Гість ненормальный тунгус Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 та у меня есть кому заботиться. Но вси равно - спс.. Мелочь, а приятноМы такие...добродушные...ёбнем-пожалеем... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Тушку форели у хохла на рынке купил по 280 рэ,штоле. Целая тушка с\м без башки обошлась как раз в двадцатку пендорублей. А капчьоная форель от 20 до 30 пендорублей за кело. ДОКЛАДУЙСЯ, СОБАКА!!!! РОЗМРИ!!!! нах мені твоя форель Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Мы такие...добродушные...ёбнем-пожалеем... всьо шо движется? , не.................. мы как-то без услуг семафорщиков, в спокойном режиме. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 ДОКЛАДУЙСЯ, СОБАКА!!!! РОЗМРИ!!!! нах мені твоя форель ага ага ага .... ( и фотку заодно....))))))))))))))))000 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 ага ага ага .... ( и фотку заодно....))))))))))))))))000 Мож на слово повіримо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Фсьо пропало - Рабінович прийшов Фортель не получився... Я здуваюся, як казав Буба. :o Але авку залишаю - мо що вигорить і сьогодні ввечері до мене прискаче принц на коні, а не на прутику Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 :lol: :lol: :lol: ой, чуть не впісялася... дєвкі, ви б дізналися - вони хоч мужики, бо я вже два рази прикид міняю, не ведуться, собаки, тільки за Рабі бігають. та й підозрілі якісь, круглі, головастенькі - одне яйце в капелюсі, друге метеорит в жопі, третє головастік перекривлений, я вже мовчу про бома на прутику - нє, як для мене не солідно... да петухи они, ахтунги форумные. Не знаю как остальные, кто откуда, но ЛОХотряс с этого сайта -> *http://gejforum.ru/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 реплика в сторону. ща фразочку крутую из телика сняла : "Настоящий мужчина - САМ оружие. Взгляд должен лежать на кончике кинжала, когда он летит к цели" к р а с и и во!!!! :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 реплика в сторону. ща фразочку крутую из телика сняла : "Настоящий мужчина - САМ оружие. Взгляд должен лежать на кончике кинжала, когда он летит к цели" к р а с и и во!!!! :rolleyes: +++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Чтобы доходы от пригородного сообщения хотя бы не превышали расходы, уже сегодня, стоимость проезда нужно в среднем повысить в шесть раз, говорится в сообщении Укрзалізниці.Бля...К чему такие сложности?Дустом надо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Фсьо пропало - Рабінович прийшов Фортель не получився... Я здуваюся, як казав Буба. :o Але авку залишаю - мо що вигорить і сьогодні ввечері до мене прискаче принц на коні, а не на прутику тада я тоже морские на профиль поцеплю! Снова майор будет плеваться, что организовали блядский альбом вместо форума.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Бля...К чему такие сложности? Дустом надо... отвали со своими ядохимикатами! :angry: Не видишь разве? Тут о любви! Романтика.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 отвали со своими ядохимикатами! :angry: Не видишь разве? Тут о любви! Романтика....Йа,йа,дас ист фантастиш !!!111 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Ёбка,итить твою !!! :angry: Глоза - в студию !!! :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 да петухи они, ахтунги форумные. Не знаю как остальные, кто откуда, но ЛОХотряс с этого сайта -> *http://gejforum.ru/ я, звичайно, вірю твоїй інтуїції, але все ж таки, я б потримала їх за яйця...а раптом. З.І. соррі, там треба було "підвісила" :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Йа,йа,дас ист фантастиш !!!111 111 це що в міліметрах? :o Проходь, міл чєловєк...вільний, пра, дєвочкі? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 тада я тоже морские на профиль поцеплю! Снова майор будет плеваться, что организовали блядский альбом вместо форума.... Юлька, Майор вже в такому віці, що він забуває на що треба плюватися, а на що слюні пускати - простимо йому його старість :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 111 це що в міліметрах? :o Проходь, міл чєловєк...