Перейти до змісту
Український політичний форум

Кто вы тут все такиййе?

Гість Куртъ

Рекомендовані повідомлення

Цитата(otchim @ 3.12.2012, 16:03) *

Рыжая - нормальный собеседник, не нравятся мне только такие её корефаны как лохотряс.

Ну, всё.... щас тебя грызть начнут :(

Отчим, не нужно обо мне НИЧЕГО хорошего писать....

Тебе же спокойнее будет....

А я не хорошее - я среднее пишу :rolleyes:

А кто меня грызть будет? Рабинович? Так я внимание только на его очередные научные достижения обращаю. Вот жаль, спрыгнул он с филистимлянской темы, а обратно на огуречную не запрыгнул :(:(:(

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 2,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Ну, всё.... щас тебя грызть начнут :(

Отчим, не нужно обо мне НИЧЕГО хорошего писать....

Тебе же спокойнее будет....

Ну прям свята невинність, подивіться на неї, та, яка обіцялася завалити форум, переживає за одного єдиного форумчанина, на якого ніхто і не збирається нападати, але ж треба ЩОСЬ збрехати, бо з чого тоді свою святість ліпити.

Відновлю кілька постів Рижої, щоб хто не слідкує за подіями, не подумав вірити цій лицемірці. я вже обпеклася, не хочу, щоб вона ще когось обдурила

Ось тут найперша версія Рижої чому вони прийшли на форум

А сейчас ты и бесишься, что оказывается есть такое понятие, как взаимовыручка.

- Наших бью!

И тут же прийдут на помощь.

Особенно когда увидели ваш гадюшник

А убожество - это ты с Юлькой.... вы таки обречены на вечную дружбу.

Тут Рижа обіцяє зафлудити всі теми

Ну, что же... поговорку ты не даром вспомнила....

ЗДесь не будет скоро ВОООБЩЕ НИ ОДНОЙ темы без флуда...

Тут подружка Рижої з Цензора запитується, що їй робити: просто пофлудити чи цькувати нас - на що рижа відповідає, щоб цькувала, а вона допоможе, при тому обізвала людей, які досить привітно до неї ставилися і спілкувалися на форумі майже рік "інвалідами моску"

Рыжик..ты як гадаешь..

мене просто тут просвистеть..

или загнать цих одороблив пид плинтус?..бо маю час и натхнэння

Натхненька у меня никакого.... часу тоже обмаль...

НО чем смогу - помогу....

Богоугодное дело....

Инвалидов моСка погонять... :lol: :lol: :lol:

Тут Рижа грозиться атакувати сворою форум і надалі

Писец подкрался незаметно... И не один.....

Даже, если и "сольемся", то все равно периодически ваш курятник будет посещать....

Це відповідь Едуардовичу, який зробив рижій зауваження, що вона вчинила негідний вчинок

Поверите, мне ни капельки не стыдно... по той простой причине, что "ВАШИ" просто нарвались на адекватный ответ.

Ну, не любят МОИ, когда какая-то гнида их быдлом называет...

И еще... я по много лет знаю всех этих людей. Они интересные эрудированные собеседники. А то, что они с ВАШИМИ ведут себя таким образом.... то, каков привет - таков ответ...

Срать на голову я не позволяю себе и не позволю срать на моих друзей.

А вот вас тут всех рабинович в говно мокает, а вы облизываетесь....Ну, и хлебайте, как ту вам советовали - с причмоком.

А Я НЕ БУДУ!

Посилання на коментар

Как в романе.

Ори ты теперь у нас как миссис Маркул ).

+++

Посилання на коментар

598 гостей, 10 пользователей, 1 скрытых пользователей

14 чел. читают эту тему (гостей: 3, скрытых пользователей: 5)

Пользователей: 1 Ева_vl

Посилання на коментар

598 гостей, 10 пользователей, 1 скрытых пользователей

14 чел. читают эту тему (гостей: 3, скрытых пользователей: 5)

Пользователей: 1 Ева_vl

ну нас теперь двое

и что с того?

ну прибежали из джунглей русские бандарлоги - ну покидались орхеами и шишками

первый раз что ли

можно было их игнорировать можно было их дразнить

вы решили дразнить

на шум прибежало ещё пару бандарлогов

веселуха

Посилання на коментар

Гість АЛЕКСАНДР НЕВСКИЙ

ТАК... ПРОВЕРИМ, КАК СИДИТСЯ ЖИДУ РАБИНОВИЧУ НА КОЛУ.

БлиН!! Да он пьяный, ссука! Воттак номер...

