Перейти до змісту
Український політичний форум

Кто вы тут все такиййе?

Гість Куртъ

Рекомендовані повідомлення

Гість Настоящий Jupiter
Опубліковано

Ой не даром ;) у меня краснели уши....начиная с вечера пятницы.. :angry:

Покач то..читаю..но уже ..почти ..понял кто есть тут ху...да с.. http://archive.censor.net.ua/..а именно..с "ветки"...ну просто с очень претензиционным названием Планета людей...http://archive.censor.net.ua/go/viewTopic--id--435582--reads--no--rowstart--44600

Спасибо за внимание..и просьба старожилам данного ресурса извинить этих залётных и нещадно -виртуально загнобленных на патриотическом демократичном ресурсе "Цензор.Нет".

Що ж це Ви..такий старий та шановний пан..побігли в "Гніздо" за допомогою? Якщо Цензор Вам так не підходить, ну скажімо - ментально..то для чого ці "вибачалки" липові ? Ой Вірдолаче..ніякими голками ти свою запроданську душу не врятуєш. Там ти був клоуном, тут і без тебе їх з головою((....
  • Відповідей 2,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Катюша. ;) Катюша..а разве я написал про то ..что ты или Кузьмич..прятались?.. Ты же сама ссылку на планете оставила..вот я и зашел по ней..почитал тут внимательно ..всё..

Я так розумію, рижа хіба що на стовпах посилання на форум не залишила - ви як думаєте, нащо їй це?

Опубліковано

Що ж це Ви..такий старий та шановний пан..побігли в "Гніздо" за допомогою? Якщо Цензор Вам так не підходить, ну скажімо - ментально..то для чого ці "вибачалки" липові ? Ой Вірдолаче..ніякими голками ти свою запроданську душу не врятуєш. Там ти був клоуном, тут і без тебе їх з головою((....

Скажіть, любий, а Цензор - це що таке? великий базар? ну тіп ринок, де баби продають вирощену на городі і в хліву продукцію?

Опубліковано

Катюша. ;) Катюша..а разве я написал про то ..что ты или Кузьмич..прятались?.. Ты же сама ссылку на планете оставила..вот я и зашел по ней..почитал тут внимательно ..всё..

=================

Так а хули меня вычитслять..если я только что зашел и написал...

а то что тфы и другие меня спутали с Необандеривцем..так это и неудивительно ..исходя из вашего совокупно-плнетно-цензоровски ограниченного ума..

Я кстати..почти догадался кто пишет под тем ником..И если он и правда Максим..то тут соглашусь с тобой..это не Люгер..а вот кто ;) пораскинб ка ты сама своими еще пока что не полностью пропитыми мозгами..

Толя, а что это ты на русский перешел?

А ты мне делал алкотест?

Опубліковано

Скажіть, любий, а Цензор - це що таке? великий базар? ну тіп ринок, де баби продають вирощену на городі і в хліву продукцію?

Это там,где тебя,суку галичанскую,выебут и высушат за две минуты,а не будут мучать долго и нудно,как тут.
Опубліковано

Я так розумію, рижа хіба що на стовпах посилання на форум не залишила - ви як думаєте, нащо їй це?

Есть у кого учиться... ты сама на ФСБ ссылки вешала.

Опубліковано

Шановний..а чи може ..і ні..

Зніміть будь ласка свою.масочку..Бо з огляду на вашу якусь начебто вроджену..сірість..я вас на відміну від вас..впізнати не можу..а лише припускаю хто ви..Тоді у нас з вами буде більщ щира розмова..

стосовно вашого "побіг"..я нікуди не бігаю..я або знищую..ворогів..або ..спілкуюсь з друзяками..

Не я повісив сцилу на цю гілку і на цей форум..Передивіться більш уважно мій перший комент тут ..та ті посилання що я надав..а якщо вас в реалі звуть Андрієм..то візьміть слухавку..і наберіть мене.. ;) ..і тоді ти почуєш все що забажаєш..почути..От тільки витримаєт ти те все почуте..маю великій сумнів..

Опубліковано

Толя, а что это ты на русский перешел?

А ты мне делал алкотест?

