Эдуардыч Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Ну вот все ,виноводочный для тебя основной аргумент. Супруга у меня с черкасс.На луночарке жила.Так что я знаю что такое мухосранск. А что сериалы русские смотришь? ))))) Эд в украине нет единой нации. Сходство названий создает путанность и в национальностях. ЗУ надо например называть полукрами. Они и так пол католики пол поляки. У них своя история и культура а самое главное они как меньшиство нации навязывают эталон украинца который мне не приемлем.Православие,которое они предали, сохранило им название украинцев. Они и ты в том числе смотрите на движение упа например,взглядом не совпадающим с украинцами. Вот тебе и лейкоциты повышены в крови. Проблема выяснена. Ты являешься сторонником федерализации в связи с тем, так как полагаешь, что жители в западной части Украины не совсем украинцы, а на половину поляки к тому-же частично исповедуют католицизм.Действительно, ранее в этой части Украины было не мало поляков, но они были выселены и их осталось очень не много, а так как смешанных браков между украинцами и поляками было крайне мало то так называемых "полукровок" и того меньше. Какой-то межконфессионной вражды между православием и католицизмом не наблюдается и не рапространяется в Украине, никто никому не мешает молится и исповедовать свою веру, тем более что антогонистичными обе христианские церкви не являются. Скажем в Украине массово приобрело развитие протестанской церкви, которая значительно отличается своими канонами как от православия так и католицизма, но ты ведь об этом не упоминаешь и не считаешь, что анклавы распространения протестанского влияния следует выделить федеративно. Джин согласен, что история западной Украины по своему развитию протекала иначе чем в "Большой" Украине. Это факт. Украина находилась в составах разных государств, но так было не по ее воле, значит когда она приобрела независимость, то история должна описывать жизнь всех украинцев в независимости от того в каком государстве ни жили украинцы. В этой связи и продолжение,- называешь их "полуполяки",- но если иногда у жителя западной Украины проскальзывают польские слова,- это разве их вина? Ну а скажем где нибудь на Сумщине кто-то начинает говорить вставляя русские слова, что у нас рассматривается как "суржик",- то его что "полукацапом" звать? Там и там насаживали язык и культуру стран владевших землями Украины. Получается в угоду тех, кто некогда на правах хозяина владел Украиной мы будем друг-другу дули показывать, а ребята из-за кордона будут только посмеиваться? То, что у них культура иная решительно не согласен. Те-же песни, те-же колядки, костюм национальный у мужиков отличается, то там где горы там и свои особенности, а вот вышиванки те-же, орнаменты у нас по областям различаются, но это и хорошо. Взгляды на УПА. Это для тебя я думаю корень проблемы, хоть ты ее в конце упомянул. Коль ты не стал расписывать, то и я не буду. События и участие части украинцев в этих событиях происходивших эдак 70 лет тому не проблема для существования и развития Украины как унитарного государства и не повод для создания федеративного устройства. Избегай безапеляционных утверждений у украинцев могут быть и есть разные взгляды относительно УПА. Русские сериалы смотрю, если они хорошие, а почему это вызывает удивление? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Проблема выяснена. Ты являешься сторонником федерализации в связи с тем, так как полагаешь, что жители в западной части Украины не совсем украинцы, а на половину поляки к тому-же частично исповедуют католицизм. Действительно, ранее в этой части Украины было не мало поляков, но они были выселены и их осталось очень не много, а так как смешанных браков между украинцами и поляками было крайне мало то так называемых "полукровок" и того меньше. Какой-то межконфессионной вражды между православием и католицизмом не наблюдается и не рапространяется в Украине, никто никому не мешает молится и исповедовать свою веру, тем более что антогонистичными обе христианские церкви не являются. Скажем в Украине массово приобрело развитие протестанской церкви, которая значительно отличается своими