Кто пронёс спиртное Рабиновичу?

В нарушение всех международных норм проведения геноцыда?!

Яйца тому оторвать!

Посмотрим, что показывают записи камеры видеонаблюдения.

Ага-ага... ну-ну... так... вот оно што...

Ночью жидо-бандерiвка Опиаха тайно навещала Рабиновича и он ей

умудрился впарить свои отрезанные уши.

Зачем Опиахе отрезанные ушы Рабиновича, пока неясно...

скорей всего продаст на органы чёрным жидовским трансплантологам из Израиля.

В уплату за ушы Опиаха припёрла канистру стекломоя и всю ночь Рабинович бухал

приплясывая на колу и горланя хава нагила - высшее достижение жидовской культуры

за 6 ть с половиной тыщ лет.

Ну не гад ли?!

Его холокостят в соответствии с Уставом ООН,

согласно Хартии о Гуманных Издевательствах и Пытках с Человеческим Летсом,

а он и тут умудрился всё опошлить, извлёк скотина личную выгоду.

Одно слово - пидор жидовский.

Опиаху следует примерно наказать, но... нефакт, что удастся ей яйца оторвать...

И как быть.. не пропадать же плодотворной идее...?

О!

После сдирания скальпа и отрезания ушей, самое время отрывать РАбиновичу яйца!

Рабеновеч, ТОВСЬ!

Ты у меня скоро не так запоёшь,

Забудь свой гнусный тенор... контральто тебе будет с меццо-сопрано на полном фортиссимо

Ухожу за разводным газовым ключём... В музее холокоста может ещё какой толковый инструмент

попадётся.

Тем более под стекломоем Рабинович, как под анестезией, - не прочувствует всех прелестей

обряда.

Трезвей, пьянь жидовская!!!

УБЕДИТЕЛЬНАЯ ПРОСЬБА : ЖИДУ РАБЕНОВИЧУ БОЛЬШЕ НЕ НАЛИВАТЬ! ОН НАКАЗАН!

Посилання на коментар

Мне не смешно, просто никака.

помнишь что я всегда говорил о русской нации?

теперь почитав этих русских товарищей ты видишь как я был прав?

Посилання на коментар

Цитата(Рыжая @ 3.12.2012, 11:44)

ТЕБЕ отвечу.

Не было приглашения, как такового. Курть сюда забрел совершенно случайно. Его тут встретили в штыки.

Потом на ветке Цензора я написала, что пересеклась с ним на форуме. У меня попросили ссылку. Я и дала.

В чем криминал? В том, что я дала ссылку?

Когда же Цензоровские почитали, как здесь обращаются с пришлыми, то естественно встали на дыбы.

Так что теперешний срач - плоды Ори, Жирафы и Рабиновича.

Я только что пролистал сообщения Куртъа - похоже, спокойный пользователь, вроде бы нападал на него здесь один рабинович......

Нет, неправда моя - там на Куртъа зачем-то сразу же корин и Ориана навалились :(

Посилання на коментар

Нет, неправда моя - там на Куртъа зачем-то сразу же корин и Ориана навалились :(

Вот видишь.. стоит только почитать... Кто и на кого...

Посилання на коментар

Вот видишь.. стоит только почитать... Кто и на кого...

Всё равно этот лохотряс - помело косноязычное, а черчиль так вообще - эхо из подворотни ;)

Посилання на коментар

А наш ХЄРой пукнув і в кущі - якщо ти мене відправив в ігнор, якого згадуєш у своїх постах. Боягуз!!!

Я сьогодні також проглядала з чого почалося - ніхто ніякої агресії не проявляв - було звичне прощупування новачка на адекватність. І так би все і залишилося, коли б Рижа не почала з себе показувати месника. Ось з цим постом вона об"явила помсту за те, що ми ніби-то підтримали Рабіновича.

Як ми його підтримали, коли, якими словами - досі ніхто відповіді не дав і не дасть, бо це відверта брехня.

Тобто, вчинок Рижої досі не має відповіді з її сторони, але у мене є моє особисте пояснення - підла, безсовісна і безсоромна людина. І те, що вона досі тут - яскраве тому підтвердження.

Я? Ничего.... и никого... ибо НИКОГО и не приобретала.....

Вы сделали выбор... поддержав пархатого жида.... так что потеряли вы....

Мы мирные люди, но наш бронепоезд всегда готов дать отпор...

Посилання на коментар

Рижа - безсовісна, брехлива і підла людина, вона плюнула на людей, які спілкувалися з нею майже рік, назвавши наш форум ГІМНОФОРУМОМ і тепер приходить сюди навіть без тіні каяття і далі показує з себе невинне ягня.