1.Потому как я на чужом форуме..Хотя ты же реально знаешь..что я как в вирте ..так и в реале..одинаково бегло и без остановок общаюсь как по-русски так и по-украински..

2.Те тесты что есть..на тебе ломаются сразу..

P.S.

Херню ти Катерина затіяла з цим своїм п*ятничним посиланням на цю гілку..Велику їєрню..Замість того щоб лагідно натякнути Сергію (Егору Кузьмічу-Курту) про те що він вчинив неправильно і що йому ...після того ним вчиненого..краще всеж таки вибачитися..а не лізти у пляшку..йдучи на поводу ваших якихось незрозумілих фобій та образ стосовно мене.. :)

Гість Красная шапочка
Опубліковано

Это там,где тебя,суку галичанскую,выебут и высушат за две минуты,а не будут мучать долго и нудно,как тут.

Бабушки - зондерфюрерши и так пи-пи делают.
Опубліковано

Обидва майданчикі сайту Цензор..ви можете і самі передивитись..перейшовши по посиланням : http://censor.net.ua/...та http://archive.censor.net.ua/...

Там є все.. :D І базар..і будь що..але по другій сцилі (то архів)..там є більш виважені та зважені теми та глки..і там головне!!!..автори тем можуть блокувати ..видаляти а то і банити тих..кого не бажають бачити на своїх власних..темах..Ну і модератори там здебільшого всежтаки справжні патриотичні українці..і якщо якась окацапдена чи омоскадена наволоч на кшталт лохотряса перейде межу..то його швиденько :) прикривають..От тоді воно і починає скаженіти..та по посиланням Юнони ходити на інші ..можливо більш вільні у всіх сенсах..майданчики..де можна вилити свій негатив..

Гість Настоящий Jupiter
Опубліковано

Шановний..а чи може ..і ні..

Зніміть будь ласка свою.масочку..Бо з огляду на вашу якусь начебто вроджену..сірість..я вас на відміну від вас..впізнати не можу..а лише припускаю хто ви..Тоді у нас з вами буде більщ щира розмова..

стосовно вашого "побіг"..я нікуди не бігаю..я або знищую..ворогів..або ..спілкуюсь з друзяками..

Не я повісив сцилу на цю гілку і на цей форум..Передивіться більш уважно мій перший комент тут ..та ті посилання що я надав..а якщо вас в реалі звуть Андрієм..то візьміть слухавку..і наберіть мене.. ;) ..і тоді ти почуєш все що забажаєш..почути..От тільки витримаєт ти те все почуте..маю великій сумнів..

...Нажаль Ви не вгадали((( Крапочки перед реченням , ще нічого не вирішують. Та і погодьтесь : на форумі багато хто крапки ставить...Думайте. Хоча , навряд у Вас це вийде. Розівчились.((((
Опубліковано

Бабушки - зондерфюрерши и так пи-пи делают.

Шапка,бляха-муха,ПРЕВЕД! :D
Гість ненормальный тунгус
Опубліковано

А про что вообще эта тема?

Плазмоиды изучаем...

Опубліковано

...Нажаль Ви не вгадали((( Крапочки перед реченням , ще нічого не вирішують. Та і погодьтесь : на форумі багато хто крапки ставить...Думайте. Хоча , навряд у Вас це вийде. Розівчились.((((

Не вгадав - то нехай так і буде...Стосовно крапочок..то скільки я себе пом*ятаю на форумі цензора..стільки я їх і ставлю..Може саме один з перших..почав це робити..А потім ..і інші..підхопили..Бачу лише..що і ви нещодавно зарегілись тут..і тому припускаю відсотків на 99 що ви теж цензорівський..але не бажаєте бути впізнаваємим-то маєте на це право..Бо стілистика ваших речень аж занадто вилизана, щоб була хоч якась змога.., якась особиста родзинка..., як припустимо у більшкрапкового :D кузьміча(курат)..чи того ж лохотряса ( :D з його одвічним-сосать та в рот)....зачепитися.

Опубліковано

Да нормально,главнй цензоровский какахометатель подтянулся.Это только наруку.Тут и так уже всё засрано,а он закончит работу.Я уверен. :D Используй своих врагов в своих же целях.
Опубліковано

Обидва майданчикі сайту Цензор..ви можете і самі передивитись..перейшовши по посиланням : http://censor.net.ua/...та http://archive.censor.net.ua/...

