Рыжая Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 А ты НИЧЕГО не знаешь обо мне... кроме того, что видела.... И еще... все деньги я тебе верну... после Нового года... Спасибо, что помогла тогда... И спасибо за помощь Ире... Ту сотку я тоже верну... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 де блин шкатулка? Хоть бы отправил меня водки выпить... трандец... век живи- век учись. А дураком помрешь.. Я - ангел. И она еще меня упрекает, что у меня язык длинный!!! я ангел.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 А ты НИЧЕГО не знаешь обо мне... кроме того, что видела.... И еще... все деньги я тебе верну... после Нового года... Спасибо, что помогла тогда... И спасибо за помощь Ире... Ту сотку я тоже верну... дура ты, катерина Андревна! Натуральная! Ты совсем не о том подумала! Господи - расстроила меня вконец.. Пойду таки в бар нырну.. Мне ж нельзя, что ж ты творишь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 А тут и вскрывать не надо - цитата видна. Цитата(GiRaFo.chka @ 5.12.2012, 21:17) А ты хоть за кого-то заступилась хоть раз? А твой САИ? Сидели по погребам.. Рабинович - мне равный. Наши дрязги - наши и союзы! Ясно тебе? Он ни одного поста грязного не пропустил, чтоб не вступиться! И я буду также его защищать! Защищай.. липовая юдофобка.... Саню, не трогай... Один раз - я знаю точно - и Рыжая и САИ - заступились. Кроме того, САИ, в отличие от некоторых, неурядицами своим не бравирует. И я хочу, чтобы у рабиновича две головы было - я готов колуном по одной пройтись за себя, а по другой - за САИ. :angry: Хотя САИ восхвалением СССР и анекдотами про жидов достал уже. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Один раз - я знаю точно - и Рыжая и САИ - заступились. Кроме того, САИ, в отличие от некоторых, неурядицами своим не бравирует. И я хочу, чтобы у рабиновича две головы было - я готов колуном по одной пройтись за себя, а по другой - за САИ. :angry: Хотя САИ восхвалением СССР и анекдотами про жидов достал уже. ;) ты лицемер они ни за кого не зуступались - это называется интрига ваша троица уродов людей считает быдлом поэтому у вас нет друзей - у вас есть интересанты и у меня две головы - причём обе мудрые а у тебя одна и то - только что бы было во что есть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 А тут и вскрывать не надо - цитата видна. Цитата(GiRaFo.chka @ 5.12.2012, 21:17) А ты хоть за кого-то заступилась хоть раз? А твой САИ? Сидели по погребам.. Рабинович - мне равный. Наши дрязги - наши и союзы! Ясно тебе? Он ни одного поста грязного не пропустил, чтоб не вступиться! И я буду также его защищать! Один раз - я знаю точно - и Рыжая и САИ - заступились. Кроме того, САИ, в отличие от некоторых, неурядицами своим не бравирует. И я хочу, чтобы у рабиновича две головы было - я готов колуном по одной пройтись за себя, а по другой - за САИ. :angry: Хотя САИ восхвалением СССР и анекдотами про жидов достал уже. ;) отчим, свали с пляжу. Ни хера не понимает о чем речь а все равно туда же, умничает, центр вселенной.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 дура ты, катерина Андревна! Натуральная! Ты совсем не о том подумала![/b] Господи - расстроила меня вконец.. Пойду таки в бар нырну.. Мне ж нельзя, что ж ты творишь О том, Юля... ведь ты и Наташе о деньгах намекала... Только она не поняла, о чем ты.... а вот я прекрасно поняля... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість баньши Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Зря вы этот сыр-бор развели . Автор ветки не показывается , остальные тоже ушли . Так зачем вам дальше пререкаться с Рыжей , если уже выяснено ху из ху ? Плюньте и забудьте . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 О том, Юля... ведь ты и Наташе о деньгах намекала... Только она не поняла, о чем ты.... а вот я прекрасно поняля...