Якщо наш форум - ГІМНОФОРУМ - що ти досі тут робиш?

Посилання на коментар

Всё равно этот лохотряс - помело косноязычное, а черчиль так вообще - эхо из подворотни ;)

На самом деле - Лохотряс умничка и очень эрудирован. Обширные знания в области истории... Но в предложенных обстоятельствах ведет себя соответсвенно...

Про Чёрча - помолчу... Хотя тоже не дурак. И на самом деле сейчас живет в Лондоне.

Посилання на коментар

сказало ехо з танку... голосом отчіма :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

Рижа - безсовісна, брехлива і підла людина, вона плюнула на людей, які спілкувалися з нею майже рік, назвавши наш форум ГІМНОФОРУМОМ і тепер приходить сюди навіть без тіні каяття і далі показує з себе невинне ягня.

Якщо наш форум - ГІМНОФОРУМ - що ти досі тут робиш?

Запомни, солнце... я хожу туда, куда хочу... И буду ходить, пока ХОЧУ....

Что касается всего остального... я НИ СЛОВОМ не обмолвилась о том, о чем мы с тобой общались в личке и на МИРЕ. И о Юльке тоже... Это вы наперегонки вываливали то, что узнали обо мне... И кто после этого не чистоплотен и подл?

Мне не в чем каяться. Я не лила на вас грязь. А каятья от вас - я не жду...

Посилання на коментар

На самом деле - Лохотряс умничка и очень эрудирован. Обширные знания в области истории... Но в предложенных обстоятельствах ведет себя соответсвенно...

Про Чёрча - помолчу... Хотя тоже не дурак. И на самом деле сейчас живет в Лондоне.

Перші пости ерудованого для рижої лохотряса

Чо-чо... оппачки.Да тут тусня.

Тусанём,потрясём лохов.Гы-гы...

Це він на Юльку просто так, без причини наїхав

Ты нуждаешься?Нищебородка? Работать иди,шпалы носить.Тогда и деньги будут и счастье,в личной жизни.Гы-гы))

Чувырла пятнистая,ты шо орально привыкла? Базара ноль,приправлю тебе и орально.Гы-гы))

За радиацию чего вспомнила? Ещё и болеешь? Больная нищебордкка жирафа)))) на для Украины ситуация.Гы-гы.

Местное жлобьё,в виже жиравы,галицайской сучки орианы и их пидорпехотинцев сами усиленно сливаются.

Подтолкнём уёбищь или будем тупо наблюдать за их агонией?

Я на время прервусь.... до рабты доехать надо ;)

Посилання на коментар

Что касается всего остального... я НИ СЛОВОМ не обмолвилась о том, о чем мы с тобой общались в личке и на МИРЕ. И о Юльке тоже... Это вы наперегонки вываливали то, что узнали обо мне... И кто после этого не чистоплотен и подл?

Ти банальна негідниця і брехло і всіх судиш по собі. Ти лила на мене бруд ще тоді, коли мило зі мною спілкувалася і тут і в Мірі.

Запам"ятай, ти тут будеш тільки ось у цьому супроводі - всіх твоїх постів про цей форум і про людей. які, я ще раз тобі нагадаю - спілкувалися з тобою НОРМАЛЬНО до останнього дня, а ти наслала на них ораву гопоти, ще й тим вихвалялася.

Якого ти прийшла на ГІМНОФОРУМ - ще раз тебе запитуюся?!!!!

Посилання на коментар

УЖОС! НЕ ЛИЛА? Только немножко чужими руками решила насрать на голову? О камасике знала только ТЫ. Откуда нервный юпитер взял эти сведения? Откуда взялось у чашки о моем пребывании у тебя в гостях? Откуда клевета о том, что я якобы твой порог обписяла? ОТВЕЧАЙ! БЫЛО ТАКОЕ? БЕССОВЕСТНАЯ! ЧТО МЫ О ТЕБЕ ВЫВАЛИЛИ? Может хоть слово Я РАССКАЗАЛА О твоей личной жизни? Или о твоей неземной красоте? Ты настрополила своих приятельниц и знакомых ! Оттого, что мы рабиновича не пресекли?

А ты хоть за кого-то заступилась хоть раз? А твой САИ? Сидели по погребам.. Рабинович - мне равный. Наши дрязги - наши и союзы! Ясно тебе? Он ни одного поста грязного не пропустил, чтоб не вступиться! И я буду также его защищать!