Там є все.. :D І базар..і будь що..але по другій сцилі (то архів)..там є більш виважені та зважені теми та глки..і там головне!!!..автори тем можуть блокувати ..видаляти а то і банити тих..кого не бажають бачити на своїх власних..темах..Ну і модератори там здебільшого всежтаки справжні патриотичні українці..і якщо якась окацапдена чи омоскадена наволоч на кшталт лохотряса перейде межу..то його швиденько :) прикривають..От тоді воно і починає скаженіти..та по посиланням Юнони ходити на інші ..можливо більш вільні у всіх сенсах..майданчики..де можна вилити свій негатив..

Ну ось наприклад, рижа - вона казала, що відвідує власне "архів" - тіп кают-компанію для вибраних, але тут на форумі в серйозних розмовах почувала себе не дуже комфортно і оживала лише коли починалися потасовки і різні срачі. І коли вчора налетіла ця навала матюкальщиків, я отетеріла - такого збіговиська хамів я не бачила ніде. Тому думка про Цензор, самі розумієте, була не дуже високою.

А як ви щодо інтелектуальних розмов з відступами на лірику і перекурами на мати? Наприклад "Перемога Свободи - закономірність чи маневр влади" - цікавлять вас такі теми? Бо якщо чесно, до чоловіків, які полюляють плітки - у мене упереджене ставлення - ну як в рижої до фальцету )

Опубліковано

Ну ось наприклад, рижа - вона казала, що відвідує власне "архів" - тіп кают-компанію для вибраних, але тут на форумі в серйозних розмовах почувала себе не дуже комфортно і оживала лише коли починалися потасовки і різні срачі. І коли вчора налетіла ця навала матюкальщиків, я отетеріла - такого збіговиська хамів я не бачила ніде. Тому думка про Цензор, самі розумієте, була не дуже високою.

А як ви щодо інтелектуальних розмов з відступами на лірику і перекурами на мати? Наприклад "Перемога Свободи - закономірність чи маневр влади" - цікавлять вас такі теми? Бо якщо чесно, до чоловіків, які полюляють плітки - у мене упереджене ставлення - ну як в рижої до фальцету )

в архиві ..чи в кают-компанії..як цей залишок старого Цензора спочатку називали..і зараз є та і було..багато матюкальщиків..Але є і купа так званих топових гілок..Де автор чи группа друзів автора мають змогу реально банити та блокувати будь якого "зальотного" та ще з такими "задвігами" як у того ж "лохотряса" про "атсасать"...До речі саме в архиві цей громадянин та земляк Юнони позіціонує себе як дуже проєвропейську людину..з дуже проєвропейськи-демократичним поглядами..Щоб у цьому пересвідчитись ви можете припустимо зайти на такі гілки там..як..http://archive.censor.net.ua/go/viewTopic--id--443638 "Партия европейских левых"...чи припустимо на цю гілку..http://archive.censor.net.ua/go/viewTopic--id--444297[/i]..."Проклятие Империи. Эпизод 5. Национальность – ЖЛОБ."....де тутешній лохотряс доволі нормально та виважено спілкується з автором гілки...

стосовно вашого запитання..з приводу розмов.. ;) Полюбляю.Стосовно пліток-не полюбляю..і якщо пишу щось-то в очі..і дуже рідко поза очі..стсовно тієї маячні яку Катерина писала про мій голос та інше... :D ..Мене багато хто реально бачив (з цензора)..та тим більш чув..(таж Катерина у слухавку).. :D але я то дійсно знаю..чому вона таку дурню пише..бо я її колись давно трішечки підколов..не зі зла..але ж не врахував..що жінки бувають такі злопам*ятні..

Ну а стосовно перемоги "Свободи"..можна багато чого говорити та припускати..тим більш не володіючи першоджерелами а лише чутками..Відповідь в такому випадку надаст лише ЧАС...

Опубліковано

Ну а стосовно перемоги "Свободи"..можна багато чого говорити та припускати..тим більш не володіючи першоджерелами а лише чутками..Відповідь в такому випадку надаст лише ЧАС...

