Перейти до змісту
Український політичний форум

Кто вы тут все такиййе?

Гість Куртъ

Рекомендовані повідомлення

Гість ненормальный тунгус

та у меня есть кому заботиться. Но вси равно - спс.. Мелочь, а приятно

Мы такие...добродушные...ёбнем-пожалеем...
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 2,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Тушку форели у хохла на рынке купил по 280 рэ,штоле.

Целая тушка с\м без башки обошлась как раз в двадцатку пендорублей.

А капчьоная форель от 20 до 30 пендорублей за кело.

ДОКЛАДУЙСЯ, СОБАКА!!!!

РОЗМРИ!!!!

нах мені твоя форель

Посилання на коментар

Мы такие...добродушные...ёбнем-пожалеем...

всьо шо движется? , не.................. мы как-то без услуг семафорщиков, в спокойном режиме.
Посилання на коментар

Фсьо пропало - Рабінович прийшов :(

Фортель не получився...

Я здуваюся, як казав Буба. :o

Але авку залишаю - мо що вигорить і сьогодні ввечері до мене прискаче принц на коні, а не на прутику

Посилання на коментар

:lol: :lol: :lol:

ой, чуть не впісялася...

дєвкі, ви б дізналися - вони хоч мужики, бо я вже два рази прикид міняю, не ведуться, собаки, тільки за Рабі бігають.

та й підозрілі якісь, круглі, головастенькі - одне яйце в капелюсі, друге метеорит в жопі, третє головастік перекривлений, я вже мовчу про бома на прутику - нє, як для мене не солідно...

да петухи они, ахтунги форумные.

Не знаю как остальные, кто откуда, но ЛОХотряс с этого сайта -> *http://gejforum.ru/

Посилання на коментар

реплика в сторону.

ща фразочку крутую из телика сняла :

"Настоящий мужчина - САМ оружие. Взгляд должен лежать на кончике кинжала, когда он летит к цели"

к р а с и и во!!!! :rolleyes:

Посилання на коментар

реплика в сторону.

ща фразочку крутую из телика сняла :

"Настоящий мужчина - САМ оружие. Взгляд должен лежать на кончике кинжала, когда он летит к цели"

к р а с и и во!!!! :rolleyes:

+++

Посилання на коментар

Чтобы доходы от пригородного сообщения хотя бы не превышали расходы, уже сегодня, стоимость проезда нужно в среднем повысить в шесть раз, говорится в сообщении Укрзалізниці.

Бля...К чему такие сложности?

Дустом надо...

Посилання на коментар

Фсьо пропало - Рабінович прийшов :(

Фортель не получився...

Я здуваюся, як казав Буба. :o

Але авку залишаю - мо що вигорить і сьогодні ввечері до мене прискаче принц на коні, а не на прутику

тада я тоже морские на профиль поцеплю! Снова майор будет плеваться, что организовали блядский альбом вместо форума.... :(
Посилання на коментар

Бля...К чему такие сложности?

Дустом надо...

отвали со своими ядохимикатами! :angry: Не видишь разве? Тут о любви! Романтика....
Посилання на коментар

отвали со своими ядохимикатами! :angry: Не видишь разве? Тут о любви! Романтика....

Йа,йа,дас ист фантастиш !!!111
Посилання на коментар

да петухи они, ахтунги форумные.

Не знаю как остальные, кто откуда, но ЛОХотряс с этого сайта -> *http://gejforum.ru/

я, звичайно, вірю твоїй інтуїції, але все ж таки, я б потримала їх за яйця...а раптом.

З.І. соррі, там треба було "підвісила" :rolleyes:

Посилання на коментар

Йа,йа,дас ист фантастиш !!!111

111 це що в міліметрах? :o

Проходь, міл чєловєк...вільний, пра, дєвочкі?