вільний, пра, дєвочкі? То в дюймах,дура :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 :blink: З часу мого останнього коменту..26.11.2012...тут вже стільки...вибачаюсь на слові насрато!!!??? Чесно пишу-мені соромно за цим моїх реальних знайомих з сайту http://archive.censor.net.ua/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 я, звичайно, вірю твоїй інтуїції, але все ж таки, я б потримала їх за яйця...а раптом. З.І. соррі, там треба було "підвісила" :rolleyes: Я и жопу могу подставить если надо, абы польза была оттакэ. гы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Ёбка,итить твою !!! :angry: Глоза - в студию !!! :angry: Ты че, не поЙнял? - ты по кастингу не прошел - 111мм - это прелестно...но все же, нужно и совесть иметь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 гы. Пипэц... :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 :blink: З часу мого останнього коменту..26.11.2012...тут вже стільки...вибачаюсь на слові насрато!!!??? Чесно пишу-мені соромно за цим моїх реальних знайомих з сайту http://archive.censor.net.ua/ Зато какой рейтинг. 18 человек чает эту тему. 11 скрытых пользователей. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 :blink: З часу мого останнього коменту..26.11.2012...тут вже стільки...вибачаюсь на слові насрато!!!??? Чесно пишу-мені соромно за цим моїх реальних знайомих з сайту http://archive.censor.net.ua/ Шановний, рекламкою не прикриєтеся - винятки не робимо нікому - пра дєвочкі? Збігали за штангенциркулем і доложилися на наводящі запитання, тобто розміри (!!!) Тунгус вже відбракований... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Бля, щось довго міряють...підозріло...щоб не злиняли... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Зато какой рейтинг. 18 человек чает эту тему. 11 скрытых пользователей. ;)+++++++++++Більшість цих читаючих, та тим більш тут тіпа..пишущих... ..це скоріш за все загноблені мною та моїми свідомими побратимами...окацплені пожиттєві довбні..з сайту Цензор.нет.. Бо там у нас цю ...здичавілу та окацапілу..байстрючу...наволоч швидко прибирають як такі як я..так і адміністратор форуму.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 +++++++++++ Більшість цих читаючих, та тим більш тут тіпа..пишущих... ..це скоріш за все загноблені мною та моїми свідомими побратимами...окацплені пожиттєві довбні..з сайту Цензор.нет.. Бо там у нас цю ...здичавілу та окацапілу..байстрючу...наволоч швидко прибирають як такі як я..так і адміністратор форуму.. +++ :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Вурдолак Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Шановний, рекламкою не прикриєтеся - винятки не робимо нікому - пра дєвочкі? Збігали за штангенциркулем і доложилися на наводящі запитання, тобто розміри (!!!) Тунгус вже відбракований... :blink: Я все ..з 26 сторінки не читав...ТОМУ ЩО нє асілю.. ..Які потрібні розміри? і кого?..Комусь вже труну час замовляти?.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2012 Фсьо пропало - мо що вигорить і сьогодні ввечері до мене прискаче принц на коні, а не на прутику та он з заскоками кокой то, вчера меня пытался достать своим прутиком пол-ночи, напару с пузатым чистильщиком туалетов в СОХО, потом так и не дотянулся, обозвал наволочкой и наверно ждет тебя! Любит побалякать по свидомому, родился где то на заре образования УССР, и вероятно тоже с размерами напряг, бо языком у него лучче получается.У черчиля там все жиром заросло, Курт гордо бродит среди развалин собственной темы, уже и прутик потерял, Децл заблудился в сопроМАТЕ и горько рыдая в газету от селедки метит своим прутиком в противоположном геонаправлении. Короче, мрак и безнадёга.. Слыш, Ната, кого она пригласила?! Пойдем може к Дохтуру попристаем, мож рецепт какой выпишет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.