Гість лохотряс Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Кака тебе разница, пришел, плямкай, поправляйся, мы потом на табе пахать будем, у нас кто сосет. на том и пашут.То-то ты постоянно взопреший от сосания и пахоты.Спасибо,что объяснил всё про себя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Кака тебе разница, пришел, плямкай, поправляйся, мы потом на табе пахать будем, у нас кто сосет. на том и пашут.у вас оно понятно.....я ж говорю....землей от вас всех прет колхозной.....а то запахались совсем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Йдіть, хлопці, по добру по здорову - підставила вас ця стерва. Вона і нас підставила, бо сиділа тут пів року, з деким дружила, до декого ходила в гості. Зі мною, наприклад, до останнього переписувалася по дружньому, а в цей час за спиною мене називала "свідомиткою" і "халичанкою". Якщо хтось захоче перевірити - подивіться - ми до останнього з нею спілкувалися привітно. І те, що ніхто тут не став на її захист - означає, що вчинок її був підлим. А тепер уявіть, що хтось з ваших, з ким ви там спілкуєтеся на цій вашій гілці, зробив те саме - що б ви про нього подумали. Хто раз зрадив, буде зраджувати і далі. Одним словом, вибір за вами. А хто захоче спілкуватися - то ласкаво просимо, але не гопотою, а людьми. Дякую за увагу. Оріана. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 То-то ты постоянно взопреший от сосания и пахоты.Спасибо,что объяснил всё про себя.пахарь мля)))).....турпутевку ему.....в геленджик......и шоб автостопом ехал.....плечевым Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість лохотряс Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 манюнь подтянулся? чё, затосковал? как то ты так мой темперамент быстро отгадал, не иначе - у самого похожий.. Мне уже байки пора, прости, веселись с молодёжью!)))Вали уже,перошница старая.Я как раз на бардельеро собрался.так что завтра не жди.но скучай. :angry: я проверю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 коллега,я отдыхать... B) а местные как псы приблудные...всё еды просят... не!рукоблудные пся--так точнее пАкА...пАка... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Йдіть, хлопці, по добру по здорову - підставила вас ця стерва. Вона і нас підставила, бо сиділа тут пів року, з деким дружила, до декого ходила в гості. Зі мною, наприклад, до останнього переписувалася по дружньому, а в цей час за спиною мене називала "свідомиткою" і "халичанкою". Якщо хтось захоче перевірити - подивіться - ми до останнього з нею спілкувалися привітно. І те, що ніхто тут не став на її захист - означає, що вчинок її був підлим. А тепер уявіть, що хтось з ваших, з ким ви там спілкуєтеся на цій вашій гілці, зробив те саме - що б ви про нього подумали. Хто раз зрадив, буде зраджувати і далі. Одним словом, вибір за вами. А хто захоче спілкуватися - то ласкаво просимо, але не гопотою, а людьми. Дякую за увагу. Оріана. :blink: ....КТО ЗДЕСЬ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 :blink: ....КТО ЗДЕСЬ?Кiнь в пальто :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 1. Была без радости любовь, разлука будет без печали. Ты вон ганьбишся уже не первый год. 2. Ну, уж извини.... Это нужно у САИ спрашивать, подосрала я ему или нет.. Мы с ним как-нибудь уж разберемся 3. Опять мимо - Цензоровских подставить невозможно. Там не лохи-малолетки. Там вполне сложившиеся и самодостаточные личности. И они сами решали, приходить или нет. 4. Курка обскубана - это еще вопрос. Это скорее ты сама о себе. :P А ти помітила - НІХТО не став на твій бік. Ти тут була стільки часу і ніякої поваги не здобула - навпаки, ми проти тебе ситуативно, але згуртувалися. Ось і суди Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 коллега,я отдыхать... B) а местные как псы приблудные...всё еды просят... не!рукоблудные пся--так точнее пАкА...пАка... Я ТОЖЕ...СПАТЬ....ЛОХОТРЯС-ПОКА ПЕРСОНАЛЬНОЕ........НЕ СТОИТ ТУТ ЗАДЕРЖИВАТЬСЯ НАДОЛГО.....БОЛЬШЕ 40 СТРАНИЦ.....СРАЧА...ЭТО КОМУ СКАЖИ НЕ ПОВЕРЯТ....ШО МЫ НА ТАКОЙ ВЕТКЕ....НУ...А ШО ДЕЛАТЬ С ДРУГОЙ СТОРОНЫ....УСЛОВИЯ СООТВЕТСТВУЮЩИЕ ТУТ.....БРОНЗОВЫЙ БЛЯДЬ ВЕК.....ВСЕ СОСУТ...И В ПЕРЕРЫВАХ ПУГАЮТ....КРОМАНЬОНЦЫ БЛЯДЬ....плюшевые.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Обана! Так это всё-таки Ваша компашка припёрлась??? :blink: Да уж, из всех гетманов больше всех несчастий принёс Дорошенко Да, моя... в том плане, что мы все знакомы. С кем ближе. С кем совсем мало. Но пришли. Пришли в гости к забаненному на Цензоре другу, который на сей форум попал совершенно случайно. А встретили его здесь в штыки. Нельзя обижать незнакомых людей. ===================== Извините, otchim... Но с сего дня Вы для меня не существуете. Причину Вы знаете. Удачных Вам споров о бетоне и прочих премудростях. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 :blink: ....КТО ЗДЕСЬ? Яка твоя мета перебування на форумі - можеш дати відповідь? Ну якщо ви адекватні - і як каже рижа - не малолітки - ви ж повинні якось пояснити вашу агресію. Ну наприклад, до мене. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Мик Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 та у нас этого гуталина... одним писцом больше, тремя меньше, абы шерстка блестела.Смотрю, вы с Орианой вместо ав знамена поставили. Как на митинге. Или к 1 декабря? