Рыжая Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 guten Abend Dummköpfe und zurechnungsfähiger ...ich ist zufrieden euch zu sehen Немецкий не учила.... но первые два слова поняла... Вроде как поздоровался)))) Сегодня народ с Планеты прошвырнулись по этому форуму... ИТУ хватило на пять!!!! страниц)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Да так , просто мерцаю . ;)Ну что-ж осваивайся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 :ph34r: Кацапи тут є?Тут как в Ноевом ковчеге всех хватает. "Кацапов" тут как выражение никто не употребляет или "русский" или "москаль". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 У нас тут что-то вроде прихожей, новичков принимаем.а вы к новичкам....относитесь плохо....? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Цитата(otchim @ 23.11.2012, 12:45) Ребе! Не обращайте внимание ни на кого! Снимите бронежилет! Помните нашу договорённость: приеду в Хайфу/Васильков, выполним экскурсионную программу, перед самым отъездом купим колун - я владею им виртуозно, а после колуна в игре Авель/Каин тем более ножи Вам страшны уже не будут был случай хохлы решили что то отпраздновать , ну выпили, закусили , потом решили песни попеть нормально в общем , культурно , но это не понравилось соседям сверху - азерам , и они пришли выражать своё возмущение украинским национальным фольклёром ну понятно что их послали тогда адын абрэк схватился за самурайский меч - катану - за которым сбегал домой и стал прорубаться к ним в квартиру тут мы подоспели , обезоруживал я его лично , оказалось что катана не самое грозное оружие а колун ещё менее подвижен и совет , выбирайте его с тонкой ручкой - потому что именно её я вам вставлю в анус , прочищу вам мозги это я вам лично обещаю Авель! Я представил это - у меня аж руки зачесались. Я просто замечтался о том, чтобы Вы попытались отнять у меня колун!!!! Даю слово, утомлять не буду - больше трёх шагов Вам в одной со мной комнате сделать не придётся. Ежели любите свежий воздух - погнали на дачу, можем побегать: в юности я был одним из лучших персональщиков города на площадке :lol: О! А откуда в Израиле взялись азербайджанцы? И зачем им катана, если есть кама??? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Немецкий не учила.... но первые два слова поняла... Вроде как поздоровался)))) Сегодня народ с Планеты прошвырнулись по этому форуму... ИТУ хватило на пять!!!! страниц)))) о виш как....Ита нормальный человек......ей тоже там стало не комфортно....Вам персонально ДОБРЫЙ ВЕЧЕР))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 :ph34r: Кацапи тут є? А шо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 о виш как....Ита нормальный человек......ей тоже там стало не комфортно....Вам персонально ДОБРЫЙ ВЕЧЕР))))) щас со второй Рыжей треплюсь))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 ........там было добрый вечер ...болваны и нормальные....я рад вас видеть гы, транслейтер палёный попался Хорошо, только не на немецком.а по русски он не умеет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 щас со второй Рыжей треплюсь)))привет ей...и поклон................... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 гы, транслейтер палёный попался а по русски он не умеет ну мы же еуроппейци.....ебвавсра B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 А шо?та боится ж... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Авель! Я представил это - у меня аж руки зачесались. Я просто замечтался о том, чтобы Вы попытались отнять у меня колун!!!! Даю слово, утомлять не буду - больше трёх шагов Вам в одной со мной комнате сделать не придётся. Ежели любите свежий воздух - погнали на дачу, можем побегать: в юности я был одним из лучших персональщиков города на площадке :lol: О! А откуда в Израиле взялись азербайджанцы? И зачем им катана, если есть кама??? :blink: дедуля , вы так некрасиво разговариваете , кто вас обидел ? вы мечтаете о насилии? ты хочешь стать убийцей? тебе мало бабушки? почему ты такой жестокий я боюсь тебя - ты - бяка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 .- Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 гы, транслейтер палёный попался а по русски он не умеет Аз съм щастлив да ви видя Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 щас со второй Рыжей треплюсь))) Кать, не знаю як там у вас, але у Львові знають російську приказку Где больше двух - говорят вслух До речі, прочитала про ваші мрії створити форум для своїх - це щоб ось так перекидатися пустими балачками? П"ять сторінок ні про що. А міг товарісч перебігтися форумом, почитати темки, людей побачити, себе проявити не лише корямими кривляннями, а чимось більш гурманнішим, наприкла, мізками. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Аз съм щастлив да ви видя Скажи, ти нормальний? Ну в розумінні, українську, російську знаєш? - що в німецькій ні в дуб ногою - ми вже побачили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Кать, не знаю як там у вас, але у Львові знають російську приказку Где больше двух - говорят вслух До речі, прочитала про ваші мрії створити форум для своїх - це щоб ось так перекидатися пустими балачками? П"ять сторінок ні про що. А міг товарісч перебігтися форумом, почитати темки, людей побачити, себе проявити не лише корямими кривляннями, а чимось більш гурманнішим, наприкла, мізками. :blink: как то вы высокомерно.....несколько.....пАчиму тА..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Скажи, ти нормальний? Ну в розумінні, українську, російську знаєш? - що в німецькій ні в дуб ногою - ми вже побачили.ну в вашем понимании я не нормальный.....давайте на этом с вами и закончим.....слишком много букв будет.....и все будет о вашем интеллектуальном превосходстве..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 что значит твой ник, приблудный? что ты так с ходу сразу в рыло? Вот торопыга! А я например, расшифровала, как "истинный ариец". КуртЪ! Ты белокурая бестия?)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 что ты так с ходу сразу в рыло? Вот торопыга! А я например, расшифровала, как "истинный ариец". КуртЪ! Ты белокурая бестия?)) нет...скорее брюнет.....и в арийских штуках я вааще не разбираюсь....((((...у вас тут у многих странные ники....и ничего....просто вот именно так назвался....конечноне просто так,но ничего такого в моем нике нет...особо необычного.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Скажи, ти нормальний? Ну в розумінні, українську, російську знаєш? - що в німецькій ні в дуб ногою - ми вже побачили.- Между прочим, Вы меня неправильно поняли!- Как же тебя понять, если ты ничего не говоришь?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 что ты так с ходу сразу в рыло? Вот торопыга! А я например, расшифровала, как "истинный ариец". КуртЪ! Ты белокурая бестия?)) пошляк он а не ариец - не удосужился даже Клиффорда Саймака почитать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 пошляк он а не ариец - не удосужился даже Клиффорда Саймака почитать.ну извини.....я много чего не читал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 Цитата(Оріана @ 23.11.2012, 20:04) А міг товарісч перебігтися форумом, почитати темки, людей побачити, себе проявити не лише корямими кривляннями, а чимось більш гурманнішим, наприкла, мізками. :blink: как то вы высокомерно.....несколько.....пАчиму тА.....Поскольку у Вас в подписи Пушкин, то, может вспомните, он и на это обращал внимание: «Проникнутый тщеславием, он обладал сверх того ещё особенной гордостью, которая побуждает признаваться с одинаковым равнодушием как в своих добрых, так и дурных поступках, — следствие чувства превосходства, быть может мнимого». Знаете откуда? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 ну в вашем понимании я не нормальный..... а скажите что - нить этакое.... :rolleyes: как намедни.. вчера вы так всех увлекли. А потом отчего то уединились с Рыжей. Вы веселый? Вы остроумный? У вас есть мечта, Шура? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 ну извини.....я много чего не читалты хоть форум читай - ты-то тут при чем? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 23 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2012 ты хоть форум читай - ты-то тут при чем?я не привыкну никак к вашей архитектуре.....)))).....поэтому не совсем понимаю что и как)))).....иногда путаюсь..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.