і погодьтесь : на форумі багато хто крапки ставить...Думайте. Хоча , навряд у Вас це вийде. Розівчились.(((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість лохотряс Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Бабушки - зондерфюрерши и так пи-пи делают.Шапка,бляха-муха,ПРЕВЕД! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 А про что вообще эта тема? Плазмоиды изучаем... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 ...Нажаль Ви не вгадали((( Крапочки перед реченням , ще нічого не вирішують. Та і погодьтесь : на форумі багато хто крапки ставить...Думайте. Хоча , навряд у Вас це вийде. Розівчились.(((( Не вгадав - то нехай так і буде...Стосовно крапочок..то скільки я себе пом*ятаю на форумі цензора..стільки я їх і ставлю..Може саме один з перших..почав це робити..А потім ..і інші..підхопили..Бачу лише..що і ви нещодавно зарегілись тут..і тому припускаю відсотків на 99 що ви теж цензорівський..але не бажаєте бути впізнаваємим-то маєте на це право..Бо стілистика ваших речень аж занадто вилизана, щоб була хоч якась змога.., якась особиста родзинка..., як припустимо у більшкрапкового кузьміча(курат)..чи того ж лохотряса ( з його одвічним-сосать та в рот)....зачепитися. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість лохотряс Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 ...Нажаль Ви не вгадали((( Крапочки перед реченням , ще нічого не вирішують. Та і погодьтесь : на форумі багато хто крапки ставить...Думайте. Хоча , навряд у Вас це вийде. Розівчились.((((Да нормально,главнй цензоровский какахометатель подтянулся.Это только наруку.Тут и так уже всё засрано,а он закончит работу.Я уверен. Используй своих врагов в своих же целях. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Обидва майданчикі сайту Цензор..ви можете і самі передивитись..перейшовши по посиланням : http://censor.net.ua/...та http://archive.censor.net.ua/... Там є все.. І базар..і будь що..але по другій сцилі (то архів)..там є більш виважені та зважені теми та глки..і там головне!!!..автори тем можуть блокувати ..видаляти а то і банити тих..кого не бажають бачити на своїх власних..темах..Ну і модератори там здебільшого всежтаки справжні патриотичні українці..і якщо якась окацапдена чи омоскадена наволоч на кшталт лохотряса перейде межу..то його швиденько прикривають..От тоді воно і починає скаженіти..та по посиланням Юнони ходити на інші ..можливо більш вільні у всіх сенсах..майданчики..де можна вилити свій негатив.. Ну ось наприклад, рижа - вона казала, що відвідує власне "архів" - тіп кают-компанію для вибраних, але тут на форумі в серйозних розмовах почувала себе не дуже комфортно і оживала лише коли починалися потасовки і різні срачі. І коли вчора налетіла ця навала матюкальщиків, я отетеріла - такого збіговиська хамів я не бачила ніде. Тому думка про Цензор, самі розумієте, була не дуже високою. А як ви щодо інтелектуальних розмов з відступами на лірику і перекурами на мати? Наприклад "Перемога Свободи - закономірність чи маневр влади" - цікавлять вас такі теми? Бо якщо чесно, до чоловіків, які полюляють плітки - у мене упереджене ставлення - ну як в рижої до фальцету ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Ну ось наприклад, рижа - вона казала, що відвідує власне "архів" - тіп кают-компанію для вибраних, але тут на форумі в серйозних розмовах почувала себе не дуже комфортно і оживала лише коли починалися потасовки і різні срачі. І коли вчора налетіла ця навала матюкальщиків, я отетеріла - такого збіговиська хамів я не бачила ніде. Тому думка про Цензор, самі розумієте, була не дуже високою. А як ви щодо інтелектуальних розмов з відступами на лірику і перекурами на мати? Наприклад "Перемога Свободи - закономірність чи маневр влади" - цікавлять вас такі теми? Бо якщо чесно, до чоловіків, які полюляють плітки - у мене упереджене ставлення - ну як в рижої до фальцету ) в архиві ..