Ева_vl Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Жидя,еБа,ОпиаХа голос,Алее ап! У нас тут уже трио ебанатов. Пора билеты продавать. Ты девочка ТУНГУСА. К ТВОЕЙ жопе липнут плавки Нос обматнный соплями Туш засохла под глазами Вся прическа растрепалась Боже где же ты бухала? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 на трах рижої юнониаха, первое лишение девственности в предпенсионном возрасте Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість АЛЕКСАНДР НЕВСКИЙ Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Рабинович - агент мирового гомосексуализма на укрофоруме. Израильский министр социального обеспечения Ицхак Герцог добивается увеличения бюджетных ассигнований для финансирования гей-клубов. Неофициальный, но актуальный лозунг дня в Израиле: эффективный сионист должен стать педерастом. Какое государство является самым «голубым» на планете? С большим отрывом - Израиль. Тель-Авив, опережая Амстердам, Нью-Йорк и Берлин, входит в число важнейших центров глобального гомосексуализма. Израильское законодательство содержит самые либеральные в мире правовые нормы в отношении «голубых» и «розовых». В Тель-Авиве и Хайфе создана и действует инфраструктура высшего мирового класса: клубы, консультационные центры, сеть соответствующих торговых учреждений, отели и т. д. — для гомосексуалистов и лесбиянок. Наиболее массовые и пышные гей-парады планеты проводятся именно в еврейском государстве.© Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Рабинович - агент мирового гомосексуализма на укрофоруме. Израильский министр социального обеспечения Ицхак Герцог добивается увеличения бюджетных ассигнований для финансирования гей-клубов. Неофициальный, но актуальный лозунг дня в Израиле: эффективный сионист должен стать педерастом. Какое государство является самым «голубым» на планете? С большим отрывом - Израиль. Тель-Авив, опережая Амстердам, Нью-Йорк и Берлин, входит в число важнейших центров глобального гомосексуализма. Израильское законодательство содержит самые либеральные в мире правовые нормы в отношении «голубых» и «розовых». В Тель-Авиве и Хайфе создана и действует инфраструктура высшего мирового класса: клубы, консультационные центры, сеть соответствующих торговых учреждений, отели и т. д. — для гомосексуалистов и лесбиянок. Наиболее массовые и пышные гей-парады планеты проводятся именно в еврейском государстве.© клас русский пидор что будет искать в другой стране - правильно - гей клубы хочешь обрезаного в жопу попробовать? так ты в чечню съезди Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість АЛЕКСАНДР НЕВСКИЙ Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Оріана Ты мой вопрос видела? Почему свидомые бандеривки снюхались с жидом Рабиновичем, геморройным старпёром? Так вы строите новую могутную Украинскьку державу? Под дудку жидо гомосека? Бандера проклянёт своих последышей Ты об этом не думала ещё? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Оріана Ты мой вопрос видела? Почему свидомые бандеривки снюхались с жидом Рабиновичем, геморройным старпёром? Так вы строите новую могутную Украинскьку державу? Под дудку жидо гомосека? Бандера проклянёт своих последышей Ты об этом не думала ещё? так что там с невским? ты же не случайно взял себе ник чела который продал татарве родину Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 трахну,дрючком от лопаты, супер, рижа в екстазі - трахни рижу!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 CАИ не пізди - краще трахни РИЖУ УУУУУУУУУУУУ - ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ! КЛАСС!! Натаха, ты таки крулева!!! (а я принсеса! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Натаха, ты таки крулева!!! (а я принсеса! :lol: Юлька, відійди в бік - щоб не заляпатися. Я сьогодні рекламую Рижу - сама розумієш, не квітами і фарбами...специфіка, однако... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість АЛЕКСАНДР НЕВСКИЙ Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 CАИ не пізди - краще трахни РИЖУОріана, будем считать, что про жидо извращенца Рабиновича ты ответила.Предала, значит, заветы Бандеры ради пидора жидовского А Ева с Жирафой тоже не испытывают отвращения к анальному жиду Рабиновичу, - старому, вонючему старикашке? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Юлька, відійди в бік - щоб не заляпатися. Я сьогодні рекламую Рижу - сама розумієш, не квітами і фарбами...