канонами как от православия так и католицизма, но ты ведь об этом не упоминаешь и не считаешь, что анклавы распространения протестанского влияния следует выделить федеративно. Джин согласен, что история западной Украины по своему развитию протекала иначе чем в "Большой" Украине. Это факт. Украина находилась в составах разных государств, но так было не по ее воле, значит когда она приобрела независимость, то история должна описывать жизнь всех украинцев в независимости от того в каком государстве ни жили украинцы. В этой связи и продолжение,- называешь их "полуполяки",- но если иногда у жителя западной Украины проскальзывают польские слова,- это разве их вина? Ну а скажем где нибудь на Сумщине кто-то начинает говорить вставляя русские слова, что у нас рассматривается как "суржик",- то его что "полукацапом" звать? Там и там насаживали язык и культуру стран владевших землями Украины. Получается в угоду тех, кто некогда на правах хозяина владел Украиной мы будем друг-другу дули показывать, а ребята из-за кордона будут только посмеиваться? То, что у них культура иная решительно не согласен. Те-же песни, те-же колядки, костюм национальный у мужиков отличается, то там где горы там и свои особенности, а вот вышиванки те-же, орнаменты у нас по областям различаются, но это и хорошо. Взгляды на УПА. Это для тебя я думаю корень проблемы, хоть ты ее в конце упомянул. Коль ты не стал расписывать, то и я не буду. События и участие части украинцев в этих событиях происходивших эдак 70 лет тому не проблема для существования и развития Украины как унитарного государства и не повод для создания федеративного устройства. Избегай безапеляционных утверждений у украинцев могут быть и есть разные взгляды относительно УПА. Русские сериалы смотрю, если они хорошие, а почему это вызывает удивление? Почему с начала девяностых по решению местных властей в ЗУ исчезло 370 провославных приходов?А что тут странного в отношении суржика? Полурусский в основной части и в зу полупольский. Только у меня возникает ряд вопросов? Почему девочку машу,какая та сучка может рекомендовать поехать в москву.Почему авантюра когда идет колонна участников ВОВ по львову? Почему бендеру мне навязывают как общенационального героя?Почему я не могу развиватся в своей стране на языке который приобрел в этой же стране?Почему власть допускает в раде ультра националистические организации с прямыми призывами к насилию? Мне до лампочки те кто признает упа как борцов за независимость.Я и их как украинцев не воспринимаю да и бандеру к украине не отношу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Уважаемый Эдуардыч. В принципе, я согласен со всем, что вы сказали. Вот только вопрос. Тема федерализма или сепаратизма звучит на Украине с каждым годом всё сильнее. Как, по вашему мнению, почему??? Я так думаю, что из-за нищеты. В первую очередь, из-за нищеты духовной. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Почему с начала девяностых по решению местных властей в ЗУ исчезло 370 провославных приходов? А что тут странного в отношении суржика? Полурусский в основной части и в зу полупольский. Только у меня возникает ряд вопросов? Почему девочку машу,какая та сучка может рекомендовать поехать в москву.Почему авантюра когда идет колонна участников ВОВ по львову? Почему бендеру мне навязывают как общенационального героя?Почему я не могу развиватся в своей стране на языке который приобрел в этой же стране?Почему власть допускает в раде ультра националистические организации с прямыми призывами к насилию? Мне до лампочки те кто признает упа как борцов за независимость.Я и их как украинцев не воспринимаю да и бандеру к украине не отношу. Кого це ви сучкою обізвали? Зовсім сором загубили! Ви нічого не петрите в мовах, лишень підстрибуєте повчати за суржик. Ніхто вам нічого не нав'язував, трясьця вашій бабці. Якийсь переляканий, начебто до гестапо потрапили. Де ви побачили заклики до насильства. Скоріш саме вас не можна віднести до українців. Де ваша присутність на форумі взагалі? Ви немов фантом. Такий, певно, і в житті! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Churchіll Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 А чё так, контуженый ? А шо, разве не видно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Churchіll Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 .Я и их как украинцев не воспринимаю да и бандеру к украине не отношу. И как они это переживут - даже не знаю :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Кого це ви сучкою обізвали? Зовсім сором загубили! Ви нічого не петрите в мовах, лишень підстрибуєте повчати за суржик. Ніхто вам нічого не нав'язував, трясьця вашій бабці. Якийсь переляканий, начебто до гестапо потрапили. Де ви побачили заклики до насильства. Скоріш саме вас не можна віднести до українців. Де ваша присутність на форумі взагалі? Ви немов фантом. Такий, певно, і в житті! Сучка это фарион))) Не тебе рагуль меня учить,корми кабанчика пусть лучше внуки в войнуху на компе поиграют.Ты только научился врать и подтосовывать факты.Ты человек примитивный и к анализу не привык. Я тебе неоднкратно предлогал объяснить как ты видишь претворение в жизнь хоть одного пункта свободы в жизнь.Но ты не способен этого сделать.Примитив из села забытого податками. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Churchіll Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Кого це ви сучкою обізвали? Зовсім сором загубили! Ви нічого не петрите в мовах, лишень підстрибуєте повчати за суржик. Ніхто вам нічого не нав'язував, трясьця вашій бабці. Якийсь переляканий, начебто до гестапо потрапили. Де ви побачили заклики до насильства. Скоріш саме вас не можна віднести до українців. Де ваша присутність на форумі взагалі? Ви немов фантом. Такий, певно, і в житті! Мужик, ну ты ж мужик... неуж -то сам не напивался до чортиков и не крича: всех перережу, всех перебью... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Кого це ви сучкою обізвали? Зовсім сором загубили! Ви нічого не петрите в мовах, лишень підстрибуєте повчати за суржик. Ніхто вам нічого не нав'язував, трясьця вашій бабці. Якийсь переляканий, начебто до гестапо потрапили. Де ви побачили заклики до насильства. Скоріш саме вас не можна віднести до українців. Де ваша присутність на форумі взагалі? Ви немов фантом. Такий, певно, і в житті! Зима у меня такое ощущукене что тебе делать нефиг))) мозгов море опыта море))) а никто не хочет за те деньги что ты стоишь(( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Churchіll Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 .Примитив из села забытого податками. а у тебя с окна видно высокие дымлящие трубы? серые однотипные дома и вереницы машин? Да, ты из города!!! - городской примитив Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Сучка это фарион))) Не тебе рагуль меня учить,корми кабанчика пусть лучше внуки в войнуху на компе поиграют. Ты только научился врать и подтосовывать факты.Ты человек примитивный и к анализу не привык. Я тебе неоднкратно предлогал объяснить как ты видишь претворение в жизнь хоть одного пункта свободы в жизнь.Но ты не способен этого сделать.Примитив из села забытого податками. Отож бо по вас, пане, добре видно, що до аналізів ви звичні. В чому я збрехав? Де там 'неоднократно' - продублюйте. Назвіть будь-який пункт, поясню. Село моє зветься Київ, хоча сам з Херсонщини. Й не варто турбуватися за мої податки. Чи в вас звичка по чужим кишеням заглядати? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Churchіll Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Зима у меня такое ощущукене что тебе делать нефиг))) мозгов море опыта море))) а никто не хочет за те деньги что ты стоишь(( А тебе то, москаль, какое дело в наши дела нос совать, че-тто чешется? Ну иди кулакам помаши - это ж ваша национальная игра - не? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Churchіll Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Чи в вас звичка по чужим кишеням заглядати? так своих то нет, карманов - в кальсонах на резинке :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Я москаль)) точнее пермяк соленые уши , но хочу чтобы у вас получилось,т что бы вы построили альтернативную славянскую державу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 [quote name='Churchіll' date='8.2.2013, 19:4ОРШО МАШУ ДВОЕ ПРОСТЫХА тебе то, москаль, какое дело в наши дела нос совать, че-тто чешется? Ну иди кулакам помаши - это ж ваша национальная игра - не? Я МОСКАЛЬ ХОРОШО МАШУ РУКАМИ Я ДУМАЮ МОЯ МЕЛКАЯ ДОЧКА ТЕБЯ СДЕЛАЕТ, я за то чтобьы была альтернативная славянская держава. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Отож бо по вас, пане, добре видно, що до аналізів ви звичні. В чому я збрехав? Де там 'неоднократно' - продублюйте. Назвіть будь-який пункт, поясню. Село моє зветься Київ, хоча сам з Херсонщини. Й не варто турбуватися за мої податки. Чи в вас звичка по чужим кишеням заглядати? Каску одевай следующий раз на стройке и балкон застекли а то кабанчик замерзнет,киевлянин. Прочитай еще раз переписку и увидишь сколько ты неудачно врал.А лучше возьми пункт программы своей партии и раскрой механизм его внедрения в жизнь и пользу для страны. Мову ты уже пробовал внедрить с аргументом Крапка)))))) :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Каску одевай следующий раз на стройке и балкон застекли а то кабанчик замерзнет,киевлянин. Прочитай еще раз переписку и увидишь сколько ты неудачно врал. А лучше возьми пункт программы своей партии и раскрой механизм его внедрения в жизнь и пользу для страны. Мову ты уже пробовал внедрить с аргументом Крапка)))))) :rolleyes: Свинями наші свати займаються. До чого каску притулили, шановний? Краще для себе збережіть, стане ще в нагоді! Вже казав, що партія це не моя, до жодної не належу. Але це єдина, кому вірю поки що. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Свинями наші свати займаються. До чого каску притулили, шановний? Краще для себе збережіть, стане ще в нагоді! Вже казав, що партія це не моя, до жодної не належу. Але це єдина, кому вірю поки що. Вот что ты крутишь все хвостом? То блин дай бог ему дожить когда свобода к власти дойдет то кабанчика он откармливает.Потом и к партии он не принадлежит а только сторонник и кабанчик у сватов.Не бойся парняга,сала просить не буду))))))))Не член говорищ партии, а только сторонник)))))) Вот ты крутишь что бы только на вопрос не отвечать. Значит ответь как сторонник свободы ,каким образом будут претворятся в жизнь их программа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Вот что ты крутишь все хвостом? То блин дай бог ему дожить когда свобода к власти дойдет то кабанчика он откармливает.Потом и к партии он не принадлежит а только сторонник и кабанчик у сватов.Не бойся парняга,сала просить не буду)))))))) Не член говорищ партии, а только сторонник)))))) Вот ты крутишь что бы только на вопрос не отвечать. Значит ответь как сторонник свободы ,каким образом будут претворятся в жизнь их программа. что то как только тема зашла о свиньях - джин оживился соплю и слюни потекли потому что больше в его посте нет абсолютно ничего - даже самой завалящей мыслишки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Вот что ты крутишь все хвостом? То блин дай бог ему дожить когда свобода к власти дойдет то кабанчика он откармливает.Потом и к партии он не принадлежит а только сторонник и кабанчик у сватов.Не бойся парняга,сала просить не буду)))))))) Не член говорищ партии, а только сторонник)))))) Вот ты крутишь что бы только на вопрос не отвечать. Значит ответь как сторонник свободы ,каким образом будут претворятся в жизнь их программа. Вам як, всю програму зацитувати й по пунктах розгорнуто пояснити шляхи виконання. То може варто очолити? В-третє нагадую - я не є партійцем Свободи. Але своє сприйняття їх засад можу викласти, як я бачу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Вам як, всю програму зацитувати й по пунктах розгорнуто пояснити шляхи виконання. То може варто очолити? В-третє нагадую - я не є партійцем Свободи. Але своє сприйняття їх засад можу викласти, як я бачу. Да мне нет разницы партиец ты или нет. Возьми пункт люстрация например и напиша как ты представляешь выполнить этот лозунг в жизни.Или национализация.Один на выбор.Это то что всем нравится в свободе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Да мне нет разницы партиец ты или нет. Возьми пункт люстрация например и напиша как ты представляешь выполнить этот лозунг в жизни.Или национализация.