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Яка твоя мета перебування на форумі - можеш дати відповідь? Ну якщо ви адекватні - і як каже рижа - не малолітки - ви ж повинні якось пояснити вашу агресію. Ну наприклад, до мене. Если ты,зная русский язык,пишешь русским на мове,то ты - полное гавно.Без вариантов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Если ты,зная русский язык,пишешь русским на мове,то ты - полное гавно. Без вариантов. Если ты русский и пишешь по-русски - ты тоже ГАВНО? :o Вот тут Рабинович постоянно нам талдычит, что все русские шизофреники. Вы как пришли это доказать? Потому что, если честно - тут мало кто в этом плане с ним соглашается. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Смотрю, вы с Орианой вместо ав знамена поставили. Как на митинге. Или к 1 декабря? А сам? Як там твоя сестричка - двойняшка Червона Шапочка? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Если ты русский и пишешь по-русски - ты тоже ГАВНО? :o Вот тут Рабинович постоянно нам талдычит, что все русские шизофреники. Вы как пришли это доказать? Потому что, если честно - тут мало кто в этом плане с ним соглашается. ВСЕ "украинцы" знают русский.Но НЕ ВСЕ русские знают мову. Зная это,и демонстративно мовкая,ты выставляешь себя тупой пиздой,которая желает возвысить себя унижением других людей. Но этим ты вколачиваешь себя на уровень ниже плинтуса. И самое прикольное - ты даже этого не понимаешь. Крокуй до европы,неполноценная. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 ВСЕ "украинцы" знают русский. Но НЕ ВСЕ русские знают мову. Зная это,и демонстративно мовкая,ты выставляешь себя тупой пиздой,которая желает возвысить себя унижением других людей. Но этим ты вколачиваешь себя на уровень ниже плинтуса. И самое прикольное - ты даже этого не понимаешь. Крокуй до европы,неполноценная. Значит Рабинович прав, все русские шизофреники, пьяницы, хамы и тупицы Больше к тебе вопросов нет, я узнала, что хотела. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 РабинОвоЧ....ты скрипач?хочешь я тебе в жопу запихну скрипку - и ты станешь патриотом всея руси А Азоизыч в чём то был прав... B) (навеяно постами рабиновича) конечно прав - руские - унтерменьши Рабинович? Что за набор: срать, цена? Вы в Василькове охраняете платный туалет? :rolleyes: Хозяйский ноутбук используете для интернетфорума вместо подсчёта какавших/писявших? какова ваша личность таков и набор с приходом кодлы ты почувствовал себя в своей среде ? кстати , судя по тому сколько тебя не было - ты в психдиспансере реабилитацию проходил? боишься и вторую замочить как первую? может тебе сразу три места на кладбище купить для жён и знаешь ты не ишмаель - ты синяя борода Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Ну що, ображені з Цензора ще є? Я готова відповісти кожному, хто висловить свої претензії в прийнятному, а це значить - необразливому для мене, тоні. З.І. До речі, з одним з вас, забула нік, якому нахамив Корін - ми порозумілися і він пішов задоволений, без образ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Если ты русский и пишешь по-русски - ты тоже ГАВНО? :o Вот тут Рабинович постоянно нам талдычит, что все русские шизофреники. Вы как пришли это доказать? Потому что, если честно - тут мало кто в этом плане с ним соглашается. благодаря отчиму со товарищи даже до самых толерантных начинает доходить моя правота респект рыжей сучке Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 какова ваша личность таков и набор с приходом кодлы ты почувствовал себя в своей среде ? Ні, він також обурився - за що рижа відлучила його від себе. Треба бути справедливим - не наганяти там де нема за що. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Ну що, де ображені - я ж чекаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість баньши Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Возникает вопрос от перелистывания ветки . Зачем автор тут задержался и ещё быдло с собой притащил ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Возникает вопрос от перелистывания ветки . Зачем автор тут задержался и ещё быдло с собой притащил ? Вы тоже пришли почти в то же время - вас никто не обидел? - сознавайтесь :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Ні, він також обурився - за що рижа відлучила його від себе. Треба бути справедливим - не наганяти там де нема за що. королева шута отправила в хлев? так там ему и место в качестве свиньи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість баньши Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Вы тоже пришли почти в то же время - вас никто не обидел? - сознавайтесь :rolleyes:От меня срача не дождётесь . B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Рижа, де твої ображені? Чекаю, щоб з ними порозумітися. За цей час один з ваших образив мене. Будеш за нього вибачатися - чи як? Чи тебе вже тут нема? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Ні, він також обурився - за що рижа відлучила його від себе. Треба бути справедливим - не наганяти там де нема за що. королева шута отправила в хлев? так там ему и место в качестве свиньи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 От меня срача не дождётесь . B) Рада це чути. Ось трішки поприбираємо після "гостей" і будемо спілкуватися на більш цікаві теми. Не пропадайте. Можете щось написати в темі про Свободу - це в нас зараз найактуальніша тема. Та й в Україні також. З.Ы. Вы по украински понимаете? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.