GiRaFo.chka Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Цитата(Оріана @ 23.11.2012, 20:04) А міг товарісч перебігтися форумом, почитати темки, людей побачити, себе проявити не лише корямими кривляннями, а чимось більш гурманнішим, наприкла, мізками. Поскольку у Вас в подписи Пушкин, то, может вспомните, он и на это обращал внимание: «Проникнутый тщеславием, он обладал сверх того ещё особенной гордостью, которая побуждает признаваться с одинаковым равнодушием как в своих добрых, так и дурных поступках, — следствие чувства превосходства, быть может мнимого». Знаете откуда? ;) Наташка, а ты шо, у Мечникова уже не в игноре? :blink: Он для свидомых исключение сделал? Ты че, вчерась таки за стулья заплатила? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 :blink: как то вы высокомерно.....несколько.....пАчиму тА..... А ти тягнися - не лінися. Що ти думаєш з приводу Свободи, укранофобії, страху - теми для ВИСОКОмір"я. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Кать, не знаю як там у вас, але у Львові знають російську приказку Где больше двух - говорят вслух До речі, прочитала про ваші мрії створити форум для своїх - це щоб ось так перекидатися пустими балачками? П"ять сторінок ні про що. А міг товарісч перебігтися форумом, почитати темки, людей побачити, себе проявити не лише корямими кривляннями, а чимось більш гурманнішим, наприкла, мізками. Да мы и говорим в слух... Наталя... Я его не звала... Он сюда сам пришел и совершенно слуяайно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 «Проникнутый тщеславием, он обладал сверх того ещё особенной гордостью, которая побуждает признаваться с одинаковым равнодушием как в своих добрых, так и дурных поступках, — следствие чувства превосходства, быть может мнимого». Знаете откуда? ;) у нас фсьо знает только монтёр Мечников, вечный отчим. Полу-милорд, полу-купец, Полу-мудрец, полу-невежда, Полу-подлец, но есть надежда, Что будет полным, наконец. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Наташка, а ты шо, у Мечникова уже не в игноре? :blink: Он для свидомых исключение сделал? Ты че, вчерась таки за стулья заплатила? Ні, він ж у того Крутя мою цитатку побачив, і через нього ж намагається мені відповісти - тіп азбука мОрзе в танку - не знаю чи посередник нею спілкується у нього ж проблеми з мовами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 от мне интересно, с кем он здесь обчатьцо собирается? Я ж всех его клиентов распугаю. Чучело лепестрическое. хоть и с Запорожья... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 а скажите что - нить этакое.... :rolleyes: как намедни.. вчера вы так всех увлекли. А потом отчего то уединились с Рыжей. Вы веселый? Вы остроумный? У вас есть мечта, Шура? :unsure: ну....вы меня смутили......чем это я мог увлечь???...я просто захотел посмотреть на форум.....мне показалось что так будет лучше всего...в виде темы....собственной.......веселый ли???...скорее ДА))).....остроумный...??наверное нет .....все что касается ума...острого или тупого)))...это предмет оценки окружающих.....потому как мы все себя полностью устраиваем и уверены в своей исключительности.....ну иногда самокритичны...иногда...................................а мечта.....их было много,некоторые превратились в реальность....а некоторые пропали и растворились в реальностях жизненных....сейчас почти не мечтаю.....хотя как утверждал один ПЕВЕТЦц....сейчас как раз самое время мечтать......ну когда уже за 30... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 :unsure: ну....вы меня смутили......чем это я мог увлечь???...я просто захотел посмотреть на форум.....мне показалось что так будет лучше всего...в виде темы....собственной.......веселый ли???...скорее ДА))).....остроумный...??наверное нет .....все что касается ума...острого или тупого)))...это предмет оценки окружающих.....потому как мы все себя полностью устраиваем и уверены в своей исключительности.....ну иногда самокритичны...иногда.... ...............................а мечта.....их было много,некоторые превратились в реальность....а некоторые пропали и растворились в реальностях жизненных....сейчас почти не мечтаю.....хотя как утверждал один ПЕВЕТЦц....сейчас как раз самое время мечтать......ну когда уже за 30... ну чисто Байрон! Так романтично изложил! Слеза прошибла. Ну-ну.. дерзайте... Вы не злой, не глупый, сметливый - ЖИВИТЕ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Необандерівець Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 А шо? Не шо :angry: ,а что надо писать,кашёлка с иголками Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 у нас фсьо знает только монтёр Мечников, вечный отчим. от мне интересно, с кем он здесь обчатьцо собирается? Я ж всех его клиентов распугаю. Чучело лепестрическое. хоть и с Запорожья...