аха, вот как раз владимир спрашивал как можно думать задницей вот и ответ причём из категории * на воре шапка горит* ты увидела именно то что интуитивно боишься увидеть - потому что сама бы ты ни секунды не колебалась поэтому ты постоянно об этом думаешь и сразу увидела даже там где этого не было Плюньте и забудьте . не смогут это национальное Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Зря вы этот сыр-бор развели . Автор ветки не показывается , остальные тоже ушли . Так зачем вам дальше пререкаться с Рыжей , если уже выяснено ху из ху ? Плюньте и забудьте . Пшел нах с пляжа... поори в другом месте.... У меня беруши Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Пшел нах с пляжа... поори в другом месте.... У меня берушипо моему это анальный вибратор Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 отчим, свали с пляжу. Ни хера не понимает о чем речь а все равно туда же, умничает, центр вселенной.. Мужик боягуз - найогидніше видовище, яке можна собі уявити в нашому житті. Як на мене - на форумі в цьому сенсі - отчім тримає першість. ХТО ПРОТИ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Мужик боягуз - найогидніше видовище, яке можна собі уявити в нашому житті. Як на мене - на форумі в цьому сенсі - отчім тримає першість. ХТО ПРОТИ? он не просто трус - он - моральный урод Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 О том, Юля... ведь ты и Наташе о деньгах намекала... Только она не поняла, о чем ты.... а вот я прекрасно поняля... Не бреши, вона мені ні про які гроші не писала. Тобто, після цього я вже можу і твої таємниці видавати - правильно я тебе зрозуміла, бо про цей лист я тобі писала в лічці, коли пояснювала історію з фотками З чого б це почати... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 не смогут это национальное Но-но! Вы, пожалста, в наше национальное не мешайтесь, ! Усе равно - не догоните. _____________________________________________________________ ВСЁ. Предлагаю прения закрыть! По желанию - удалить лишнее. Я тоже удалю. Кому нужны чужие проблемы? Мы, кажись, далеко зашли. Из меня хоть и херовенькая мать тереза, но это все для истории - неважно и излишне. Давайте перевернем страницу! Сколько можно этот ничтожный сериал продлевать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Зря вы этот сыр-бор развели . Автор ветки не показывается , остальные тоже ушли . Так зачем вам дальше пререкаться с Рыжей , если уже выяснено ху из ху ? Плюньте и забудьте . Да наш Отчім прибитий Рабіновичем, вирішив реанімувати історію, попутньо збрехавши про мене. А Катька, як людина безсоромна, полізла і собі брехати, відбілювати себе в його очах - така собі парочка невинних ягнят. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Но-но! Вы, пожалста, в наше национальное не мешайтесь, ! Усе равно - не догоните. _____________________________________________________________ ВСЁ. Предлагаю прения закрыть! По желанию - удалить лишнее. Я тоже удалю. Кому нужны чужие проблемы? Мы, кажись, далеко зашли. Из меня хоть и херовенькая мать тереза, но это все для истории - неважно и излишне. Давайте перевернем страницу! Сколько можно этот ничтожный сериал продлевать? Нехай Катька або просить пробачення, або валить звідси. Я про неї тобі бодай щось писала? А вона мій лист вже видала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Не бреши, вона мені ні про які гроші не писала. Вона писала Коріну, але Корін лист загубив, а скоріш за все просто не хотів мені віддавати, хоча лист був тіп для мене. Тобто, після цього я вже можу і твої таємниці видавати - правильно я тебе зрозуміла, бо про цей лист я тобі писала в лічці, коли пояснювала історію з фотками З чого б це почати... С того, что ты хотела клип со мной выставить на форуме. А я тебя опередила.... Давай... вперед... вываливай... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Не бреши, вона мені ні про які гроші не писала. Вона писала Коріну, але Корін лист загубив, а скоріш за все просто не хотів мені віддавати, хоча лист був тіп для мене. Тобто, після цього я вже можу і твої таємниці видавати - правильно я тебе зрозуміла, бо про цей лист я тобі писала в лічці, коли пояснювала історію з фотками З чого б це почати... наташа, кончай! Я тебя прошу! Я Корину писала вовсе не про личные отношения, а про то, что Катька сюда всех кого попало тащит. Еще за две недели до атаки. Ты начала личку вываливать (кстати - идиотская у тебя манера!). Как-то всё само образуется. Не забывайте, мы в эфире. Ну зачем миру наше исподнее? Ну.. не умею я упрашивать.. АГА? Наташ, Кать! Ну давайте - закроем.. ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Нехай Катька або просить пробачення, або валить звідси. Я про неї тобі бодай щось писала? А вона мій лист вже видала. Ти выдала обо мне гораздо больше... Ниц1сть... гидота.... Когда-то я тебя в самом начале назвала рагулихой с Краковского рынка..... Потом одно воремя думала, что в тебе есть таки нечто человеческое.... \ Ты мразь, Ори... Не боись... я не посягаю на твою корону.... и писать здесь почти не буду.... Не из-за тебя... времени просто нет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 С того, что ты хотела клип со мной выставить на форуме. А я тебя опередила.... Давай... вперед... вываливай... Ну мій лист ти вже вивалила - там сенсацій нема - там правда, яку Юлька знає. А тепер черга дещо про тебе написати - тобто твій лист вивалити. Ща збігаю, якщо ти вже так напрошуєшся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Ти выдала обо мне гораздо больше... Ниц1сть... гидота.... Ну я розумію, що решта інфи вже не переплюне цієї, але все ж таки, вона також цікава - хі-хі, навіть пікантна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Ну мій лист ти вже вивалила - там сенсацій нема - там правда, яку Юлька знає. А тепер черга дещо про тебе написати - тобто твій лист вивалити. Ща збігаю, якщо ти вже так напрошуєшся. НАТАЛИЯ! (строгим голосом прошу второй раз! ) Это когда-нибудь прекратится? Считай, что я тебя выдернула из розетки! Пойди ты наконец кавы выпей, чи шо.. Я даже не успеваю читать что там внизу.. Я сейчас померяю давление! И если больше 200 - получите разряд.. ХВАТИТ!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 наташа, кончай! Я тебя прошу! Я Корину писала вовсе не про личные отношения, а про то, что Катька сюда всех кого попало тащит. Еще за две недели до атаки. Ты начала личку вываливать (кстати - идиотская у тебя манера!). Как-то всё само образуется. Не забывайте, мы в эфире. Ну зачем миру наше исподнее? Ну.. не умею я упрашивать.. АГА? Наташ, Кать! Ну давайте - закроем.. ? юль, а ты вспомни, как она с ФСБ сюда инфу тянула... с твоего форума... Сейчас тягает с Цензора... Вот только не с моей ветки, на которую я ей сама ссылку дала и пригласила... в с других... потому ч с моей она никакого компромата выудить не смогла.. Её ведь только грязь интересует... где бы побольше дегтя найти... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 наташа, кончай! Я тебя прошу! Я Корину писала вовсе не про личные отношения, а про то, что Катька сюда всех кого попало тащит. Еще за две недели до атаки. Ты начала личку вываливать (кстати - идиотская у тебя манера!). Как-то всё само образуется. Не забывайте, мы в эфире. Ну зачем миру наше исподнее? Ну.. не умею я упрашивать.. АГА? Наташ, Кать! Ну давайте - закроем.. ? Да ладно, могла б не просити - сама ж знаєш, що я блефую. А цей лист, хоч я не читала, але ти ж мені подібний написала. Тому я здогадалася про що там, а про гроші вирішила, що Корін щось сп"яну (хі-хі) не так зрозумів. Ну а ця підлота все б видала - знай вона про мене бодай щось. Та гнида, що там скажеш. Через яку робити підлість не маю наміру, тим більше, там замішані інші люди - тобто, вона і про своїх товаришів ляпає язиком всім підрят. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 юль, а ты вспомни, как она с ФСБ сюда инфу тянула... с твоего форума... Сейчас тягает с Цензора... Вот только не с моей ветки, на которую я ей сама ссылку дала и пригласила... в с других... потому ч с моей она никакого компромата выудить не смогла.. Её ведь только грязь интересует... где бы побольше дегтя найти... Гарно про себе пишеш - реалістично - тільки ж нам не треба - ми про тебе і так все знаємо. Диви, відстань чорити роки - а все, як про сьогодні. Під кожним словом цієї жінки підписуюся, бо відчуваю те саме ___________________ Я хочу замовити слово за *. За... Називаю його нік, бо всі штурхали його кому не лінь. І саме під цим ніком. Ми були хорошими друзями. І любив він мене як людину, а не як жінку. Ми ж теж друзям кажемо – ми вас любимо. А в росіян воно все одним словом - люблю * був порядною людиною . Пишу – був, бо це було так давно. А що зараз – ніхто не знає. У свій час він ніколи не боявся відкрито виступити на моєму боці, нехай навіть весь світ буде проти мене. Він каза в: мій друг…..