Ну гаразд, сподіваюся ви тут себе проявите не лише у суперечках типу "а ти хто такий", а й у серйозних розмовах.

Не застрявайте у виясненнях стосунків надовго - чоловікам це не личить.

Дякую за увагу Оріана.

Опубліковано

Не вгадав - то нехай так і буде...Стосовно крапочок..то скільки я себе пом*ятаю на форумі цензора..стільки я їх і ставлю..Може саме один з перших..почав це робити..А потім ..і інші..підхопили..Бачу лише..що і ви нещодавно зарегілись тут..і тому припускаю відсотків на 99 що ви теж цензорівський..але не бажаєте бути впізнаваємим-то маєте на це право..Бо стілистика ваших речень аж занадто вилизана, щоб була хоч якась змога.., якась особиста родзинка..., як припустимо у більшкрапкового :D кузьміча(курат)..чи того ж лохотряса ( :D з його одвічним-сосать та в рот)....зачепитися.

Добро пожаловать! К нам на форум залетело некоторое колличество вирусов, спасибо за то, что поставили нас в известность о их характере и наклонностях. Не все Вам будут рады, но все будут с Вами говорить ибо Вы умеете владеть речью в отличии от залетевших вирусов.
Гість Настоящий Jupiter
Опубліковано

...Шкодую, що разчарував. Але мова - є мова. І паплюжити її не личить навіть такому "патріоту" :D І стилістика моїх речень не "занадто вилизана", а така як є. :P
Опубліковано

...Шкодую, що разчарував. Але мова - є мова. І паплюжити її не личить навіть такому "патріоту" :D І стилістика моїх речень не "занадто вилизана", а така як є. :P

Я розмовляю та пишу так..як чую навколо себе, у своєму реальному житті..Можливо це ..почуте та написане і відрізніється від еталону мови..але хіба у цьому є паплюження чи плюндрування мови?...Скоріше ні..Бо я і мандрував по Україні багато..і кожному її куточку..мова має свої властивості..притаманні лише цьому регіону..Це як дві троянди..Обидві начебто і схожі..але якщо придивитись то завжди можна знайти деякі відмінності..

Опубліковано

Ну гаразд, сподіваюся ви тут себе проявите не лише у суперечках типу "а ти хто такий", а й у серйозних розмовах.

Не застрявайте у виясненнях стосунків надовго - чоловікам це не личить.

Дякую за увагу Оріана.

:D Важко не застрягати надовго..коли один одного знаємо реально :) дуже давно...Бо я принаймі з тих людей що намагаються поєднати вірт та реал, виходячи з того що вірт всежтаки породження реалу і його витвір..І тому особисто для мене важливе не тільки те що написав той чи інший дописувач..але і його блиск очей при цьому..інтонація та ще дещо..Бо тільки так можна розпізнати..коли людина щира та відверта..а коли вона просто грає роль яка їй чимось та чомусь..сподобалась..

Опубліковано

Добро пожаловать! К нам на форум залетело некоторое колличество вирусов, спасибо за то, что поставили нас в известность о их характере и наклонностях. Не все Вам будут рады, но все будут с Вами говорить ибо Вы умеете владеть речью в отличии от залетевших вирусов.

Я сам абсолютно :D не подарунок..На свій вік вже досконало знаю всі свої вади..але і з огляду суто людської лінності та ментальності..не дуже й то і поспішаю їх якось змінювати ..чи тим більш ..боротися..Простіше кажучи - не люблю підлаштовуватись..Від цього до речі і часто густо доводиться і постраждати..

Буде час..зазиратиму..Бо зараз же кінець року..і вільного часу на той же вірт не дуже й то і багато..

Всім дякую за увагу та дуже велике терпіння..

Гість Настоящий Jupiter
Опубліковано

Я сам абсолютно :D не подарунок..На свій вік вже досконало знаю всі свої вади..але і з огляду суто людської лінності та ментальності..не дуже й то і поспішаю їх якось змінювати ..чи тим більш ..боротися..Простіше кажучи - не люблю підлаштовуватись..Від цього до речі і часто густо доводиться і постраждати..

Буде час..зазиратиму..Бо зараз же кінець року..і вільного часу на той же вірт не дуже й то і багато..