Один на выбор.Это то что всем нравится в свободе.джин себя уже парпором считает - командует - возьми и напиши совсем в говне утонул мужик Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Да мне нет разницы партиец ты или нет. Возьми пункт люстрация например и напиша как ты представляешь выполнить этот лозунг в жизни.Или национализация.Один на выбор.Это то что всем нравится в свободе. Для здіснення націоналізаціі окремих стратегічних підприємств у держвласність : 1. Провести регуляторну реформу шляхом впровадження державної регуляторної політики органами місцевого самоврядування; 2. Застосувати важелі впливу достатні для контролю над економічними і фінансовими процесами в державі. 3. Переоцінка і компенсація цінними паперами тієї частки,яка складає суму,яку олігарх виклав за підприємство.(не більше 20 %) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Для здіснення націоналізаціі окремих стратегічних підприємств у держвласність : 1. Провести регуляторну реформу шляхом впровадження державної регуляторної політики органами місцевого самоврядування; 2. Застосувати важелі впливу достатні для контролю над економічними і фінансовими процесами в державі. 3. Переоцінка і компенсація цінними паперами тієї частки,яка складає суму,яку олігарх виклав за підприємство.(не більше 20 %) Шановний Зима.А мені дійсно, цікаво те, що ви сказали. Але, можливо я відстав від часу? Я нічого з вашого поста не зрозумів. Якщо на то буде ваша ласка, поясніть конкретніше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Для здіснення націоналізаціі окремих стратегічних підприємств у держвласність : 1. Провести регуляторну реформу шляхом впровадження державної регуляторної політики органами місцевого самоврядування; 2. Застосувати важелі впливу достатні для контролю над економічними і фінансовими процесами в державі. 3. Переоцінка і компенсація цінними паперами тієї частки,яка складає суму,яку олігарх виклав за підприємство.(не більше 20 %) 1 Расшифруй что такое регуляторная реформа?2 А это какие рычаги достаточные? 3 А если олигарх еще провел модернизацию например? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 1 Расшифруй что такое регуляторная реформа?РЕГУЛЯТОРНА РЕФОРМА В УКРАЇНІ Із середини 90-х рр. в Україні розпочався перехід від адміністративно-командної до ринкової економіки. Першим етапом цього переходу стала загальна лібералізація суспільного та економічного життя – приватизація державної власності, поява легітимної підприємницької діяльності, загальна лібералізація ціноутворення тощо. Ці процеси супроводжувалися змінами, але відбувалися досить складно з погляду докорінних змін у системі органів держ. влади. Ураховуючи вищезазначене, нова система органів влади незалежної України мала базуватися на виконанні двох дуже важливих функцій: 1) встановленні та контролі за виконанням прозорих та справедливих правил поведінки для учасників ринку, що має посилити саморегульованість ринкової системи; 2) обмеженні прямого втручання в ринкову систему чіткими та зрозумілими критеріями, забезпеченні передбачуваності та ефективності такого втручання – тобто принципу досягнення поставлених цілей шляхом мінімальних витрат усіх учасників – суб’єктів господарювання, держави і громадян. Але послідовність цих завдань перед системою органів державної влади не ставилися. Так тривало до 1997 р., коли почали з’являтися перші нормативні акти, які фактично започаткували регуляторну реформу. До того часу процесу прийняття державних рішень в Україні були притаманні такі риси: – непрозорість та непередбачуваність (непрогнозованість) самого процесу; – відмова від залучення громадськості до процесу прийняття рішень ; – відсутність попереднього економічного аналізу наслідків реалізації державних рішень з точки зору різних груп інтересів. Шлях реформи полягає у загальній та швидкій зміні законодавчої бази з метою радикальних змін умов ведення бізнесу. ( це щодо того 'аудиту', який згідно вашому опису впроваджувався на старих засадах умовним представником Свободи, що з'явився на підприємстві Ахмєтова) Цей шлях передбачає прийняття пакетів законодавчих актів з одночасними адміністративними діями, спрямованими