Отчим... похоже на тебя кто-то глаз положил... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Не шо :angry: ,а что надо писать,кашёлка с иголками Ну как вы нетерпимы! Это непереводимый местный фолькльор, уважаемый! (П.С. А вы в галстуке? А то у нас охрана злючаяяяя... ой) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Отчим... похоже на тебя кто-то глаз положил... я на него положила моток ржавой проволоки. Корин! Эта личность меня сильно оскорбила. Если ты за почти два года еще меня не изучил - тренируйся на макете. Я его рано или поздно не просто сдам на металлолом, а еще дождусь и использую продукт переработки. У меня вавка на руке глубокая. Пока не заживет : мир хижинам - война монтёрам! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Не шо :angry: ,а что надо писать,кашёлка с иголками Слышь, НЕО... матрицу перезагрузи.... ЧТО - это типично по русски. А вот ШО!!!!! Это туже по нашему, по украински.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 странно - от смотрю - вроде все свои дома... а кто тогда в скрытых? :blink: невже командировочная? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Слышь, НЕО... матрицу перезагрузи.... ЧТО - это типично по русски. А вот ШО!!!!! Это туже по нашему, по украински.... та у него тормоза заклинило в крайнем положении. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Необандерівець Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Ну как вы нетерпимы! Это непереводимый местный фолькльор, уважаемый! (П.С. А вы в галстуке? А то у нас охрана злючаяяяя... ой)В краватке мы.Всегда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 странно - от смотрю - вроде все свои дома... а кто тогда в скрытых? :blink: невже командировочная? :o Я в скрытых... забыла галочку убрать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 та у него тормоза заклинило в крайнем положении. Корин! КУРТЬ, кстати, из твоего любимого города))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Отчим... похоже на тебя кто-то глаз положил... Глаз - не уд, пущай лежит ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Глаз - не уд, пущай лежит ;) но ссука, щиплет то как ... Терпи, монтёр! Стул я пока тока занесла над твоей ЛЕПой примеряюсь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 В краватке мы.Всегда. УвОжаю! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Отчим... похоже на тебя кто-то глаз положил... она то положила.... но он гад такой, взаимностью не ответил))))) Пришлось свой антисемитизм в жопу засунуть и прилипнуть в жиду пархатому... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 она то положила.... но он гад такой, взаимностью не ответил)))))согласен. - гад.... если мужик хочет но не может - импотент... - а если может но не хочет?... - гад... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 В крОватке мы. надобраніч... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Корин! КУРТЬ, кстати, из твоего любимого города)))))брешет небось. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Необандерівець Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 УвОжаю! Мадам є кацапкою кацапкою :wub: ? Яке щастя! Ну нарешті я знайшов форум де є ще багато неляканих кацапів москалів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Пришлось свой антисемитизм в жопу засунуть и прилипнуть в жиду пархатому... А тут можна сперечатися...до хрипоти: невідомо хто більше прилип до " пархатого" - Юлька чи сам отчім і чи не ревнощі це... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Мадам є кацапкою кацапкою :wub: ? Яке щастя! Юлька, клюй, цей не на сіно тягне - цей відразу в крОватку і без кузнєца :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 брешет небось. Не... не врет.... я с ним в мае в Харькове встречалась.... )))) За рюмкой чая на кухне))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 она то положила.... но он гад такой, взаимностью не ответил))))) Пришлось свой антисемитизм в жопу засунуть и прилипнуть в жиду пархатому... какая вы, девушка, удивительно странная! Как я могу положить свой глаз на дважды окрученного жестянкой паршивого монтёра? Даже и мыслёв таких никогда не было! Чесслово! Я всего-то крашенная пристаркуватая стерва, которая любит Сашу, а он любит Чашу, а она любит Рабинашу, а тот хрен знает вапще кого любит. До речи : антисемитизм и юдофобия разные вещи. Ето раз. Два : вы все тут сильно сомневаетесь в его расовой принадлежности. Так шта мож его попа вовсе и не еврейская? И потом, почему тут такая склонность у многих к заднему месту? Я прилипать люблю , - не скрою. Но совершенно с другой стороны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.