( така то) . І я з теплотою в серці згадую його. Він знав, що я ніколи не ходила на Іванів форум. Тож коли писав там, він не випендоювався переді мною, бо навіть не знав, чи я прочитаю це А я прочитала там ось таке: « Ты обманула ее и ее чувства.» . Це про мене. Там дещо більше є і важливіше для Каті та приємніше для мене , та не буду принижувати її тут . Вона знає, чого зла на мене. Навіть * розумів це – ти обманула мою до тебе довіру, а ти тут із себе благодєтеєльніцу корчиш. Катю, він ніколи не видавав твої секрети. Ніколи . Я в нього навіть і не пробувала щось випитувати, бо це було б просто нечесно. Та мені й нецікаво було - що я могла нового дізнатися про тебе, і навіщо це мені . Для мене в людині важливі не подробиці її сімейних сварок із чоловіком чи ще якісь побутові речі, бо всі ми люди і всяке буває, а внутрішній світ людини – яка вона в дружбі, в коханні, який її світогляд, і який рівень порядності навіть в сварках, і що вона при цьому викладає і видає сьогоднішнім подружкам про вчорашню. Тож повторю про * – це був порядний чоловік, який ніколи не гадив на тих, з ким дружив колись. Тож учися, Катерино Андріївно, порядності в людей, котрі поряд із тобою. Бережи дружбу тієї ж *. Бо ми з тобою також колись так дружили. Зроби висновок із нашої історії і не повторюй більше такого. Я ніби тебе вчу? Та навіщо це мені. Це моє резюме. І щодо тебе він поступав порядно і ти не можеш на нього ображатися. Він прямо і відверто сказав усім на форумі – дружба «да», любови всякие – «нет». Це була добра людина. Щира. Не терпів бруду у стосунках – ні в дружбі, ні в коханні. А з подачі тієї ж Катерини його сприймали не тим, ким він був насправді – ну, хай пробачить мені – вважали за дурачка. Це не так. Він боровся зі своїми проблемами мужньо. Тому іноді дозволяв собі розслабитися і покуролесить по форуму – десь прикольнуться чи когось підкусить. Сподіваюся, що в нього зараз усе гаразд. І я йому щиро бажаю щастя. Хвилини, коли я читала аську і знала, що в мене є надійний друг, порядний і завжди поряд в скрутну хвилину, хай навіть тільки в асьці – я буду згадувати завжди з теплотою. Це був єдиний чоловік на форумі, який міг, не дивлячись на те, що знав, що зараз в нього полетить мільйон каменюк із подачі тієї Катрі та її дружбанів-модераторів, спокійно виступав на мій захист. Єдиний, хто був справжнім чоловіком на форумі Тимошенко.. Наголошую – єдиний чоловік на форумі Тимошенко. Бо думаю, що виживала з того форуму мене не хто інший, як Катерина. Нехай пробачить мені за попередні різкі слова. П.С. Не треба банити мене. Я вже пішла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 девки, у меня терпение кончается. Вы ж меня обе знаете. Кто-то заткнется в конце концов первым? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 Опять тянешь отношения с другого форума... Не зная броду - не суйся в воду.... Не хочу и не буду ЗДЕСЬ ничего пояснять.... ТОЙ чоловик... до сих пор со мной общается.... Я не виновата, что он предпочел дружбу со мной, любви другой женщины.... которая даже имени его настоящего так и не узнала... И если уж не терпел грязи... делай выводы... где он видел грязь, а где искренность.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 девки, у меня терпение кончается. Вы ж меня обе знаете. Кто-то заткнется в конце концов первым? Ні, Юлька, вона ж буде продовжувати це робити. Можливо, хтось з її теперішніх друзів прочитає, дещо співставить - і зрозуміє, що Катька - це змія, яку не можна приймати близько до серця, бо вкусить у найнеочікуваніший момент - як це було тут на форумі. А це ще щастя, що я не маю звички реал плутати з віртуалом, але ж не у всіх такі правила - тому нехай знають і бережуться - для цієї людини нема нічого святого - і те, що вона після демаршу з цензоровською гопотою вилізла на світ божий без натяку на каяття - підтверджує мої побоювання - вона буде продовжувати зраджувати довіру і дружбу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2012 девки, у меня терпение кончается. Вы ж меня обе знаете. Кто-то заткнется в конце концов первым? Я прекращаю... не потому что нечего сказать... просто мерзко.... Ушла... может и насовсем. Не знаю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.