чи в кают-компанії..як цей залишок старого Цензора спочатку називали..і зараз є та і було..багато матюкальщиків..Але є і купа так званих топових гілок..Де автор чи группа друзів автора мають змогу реально банити та блокувати будь якого "зальотного" та ще з такими "задвігами" як у того ж "лохотряса" про "атсасать"...До речі саме в архиві цей громадянин та земляк Юнони позіціонує себе як дуже проєвропейську людину..з дуже проєвропейськи-демократичним поглядами..Щоб у цьому пересвідчитись ви можете припустимо зайти на такі гілки там..як..http://archive.censor.net.ua/go/viewTopic--id--443638 "Партия европейских левых"...чи припустимо на цю гілку..http://archive.censor.net.ua/go/viewTopic--id--444297[/i]..."Проклятие Империи. Эпизод 5. Национальность – ЖЛОБ."....де тутешній лохотряс доволі нормально та виважено спілкується з автором гілки... стосовно вашого запитання..з приводу розмов.. ;) Полюбляю.Стосовно пліток-не полюбляю..і якщо пишу щось-то в очі..і дуже рідко поза очі..стсовно тієї маячні яку Катерина писала про мій голос та інше... ..Мене багато хто реально бачив (з цензора)..та тим більш чув..(таж Катерина у слухавку).. але я то дійсно знаю..чому вона таку дурню пише..бо я її колись давно трішечки підколов..не зі зла..але ж не врахував..що жінки бувають такі злопам*ятні.. Ну а стосовно перемоги "Свободи"..можна багато чого говорити та припускати..тим більш не володіючи першоджерелами а лише чутками..Відповідь в такому випадку надаст лише ЧАС... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Ну а стосовно перемоги "Свободи"..можна багато чого говорити та припускати..тим більш не володіючи першоджерелами а лише чутками..Відповідь в такому випадку надаст лише ЧАС... Ну гаразд, сподіваюся ви тут себе проявите не лише у суперечках типу "а ти хто такий", а й у серйозних розмовах. Не застрявайте у виясненнях стосунків надовго - чоловікам це не личить. Дякую за увагу Оріана. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Не вгадав - то нехай так і буде...Стосовно крапочок..то скільки я себе пом*ятаю на форумі цензора..стільки я їх і ставлю..Може саме один з перших..почав це робити..А потім ..і інші..підхопили..Бачу лише..що і ви нещодавно зарегілись тут..і тому припускаю відсотків на 99 що ви теж цензорівський..але не бажаєте бути впізнаваємим-то маєте на це право..Бо стілистика ваших речень аж занадто вилизана, щоб була хоч якась змога.., якась особиста родзинка..., як припустимо у більшкрапкового кузьміча(курат)..чи того ж лохотряса ( з його одвічним-сосать та в рот)....зачепитися.Добро пожаловать! К нам на форум залетело некоторое колличество вирусов, спасибо за то, что поставили нас в известность о их характере и наклонностях. Не все Вам будут рады, но все будут с Вами говорить ибо Вы умеете владеть речью в отличии от залетевших вирусов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Настоящий Jupiter Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Не вгадав - то нехай так і буде...Стосовно крапочок..то скільки я себе пом*ятаю на форумі цензора..стільки я їх і ставлю..Може саме один з перших..почав це робити..А потім ..і інші..підхопили..Бачу лише..що і ви нещодавно зарегілись тут..і тому припускаю відсотків на 99 що ви теж цензорівський..але не бажаєте бути впізнаваємим-то маєте на це право..Бо стілистика ваших речень аж занадто вилизана, щоб була хоч якась змога.., якась особиста родзинка..., як припустимо у більшкрапкового кузьміча(курат)..чи того ж лохотряса ( з його одвічним-сосать та в рот)....зачепитися....Шкодую, що разчарував. Але мова - є мова. І паплюжити її не личить навіть такому "патріоту" І стилістика моїх речень не "занадто вилизана", а така як є. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 ...