Гість Куртъ Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 господя... куды я попал? -здоров, здоров, здоров.. -Мыкола був? - не? - пока, пока, пока.... иди ищи мыколу :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 господя... куды я попал? -здоров, здоров, здоров.. -Мыкола був? - не? - пока, пока, пока.... а не надо было от щеночка отказываться! "много жрать будет... кто его выгуливать будет..." глядишь - и распугал бы голодранцев... не хлопочись. И это пройдёт. (С) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 ну я не в курсе....в чем он каяться собрался....у меня такое впечатление,что вы в полном взаимопонимании..... .......если у тебя есть аська ИТЫ....напиши ей......что тут тоже можно общаться.....просто если бы нас тут стало больше))))))))))))) Сама в неведении.... Ой... мы с ним уже не раз ругались.... и я его с аськи выкидывала...\Аськи ИТЫ нет. Я ей давала ей свой телефон.... но она мне не звонила... БОЛЬШЕ???? Ты хошь, чтобы Ори с Жирафкой кондарашка хватила????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість баньши Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Боюсь, что после пары стаканов ДО отросток придется с лупой искать)))))Согласен , Катя , согласен . Скажу больше - лично ВЫ его не увидите . :P :P :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Сама в неведении.... Ой... мы с ним уже не раз ругались.... и я его с аськи выкидывала...\Аськи ИТЫ нет. Я ей давала ей свой телефон.... но она мне не звонила... БОЛЬШЕ???? Ты хошь, чтобы Ори с Жирафкой кондарашка хватила????? без проблем. Гуляйте, ребята, веселитесь. Бесплатные обеды у нас только по четвергам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Сама в неведении.... Ой... мы с ним уже не раз ругались.... и я его с аськи выкидывала...\Аськи ИТЫ нет. Я ей давала ей свой телефон.... но она мне не звонила... БОЛЬШЕ???? Ты хошь, чтобы Ори с Жирафкой кондарашка хватила????? я не кровожадный.....ты же знаешь.....но любопытный)))))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Согласен , Катя , согласен . Скажу больше - лично ВЫ его не увидите . :P :P :P Даже не буду пытаться искать.... что мне нужно, я УЖЕ нашла.... С лупой... без лупы... но зато МОЁ)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 я не кровожадный.....ты же знаешь.....но любопытный)))))))))))))))) И спокоен, аки нажравшийся удав)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 И спокоен, аки нажравшийся удав))))))опять принял пиСЧУ....после шести.....Почему заниматься спортом...всегда нуднее...чем есть ...пить курить.............итд....)))))? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість баньши Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Даже не буду пытаться искать.... что мне нужно, я УЖЕ нашла.... С лупой... без лупы... но зато МОЁ)))))) :P :P Вибратор прикупила ? B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 :P :P Вибратор прикупила ? B) В хозяйстве все пригодится)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 опять принял пиСЧУ....после шести.....Почему заниматься спортом...всегда нуднее...чем есть ...пить курить.............итд....)))))?У меня все время осле шести... потому что работаю ДО шести. Пока домой - уже семь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 У меня все время осле шести... потому что работаю ДО шести. Пока домой - уже семь...ну вот....у меня то же.......а автор темы может тут кого то банить ?......или тут все делают модероадмины....??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 ну вот....у меня то же.......а автор темы может тут кого то банить ?......или тут все делают модероадмины....??? тут вообще никто ничего не делает... полный беспредел практически))))) И у авторов темы тоже никаких прав... и накапать некому))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 тут вообще никто ничего не делает... полный беспредел практически))))) И у авторов темы тоже никаких прав... и накапать некому))))) ух.....полное раздолье......редкий форум..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 тут вообще никто ничего не делает... полный беспредел практически))))) И у авторов темы тоже никаких прав... и накапать некому))))) Катя, ти ще на Цензорі рекламу пусти - щоб всі валом сюди срати ходили!!!! Бля, нащо ти це робиш?!!!! Тобі ж натякнули, що ти зробила помилку, коли дала посилання на форум. :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 ух.....