Орiана Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Опять тянешь отношения с другого форума... Не зная броду - не суйся в воду.... Не хочу и не буду ЗДЕСЬ ничего пояснять.... ТОЙ чоловик... до сих пор со мной общается.... Я не виновата, что он предпочел дружбу со мной, любви другой женщины.... которая даже имени его настоящего так и не узнала... И если уж не терпел грязи... делай выводы... где он видел грязь, а где искренность.... Ну ти ж у нас свята - а всі проти тебе плетуть інтриги - всі брудні тільки ти чиста. Ось твоя чистота, нехай любуються, бо це не стара історія з архіву - це відбувалося на очах. Местное жлобьё,в виже жиравы,галицайской сучки орианы и их пидорпехотинцев сами усиленно сливаются. Подтолкнём уёбищь или будем тупо наблюдать за их агонией? Я на время прервусь.... до рабты доехать надо ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Рыжая. О себе. РЕДКОСТНАЯ сука... правда могу ошибаться в прилагательном... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Я прекращаю... не потому что нечего сказать... просто мерзко.... Ушла... может и насовсем. Не знаю... Не вірю - ти людина, в якої атрафована совість. І що подібні історії з минулого навздоганяють тебе - тому підтвердження. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Рыжая. О себе. РЕДКОСТНАЯ сука... правда могу ошибаться в прилагательном... Не ображай сук - ти стерво. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 КІНЕЦЬ!!!! І нехай ще якийсь сраний отчім витягне цю тему - приб"ю!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Остин Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 КІНЕЦЬ!!!! І нехай ще якийсь сраний отчім витягне цю тему - приб"ю!!!! Бабуль, карвалола накапать? Памперс на ночь натянула? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Fuliganka Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Не вірю - ти людина, в якої атрафована совість. І що подібні історії з минулого навздоганяють тебе - тому підтвердження. Это о чьей совести ты,Ориана, взываешь? А мне попалось,где прочла,что жирафа оказывается ментовка. Толи была,толи и ныне там?..Да и ты там возмущена ментовскими поступками в реале. Так теперь ясно откуда такая злость на людей и зековский жаргон,который ты поддерживаешь... Отведи и помилуй с такой не только дружить,а даже общаться опасно. Сколько материнских слёз пролито и выражено пожеланий таким совестливым... Пусть пьет почаще да побольше...и оскорбляет всех безнаказанно на форумах. Отведи и помилуй от нормальных людей. Общайтесь меж собой,..пока тебе это выгодно. А потом кто кому больше ебуков натолкаете... скандалистки... А сейчас набрасывайтесь на меня. Отведите душу сварливые зазнайки . Ату. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 А сейчас набрасывайтесь на меня. Отведите душу сварливые зазнайки . Ату. Та кому ти потрібна, свята ти наша і героїчна - йди ще раз лайкни пост якогось негідника, щоб зростити подібного для себе - ось і буде тобі покарання. А нам щоб об таке мазати руки - ще потрібно добряче постаратися. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Fuliganka Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Та кому ти потрібна, свята ти наша і героїчна - йди ще раз лайкни пост якогось негідника, щоб зростити подібного для себе - ось і буде тобі покарання. А нам щоб об таке мазати руки - ще потрібно добряче постаратися. Это верно. На сим прощаюсь. Чтоб не было сказано, добрее вы не станете. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Это верно. На сим прощаюсь. Чтоб не было сказано, добрее вы не станете. Будь сама доброю - і не лише на словах, а й у вчинках. Прощавай, якщо не жартуєш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 6 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2012 Я прекращаю... не потому что нечего сказать... просто мерзко.... Ушла... может и насовсем. Не знаю... спорим что не на совсем - ты из той породы крыс что обязательно придут что бы нагадить Рыжая. О себе. РЕДКОСТНАЯ сука... правда могу ошибаться в прилагательном... ну вот , что я говорил то ли ещё завтра будет Это верно. На сим прощаюсь. Чтоб не было сказано, добрее вы не станете. я щас расплачусь , какой трогательный волнительный момент Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 6 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2012 Цитата(otchim @ 2.12.2012, 23:50) Насколько я знаю, первый настоящий бой Шухевич принял в 1939 году при обороне Карпатской Украины от венгерской армии и не уписялся. А Вы поклонник Миклоша Хорти, который был союзником Гитлера? О сожжённых Шухевичем детях и стариках прошу подробнее, со ссылками Дебильноватая привычка - после работы мастером/инженером. Приходилось сверхинтеллектуальным работникам вроде Вас наряды выдавать, инструктажи проводить, чертежи разъяснять :P Так ты всего до мастеришки дорос. даже до прораба не дотянул. и пыжится, я после вышки прорабом сразу работал, потом нач. участка, потом резко изменил направление. Так , что ты мне можешь разъяснить, мож тебе помочь. :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 7 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2012 Так ты всего до мастеришки дорос. даже до прораба не дотянул. и пыжится, я после вышки прорабом сразу работал, потом нач. участка, потом резко изменил направление. Так , что ты мне можешь разъяснить, мож тебе помочь. :D :lol: :lol: :lol: Отсчитайте от мастера 5 ступенек вверх ;) А не из тех ли Вы прорабов, которые нивелиром пользуются, не выставляя уровень на нуль? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 7 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2012 :lol: :lol: :lol: Отсчитайте от мастера 5 ступенек вверх ;) А не из тех ли Вы прорабов, которые нивелиром пользуются, не выставляя уровень на нуль? ;) Все прорабы воры, живут за счет отката... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 7 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2012 Все прорабы воры, живут за счет отката... Откуда такие глубокие сведения? Многим прорабам доля отката не положена - для этого есть директор, гл. инженер, в крайнем случае - нач. участка ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 5 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 вересня, 2013 Цитата:"Перл свидомита: "А Я ВВАЖАЮ, ЩО ВОЯКИ ОУН-УПА - ЦЕ ГЕРОЇ НАЦІЇ! Регіоналівські підораси геть втратили глузд. Я вважаю, що російську мову потрібно рішуче заборонити в Україні, та ввести дуже жорстокі штрафи за неї, адже це мова оккупанта. Поки ми не українізуємо схід та Крим, націю неможиво врятувати. Наша ідея, така чиста та прекрасна, що для її здійснення можливі усі методи, такі як навіть громадянська війна. На ціх виборах я віддам свій голос за Юлію Володимірівну та ВО "Батьківщина", або за Свободовців, адже вони пам"ятають своє коріння. Якщо оппозиційні сили не здобудуть героїчну перемогу, то я разом зі своїми друзями з Галичини поїду на схід країни. І будь що буде - будемо різати кацапів, та "расійскагаварящих", та громити крамниці де спілкуються на російській, адже це єдиний шанс врятувати Націю. Я вважаю, що Україні потрібні такі люди як Бандера, Віктор Ющенко, та Юлія Тимошенко. Взагалі, Ющенко мені більш подобався, бо за часів його правління у Львові став проводитися парад вояків СС "Галичина" та стало регялярним побиття на девьятоє мая кацапських ветеранів. Але тому, що в нього немає шансів, то прийдеться проголосувати за Юлію Володимірівну та БЮТ "Батьквіщина". Сподіваюся, вони подовжать антимоскальску політику, адже ми повинні буди справжньою Європейською державою, а за цих кацапів регіоналів це неможливо." Почему все свидомиты, сторонники ВО "Батькивщина", такие пид..сы?" Конец цитаты Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.