Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 Вы верите в Бога? Можно привести тысячи примеров из далекого прошлого и недавнего времени как слуги Господа творили несправедливость, преступления, нарушали Его заповеди. Это сокрушило Вашу веру? Коммунизм, коммунист и член партии коммунистов это разные вещи, такие же, как и то что не верующий поп это не служитель церкви, это артист исполняющий роль. Ти, Лео, був би переконливіший і досяг би більших результатів, якщо б повністю звільнився від нашарувань минулого. Аж надто багато у тобі стереотипів з тих часів, коли комуністи не вірили у комуністичну ідею. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леон Леонард Опубліковано 25 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 Ти, Лео, був би переконливіший і досяг би більших результатів, якщо б повністю звільнився від нашарувань минулого. Аж надто багато у тобі стереотипів з тих часів, коли комуністи не вірили у комуністичну ідею. Как раз верили, потому и войну выиграли, и нам добро оставили, которое разворовывают те, которые и тогда не верили, и сейчас не во что не верят. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 Как раз верили, потому и войну выиграли, и нам добро оставили, которое разворовывают те, которые и тогда не верили, и сейчас не во что не верят.+++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 Как раз верили, потому и войну выиграли, и нам добро оставили, которое разворовывают те, которые и тогда не верили, и сейчас не во что не верят. во-во...я якраз про це і говорила: наслухався липових ветеранів на позакласних уроках. Вірили-не вірили, хто тоді про це думав? Виходу іншого не було, бо була війна, бо вдома були рідні, бо було страшно, за них, за себе, бо їх ніхто не запитувався, бо смерть була зі всіх боків. До речі, я застала свого діда, який до Берліна дійшов, і був на пів дорозі до Японії - НІЧОГО він про війну не розповідав. Знаєш чому? бо він насправді воював, а не так, як ті твої говоруни з медальками. І він знав істинну війну, про яку розповідати не можна було, а брехати він не вмів. Тупень ти зазомбований! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 во-во...я якраз про це і говорила: наслухався липових ветеранів на позакласних уроках. Вірили-не вірили, хто тоді про це думав? Виходу іншого не було, бо була війна, бо вдома були рідні, бо було страшно, за них, за себе, бо їх ніхто не запитувався, бо смерть була зі всіх боків. До речі, я застала свого діда, який до Берліна дійшов, і був на пів дорозі до Японії - НІЧОГО він про війну не розповідав. Знаєш чому? бо він насправді воював, а не так, як ті твої говоруни з медальками. І він знав істинну війну, про яку розповідати не можна було, а брехати він не вмів. Тупень ти зазомбований! Война - это страх, кровь, смерть... Но без веры получается...ОУН-УПА, который только для своего околотка пытались счастье приобрести, причем просчитались и пошли не тем путем: к гитлеровцам попытались примазаться. Хотели, как лучше, а получилось, как всегда.. А мои близкие имели эту веру- это не зомбированность, а порядочность, духовность, вера в лучшее для людей.... Зомбированность- это попытки насилия, главенства одних над другими, уничтожения культуры иных... внедрить в жизнь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леон Леонард Опубліковано 26 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2013 во-во...я якраз про це і говорила: наслухався липових ветеранів на позакласних уроках. Вірили-не вірили, хто тоді про це думав? Виходу іншого не було, бо була війна, бо вдома були рідні, бо було страшно, за них, за себе, бо їх ніхто не запитувався, бо смерть була зі всіх боків. До речі, я застала свого діда, який до Берліна дійшов, і був на пів дорозі до Японії - НІЧОГО він про війну не розповідав. Знаєш чому? бо він насправді воював, а не так, як ті твої говоруни з медальками. І він знав істинну війну, про яку розповідати не можна було, а брехати він не вмів. Тупень ти зазомбований! Спасибо Вашему деду и моему и многим еще тем, кто вынес ту войну на своих плечах. Ваш дед, наверное, не знал еще таких слов как зомбирование, иначе он бы наверняка сделал все возможное, чтобы спасти свою внучку от этой чумы двадцать первого века. Ваши однодумцы уровняли Вашего деда с бандитами, которые прятались в схронах и стреляли в спину его боевым товарищам, может и в его спину тоже. А истинную войну знали миллионы людей, а бредни про нее рассказывали единицы. Война дело тяжелое, не каждый любил ее вспоминать, но их красноречивое молчание, к сожалению, не каждый мог понять. Вам, Ориана, не повезло, Вы оказались от своего деда по другую сторону баррикад. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2013 Спасибо Вашему деду и моему и многим еще тем, кто вынес ту войну на своих плечах. Ваш дед, наверное, не знал еще таких слов как зомбирование, иначе он бы наверняка сделал все возможное, чтобы спасти свою внучку от этой чумы двадцать первого века. Ваши однодумцы уровняли Вашего деда с бандитами, которые прятались в схронах и стреляли в спину его боевым товарищам, может и в его спину тоже. А истинную войну знали миллионы людей, а бредни про нее рассказывали единицы. Война дело тяжелое, не каждый любил ее вспоминать, но их красноречивое молчание, к сожалению, не каждый мог понять. Вам, Ориана, не повезло, Вы оказались от своего деда по другую сторону баррикад. Такого потужного агітпрому, який був в СРСР - годі шукати у пострадянський період - тоді хто мене зомбував? Мене від вас відрізняє суттєва деталь - все, що я пишу - знаю не з чужих розмов - це я про "другую сторону барикад" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леон Леонард Опубліковано 30 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2013 Такого потужного агітпрому, який був в СРСР - годі шукати у пострадянський період - тоді хто мене зомбував? Мене від вас відрізняє суттєва деталь - все, що я пишу - знаю не з чужих розмов - це я про "другую сторону барикад" Не тогда, а сейчас зомбируют, по тому, что скрывают правду и насаждают ложь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2013 Не тогда, а сейчас зомбируют, по тому, что скрывают правду и насаждают ложь. а колись, значить, казали всю правду? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леон Леонард Опубліковано 30 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2013 а колись, значить, казали всю правду? Абсолютных истин не бывает. Все познается в сравнении и зависит от масштабов и соотношений. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2013 Не тогда, а сейчас зомбируют, по тому, что скрывают правду и насаждают ложь.+++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2013 Абсолютных истин не бывает. Все познается в сравнении и зависит от масштабов и соотношений. В тому і справа. В СРСР - на зомбування працював цілий агітпром. Правду знали лише з одного джерела. Зараз ніхто цим не займається. І джерела різні - читай, що хочеш. Тільки те, що я пишу - це у мене сформувалося не тепер - а в дитинстві До слова - у мене мама працювала бібліотекарем. І я знаю не з чужих слів, як їм пропонували підсовувати дітям ОСОБЛИВУ літературу, а потім ще й треба було задати кілька запитань і ПРАВИЛЬНО пояснити, якщо дитина не все зрозуміла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2013 В тому і справа. В СРСР - на зомбування працював цілий агітпром. Правду знали лише з одного джерела. Зараз ніхто цим не займається. І джерела різні - читай, що хочеш. Тільки те, що я пишу - це у мене сформувалося не тепер - а в дитинстві До слова - у мене мама працювала бібліотекарем. І я знаю не з чужих слів, як їм пропонували підсовувати дітям ОСОБЛИВУ літературу, а потім ще й треба було задати кілька запитань і ПРАВИЛЬНО пояснити, якщо дитина не все зрозуміла. ЗУ не повезло. У меня мама тоже год проработала в школьной библиотеке. Я с нею сидела часами, учила уроки, вместе шли домой. Ничего никогда ей не предлагали и она ничего не подсовывала. Вранье. А агитпром работает в любой стране мира. Просто русофобство некоторых не позволяет это признать вслух)))). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2013 ЗУ не повезло. У меня мама тоже год проработала в школьной библиотеке. Я с нею сидела часами, учила уроки, вместе шли домой. Ничего никогда ей не предлагали и она ничего не подсовывала. Вранье. А агитпром работает в любой стране мира. Просто русофобство некоторых не позволяет это признать вслух)))). По-перше, не в шкільній бібліотеці, а в міській. По-друге - не рік, а майже все життя, з невеликою перервою, коли ми були маленькими. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 30 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2013 По-перше, не в шкільній бібліотеці, а в міській. По-друге - не рік, а майже все життя, з невеликою перервою, коли ми були маленькими. Что ты тут заливаешь? С детства она разбиралась в политике и идеологии. Ты сейчас в ней не смышлишь а в детстве тем более. Конечно была идеологическая пропаганда. Решили создать человека новой формации и для этого создали свою коммунистическую религию.И в этой новой религии, человеческие ценности,частично заменили идеологическими ценностями. Забрали собственность ,как миксером перемешали по территории континента и лишили инициативы.Вот и как следствие братоубийственная война,мировая изоляция и роль самодура с ядерным оружием.Только вот западенцы,типа тебя ,не продуктивны и вредны.Вы не созидатели а авантюристы,которые только мычите и мотаете бестолковыми головами.Смутьяны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леон Леонард Опубліковано 31 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2013 В тому і справа. В СРСР - на зомбування працював цілий агітпром. Правду знали лише з одного джерела. Зараз ніхто цим не займається. І джерела різні - читай, що хочеш. Тільки те, що я пишу - це у мене сформувалося не тепер - а в дитинстві До слова - у мене мама працювала бібліотекарем. І я знаю не з чужих слів, як їм пропонували підсовувати дітям ОСОБЛИВУ літературу, а потім ще й треба було задати кілька запитань і ПРАВИЛЬНО пояснити, якщо дитина не все зрозуміла. Агитация и Зомбирование - разные вещи. Умная агитация всегда изменяется по содержанию и по форме, редко повторяется и всегда приглашает человека к раздумью, к анализу, к фактам. Ее результат Гражданин, убежденный в своей правоте, готовый к сознательным действиям в любой изменяющейся не простой обстановке. Это процесс воспитания патриотизма, честности, восприятия культуры, тяги к знаниям и т.