Шкодую, що разчарував. Але мова - є мова. І паплюжити її не личить навіть такому "патріоту" І стилістика моїх речень не "занадто вилизана", а така як є. :P Я розмовляю та пишу так..як чую навколо себе, у своєму реальному житті..Можливо це ..почуте та написане і відрізніється від еталону мови..але хіба у цьому є паплюження чи плюндрування мови?...Скоріше ні..Бо я і мандрував по Україні багато..і кожному її куточку..мова має свої властивості..притаманні лише цьому регіону..Це як дві троянди..Обидві начебто і схожі..але якщо придивитись то завжди можна знайти деякі відмінності.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Ну гаразд, сподіваюся ви тут себе проявите не лише у суперечках типу "а ти хто такий", а й у серйозних розмовах. Не застрявайте у виясненнях стосунків надовго - чоловікам це не личить. Дякую за увагу Оріана. Важко не застрягати надовго..коли один одного знаємо реально дуже давно...Бо я принаймі з тих людей що намагаються поєднати вірт та реал, виходячи з того що вірт всежтаки породження реалу і його витвір..І тому особисто для мене важливе не тільки те що написав той чи інший дописувач..але і його блиск очей при цьому..інтонація та ще дещо..Бо тільки так можна розпізнати..коли людина щира та відверта..а коли вона просто грає роль яка їй чимось та чомусь..сподобалась.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Добро пожаловать! К нам на форум залетело некоторое колличество вирусов, спасибо за то, что поставили нас в известность о их характере и наклонностях. Не все Вам будут рады, но все будут с Вами говорить ибо Вы умеете владеть речью в отличии от залетевших вирусов. Я сам абсолютно не подарунок..На свій вік вже досконало знаю всі свої вади..але і з огляду суто людської лінності та ментальності..не дуже й то і поспішаю їх якось змінювати ..чи тим більш ..боротися..Простіше кажучи - не люблю підлаштовуватись..Від цього до речі і часто густо доводиться і постраждати.. Буде час..зазиратиму..Бо зараз же кінець року..і вільного часу на той же вірт не дуже й то і багато.. Всім дякую за увагу та дуже велике терпіння.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Настоящий Jupiter Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Я сам абсолютно не подарунок..На свій вік вже досконало знаю всі свої вади..але і з огляду суто людської лінності та ментальності..не дуже й то і поспішаю їх якось змінювати ..чи тим більш ..боротися..Простіше кажучи - не люблю підлаштовуватись..Від цього до речі і часто густо доводиться і постраждати.. Буде час..зазиратиму..Бо зараз же кінець року..і вільного часу на той же вірт не дуже й то і багато.. Всім дякую за увагу та дуже велике терпіння.. Вурде..тебе самого від себе не знудило? Ти ж дав посилання на Цензор. А люди можуть докопатись і до твоїх прокльонів, і "голочок"..та й багацько ти там понаписував - бридотного. (Про твою мрію- "москаль на гіляці", я впевнений ти сам розповіш). А скільки бруду було написано про євреїв? Але краще сам "автор" ідей розповість. А тут дива, як підмінили. "Хоч бери і до рани прикладай". Я б не поспішав на вашому місці. Ця людина стільки зла зробила, що й сотні років не вистачить спокутувати. ..І ти подивись, бреше ..навіть оком не кліпне..Дива , тай годі. :unsure: --------------------- Шановні і не шановні панове. Вибачте, але робота керівника вимагає контролю. Змушений на деякий час відкланятись. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Вурде..тебе самого від себе не знудило? Ти ж дав посилання на Цензор. А люди можуть докопатись і до твоїх прокльонів, і "голочок"..та й багацько ти там понаписував - бридотного. (Про твою мрію- "москаль на гіляці", я впевнений ти сам розповіш). А скільки бруду було написано про євреїв? Але краще сам "автор" ідей розповість. А тут дива, як підмінили. "Хоч бери і до рани прикладай". Я б не поспішав на вашому місці. Ця людина стільки зла зробила, що й сотні років не вистачить спокутувати. ..