Лично мне не надо от тебя ничего. Совесть имей. Уйди с говнофорума. Останься "чистой"... если сможешь.

Посилання на коментар

УЖОС! НЕ ЛИЛА? Только немножко чужими руками решила насрать на голову? О камасике знала только ТЫ. Откуда нервный юпитер взял эти сведения? Откуда взялось у чашки о моем пребывании у тебя в гостях? Откуда клевета о том, что я якобы твой порог обписяла? ОТВЕЧАЙ! БЫЛО ТАКОЕ? БЕССОВЕСТНАЯ! ЧТО МЫ О ТЕБЕ ВЫВАЛИЛИ? Может хоть слово Я РАССКАЗАЛА О твоей личной жизни? Или о твоей неземной красоте? Ты настрополила своих приятельниц и знакомых ! Оттого, что мы рабиновича не пресекли?

А ты хоть за кого-то заступилась хоть раз? А твой САИ? Сидели по погребам.. Рабинович - мне равный. Наши дрязги - наши и союзы! Ясно тебе? Он ни одного поста грязного не пропустил, чтоб не вступиться! И я буду также его защищать!

Лично мне не надо от тебя ничего. Совесть имей. Уйди с говнофорума. Останься "чистой"... если сможешь.

А справді КАТЬКА - давай кажи - що ми про тебе виклали - бодай щось, чого ти про про себе не казала - якщо вже про причину нападу на форум ми не почули відповіді - давай, відповідай за сьогоднішні слова.

ЩО Я ЧИ ЮЛЬКА НАПИСАЛИ ПРО ТЕБЕ З ТОГО, ЩО МИ ГОВОРИЛИ В ЛІЧЦІ - ЧЕКАЮ!!! Ні, ЗВАЛЮЙ, бо почну публікувати твої листи. І тоді люди справді дізнаються, що з того, що я писала - ПРАВДА.

Посилання на коментар

Для начала - научись держать язык за зубами. Ты сама о себе все повываливала. Как и пребывании у меня.

Кто такой Юпитер - я тоже не в курсе...

Защищай.. липовая юдофобка....

Саню, не трогай...

О моей красоте ты сама выдумала... хотела Ори насолить...

А мне по фиг... Я такова, как есть... 55 лет... дважды бабушка ..... Счастливая ЖЕНА, МАТЬ...

Передавай привет своей маме... Она очень хороший человек... А вот воспитала, к сожалению.. дрянь...

Посилання на коментар

Бля, Юлька, я такої безсоромної свиноти в житті не бачила.

І знаєш, ось я не хочу, а в мене завжди так получається - я натрапляю на таке, чого б коли шукала, ніколи б не знайшла.

Зараз поставлю сюди

Посилання на коментар

всё познается в сравнении

на твоём фоне он умничка

а тут он себя повёл так потому что таких как ты тут мало и его глупость сразу стала заметна

Посилання на коментар

Диви

Я хочу замовити слово за *. За... Називаю його нік, бо всі штурхали його кому не лінь. І саме під цим ніком.

Ми були хорошими друзями. І любив він мене як людину, а не як жінку. Ми ж теж друзям кажемо – ми вас любимо. А в росіян воно все одним словом - люблю

* був порядною людиною . Пишу – був, бо це було так давно. А що зараз – ніхто не знає. У свій час він ніколи не боявся відкрито виступити на моєму боці, нехай навіть весь світ буде проти мене. Він каза в: мій друг…..( така то) .

І я з теплотою в серці згадую його. Він знав, що я ніколи не ходила на Іванів форум. Тож коли писав там, він не випендоювався переді мною, бо навіть не знав, чи я прочитаю це

А я прочитала там ось таке: « Ты обманула ее и ее чувства.» . Це про мене. Там дещо більше є і важливіше для Каті та приємніше для мене , та не буду принижувати її тут . Вона знає, чого зла на мене.

Навіть * розумів це – ти обманула мою до тебе довіру, а ти тут із себе благодєтеєльніцу корчиш.

Катю, він ніколи не видавав твої секрети. Ніколи . Я в нього навіть і не пробувала щось випитувати, бо це було б просто нечесно. Та мені й нецікаво було - що я могла нового дізнатися про тебе, і навіщо це мені . Для мене в людині важливі не подробиці її сімейних сварок із чоловіком чи ще якісь побутові речі, бо всі ми люди і всяке буває, а внутрішній світ людини – яка вона в дружбі, в коханні, який її світогляд, і який рівень порядності навіть в сварках, і що вона при цьому викладає і видає сьогоднішнім подружкам про вчорашню.