Всім дякую за увагу та дуже велике терпіння..

Вурде..тебе самого від себе не знудило? Ти ж дав посилання на Цензор. А люди можуть докопатись і до твоїх прокльонів, і "голочок"..та й багацько ти там понаписував - бридотного. (Про твою мрію- "москаль на гіляці", я впевнений ти сам розповіш). А скільки бруду було написано про євреїв? Але краще сам "автор" ідей розповість.

А тут дива, як підмінили. "Хоч бери і до рани прикладай". Я б не поспішав на вашому місці. Ця людина стільки зла зробила, що й сотні років не вистачить спокутувати.

..І ти подивись, бреше ..навіть оком не кліпне..Дива , тай годі. :unsure:

---------------------

Шановні і не шановні панове. Вибачте, але робота керівника вимагає контролю. Змушений на деякий час відкланятись.

Опубліковано

Вурде..тебе самого від себе не знудило? Ти ж дав посилання на Цензор. А люди можуть докопатись і до твоїх прокльонів, і "голочок"..та й багацько ти там понаписував - бридотного. (Про твою мрію- "москаль на гіляці", я впевнений ти сам розповіш). А скільки бруду було написано про євреїв? Але краще сам "автор" ідей розповість.

А тут дива, як підмінили. "Хоч бери і до рани прикладай". Я б не поспішав на вашому місці. Ця людина стільки зла зробила, що й сотні років не вистачить спокутувати.

---------------------

Шановні і не шановні панове. Вибачте, але робота керівника вимагає контролю. Змушений на деякий час відкланятись.

и бывают же такие брехуны! Еще и настоящим себя обозвал! То его посеред ночи в 2 часа жена ждёт, то в шестом часу вечера про коллектив вспомнил.

++++++++++++++++++

Вурдалак! Привет! Ты - нормальный! :D (крови не много пьёшь? )

Извините, буду около 21-22.

Опубліковано

---------------------

:D

Ну і як тут не затрягати у з*ясуванні стотсунків?.. :D

Чоловіче.Ну хіба я від когось та колись приховувався?Чи я комусь відмововляв у реальному спілкуванні для з*ясування тих чи інших питань,..обставин..тощо..? Чи хіба майже половина архіва цензора не має мій номер телефону?..А от ти зараз приховуєшся , не афішуючи себе і не вказуючи взагалі хто ти та звідки.., але тіпа досконало все про мене знаючий, але звісно на свій дещо та чимось ображений розум та сприйняття..

Вирвати з контексту можна все що завгодно

..і тим бліьш моє часто вживане "Кацапа( не москаля :) а саме кацапа..та запроданця УКРАЇНИ)..на гілляку!"...Тут ..як і у нас в архиві люди здебільшого розумні і самостійно при бажанні зможуть визначитися..коли я чи будь яка інща людина..пише відверто..а коли просто кажучи стібеться..можливо переходячи чиюсь іншу..не свою! ..межу..

Тобі ж ще ,і завдячуючи твоїй абсолютній віртуальності... ,поки що не накинули реальний зашморг на твою шию :D то чого ти тут, та в чужій віртдомівці репетуєш?..

Керівник єтіть тебе у дишло.. :D Якщо і керівник то таких же самих переляканих по життю баранів..як им ти сам і є..Бувай .. :)

Опубліковано

:D

Ну і як тут не затрягати у з*ясуванні стотсунків?.. :D

Чоловіче.Ну хіба я від когось та колись приховувався?Чи я комусь відмововляв у реальному спілкуванні для з*ясування тих чи інших питань,..обставин..тощо..? Чи хіба майже половина архіва цензора не має мій номер телефону?..

извините что по русски

но дело в том что в инете есть много личностей неадекваных - которые привыкли решать свои проблемы колунами топорами ножами или мордобоем

тут в инете этого нет - поэтому они в силу своей неадекватности готовы перенести это в реал

не очень то осмотрительно давать свои реальные данные , особенно на политических форумах

Опубліковано

и бывают же такие брехуны! Еще и настоящим себя обозвал! То его посеред ночи в 2 часа жена ждёт, то в шестом часу вечера про коллектив вспомнил.

