Гість Куртъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Янукович улетел в эмираты..... Визит Януковича* в ОАЭ будет проходить 25-27 ноября. В ходе визита в ОАЭ Янукович проведет встречу с президентом страны, шейхом Халифой бин Заидом Аль-Нахайяном, премьером страны, шейхом Мухаммедом бин Рашидом Аль-Мактумом, наследным принцем эмирата Абу-Даби, заместителем Верховного главнокомандующего Вооруженными силами ОАЭ шейхом Мухаммедом бин Заидом Аль-Нахайяном. .......как он выговорит их фамилии.....???..... На всех будет говорить - господин шейх)))))) :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 На всех будет говорить - господин шейх)))))) :lol: :lol: :lol:или просто на ВЫ.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Та, на одну, більше, коштувало рота відкривати. :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 ХО ХО,,,,,,,ЧУВАК..........................ПРИВЕТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ........предуп реждаю.....тут много хамов....не обращай внимания.... и Вурд..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 ХО ХО,,,,,,,ЧУВАК..........................ПРИВЕТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ........предуп реждаю.....тут много хамов....не обращай внимания.... а где нет хамов?...они везьде есть...и имя им-Легион. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 и Вурд..... он тут тоже камлает и голки тыкает? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 он тут тоже камлает и голки тыкает? Он обозвал меня торбой с иголками Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Красная шапочка Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 а где нет хамов?...они везьде есть... и имя им-Легион. А тут еще бабушки ругачие. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 :blink: А тут еще бабушки ругачие. Нажила смертельных "подруг" :lol: :lol: :lol: Они - королева и вице-королева... ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 А тут еще бабушки ругачие.ну да наверное....их везде полно.....просто это не совсем нормально ....когда приходят люди....общаются....а кто то влазит....и строит из себя что то.....зачем?.....кому они что то пытаются этим показать?....не понятно.....я считаю ,что это идиотское поведение.....не более.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 А тут еще бабушки ругачие.я пока таких не видел... :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 ........бАгиня..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 :blink: Нажила смертельных "подруг" :lol: :lol: :lol: Они - королева и вице-королева... ;) думаю шо этот коммент тебя не касается....... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Он обозвал меня торбой с иголками да не обращайте внимание... ;) хотя...под настроение можно его и присовокупить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 думаю шо этот коммент тебя не касается....... Я на трон не претендую)))))) Я лучше в НАРОДОМ ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 да не обращайте внимание... ;) хотя...под настроение можно его и присовокупить. В смысле, если с десяток моих иголок в Вурдю впихать, то меня от от этого не убудет? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 В смысле, если с десяток моих иголок в Вурдю впихать, то меня от от этого не убудет? :rolleyes:берегите свои иголки...Кол ему осиновый впихнуть! :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 В смысле, если с десяток моих иголок в Вурдю впихать, то меня от от этого не убудет? :rolleyes:Да не стоит на это недоразумение....тратить иголки....))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 берегите свои иголки... Кол ему осиновый впихнуть! :angry: ... и почему вдруг мне на память пришла история Эдуарда.... не помню, которого по счету... ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 ... и почему вдруг мне на память пришла история Эдуарда.... не помню, которого по счету... ;)поделись с нами....мы с Вулканом ждеммммм..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Да не стоит на это недоразумение....тратить иголки....))))) А крапиву можно? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 А крапиву можно? ;)крапива....может быть использована в лечебных целях....туда только помои.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 поделись с нами....мы с Вулканом ждеммммм..... А его раскаленным копьем проткнули... через ЗАД вошло, через перед вышло.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 и Вурд.....он больше не интересен......лично мне..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 крапива....может быть использована в лечебных целях....туда только помои.... Не скажи... довольно неприятно... и чешеться потом... получала от бабушки в детстве пару раз по голым ногам.... чтобы по деревьям не лазила Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 :blink: А его раскаленным копьем проткнули... через ЗАД вошло, через перед вышло.... кошмар....вот шо значит интриги....политиГа...и желание первенства.....Вурде нужно это помнить...)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 он больше не интересен......лично мне..... А кому о вАпще интересен? Кроме самого себя... Жаль только, что ты в бан угодил... но хоть в компании))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 :blink: кошмар....вот шо значит интриги....политиГа...и желание первенства.....Вурде нужно это помнить...)))) И не только ему.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.