Гість лохотряс Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Ще одне поцьовисько з цього маданчику мене до якогось лисогір'я приплітає.Ви що тут гуртом на голову хворієте? :blink: Ти взагалі хто лохойобіщє? Бо понтів в твоїх постах як у справжнього опущєного лошари.Краще поця хоч ти мені надай відповідь,що то за цензор,і що то за чувак,від згадки про якого ви тут один одного віртуально кіп'ятком обдзюркуєте?Дай якесь посилання,схожу подивлюсь на того чувака,та почитаю,як він вас недоносків словом по монітору розмазує.Когда своей пастью моего опущеннго-вялого сделаешь бодрого и стоячего,то я побазарю с тобой,секунд пять.А пока валинах,мычащее чмо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість лохотряс Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Ну... как тебе сказать.... бывают у женщин периоды.. когда они "болеют")))))) Тогда слезы... истерика.... нервные срывы... Тюбля,так её пожалеть надо было.А я её почти нах послал.неудобно получилось. :huh: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 я знаю кто такие лохотряс и необандеровец... в гнiзде жизнь замерла?Замерла! Делаеммм выводы... :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 я знаю кто такие лохотряс и необандеровец... в гнiзде жизнь замерла?Замерла! Делаеммм выводы... :D это же Онотоле и его санчо пансо!Очевидно же...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Тюбля,так её пожалеть надо было.А я её почти нах послал.неудобно получилось. :huh: Вот только у нее этот период оказался долгоиграющим... и плавно перерос в нимфоманию..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Необандерівець Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Когда своей пастью моего опущеннго-вялого сделаешь бодрого и стоячего,то я побазарю с тобой,секунд пять.А пока валинах,мычащее чмо. :D Стопудово ти справжній та реальний підар.Тому що нормальний чоловік не буде писати раз за разом таку дурню.Може ти відсидів строк та тебе там на зоні опустили,як сьогоднішнього нашого всєя укра\ни пахана януковіча?І ти після цього тільки те і засвоїв,що брати до рота та виймати з рота?Співчуваю,але нічим,окрім як тебе просто знищити,допомогти не зможу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість лохотряс Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 :D Стопудово ти справжній та реальний підар.Тому що нормальний чоловік не буде писати раз за разом таку дурню.Може ти відсидів строк та тебе там на зоні опустили,як сьогоднішнього нашого всєя укра\ни пахана януковіча?І ти після цього тільки те і засвоїв,що брати до рота та виймати з рота?Співчуваю,але нічим,окрім як тебе просто знищити,допомогти не зможу. Хуйло мычащее,реально соси,а виртуально тут быкуй.тут можно,тут вирт,не больно тебя,дрища, выйебут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 я знаю кто такие лохотряс и необандеровец... в гнiзде жизнь замерла?Замерла! Делаеммм выводы... :D думаю, что с лохтрясом - ошибаешься.... кажется это гость от Семи ветров.... ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Необандерівець Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Спробую зробити перші підсумки. Курти,лохотряси,Рафлі,Рижіє-це синякі,та фанати постсовка за своїм світоглядом.В реальному житті вони скоріш за всі сіренькі та миршаві.Не здатні на ВЧИНОК з великої літери.Вміють тільки лаяти на відстанні,тому що так безпечніше.У особистому житті,особливо це стосується кагорти чоловіків,мають реальні проблеми,можливо купу розлучень,а можливо і дуже розлогі роги,та на додачу і проблеми суто сексуального плану.Звідси вся ця постійна писанина про дам в рот та тому подібне.Загалом-це дуже сумне видовище. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість баньши Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 думаю, что с лохтрясом - ошибаешься.... кажется это гость от Семи ветров.... ;)Судя по стилю и увиденному на цензоре - лохотряс Урфин Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість лохотряс Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Спробую зробити перші підсумки. Курти,лохотряси,Рафлі,Рижіє-це синякі,та фанати постсовка за своїм світоглядом.В реальному житті вони скоріш за всі сіренькі та миршаві.Не здатні на ВЧИНОК з великої літери.Вміють тільки лаяти на відстанні,тому що так безпечніше.