Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 ЗДРАСТИ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 Пользователь №: 46129 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 Бля, ще один піпєц... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 Бля, ще один піпєц...Этот не наш, похоже... залетный... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 сейчас ему надо задать вопросы о величине его пиписьки и он почувствует себя человеком Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 Бля, ще один піпєц... а помнишь, был такой с гамадрилом на авке? по-моему, похож Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 ЗДРАСТИты чьих будешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 а помнишь, был такой с гамадрилом на авке? по-моему, похож Нє, цей грамотний - відразу файлики поначіпав - відать усвідомлює, що слів для виділитися йому буде замало. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 ты чьих будешь? та без разницы.. То ли Грельских, то ли Прельских.. Абы кулаки почесать.. Боже, о чем мы? <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 вы смарю настроены не доброжелательно B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 вы смарю настроены не доброжелательно B)ты на вопрос отвечай, придурок, и не умничай пока у тебя нет этого права. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 мож я чИлавек хороший....мож я рацианализатор из Перми...... :wub: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 вы смарю настроены не доброжелательно B)мы сама толерантность вопрос к вас - с чем вы к нам пожаловали - на нас сирых посмотреть или себя прекрасного показать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 вы смарю настроены не доброжелательно B) что вы, что вы!!! Присаживайтесь! Умещайтесь! Платить будете наличными или натурой? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 мы сама толерантность вопрос к вас - с чем вы к нам пожаловали - на нас сирых посмотреть или себя прекрасного показать? ну ты, бля, и еврей.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 korin...это местное мудило я так понимаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 что вы, что вы!!! Присаживайтесь! Умещайтесь! Платить будете наличными или натурой? о....наконец то...живой человек....слава Богу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 вычеркиваем. ... какая-то соплявая лирическая хрень. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 мож я чИлавек хороший....мож я рацианализатор из Перми...... :wub: маскаляку на гилляку! :angry: Слава УкраЇні ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 что вы, что вы!!! Присаживайтесь! Умещайтесь! Платить будете наличными или натурой? Девушка....а почему у Вас такой аватар?....вы занимаетесь политикой....? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 вычеркиваем. ... какая-то соплявая лирическая хрень. ты чиркалку вставь себе в ухо ...для начала.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 маскаляку на гилляку! :angry: Слава УкраЇні ! от скажи ты - какого? - медом намазано чи шо? - со всей Рассеи сюда одни ...анализаторы прут.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 от скажи ты - какого? - медом намазано чи шо? - со всей Рассеи сюда одни ...анализаторы прут.... шо какого? :angry: Шастнадцатого! Устраивает? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 мы сама толерантность вопрос к вас - с чем вы к нам пожаловали - на нас сирых посмотреть или себя прекрасного показать? все просто....забанили на другом форуме......делать нечего...смарю полит форум....думаю дай зайду....сравнюююю))))....кста слово сравни....звучит на украинском типа как ....быть иль не быть... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 шо какого? :angry: Шастнадцатого! Устраивает?ну ...я вааще то написал ...может быть.....а может и не быть....я из Харькова .... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 Девушка....а почему у Вас такой аватар?....вы занимаетесь политикой....? она мной. а авки я меняю как вставные челюсти. После каждого пережеванного москаля. Жесткие оченно. Обходятся дороговато.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 все просто....забанили на другом форуме......делать нечего...смарю полит форум....думаю дай зайду....сравнюююю))))....кста слово сравни....звучит на украинском типа как ....быть иль не быть...это типа юмор такой? времён начала перестройки вам сколько было тогда? 2 годика? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 ну ...я вааще то написал ...может быть.....а может и не быть....я из Харькова .... та ла, заливаешь небось? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 она мной. а авки я меняю как вставные челюсти. После каждого пережеванного москаля. Жесткие оченно. Обходятся дороговато.. ой, улыбнись я запечатлю на память москалерезку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Куртъ Опубліковано 22 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2012 она мной. а авки я меняю как вставные челюсти. После каждого пережеванного москаля. Жесткие оченно. Обходятся дороговато.. а почему вы их жуёте.....они вам я смарю не нравятся по какой то причине.....они вам не нравятся все вместе......или каждый в отдельности?....они наверное вас угнетали...или шо то в этом роде....ну согласитесь причина то должна быть... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.