Гість Вурдолак Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 ... позвонить не могу - не дома сейчас. Меня интересует, почему молодогвардейцы в застенках томятся? Что за репрессии такие на свободном бесцензурном форуме??? Тутешній лохотряс, а тамтешній Савва Нікіфоровіч Караваєв(він же колишній B) пронін)...по справі отримав віртпокарання..Всі інші..мабуть - причепом пішли.. Бо адмінстратор дуже лютий зараз в архиві і головне справжній український патріот.. і на раз бачить ху із ху.. Сам жеж бачив-я просив звільнити декого-але Закон-є Закон.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 я помню.. я всё прекрасно помню! что ваше жизненное кредо - я сам себе хозяин и ни одной (суко) бабы!!))) И всё же.. расслабьтесь, я обращаюсь с сердцем на ладошке - в каком месяце ваш день рождения и если это не очень нахально - какой у вас рост? Это не флирт, просто рост мужчины - у меня своя схема как по нумерологии. Если секрет - вопрос снимается. ;) в моєму профайлі вказана дата народження.. ;) зріст-середній..Один м. 73 см. але щось здається почав зменшуватись... ;) лівша.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Объявите меня каким угодно инструментом, вы можете меня расстроить, вы можете меня сломать, но играть на мне вы не умеете." Катька, ти примітивна, як дитяча сопілка - ну хто захоче на ній грати - який звук можна з неї витиснути. Не вигадуй про себе того, чого нема - щоб жити в казці, потрібно усвідомлювати це, інакше поїдеш одного разу мізками, коли прокинешся від удару по голові і зрозумієш, що ти біля розбитого корита. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість 40° Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Тутешній лохотряс, а тамтешній Савва Нікіфоровіч Караваєв(він же колишній B) пронін)...по справі отримав віртпокарання..Всі інші..мабуть - причепом пішли.. Бо адмінстратор дуже лютий зараз в архиві і головне справжній український патріот.. і на раз бачить ху із ху.. Сам жеж бачив-я просив звільнити декого-але Закон-є Закон.. ... хоть Совет я и не читал, но отрадно слышать, что ты мазу за супротивникоав тянешь. Рукопотыскую. Сенкс. А за цензоровских админов мне говорить вообще не хочется - выборочное модерирование во всей своей красе и к Фюле не ходи. :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 ... хоть Совет я и не читал, но отрадно слышать, что ты мазу за супротивникоав тянешь. Рукопотыскую. Сенкс. А за цензоровских админов мне говорить вообще не хочется - выборочное модерирование во всей своей красе и к Фюле не ходи. :angry: Якщо всі тутешні забанені, то я б їх взагалі у вічний бан відправила - виняткові хами, тупиці і бидло - нєфік всякій українофобській швалі відкривати рот на українських ресурсах - нехай йдуть в загон на форум ПР і там гавкають, причому по фєні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість 40° Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Без коментариев Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 ... хоть Совет я и не читал, но отрадно слышать, что ты мазу за супротивникоав тянешь. Рукопотыскую. Сенкс. А за цензоровских админов мне говорить вообще не хочется - выборочное модерирование во всей своей красе и к Фюле не ходи. :angry: Це_ ;) ти ще не бачив там у нас справжнього та реального вибіркового модерування..тому не треба не починай.. Це в тобі говорить реальна спорідненість з деякими тими товаріщами, ..а не об*єктивна та не упереджена оцінка висловлювань та вірт.дій.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість 40° Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 ... це_..., я и не начинаю. Просто субъективно, на твой взгляд, констатирую избирательность. Блин, виртдияч... Вурдолак. Улыбнуло неподеццки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 загибается гнiздо. Онотоле ищен нычку... ну а что,там один маргинал-борода хуйнёй занимается. Шо,Онололе,скучно? просрал гнiзо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 почитаем первую страницу. Нє, цей грамотний - відразу файлики поначіпав - відать усвідомлює, що слів для виділитися йому буде замало. первый коммент какой то куйни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 загибается гнiздо. Онотоле ищен нычку... ну а что,там один маргинал-борода хуйнёй занимается. Шо,Онололе,скучно? просрал гнiзо... скоріше ти реально до речі загнешся..і головне не швидко та безболісно, а цілком по своїй суті падлючій-довго та канаючи... повір мені на слово..бо ти вже це заслужив.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 ну ты, бля, и еврей....жидовочка,а ты еврейка? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Без коментариев </div> А правду не треба коментувати - з нею потрібно погоджуватися. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 скоріше ти реально до речі загнешся..і головне не швидко та безболісно, а цілком по своїй суті падлючій-довго та канаючи... повір мені на слово..бо ти вже це заслужив..а шо борода в гизде срёт только B) канальный мореход он... а ты тут никто. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 тут до сих пор жидов ипут? Цэ добрэ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість 40° Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 скоріше ти реально до речі загнешся..