на впровадження цих законів, а також реалізацію єдиної чи комплексної реформи, яка не потребує розділення на реформу регуляторну, адміністративну та інші, забезпечує швидке проведення, але в режимі економічного та адміністративного 'шоку'. Позитивним наслідком цього шляху є можливість швидко отримати позитивні результати та досить стисла тривалість перехідного процесу реформ. Таким шляхом були реалізовані реформи в Польщі, Угорщині та прибалтійських країнах. Найголовнішими передумовами реалізації цього шляху були такі складові: – політична воля керівництва держави затвердити законодавчі пакети реформ та послідовно їх впроваджувати; – політична підтримка більшою частиною населення політичного керівництва держави; – спроможність адміністративної системи (у тому числі наявність позитивної мотивації адміністративної системи) впроваджувати ці законодавчі пакети, виконувати їх, а не змінювати. Україна обрала другий шлях реалізації реформ. Цей шлях полягає в поступовій зміні адміністративних процедур, адміністративній реорганізації, зміні систем мотивацій органів влади, поступовій зміні правил, вимог та стандартів. Цей шлях є довготривалим, результати можуть бути незначними та не одразу відчутними, з низькою ефективністю. Цей шлях, у свою чергу, спричинив до появи кількох розрізнених між собою і не узгоджених за планами та часовими межами реформ: адміністративної, регуляторної, бюджетної, податкової, судової малої та великої реформ тощо. Необхідними передумовами реалізації регуляторної реформи, як однієї з низки розпочатих, можна визначити такі: – наявність інституції, що буде координувати та впроваджувати регуляторну реформу; – певний рівень політичної та громадської підтримки регуляторної реформи. Державний комітет України з питань розвитку підприємництва було ліквідовано і на його базі утворено Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва. На даний час функції спеціально уповноваженого органу щодо здійснення державної регуляторної політики виконує Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва (01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11). Напевно, органи сучасної державної влади не зацікавлені на даному етапі підтримувати ідею прозорої процедури підготовки та впровадження регуляторних актів, бо це може посилити їх відповідальність за розробку та впровадження необгрунтованих, неефективних та шкідливих регулювань. Цей опір органами виконавчої влади здійснюється шляхом: – дуже формального аналізу регуляторного акта без реального аналізу вигід і витрат і без розгляду можливих альтернатив до запропонованого рішення; – використання суперечностей у нормативній базі, що визначає процедури впровадження регуляторної політики; – створення часових меж, в яких Держпідприємництво не в змозі реально проаналізувати регуляторний акт і тому погоджує деякі акти, які потім необхідно скасовувати; – прямого лобіювання відомчих інтересів. Передумовою успішної реалізації регуляторної реформи є виконання таких умов: – наявність політичної волі та здатності нового уряду впроваджувати практику ефективного управління, декларування чітких цілей їх послідовне виконання, відстеження ефективності своєї діяльності, відкритості діалогу з громадським сектором; – мотивація регіональних державних адміністрацій та місцевих органів самоврядування до активного сприяння створенню найкращого бізнес-клімату у своїх регіонах; – наявність активних інституцій громадянського суспільства, що бажають брати участь у діалозі з державою та спроможні відстежувати дії уряду і проводити кампанії з підвищення громадської обізнаності щодо реформ; – розуміння громадськістю цілей і переваг проведення реформи в Україні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 2 А это какие рычаги достаточные? Фінансовий механізм - це сукупність форм і методів, за допомогою яких забезпечується здійснення розподілу, перерозподілу, контролю фінансів; створення, мобілізація і використання децентралізованих і централізованих грошових доходів, фондів і резервів. Фінансовий механізм - найважливіша частина господарського механізму. Він являє собою систему фінансових важелів, що забезпечують організацію, планування