Тож повторю про * – це був порядний чоловік, який ніколи не гадив на тих, з ким дружив колись. Тож учися, Катерино Андріївно, порядності в людей, котрі поряд із тобою. Бережи дружбу тієї ж *. Бо ми з тобою також колись так дружили. Зроби висновок із нашої історії і не повторюй більше такого. Я ніби тебе вчу? Та навіщо це мені. Це моє резюме.

І щодо тебе він поступав порядно і ти не можеш на нього ображатися. Він прямо і відверто сказав усім на форумі – дружба «да», любови всякие – «нет».

Це була добра людина. Щира. Не терпів бруду у стосунках – ні в дружбі, ні в коханні. А з подачі тієї ж Катерини його сприймали не тим, ким він був насправді – ну, хай пробачить мені – вважали за дурачка.

Це не так. Він боровся зі своїми проблемами мужньо. Тому іноді дозволяв собі розслабитися і покуролесить по форуму – десь прикольнуться чи когось підкусить.

Сподіваюся, що в нього зараз усе гаразд. І я йому щиро бажаю щастя.

Хвилини, коли я читала аську і знала, що в мене є надійний друг, порядний і завжди поряд в скрутну хвилину, хай навіть тільки в асьці – я буду згадувати завжди з теплотою.

Це був єдиний чоловік на форумі, який міг, не дивлячись на те, що знав, що зараз в нього полетить мільйон каменюк із подачі тієї Катрі та її дружбанів-модераторів, спокійно виступав на мій захист. Єдиний, хто був справжнім чоловіком на форумі Тимошенко.. Наголошую – єдиний чоловік на форумі Тимошенко. Бо думаю, що виживала з того форуму мене не хто інший, як Катерина.

Нехай пробачить мені за попередні різкі слова.

П.С. Не треба банити мене. Я вже пішла.

Посилання на коментар

А мне по фиг... Я такова, как есть... 55 лет... дважды бабушка ..... Счастливая ЖЕНА, МАТЬ...

Передавай привет своей маме... Она очень хороший человек... А вот воспитала, к сожалению.. дрянь...

твою красоту я видел

одно слова - грымза

в тебе не стерва читается - а крыса . такой крысиный взгляд надменной чванливой дуры

причём то что ты выставила эту фотку говорит о том что ты всем этим гордишься

это о красоте

то что ты счастлива - это херня

мужиком ты своим не довольна потому что считаешь его тряпкой , тебя тянет к сильным мужикам с которыми ты свое домашнее чмо постоянно сравниваешь

скорее всего он конкретный рогоносец

да и насчёт матери

ты воспитала таких же тварей какой ты являешься сама и сейчас твои же внуки отомстят тебе за похабное воспитание твоих же детей

как ты понимаешь - ничего личного - просто анализ фактов

Посилання на коментар

Для начала - научись держать язык за зубами. Ты сама о себе все повываливала. Как и пребывании у меня.

Кто такой Юпитер - я тоже не в курсе...

Защищай.. липовая юдофобка....

Саню, не трогай...

трижды соврамши. (про дрянь - не учитывается :D ))) Кать, ну не стоит тебе бороться! По старой памяти говорю! НЕ СТОИТ..

Ты права была - мы две закоренелые стервы. Куда там тебе.. Поступи мудрее, как ты всегда учила, - уйди. Всем станет проще.. Христом богом прошу. То, что ты думаешь, что знаешь какая я - ты НИЧЕГО не знаешь. Может Арыся и то больше знает. Ты всегда считала себя мудрой.. так будь ею. По доброму прошу.. Услышь меня..

Посилання на коментар

Все повторюється, Юлька, розумієш - все повторюється з нею, не тому, що хтось поганий, а тому, що кожного разу пригрівав за пазухою зміюку. А зміюкою була Катька.

І ось на цей крик душі я натрапила випадково, якраз в той момент, коли вона сюди зайшла і потім хотіла розібратися, що там було, але тепер все так очевидно, що мені вже цього робити не треба, бо я знаю про себе, знаю про неї. З мого боку не було дружби, але було ГАРНЕ відношення, мараторій на погані слова, поки ми щиро ділилися проблемами. І в цей час вона писала про мене погані речі іншим людям, тобто, вона думала про мене погано, але все рівно зі мною спілкувалася. Хоча, я ніколи її про це не просила і зовсім не була настирною.

Ну ось як можна ТАКОЮ БУТИ, ПОЯСНИ, бо я зараз скажуся від нерозуміння.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...