У особистому житті,особливо це стосується кагорти чоловіків,мають реальні проблеми,можливо купу розлучень,а можливо і дуже розлогі роги,та на додачу і проблеми суто сексуального плану.Звідси вся ця постійна писанина про дам в рот та тому подібне.Загалом-це дуже сумне видовище. Пидарок,про гомосятину тыт первый тут закукарекал.Так что не маши хвостом,петушара. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Необандерівець Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Хуйло мычащее,реально соси,а виртуально тут быкуй.тут можно,тут вирт,не больно тебя,дрища, выйебут. Що у треба було довести.Знов соси та інше на суто підарастичну тему.Ви поцик реально хвора людинка.І поки що реально саме вас гвалтує це життя.Я би звісно міг би вас реально підлікувати,але з огляду вашої реальної щурячості та вродженої переляканності,цього скоріш за все не відбудеться.Тоді може тут,хоч словом,я вас трішечки наставлю на првильні рейки,і ви мені ще якось потім скажете спасибо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість лохотряс Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Що у треба було довести.Знов соси та інше на суто підарастичну тему.Ви поцик реально хвора людинка.І поки що реально саме вас гвалтує це життя.Я би звісно міг би вас реально підлікувати,але з огляду вашої реальної щурячості та вродженої переляканності,цього скоріш за все не відбудеться.Тоді може тут,хоч словом,я вас трішечки наставлю на првильні рейки,і ви мені ще якось потім скажете спасибоПидарок,про гомосятину ты первый тут закукарекал.Так что не маши хвостом,петушара. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Ну... как тебе сказать.... бывают у женщин периоды.. когда они "болеют")))))) Тогда слезы... истерика.... нервные срывы... Ти права - є такі дні, але вони минають, потім знову приходять і знову минають. А ось в тебе такі дні вже НАВІЧНО - ти непомітно для себе зі стерви перетворилася на стервО - і це вже НАЗАВЖДИ - причому, ти це прийняла без бою. Я це зрозуміла щойно. Скоро це зрозуміють всі решта. Бувай! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Необандерівець Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Пидарок,про гомосятину ты первый тут закукарекал.Так что не маши хвостом,петушара. Та не хвилюйтесь ви так?Навіщо власну дурість повторювати двічі?Вона від цього розумнішою не стане. Сперечатися с дурнем стосовно хто перший почав про сосать та в рот :P ,це все одно що стати на його рівень і спробувати зрозуміти мотивацію такого збочення,як ви.Навіщо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Судя по стилю и увиденному на цензоре - лохотряс Урфин Я с ним вообще нигде не пересекалась... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Ти права - є такі дні, але вони минають, потім знову приходять і знову минають. А ось в тебе такі дні вже НАВІЧНО - ти непомітно для себе зі стерви перетворилася на стервО - і це вже НАЗАВЖДИ - причому, ти це прийняла без бою. Я це зрозуміла щойно. Скоро це зрозуміють всі решта. Бувай! Наталя, а ты думала, что я позволю себе на голову срать и еще и благодарить буду? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 думаю, что с лохтрясом - ошибаешься.... кажется это гость от Семи ветров.... ;)извините...я ошибся. :wacko: приношу извинения...Не ожидал увидеть Онотоле без Санчо...ну и вообще,невнимательно читал...Структура форума несколько иная. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Спробую зробити перші підсумки. Курти,лохотряси,Рафлі,Рижіє-це синякі,та фанати постсовка за своїм світоглядом.В реальному житті вони скоріш за всі сіренькі та миршаві.Не здатні на ВЧИНОК з великої літери.Вміють тільки лаяти на відстанні,тому що так безпечніше.У особистому житті,особливо це стосується кагорти чоловіків,мають реальні проблеми,можливо купу розлучень,а можливо і дуже розлогі роги,та на додачу і проблеми суто сексуального плану.Звідси вся ця постійна писанина про дам в рот та тому подібне.Загалом-це дуже сумне видовище. неинтересен ты--это Факт. B) цэ попэрше... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість лохотряс Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 извините...я ошибся. :wacko: приношу извинения...Не ожидал увидеть Онотоле без Санчо... ну и вообще,невнимательно читал...