++++++++++++++++++

Вурдалак! Привет! Ты - нормальный! :D (крови не много пьёшь? )

Извините, буду около 21-22.

++++++

++++++

Це вже давно застарілий стереотип..Ну яка зараз та кров у людей? :D Цуцільне ГМО та купа болячок..Ну а стосовно моєї нормальності-то скоріше я більш ненормальний на суцільному фоні "нормальних та дуже запокращенних" українців.....

Замість крові..я п*ю мухоморівку..і це мій давній бренд по Цензору, на якому я вже майже "живу"..До речі та моя мухоморівка це не вигадки а реальний напій..колись і фото викладав..Як збираю гриби..Як готую мухоморівку..

Опубліковано

извините что по русски

но дело в том что в инете есть много личностей неадекваных - которые привыкли решать свои проблемы колунами топорами ножами или мордобоем

тут в инете этого нет - поэтому они в силу своей неадекватности готовы перенести это в реал

не очень то осмотрительно давать свои реальные данные , особенно на политических форумах

Не стоит извинятся и тем более из-за такого пустяка...Я в одинаковой мере владею и русским и украинским языком...Хорошо ли или плохо-не мне судить..Но я никогда всю жизнь проживя в Киеве..не смогу понять того "индивидуума"..или группы таких "умов"... который(е) упорно и упорото борется с украинским языком в Украине и хочет чтобы всё и всегда было по надписи: "усё будит дамбасс". Ну это так..отступление..

А по поводу неосмотрительности.., то возможно вы и правы..но пока что за почти что..восьмилетнее мое постоянное пребывание на сайте Цензор..ничего не было экзальтированного и членовриедительского..кроке :D просто встреч..и иногда довольно приятных.. :D Риск конечно огромадный..Но я просто такой..что не могу долго с кем либо списываться не имея возможность реально заглянуть в душу..Потому как слова..написанные на форуме-это просто слова..а вот когда словаты эти слышишь..и тем более видишь ГЛАЗА..-то только тогда я могу с почти что 100% уверенностью определить ..правду ли мне говорят..или не совсем правду.. :) Есть такое у меня чутьё..возможно от родственников от деда прадеда..передалось..

Да и еще один аргумент ..Когда люди реально знают друг друга..То какими бы не были их противоречия..-навряд ли кто из них потом захочет сделать что-то плохое, и реально, оппоненту..Потому как подозрение на кого тогда первого падет?..Вот то-то же и оно..

Опубліковано

Не стоит извинятся и тем более из-за такого пустяка...Я в одинаковой мере владею и русским и украинским языком...Хорошо ли или плохо-не мне судить..Но я никогда всю жизнь проживя в Киеве..не смогу понять того "индивидуума"..или группы таких "умов"... который(е) упорно и упорото борется с украинским языком в Украине и хочет чтобы всё и всегда было по надписи: "усё будит дамбасс". Ну это так..отступление..

А по поводу неосмотрительности.., то возможно вы и правы..но пока что за почти что..восьмилетнее мое постоянное пребывание на сайте Цензор..ничего не было экзальтированного и членовриедительского..кроке :D просто встреч..и иногда довольно приятных.. :D Риск конечно огромадный..Но я просто такой..что не могу долго с кем либо списываться не имея возможность реально заглянуть в душу..Потому как слова..написанные на форуме-это просто слова..а вот когда словаты эти слышишь..и тем более видишь ГЛАЗА..-то только тогда я могу с почти что 100% уверенностью определить ..правду ли мне говорят..или не совсем правду.. :) Есть такое у меня чутьё..возможно от родственников от деда прадеда..передалось..

Да и еще один аргумент ..Когда люди реально знают друг друга..То какими бы не были их противоречия..-навряд ли кто из них потом захочет сделать что-то плохое, и реально, оппоненту..Потому как подозрение на кого тогда первого падет?..Вот то-то же и оно..

я с русскими достаточно много пообщался

дело в том что более консервативной нации трудно найти

они настолько зациклены на том что они носители великой культуры что все остальные рассматривают как примитивные и для них перейти на другой язык - значит деградировать

поэтому и цепляются за якобы великий язык великой культуры

2) это потому что вы ищете общение а не чистые знания

3) вы помните , каин убил брата из за пустяка

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...