І ти подивись, бреше ..навіть оком не кліпне..Дива , тай годі. :unsure: --------------------- Шановні і не шановні панове. Вибачте, але робота керівника вимагає контролю. Змушений на деякий час відкланятись. и бывают же такие брехуны! Еще и настоящим себя обозвал! То его посеред ночи в 2 часа жена ждёт, то в шестом часу вечера про коллектив вспомнил. ++++++++++++++++++ Вурдалак! Привет! Ты - нормальный! (крови не много пьёшь? ) Извините, буду около 21-22. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Вурде..тебе самого від себе не знудило? Ти ж дав посилання на Цензор. А люди можуть докопатись і до твоїх прокльонів, і "голочок"..та й багацько ти там понаписував - бридотного. (Про твою мрію- "москаль на гіляці", я впевнений ти сам розповіш). А скільки бруду було написано про євреїв? Але краще сам "автор" ідей розповість. А тут дива, як підмінили. "Хоч бери і до рани прикладай". Я б не поспішав на вашому місці. Ця людина стільки зла зробила, що й сотні років не вистачить спокутувати. ..І ти подивись, бреше ..навіть оком не кліпне..Дива , тай годі. :unsure: --------------------- Шановні і не шановні панове. Вибачте, але робота керівника вимагає контролю. Змушений на деякий час відкланятись. Ну і як тут не затрягати у з*ясуванні стотсунків?.. Чоловіче.Ну хіба я від когось та колись приховувався?Чи я комусь відмововляв у реальному спілкуванні для з*ясування тих чи інших питань,..обставин..тощо..? Чи хіба майже половина архіва цензора не має мій номер телефону?..А от ти зараз приховуєшся , не афішуючи себе і не вказуючи взагалі хто ти та звідки.., але тіпа досконало все про мене знаючий, але звісно на свій дещо та чимось ображений розум та сприйняття.. Вирвати з контексту можна все що завгодно ..і тим бліьш моє часто вживане "Кацапа( не москаля а саме кацапа..та запроданця УКРАЇНИ)..на гілляку!"...Тут ..як і у нас в архиві люди здебільшого розумні і самостійно при бажанні зможуть визначитися..коли я чи будь яка інща людина..пише відверто..а коли просто кажучи стібеться..можливо переходячи чиюсь іншу..не свою! ..межу.. Тобі ж ще ,і завдячуючи твоїй абсолютній віртуальності... ,поки що не накинули реальний зашморг на твою шию то чого ти тут, та в чужій віртдомівці репетуєш?.. Керівник єтіть тебе у дишло.. Якщо і керівник то таких же самих переляканих по життю баранів..як им ти сам і є..Бувай .. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Ну і як тут не затрягати у з*ясуванні стотсунків?.. Чоловіче.Ну хіба я від когось та колись приховувався?Чи я комусь відмововляв у реальному спілкуванні для з*ясування тих чи інших питань,..обставин..тощо..? Чи хіба майже половина архіва цензора не має мій номер телефону?.. извините что по русски но дело в том что в инете есть много личностей неадекваных - которые привыкли решать свои проблемы колунами топорами ножами или мордобоем тут в инете этого нет - поэтому они в силу своей неадекватности готовы перенести это в реал не очень то осмотрительно давать свои реальные данные , особенно на политических форумах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 и бывают же такие брехуны! Еще и настоящим себя обозвал! То его посеред ночи в 2 часа жена ждёт, то в шестом часу вечера про коллектив вспомнил. ++++++++++++++++++ Вурдалак! Привет! Ты - нормальный! (крови не много пьёшь? ) Извините, буду около 21-22. ++++++++++++ Це вже давно застарілий стереотип..Ну яка зараз та кров у людей? Цуцільне ГМО та купа болячок..Ну а стосовно моєї нормальності-то скоріше я більш ненормальний на суцільному фоні "нормальних та дуже запокращенних" українців..... Замість крові..я п*ю мухоморівку..і це мій давній бренд по Цензору, на якому я вже майже "живу"..