Структура форума несколько иная. РальфЪ,ты за наших или ты за пидоров свидомых? Отвечай,а то накроет и тебя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість лохотряс Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Та не хвилюйтесь ви так?Навіщо власну дурість повторювати двічі?Вона від цього розумнішою не стане. Сперечатися с дурнем стосовно хто перший почав про сосать та в рот :P ,це все одно що стати на його рівень і спробувати зрозуміти мотивацію такого збочення,як ви.Навіщо? Пидарок,отползай на лысую гору,сосать у туристов.Вали,опущенка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 РальфЪ,ты за наших или ты за пидоров свидомых? Отвечай,а то накроет и тебя. ...не я наших...Не надо накрывать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Необандерівець Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 РальфЪ,ты за наших или ты за пидоров свидомых? Отвечай,а то накроет и тебя. Та віш він ваш .З вашого він,з блакитного плем'я.От з ним можеш і обніматися,та все інше робити,до чого реально звик.Півники ви жертовні.Краще вибирайте поміж собою,кому з вас першому дурну бошку відтинати.Бо ваше існування взагалі шкідливе для нормальних свідомих громадян. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Та віш він ваш .З вашого він,з блакитного плем'я.От з ним можеш і обніматися,та все інше робити,до чого реально звик.Півники ви жертовні.Краще вибирайте поміж собою,кому з вас першому дурну бошку відтинати.Бо ваше існування взагалі шкідливе для нормальних свідомих громадян.Онотоле,первый раз НЕ ЧИТАЛ ТВОЮ КУЙНЮ в комменте... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 РальфЪ,ты за наших или ты за пидоров свидомых? Отвечай,а то накроет и тебя. Ральф, можно мне вместо Вас ответить? ;) Он таки за наших)))) Точнее будет сказать - ПРОТИВ свидомитов... Это уже важенее. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Настоящий Jupiter Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Я с ним вообще нигде не пересекалась......Ну..з "гніздовими"все зрозуміло - там немає з ким спілкуватись, тай неможливо :blink: З деякими ніками я найду спільну мову-))..Мда..нью-цензор бажали? Отримали. Деяка німфоманка має задуматись...кого підтримувати, а кого ні. Подобається Хайфа - можу організувати..безбілетно-літаковий переліт..Ага.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Необандерівець Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Пидарок,отползай на лысую гору,сосать у туристов.Вали,опущенка. Це вже реальна хроніка. Ви окрім як сосать,щось інше у своєму нещасному реальному житті познали? Мені все ж таки реально цікаво,хто вас так виховав?Татусь?Можливо.Бо ваша матуся нізащо би вас таким реальним гомосексуалістом не виховала.Чи може школа,чи все ж таки зонівські універсітети?Не соромтесь,зізнайтесь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість лохотряс Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Ральф, можно мне вместо Вас ответить? ;) Он таки за наших)))) Точнее будет сказать - ПРОТИВ свидомитов... Это уже важенее. Та всё,я вас записал уже в отряд разбандеротипзации этого форума.Свидомитов будем карать люто и безпощадно.Свили ту,пронимаешь,гнездо гандонов и пузыри радости пускают,от счастья.Кончилось ИХ варемя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість лохотряс Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Це вже реальна хроніка. Ви окрім як сосать,щось інше у своєму нещасному реальному житті познали? Мені все ж таки реально цікаво,хто вас так виховав?Татусь?Можливо.Бо ваша матуся нізащо би вас таким реальним гомосексуалістом не виховала.Чи може школа,чи все ж таки зонівські універсітети?Не соромтесь,зізнайтесь. Хуйло лысогорное,ты и тут про татусей и матусей поговорить захотело? Пидор,мы тебя и тут можем сделать очень популярным с очень большим знаком минус.Догнало,петушара? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 ...Ну..з "гніздовими"все зрозуміло - там немає з ким спілкуватись, тай неможливо :blink: З деякими ніками я найду спільну мову-)) ..Мда..нью-цензор бажали? Отримали. Деяка німфоманка має задуматись...кого підтримувати, а кого ні. Подобається Хайфа - можу організувати..безбілетно-літаковий переліт..Ага.. Как там мусульмане говорят - джихад? Ну, вот тут нечто подобное... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.