полное раздолье......редкий форум..... Ну ось перший пішов... Катя не все знає - тут є влада - і вона називається дідовщина. Так що не дуже розслабляйся, за рік двох надто борзих ми недолічилися. До речі, якщо ти грамотний і на форумах раніше бував - ти б мав помітити, що темку свою ти втиснув не по адресу. Її місце у Флеймі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Катя, ти ще на Цензорі рекламу пусти - щоб всі валом сюди срати ходили!!!! Бля, нащо ти це робиш?!!!! Тобі ж натякнули, що ти зробила помилку, коли дала посилання на форум. :angry: Инет - свободное пространство. курть - сам дорогу нашел... И что значит - срать... больше, чем Рабинович - тут никто не срет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Ну ось перший пішов... Катя не все знає - тут є влада - і вона називається дідовщина. Так що не дуже розслабляйся, за рік двох надто борзих ми недолічилися. До речі, якщо ти грамотний і на форумах раніше бував - ти б мав помітити, що темку свою ти втиснув не по адресу. Її місце у Флеймі. Ага... И Реформам Корина тоже там место уже давным давно :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Инет - свободное пространство. курть - сам дорогу нашел... И что значит - срать... больше, чем Рабинович - тут никто не срет Гаразд, я твою політику зрозуміла. Але ти не думай, що все так просто.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Ну ось перший пішов... Катя не все знає - тут є влада - і вона називається дідовщина. Так що не дуже розслабляйся, за рік двох надто борзих ми недолічилися. До речі, якщо ти грамотний і на форумах раніше бував - ти б мав помітити, що темку свою ти втиснув не по адресу. Її місце у Флеймі. а я вааще делаю все не поместу....и если ты грамотная такая....то должна понять....что я в твоих советах не нуждаюсь)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Ага... И Реформам Корина тоже там место уже давным давно :P Ти що Коріна до цього однотемника прирівняла? Нехай з"їсть з Корінове, до речі, не лише флуд, а серйозні теми - а тоді ще подивимося. А поки що він ніхто і те, що ти його бачила особисто - не робить його персоною для решти форумчан. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Инет - свободное пространство. курть - сам дорогу нашел... И что значит - срать... больше, чем Рабинович - тут никто не срет ну это наверное такой у него ОРГАНИЗьММ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 а я вааще делаю все не поместу....и если ты грамотная такая....то должна понять....что я в твоих советах не нуждаюсь)))) Я пустому місцю порад не даю, я його обставляю тим, чим вважаю за потрібне - пнял, придурок гоблінський? Ще рота свого відкрив!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Як каже Юлька - РОЗТЕРЛА.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Ти що Коріна до цього однотемника прирівняла? Нехай з"їсть з Корінове, до речі, не лише флуд, а серйозні теми - а тоді ще подивимося. А поки що він ніхто і те, що ти його бачила особисто - не робить його персоною для решти форумчан. У корина языка нет? Или он уже по привычке за бабские ю.бки прячется? Заметь, я только сказала, что я его знаю.... а дальше... он сам справится... за мою юбку прятаться не будет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Я пустому місцю порад не даю, я його обставляю тим, чим вважаю за потрібне - пнял, придурок гоблінський? Ще рота свого відкрив!!!у тебя с мозгами все в порядке?....если конечно они у тебя есть.....что тебе нужно....лично меня ты абсолютно не интересуешь...можешь валить лесом...полем....чем хош....ты тут с такими настроениями и накуй не нужна....дедовщина у нее тут....в жопу пошла.....деловая...)))))...дура... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Як каже Юлька - РОЗТЕРЛА....ша..! спокуха. иди чайку попей и выдохни.. чего ты раскипятилась? береги порох. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 :rolleyes: у тебя с мозгами все в порядке?....если конечно они у тебя есть.....что тебе нужно....лично меня ты абсолютно не интересуешь...можешь валить лесом...полем....чем хош....ты тут с такими настроениями и накуй не нужна....дедовщина у нее тут....в жопу пошла.....деловая...)))))...дура... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.