До речі та моя мухоморівка це не вигадки а реальний напій..колись і фото викладав..Як збираю гриби..Як готую мухоморівку.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 извините что по русски но дело в том что в инете есть много личностей неадекваных - которые привыкли решать свои проблемы колунами топорами ножами или мордобоем тут в инете этого нет - поэтому они в силу своей неадекватности готовы перенести это в реал не очень то осмотрительно давать свои реальные данные , особенно на политических форумах Не стоит извинятся и тем более из-за такого пустяка...Я в одинаковой мере владею и русским и украинским языком...Хорошо ли или плохо-не мне судить..Но я никогда всю жизнь проживя в Киеве..не смогу понять того "индивидуума"..или группы таких "умов"... который(е) упорно и упорото борется с украинским языком в Украине и хочет чтобы всё и всегда было по надписи: "усё будит дамбасс". Ну это так..отступление.. А по поводу неосмотрительности.., то возможно вы и правы..но пока что за почти что..восьмилетнее мое постоянное пребывание на сайте Цензор..ничего не было экзальтированного и членовриедительского..кроке просто встреч..и иногда довольно приятных.. Риск конечно огромадный..Но я просто такой..что не могу долго с кем либо списываться не имея возможность реально заглянуть в душу..Потому как слова..написанные на форуме-это просто слова..а вот когда словаты эти слышишь..и тем более видишь ГЛАЗА..-то только тогда я могу с почти что 100% уверенностью определить ..правду ли мне говорят..или не совсем правду.. Есть такое у меня чутьё..возможно от родственников от деда прадеда..передалось.. Да и еще один аргумент ..Когда люди реально знают друг друга..То какими бы не были их противоречия..-навряд ли кто из них потом захочет сделать что-то плохое, и реально, оппоненту..Потому как подозрение на кого тогда первого падет?..Вот то-то же и оно.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Не стоит извинятся и тем более из-за такого пустяка...Я в одинаковой мере владею и русским и украинским языком...Хорошо ли или плохо-не мне судить..Но я никогда всю жизнь проживя в Киеве..не смогу понять того "индивидуума"..или группы таких "умов"... который(е) упорно и упорото борется с украинским языком в Украине и хочет чтобы всё и всегда было по надписи: "усё будит дамбасс". Ну это так..отступление.. А по поводу неосмотрительности.., то возможно вы и правы..но пока что за почти что..восьмилетнее мое постоянное пребывание на сайте Цензор..ничего не было экзальтированного и членовриедительского..кроке просто встреч..и иногда довольно приятных.. Риск конечно огромадный..Но я просто такой..что не могу долго с кем либо списываться не имея возможность реально заглянуть в душу..Потому как слова..написанные на форуме-это просто слова..а вот когда словаты эти слышишь..и тем более видишь ГЛАЗА..-то только тогда я могу с почти что 100% уверенностью определить ..правду ли мне говорят..или не совсем правду.. Есть такое у меня чутьё..возможно от родственников от деда прадеда..передалось.. Да и еще один аргумент ..Когда люди реально знают друг друга..То какими бы не были их противоречия..-навряд ли кто из них потом захочет сделать что-то плохое, и реально, оппоненту..Потому как подозрение на кого тогда первого падет?..Вот то-то же и оно.. я с русскими достаточно много пообщался дело в том что более консервативной нации трудно найти они настолько зациклены на том что они носители великой культуры что все остальные рассматривают как примитивные и для них перейти на другой язык - значит деградировать поэтому и цепляются за якобы великий язык великой культуры 2) это потому что вы ищете общение а не чистые знания 3) вы помните , каин убил брата из за пустяка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.