Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 ну это наверное такой у него ОРГАНИЗьММЭто точно.. бывают организЬмы, которые, кроме дерьма ничего не произволят Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 ша..! спокуха. иди чайку попей и выдохни.. чего ты раскипятилась? береги порох. шо ж беречь....оно само сыпеться из неё Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість баньши Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 замечательно ! Пошли склоки . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 У корина языка нет? Или он уже по привычке за бабские ю.бки прячется? Заметь, я только сказала, что я его знаю.... а дальше... он сам справится... за мою юбку прятаться не будет А при чому тут Корін? - ти його назвала як приклад, я тобі заперечила, бо Корінова тема відразу відкривалася як політична. А ось цього твого крутія - для флуду. А те, що ти, знаючи специфіку форуму - стала на бік не правди, а знайомого - говорить про те, що тобі начхати на форум і на нас. З.І. До речі, мож тобі відсвіжити в пам"яті КОГО ти ховала за складками своєї спідниці? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Необандерівець Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 :unsure: Як же цікаво читати у вірті розмірковування взагалі незрозуміло якоїсь жіночнки про розміри свого пеніса який вона реально ніколи не бвчила.Ну а про мій голос,який ця торба зі шпилькми начебто чула,це взагалі аллєс-орнунг :lol: Можу зробити попередній висновок що жінка під неймом Руда дуже незадовільнена у сексуальному житті. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 :unsure: Як же цікаво читати у вірті розмірковування взагалі незрозуміло якоїсь жіночнки про розміри свого пеніса який вона реально ніколи не бвчила.Ну а про мій голос,який ця торба зі шпилькми начебто чула,це взагалі аллєс-орнунг :lol: Можу зробити попередній висновок що жінка під неймом Руда дуже незадовільнена у сексуальному житті. :lol: Обізвався голос з Лисої гори.... :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Необандерівець Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Обізвався голос з Лисої гори.... :P :blink: Жіночка,вибачаюсь,але у вас якась нав'язлива маячня.Я взагалі не розумію про що ви.Яка ще гора?Якщо вам дуже цікаво то я з міста Коростень. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Необандерівець Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Обізвався голос з Лисої гори.... :P :angry: У мене взагалі складається таке враження, що ви отпєта донбасячка та калібрована москалька, на якій вже давно нема вільного місця для проставляння тавра. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 :blink: Жіночка,вибачаюсь,але у вас якась нав'язлива маячня.Я взагалі не розумію про що ви.Яка ще гора?Якщо вам дуже цікаво то я з міста Коростень. Та ви що... це ж треба.... Хоч не з Крижополя. :lol: :lol: :lol: Згинь - нечиста сила.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 :blink: Жіночка,вибачаюсь,але у вас якась нав'язлива маячня.Я взагалі не розумію про що ви.Яка ще гора?Якщо вам дуже цікаво то я з міста Коростень. Вопросик можно? Как в Коростене называют кукурузные початки? И чем картошку копают? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Необандерівець Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Вопросик можно? Как в Коростене называют кукурузные початки? И чем картошку копают?Тітонько,після ваших беззаперчних висновків стосовно розміру мого члена,якого слава аллаху,ви ніколи не бачили та не побачите,відповідати на ваші безглузді запитання буде останній бовдур.На майбутнє,якщо у вас виникне бажання щось мені написати,то пишіть будь ласка українською. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Тітонько,після ваших беззаперчних висновків стосовно розміру мого члена,якого слава аллаху,ви ніколи не бачили та не побачите,відповідати на ваші безглузді запитання буде останній бовдур.На майбутнє,якщо у вас виникне бажання щось мені написати,то пишіть будь ласка українською. Ебическая сила)))) Повторюю питання - як у Коростені називають качани кукурудзи. Чим копають картоплю. А ПРУТНЯ у тебе зовсім нема... та й яйця десь уже на сміття вивезли.... візочком.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Необандерівець Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 :blink: Ебическая сила)))) Повторюю питання - як у Коростені називають качани кукурудзи. Чим копають картоплю. А ПРУТНЯ у тебе зовсім нема... та й яйця десь уже на сміття вивезли.... візочком.... :blink: Ти диви яка лайлива москалька?Повторювати щось будеш,коли тобі лахудрі це дозволять :unsure: А може ти взагалі москалька недойобана німфоманка?краще сходи в ганделик та доєбісь до продавця,може тоді нарешті отримаєш задоволення. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Да... этой инфы в Гугле нет))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Необандерівець Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Згинь - нечиста сила.... :mellow: Недарма мені брати казали,що в цьому інеті до біса реально єбанутих створінь. :blink: Але щоб єбанутою була здається жінка,про таке я не ніколи чув.Лікуйтеся.Спакойнай ночі,как гаварят ваші брати москалі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Необандерівець Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Переглянувши попередньо написане,з радістю побачив,що тут є справжні нормальні українські жінки. :wub: :wub: Щастя вам та усього найкращого. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 ,якщо у вас виникне бажання щось мені написати,то пишіть будь ласка українською.перепрошую, а якщо до вас звернутися російською - то на відповідь марно сподіватися? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 хто здесь? :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 хто здесь? :unsure: Ну, кажи, що хотів, чи шапочку перед тобою, зняти.? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Ну, кажи, що хотів, чи шапочку перед тобою, зняти.? я просто спросил - Кто здесь? шо не так? шапку оставь одетой ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 я просто спросил - Кто здесь? шо не так? шапку оставь одетой ... Ти, так до вечора просидиш, нічого не сказавши, чи ти не вмієш.? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Ти, так до вечора просидиш, нічого не сказавши, чи ти не вмієш.?ты о чём? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 ты о чём? Про, наявність, розмовного органу, або відсутність, сірого матеріалу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Про, наявність, розмовного органу, або відсутність, сірого матеріалу.запятых шота много ты наставил))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 запятых шота много ты наставил))) Та, на одну, більше, коштувало рота відкривати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 :ph34r: :ph34r: :ph34r: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 запятых шота много ты наставил)))ты ли это....не могу тебя узнать в новой панамке))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Янукович улетел в эмираты..... Визит Януковича* в ОАЭ будет проходить 25-27 ноября. В ходе визита в ОАЭ Янукович проведет встречу с президентом страны, шейхом Халифой бин Заидом Аль-Нахайяном, премьером страны, шейхом Мухаммедом бин Рашидом Аль-Мактумом, наследным принцем эмирата Абу-Даби, заместителем Верховного главнокомандующего Вооруженными силами ОАЭ шейхом Мухаммедом бин Заидом Аль-Нахайяном. .......как он выговорит их фамилии.....???..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ральфъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 ты ли это....не могу тебя узнать в новой панамке)))))я это...я! B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 я это...я! B)ХО ХО,,,,,,,ЧУВАК..........................ПРИВЕТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ........предупреждаю.....тут много хамов....не обращай внимания.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.