специфіка, однако... НАТАШКА! У дур мысли сходятся? Тады давай второй выстрел - и я у тебя попрошу прощения ЗА ВСЁ !! КТО Рабиновичнамбату в зеленой шапке? Дохлая кошка в окулярах , красная шапка или все те же на манеже, кто пиздит?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Оріана, будем считать, что про жидо извращенца Рабиновича ты ответила. Предала, значит, заветы Бандеры ради А Ева с Жирафой тоже не испытывают отвращения к анальному жиду Рабиновичу, - старому, вонючему старикашке? саи - тут тебя отчим искал = хотел поделиться опытом как вдовцом становится тебе это сейчас нужнее чем попкой на моем кончике елозить а потом лепота - свобода кого хочу того е..у кого е...у того хочу эх, ну почему жена так зажилася ( из фильма шельменко денщик) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 САИ, ми погані, я знаю - але ти хороший, справедливий, любиш Україну - трахни РИЖУ і всю її гопоту - за все те погане, що вони пишуть про нашу Неньку і я, обіцяю - погоджуся з тобою на де-труа, і навіть сам знаєш кого намовлю. Ну давай, голубчику - ТРАХНИ РИЖУ!!!!! не! меня вычеркни! я с древними ископаемыми в связь не вступаю. Они ж мумии уже! Ты шо! :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 не! меня вычеркни! я с древними ископаемыми в связь не вступаю. Они ж мумии уже! Ты шо! :o Тю на тебе, я жінок не люблю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість АЛЕКСАНДР НЕВСКИЙ Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Рабинович - агент мирового жидо-гомосексуализма на укрофоруме. Гомосексуализм в Израиле стремительно помолодел — к такому выводу пришла группа исследователей из Университета Тель-Авива. Доктор Гай Шило, комментируя результаты исследований, подвёл итог: «Еще пятнадцать лет назад гомосексуалисты начинали говорить о себе открыто только после 22 лет. Сегодня планка находится на уровне 16 лет и продолжает опускаться». Более 20 агитклубов Ассоциации гомосексуалистов и лесбиянок уделяют внимание и оказывают психологическую помощь еврейским подросткам израильских школ в возрасте от 14 лет.(с) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Тю на тебе, я жінок не люблю.тю, та я тоже! А кого ты там в труа собралась вписивать? короля, нешто? Оне почивают. Под троном. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 тю, та я тоже! А кого ты там в труа собралась вписивать? короля, нешто? Оне почивают. Под троном. Вони мирно відпочивають на полюванні - нехай собі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Вони мирно відпочивають шо та скушно без мышей. ;) Зубки точат наверно.. Може и себе пойти чего-нить грызнуть? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 САИ, відійди від жида - він на тебе не претендує. Трахни рижу - юнону. а може ему больше очкастые кошки нравятся? Не подумала? От чего ты всегда навязываешь? Прям аукцион устроила. Все равно никто не берет. Ни кобеля паршивого, ни шакала стоящего. одни серые мыши... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 а може ему больше очкастые кошки нравятся? Не подумала? От чего ты всегда навязываешь? Прям аукцион устроила. Все равно никто не берет. Ни кобеля паршивого, ни шакала стоящего. одни серые мыши... Юльк, ти не в темі. рижа казала, що трахатися любить. я також - ось і суджу по собі: якщо ти когось запросила, а він без мізків - то знацця для траху. Логічно? Тим більше, вчора про свої розміри ніхто не доложився, хоч і спроба була в особі одного простодушного. Але потім пішла команда - відставити - і вони зам"яли цю справу. Думаєш чого? - бо рижа злякалася, що їх можуть відбити. Правда, вона не врахувала, що вони не в нашому смаку - але це до діла відношення не має, бо вона судила по собі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Лахотрясику посвясчаю! ( у Невского все равно ютуб не фурычит... *http://www.youtube.com/watch?v=YW9X7Es_C0A Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 А хто взагалі займається адмінітруванням та модерацією цього форуму? Як можна найшвидше зв*язатися з вашим модером чи адміном..для з*ясування ;) скажемо так..деяких питань?.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість АЛЕКСАНДР НЕВСКИЙ Опубліковано 30 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 30 листопада, 2012 Подведём промежуточный итог. Свидомые жидо бандеривки Ева, Жирафочко и Опиана под обрезанную дудку сраного жидовского старпёра Рабиновича довели вильну Украйну до цугундера, что ничуть не удивляет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.