і стимулювання використання фінансових ресурсів. До структури фінансового механізму входять п'ять взаємозалежних елементів: 1. фінансові методи; 2. фінансові важелі; 3. правове забезпечення; 4. нормативне забезпечення; 5. інформаційне забезпечення. Фінансові методи - це способи впливу фінансових відносин на господарський процес. Цей вплив здійснюється через управління рухом фінансових ресурсів, порівняння витрат і результатів, матеріальне стимулювання і відповідальність за ефективне використання грошових фондів. Фінансові методи становлять основу фінансового механізму, до них відносять: планування і прогнозування, інвестування, кредитування і самокредитування, оподаткування, матеріальне стимулювання і відповідальність, страхування, заставні, трансфертні, трастові операції, оренду, лізинг, факторинг та ін. Дія фінансових методів виявляється в утворенні й використанні різних грошових фондів Фінансовий важіль є прийомом дії фінансового методу. У фінансовому механізмі важливу роль відіграють такі фінансові важелі: прибуток, дохід, амортизаційні відрахування, фінансові санкції, ціни, орендна плата, дивіденди, відсоткові ставки за позиками, депозитами і облігаціями, інвестиції, валютні курси та ін. Ефективність і дія фінансового механізму залежать від правового і нормативного забезпечення. До правового забезпечення входять законодавчі акти, постанови, накази та інші правові документ органів управління. Нормативне забезпечення функціонування фінансового механізму становлять інструкції, нормативи, норми, тарифні ставки, методичні вказівки і роз'яснення. Інформаційне забезпечення складається з різного роду фінансово-економічної інформації. До такої інформації передусім відносять дані про. фінансовий стан суб'єктів господарювання, фінансові процеси на внутрішньому і міжнародному ринках. Наявність надійної ділової інформації дає можливість швидко приймати фінансові та комерційні рішення, які забезпечують максимізацію прибутку. Таким чином, фінансовий механізм є найдинамічнішою частиною фінансової політики. Він швидко реагує на всі особливості поточного стану в економічній і соціальній сферах країни. Виходячи з того, що держава через фінансовий механізм здійснює свою діяльність у галузі фінансів, можна виділити директивний фінансовий механізм і регулюючий. Регулюючий фінансовий механізм розробляється для конкретного сегмента фінансових відносин, який прямо не зачіпає інтересів держави. Такого роду фінансовий механізм характерний організації фінансових відносин на приватних підприємствах. У цьому разі держава встановлює загальний порядок використання фінансових ресурсів, що залишаються на підприємстві після сплати податків і обов'язкових платежів, а підприємство самостійно розробляє форми, види грошових фондів і напрями їхнього використання. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Будь ласка, уточніть третє запитання. Припустимо можливість модернізації. Які наслідки і для кого вас турбують. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Шановний Зима. Попередні пости – це ви написали, чи це популізм від партії "Свобода"??? Ось дивиться, я відношусь до вас с повагою, як до земляка. Мені ваші думки дуже близькі. Але, ви зараз таке кажете, що я не можу зрозуміти. Дійсно, зараз усілякі кликуні та пасквілянти вибухнуть постами на кшталт моїх спроможностей. Але, чи в цьому справа? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Шановний Зима. Попередні пости – це ви написали, чи це популізм від партії "Свобода"??? Ось дивиться, я відношусь до вас с повагою, як до земляка. Мені ваші думки дуже близькі. Але, ви зараз таке кажете, що я не можу зрозуміти. Дійсно, зараз усілякі кликуні та пасквілянти вибухнуть постами на кшталт моїх спроможностей. Але, чи в цьому справа? До мене були поставлені питання щодо можливості виконання базових підвалин програми соціал-націоналістичної партії. Конкретно - по деяким особливостям націоналізації. Моя відповідь базується на загально-відомих економічних засадах. Що саме вам не зрозуміло? Можу і зовсім спрощено. Тим більш, шановний пан часто-густо дорікає мене примітивізмом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.