і головне не швидко та безболісно, а цілком по своїй суті падлючій-довго та канаючи... повір мені на слово..бо ти вже це заслужив.. ... вот не люблю я такую хуйню, Толя. Начитался уже за долгие годы. Хоть досвиданья тебе говори. ... а Ральфу - мое почтение. Рад видеть в добром здравии. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 тут до сих пор жидов ипут? Цэ добрэ... да..спасибо,40... Толик скоро повзрослеет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 ... вот не люблю я такую хуйню, Толя. Начитался уже за долгие годы. Хоть досвиданья тебе говори. ... а Ральфу - мое почтение. Рад видеть в добром здравии. Андрію.я заради якогось твого переляканого зьоми з харкова не збираюсь підбирати слова.. ;) Тим більш що воно само напрошується..Ти ж мене знаєш-якщо людинка випросила-вона це отримає..але потім, як декотрі коли стане хєрово,..усвідомить усю свою минулу помилковість та дурість. облиш тягнути мазу за того хто реально не правий і починає нести пургу першим.. :angry: А своє дасвіданія чи здрастє..кажи чи пиши колизабажаєш-я тебе за руки не тримаю.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість 40° Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Толик скоро повзрослеет... ... дай-то Бог нашему теляти... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 скоріше ти реально до речі загнешся..і головне не швидко та безболісно, а цілком по своїй суті падлючій-довго та канаючи... повір мені на слово..бо ти вже це заслужив..а ведь загибается... нахуй ты никому НЕ НУЖЕН. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Настоящий Jupiter Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 а ведь загибается... нахуй ты никому НЕ НУЖЕН. Не тратьте куме сили-)) ВОНО того не варте...ГЕ ..є - ге ..Ним і подохне.. Гандон "лисогорський"-)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 а ведь загибается... нахуй ты никому НЕ НУЖЕН. Головне! що ти там завжди потрібний... Бо те що ти не тільки моральний а і реальний підарас -то у цьому майже ніхто як з цього форуму так і з цензора не сумнівається... все..йди собі повз.. Відповіді тут тобі від мене більше не буде.. а там-там тебе з понеділка ..можливо ..закриють.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість 40° Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Андрію.я заради якогось твого переляканого зьоми з харкова не збираюсь підбирати слова.. ;) Тим більш що воно само напрошується..Ти ж мене знаєш-якщо людинка випросила-вона це отримає..але потім, як декотрі коли стане хєрово,..усвідомить усю свою минулу помилковість та дурість. облиш тягнути мазу за того хто реально не правий і починає нести пургу першим.. :angry: А своє дасвіданія чи здрастє..кажи чи пиши колизабажаєш-я тебе за руки не тримаю.. ... Анатоль, ну тебя ж ни разу бумерангом еще не наебнуло. Ну к тебе ж все как люди, а ты, блин, как хуй на блюде. А если возвратка пойдет??? Загынеш з усмишкою на вустах, як налэжить нацгэморою з презырством до Косатойи, чи таки, хоч у души, вибачишся перед тими, кому негараздив бажав? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Да уж...мало нам було своєї комунальної кухні - до нас ще завітала Цензорівська. Панове, ви, як баби базарні. Сором!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 ... Анатоль, ну тебя ж ни разу бумерангом еще не наебнуло. Ну к тебе ж все как люди, а ты, блин, как хуй на блюде. А если возвратка пойдет??? Загынеш з усмишкою на вустах, як налэжить нацгэморою з презырством до Косатойи, чи таки, хоч у души, вибачишся перед тими, кому негараздив бажав? Добраніч.Тобі та Іринці. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Настоящий Jupiter Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 А правду не треба коментувати - з нею потрібно погоджуватися. :rolleyes: Було б чим погоджуватись. Як була дурепою, так нею і свої дні закінчиш. Навіть пояснювати тобі нічого не берусь. Не дійде. І не пиши в профілі , що мешкаєш у Львові. Місто і так селом забите, друзі передавали, що подітись від вас немає куди..Чого ж тебе твій поляк до себе не забрав? Рилом не вийшла? ..Всім добраніч. І хорошим людям..бажаю такою ж шаленої ночі..як у мене-)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість 40° Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Спасибо. Спокойной ночи, Анатоль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Вурд! Ты - страх потерял? Бегом мотай на Цензор. Там клон Бутусова распоясался, а ты тут с Хро в любезностях расшаркиваешься Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 ..Всім добраніч. І хорошим людям..бажаю такою ж шаленої ночі..як у мене-)) У кого намічається шалена ніч, той перед тим не заглядає на форум, де вияснюють стосунки чоловіки, а тим більше не сповіщає про це на цілий світ - найбільше з шаленого, що тебе чекає - це віртуальні шахи. Щоб ти програв :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Санитар Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Ось тому, що я трішки Водолій, у мене крім стійкості, є ще кмітливість: щоб зробити цей форум для себе затишним - рижа привела сюди цих дегенератів. Не маєш що розумного сказати, то хоч вчасно прибирай свій срач Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.