Посилання на коментар

тада я тоже морские на профиль поцеплю! Снова майор будет плеваться, что организовали блядский альбом вместо форума.... :(

Юлька, Майор вже в такому віці, що він забуває на що треба плюватися, а на що слюні пускати - простимо йому його старість :rolleyes:

Посилання на коментар

111 це що в міліметрах? :o

Проходь, міл чєловєк...вільний, пра, дєвочкі?

То в дюймах,дура :D :D :D
Посилання на коментар

:blink: З часу мого останнього коменту..26.11.2012...тут вже стільки...вибачаюсь на слові :(насрато!!!???

Чесно пишу-мені соромно за цим моїх реальних знайомих з сайту http://archive.censor.net.ua/

Посилання на коментар

я, звичайно, вірю твоїй інтуїції, але все ж таки, я б потримала їх за яйця...а раптом.

З.І. соррі, там треба було "підвісила" :rolleyes:

Я и жопу могу подставить если надо, абы польза была оттакэ. :)

гы.

Посилання на коментар

Ёбка,итить твою !!! :angry:

Глоза - в студию !!! :angry:

Ты че, не поЙнял? - ты по кастингу не прошел - 111мм - это прелестно...но все же, нужно и совесть иметь...

Посилання на коментар

:blink: З часу мого останнього коменту..26.11.2012...тут вже стільки...вибачаюсь на слові :(насрато!!!???

Чесно пишу-мені соромно за цим моїх реальних знайомих з сайту http://archive.censor.net.ua/

Зато какой рейтинг. 18 человек чает эту тему. 11 скрытых пользователей. ;)

Посилання на коментар

Шановний, рекламкою не прикриєтеся - винятки не робимо нікому - пра дєвочкі?

Збігали за штангенциркулем і доложилися на наводящі запитання, тобто розміри (!!!)

Тунгус вже відбракований...

Посилання на коментар

Зато какой рейтинг. 18 человек чает эту тему. 11 скрытых пользователей. ;)

+++++++++++

Більшість цих читаючих, та тим більш тут тіпа..пишущих... :D ..це скоріш за все загноблені мною та моїми свідомими побратимами...окацплені пожиттєві довбні..з сайту Цензор.нет.. :D Бо там у нас цю ...здичавілу та окацапілу..байстрючу...наволоч швидко прибирають як такі як я..так і адміністратор форуму.. :D

Посилання на коментар

+++++++++++

Більшість цих читаючих, та тим більш тут тіпа..пишущих... :D ..це скоріш за все загноблені мною та моїми свідомими побратимами...окацплені пожиттєві довбні..з сайту Цензор.нет.. :D Бо там у нас цю ...здичавілу та окацапілу..байстрючу...наволоч швидко прибирають як такі як я..так і адміністратор форуму.. :D

+++

:rolleyes:

Посилання на коментар

Шановний, рекламкою не прикриєтеся - винятки не робимо нікому - пра дєвочкі?

Збігали за штангенциркулем і доложилися на наводящі запитання, тобто розміри (!!!)

Тунгус вже відбракований...

:blink:

Я все ..з 26 сторінки не читав...ТОМУ ЩО нє асілю.. :( ..Які потрібні розміри? і кого?..Комусь вже труну час замовляти?..

Посилання на коментар

Фсьо пропало -

мо що вигорить і сьогодні ввечері до мене прискаче принц на коні, а не на прутику

та он з заскоками кокой то, вчера меня пытался достать своим прутиком пол-ночи, напару с пузатым чистильщиком туалетов в СОХО, потом так и не дотянулся, обозвал наволочкой и наверно ждет тебя! Любит побалякать по свидомому, родился где то на заре образования УССР, и вероятно тоже с размерами напряг, бо языком у него лучче получается.У черчиля там все жиром заросло, Курт гордо бродит среди развалин собственной темы, уже и прутик потерял, Децл заблудился в сопроМАТЕ и горько рыдая в газету от селедки метит своим прутиком в противоположном геонаправлении. Короче, мрак и безнадёга.. Слыш, Ната, кого она пригласила?! Пойдем може к Дохтуру попристаем, мож рецепт какой выпишет... :(

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...