Эдуардыч Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Повторюю.Не маєш що розумного сказати, то хоч вчасно прибирай свій срачВот вам и разница, между доктором и санитаром... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Вот вам и разница, между доктором и санитаром... словно меж солнцем и юпитером............. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 словно меж солнцем и юпитером ............. Знающие астрономы говорят- Юпитер будет звездой. Кстати и наша Земля тоже - стремительно набирая массу из ничего. Спалимся мы ,народ и все дела наши ничтожные - тоже. Наши ничтожные дела- никчемные идеи. Но это будет сразу после миллионолетий нашего здесь отсутствия. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Знающие астрономы говорят- Юпитер будет звездой. Кстати и наша Земля тоже - стремительно набирая массу из ничего. Спалимся мы ,народ и все дела наши ничтожные - тоже. Наши ничтожные дела- никчемные идеи. Но это будет сразу после миллионолетий нашего здесь отсутствия. А некоторые говорят, что он уже был звездой.... И был разжалован до уровня планеты... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Пока вы тут спорите,на нас летит сфера Шварцшильда,скоро горизонт событий вам отформатирует небо до размеров овчинки :angry: :angry: :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 на пол-года младше тебяЗначит, уже неисправимо.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 А некоторые говорят, что он уже был звездой.... И был разжалован до уровня планеты...Мадам рыжая, так ответите мне: почему вы привели на такой уютный форум этих дегенератов, искренне считающих себя интеллектуалами? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Говночистильщик Черчилля: выходи позвиздим... Трахать не буду, не боись.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Пока вы тут спорите,на нас летит сфера Шварцшильда,скоро горизонт событий вам отформатирует небо до размеров овчинки :angry: :angry: :angry: пардон на НАС альбо на ВАС уточните , плис Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Мадам рыжая, так ответите мне: почему вы привели на такой уютный форум этих дегенератов, искренне считающих себя интеллектуалами? Ось тому, що я трішки Водолій, у мене крім стійкості, є ще кмітливість: щоб зробити цей форум для себе затишним - рижа привела сюди цих дегенератів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 пардон на НАС альбо на ВАС уточните , плис Ты же не читаешь мои глупости,нахрена тебе ответ,солнце моё? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Ты же не читаешь мои глупости,нахрена тебе ответ,солнце моё? читаю. и внимаю твоё? эээ..ааа не понял Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Ты же не читаешь мои глупости,нахрена тебе ответ,солнце моё?Вероятно, чтобы перестать нести всякую хрень...А скажи-ка мне, генералиссимус: у вас там в Независимой Сибири все такие? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 читаю. и внимаю твоё? эээ..ааа не понял Лапочька...я просто придуриваюсь...как всегда... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Лапочька...я просто придуриваюсь...как всегда... :rolleyes:Боюсь, генералиссимус, у тебя не настолько много ума, чтобы лепить тут тупого Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Лапочька...я просто придуриваюсь...как всегда... :rolleyes: тобто, ти по життю - ПРИДУРОК?!!! :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Лапочька...я просто придуриваюсь...как всегда... :rolleyes: а я, как всегда, верю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Ось тому, що я трішки Водолій, у мене крім стійкості, є ще кмітливість: щоб зробити цей форум для себе затишним - рижа привела сюди цих дегенератів. Так нам и надо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Так нам и надо. Нисцы,дохтур,это уже не первый вялый форум,в который мы вдохнули новую жизнь.Ибо капелька здорового идиотизма никогда не вредна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Вероятно, чтобы перестать нести всякую хрень... А скажи-ка мне, генералиссимус: у вас там в Независимой Сибири все такие? У них там зараз -30* - в тунгуза від морозу і недостатку кисню у повітрі - мізки не працюють. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Так нам и надо. А не міг скоріше нас попередити, ми б самі могли стати запросто як тунгуз - для хорошої людини. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Жесть, спілкуємося з придурком... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Жесть, спілкуємося з придурком... ще й з многоМА Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Нисцы,дохтур,это уже не первый вялый форум,в который мы вдохнули новую жизнь. Ибо капелька здорового идиотизма никогда не вредна. Здоровое суждение. Дай Бог и тебе , друг , здравия. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Здоровое суждение. Дай Бог и тебе , друг , здравия. он циник.. не нуждаетЦЫ <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Здоровое суждение. Дай Бог и тебе , друг , здравия. Удачи Я устал,я ухожу(с)ЕБН :angry: :angry: :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 ще й з многоМАА не проще- понять, простить, принять. Или это слишком - по бабски??! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Здоровое суждение. Дай Бог и тебе , друг , здравия. У дебілів переважно хороший апетити і недюжа сила :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 А не проще- понять, простить, принять. Или это слишком - по бабски??! Док, а ти непорядність міг би простити - ну це як моральну нечистоплотність? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 А нет...Пускай будет ЧЕТЫРЕСТА :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.