Гість Ральфъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 ты чего-то не договорил.. резюме будет? Когда убытие состава? ааа!вот шо тя волнует... я подумываю остацца тут надолго ты рада? B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Спасибо,камрад А то мне лень было его послать всегда пжалста ....коллега.....у вас утро.....вам нужны положительные эмоции.....а у меня вечер...мне они все уже давно похуй... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ненормальный тунгус Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 нормальный гнус! Нужно лучше учить язык своего вероятного противника: москальське буботіння ;)Будь обережним!А то опівночі прийде до тебе дух пана Шухевича, та й поставить тебе на рак! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 ааа!вот шо тя волнует... я подумываю остацца тут надолго ты рада? B) Канечно рад, такая тыква и сама пришла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Канечно рад, такая тыква и сама пришла.мадам,вопрос был не к Вам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 мадам,вопрос был не к Вам. а она зато рада тебе ответить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 мадам,вопрос был не к Вам. Ничего, лишняя тыква, в хозяйстве не помеха. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Будь обережним! А то опівночі прийде до тебе дух пана Шухевича, та й поставить тебе на рак! :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Ничего, лишняя тыква, в хозяйстве не помеха. :lol:вы бы помылись,мадам... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Ничего, лишняя тыква, в хозяйстве не помеха. :lol:вам виднее с полной жЁпоой огурцофф.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 а она зато рада тебе ответить зытычка? B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 вы бы помылись,мадам... раствором йоду... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Писец подкрался незаметно... И не один..... Даже, если и "сольемся", то все равно периодически ваш курятник будет посещать.... А мне интересно другое, как долго вы с Юлькой еще в экстазе слиываться будете. И когда начнете проклинать друг друга? Ибо ваша коалиция чисто ситуативная. Как и со всеми остальными тоже. не переживай стерво за наші стосунки - що твоє чорне нутро на світло витягли - це вже результат. я тобі казала: не переживай за нажите, переживай за втрачене. що ти втратила: зганьбилася на форумі підісрала саи, якому дуже важливо було побороти рабіновича підставила ось цих своїх з цензора - сумніваюся, що вони ще захочуть через тебе, курки обскубаної, так ганьбитися. так що піпєц підкрася непомітно до тебе - небось не думала, що все так обернеться, а треба було думати - ГОЛОВОЮ, а не освітами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 ааа!вот шо тя волнует... я подумываю остацца тут надолго ты рада? B) здра моя ра! вы ж хором скандировали, что у нас скушно? Не милый, ты не в радость. Ты в тягость. Вы - злые. Это не есть хорошо. Если б хотя б вы были просто оппоненты. Но вы - озлобленные, остервеневшие душонки. Все. Всё ваше кодлочко. Вас объединяет несложившаяся жизнь. Здесь, на форуме знают мою точку зрения: мужчина, проводящий за компом, (притом на пустом трындеже_ больше двух часов в сутки - не есть мужчина. Поэтому - вольному воля. Спасённому рай. Адиёс, амиго. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 вы бы помылись,мадам... На што, соси так. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 вам виднее с полной жЁпоой огурцофф....эта пять,коллега жыкалей бы так даже не сказал... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 зытычка? B)пора его из активных участников....делать пассивным... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Писец подкрался незаметно... И не один..... Даже, если и "сольемся", то все равно периодически ваш курятник будет посещать.... Обана! Так это всё-таки Ваша компашка припёрлась??? :blink: Да уж, из всех гетманов больше всех несчастий принёс Дорошенко Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 На што, соси так.пля... :mellow: вы шо тут местные поголовно кидоры шоле? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 эта пять,коллега жыкалей бы так даже не сказал... медведа точно сюда нужно привести.....если б жидкий был....но нету его......они бы вкатали все это общество в асфальт Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 пора его из активных участников....делать пассивным... заслужил! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість лохотряс Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 здра моя ра! вы ж хором скандировали, что у нас скушно? Не милый, ты не в радость. Ты в тягость. Вы - злые. Это не есть хорошо. Если б хотя б вы были просто оппоненты. Но вы - озлобленные, остервеневшие душонки. Все. Всё ваше кодлочко. Вас объединяет несложившаяся жизнь. Здесь, на форуме знают мою точку зрения: мужчина, проводящий за компом, (притом на пустом трындеже_ больше двух часов в сутки - не есть мужчина. Поэтому - вольному воля. Спасённому рай. Адиёс, амиго. Тебе о земле надо думать уже.Сорт сирени выбирать,себе на магилку.а она всё о мужиках.ну сука злоебучка.ну нельзя же так.Ты что? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 пля... :mellow: вы шо тут местные поголовно кидоры шоле? это нервы сдают .....когда у них сдают нервы....у них включается сосательный рефлекс.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 медведа точно сюда нужно привести.....если б жидкий был....но нету его......они бы вкатали все это общество в асфальт та хуле там того общества...выгребная яма...черпай,да на вентилятор кидай... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 пля... :mellow: вы шо тут местные поголовно кидоры шоле? Кака тебе разница, пришел, плямкай, поправляйся, мы потом на табе пахать будем, у нас кто сосет. на том и пашут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 это нервы сдают .....когда у них сдают нервы....у них включается сосательный рефлекс....помоему у них он всегда включен. :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Обана! Так это всё-таки Ваша компашка припёрлась??? :blink: Да уж, из всех гетманов больше всех несчастий принёс Дорошенко дорошенко.....это не брат порошенко?.....младший.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Тебе о земле надо думать уже.Сорт сирени выбирать,себе на магилку.а она всё о мужиках.ну сука злоебучка.ну нельзя же так.Ты что? манюнь подтянулся? чё, затосковал? как то ты так мой темперамент быстро отгадал, не иначе - у самого похожий.. Мне уже байки пора, прости, веселись с молодёжью!))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 Кака тебе разница, пришел, плямкай, поправляйся, мы потом на табе пахать будем, у нас кто сосет. на том и пашут.нахуй иди.ога. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2012 не переживай стерво за наші стосунки - що твоє чорне нутро на світло витягли - це вже результат. я тобі казала: не переживай за нажите, переживай за втрачене. що ти втратила: зганьбилася на форумі підісрала саи, якому дуже важливо було побороти рабіновича підставила ось цих своїх з цензора - сумніваюся, що вони ще захочуть через тебе, курки обскубаної, так ганьбитися. так що піпєц підкрася непомітно до тебе - небось не думала, що все так обернеться, а треба було думати - ГОЛОВОЮ, а не освітами. 1. Была без радости любовь, разлука будет без печали. Ты вон ганьбишся уже не первый год. 2. Ну, уж извини.... Это нужно у САИ спрашивать, подосрала я ему или нет.. Мы с ним как-нибудь уж разберемся 3. Опять мимо - Цензоровских подставить невозможно. Там не лохи-малолетки. Там вполне сложившиеся и самодостаточные личности. И они сами решали, приходить или нет. 4. Курка обскубана - это еще вопрос. Это скорее ты сама о себе. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.