д. Вот на это и працював цілий агітпром в СССР. Не умная агитация приводит к обратному результату. В Советском Союзе это был брак в праце агітпрома, который мы и сегодня ощущаем. Зомбирование экономическое и политическое ничего общего с нормальной агитацией не имеет. Зомбирование направлено на вдалбливание человеку информации на уровне подсознания, когда одни и те же лозунги, призывы, не свойственные конкретному человеку мысли, бесконечно повторяются, вызывая у человека раздражение или защитное равнодушие, но при этом западает в мозги помимо воли невольного слушателя. Ярким примером зомбирования является Р Е К Л А М А, пришедшая к нам из стран "свободной демократии". Этим на Украине сегодня занимается ни какой то там агитпром, этим занимаются все существующие на Украине СМИ, сделав это зомбирование непременным условием выживания и обогащения за наш счет этих самых СМИ. Всем известно, что реклама никому не интересна, никому не нужна, но организована так, что человек вынужден ее слушать и видеть. Любая передача неожиданно прерывается рекламой, и также неожиданно возобновляется, по этому вы вынуждены воспринимать ее до конца, чтобы не пропустить начало передачи. Это делается сознательно. Вас не только зомбируют, но и при этом воруют ваше время, вашу электроэнергию, ресурс вашего приемника, заставляют покупать не нужные вам вещи, голосовать за обманывающего вас кандидата. Зомбирование это государственная политика современной Украины. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2013 Лео, я років з шість-сім не дивлюся телевізора. То хто мене зомбує? До речі, про УПА - у тебе думка коли склалася? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2013 Лео, я років з шість-сім не дивлюся телевізора. То хто мене зомбує? До речі, про УПА - у тебе думка коли склалася? Рагульское окружение. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леон Леонард Опубліковано 1 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2013 Лео, я років з шість-сім не дивлюся телевізора. То хто мене зомбує? До речі, про УПА - у тебе думка коли склалася? Как написано ранее: "Зомбирование это государственная политика современной Украины". СМИ это не только телевидение. Это и радио, и газеты, и билборды вдоль дорог, и, как правильно пишет Дэна, Ваше окружение. Зомбирование может быть не прямым, а через кого то. Про УПА знаю давно, и то, что я знаю о них с каждым годом все больше подтверждается. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2013 Как написано ранее: "Зомбирование это государственная политика современной Украины". СМИ это не только телевидение. Это и радио, и газеты, и билборды вдоль дорог, и, как правильно пишет Дэна, Ваше окружение. Зомбирование может быть не прямым, а через кого то. Про УПА знаю давно, и то, что я знаю о них с каждым годом все больше подтверждается. Глянь наскільки ти помиляєшся. Ти кажеш - що я зазомбована. Я тебе запитуюся - ким? Ти відповідаєш, що зомбування - це політика сучасної України. Останнє твердження я заперечувати не буду, Нехай! - але тоді поясни: я яке маю відношення до цього, адже моя версія - суперечить політиці влади, яка досі була в Україні. А ті, хто підтримуює її - досі не мали ніякої реальної влади, щоб зомбувати. І ще - різниця між мною і тобою - в тому, що ти впевнений, що я - зазомбована (хоч не можеш пояснити як), а ти вільний - в той час, як навіть ствердний комент Дени в потрібний момент - це також спосіб зомбування, бо підтримавши тебе, вона моментально вбиває у тобі сумнів, який завжди повинен бути у нас, щоб ми могли просуватися далі у своєму розвитку. Зомбування ефективне тоді, коли ми перестаємо думати самостійно і покладаємося на думку запопадливо підсунуту нам зі сторони. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2013 Про УПА знаю давно, и то, что я знаю о них с каждым годом все больше подтверждается. Це лише підтверджує наскільки ти зазомбований, бо нові свідчення, які стали відомими з відкриттям архівів - повинні були змінити твою думку. Але ж ти архівів не читаєш, правда? Ти читаєш тільки те, що підтверджує твою версію. Тебе вже зрушити не можна - і я це розумію. Глянь яку цікаву я знайшла статтю, якраз у підтвердження того, що я казала про свого діда, який на відміну від агітпромівських солов"їв, не любив розповідати про війну Мій дід, фронтовик, інвалід Великої вітчизняної війни, Олещенко Михайло Степанович, 1925 р.н., мешканець с. Киселівка Менського району Чернігівської області, завжди відмовлявся розповідати нам про війну. "Та що розповідати, війна та й усе", — казав. Однак кілька років тому під час родинного застілля вдалося його розговорити. http://www.istpravda.com.ua/columns/2013/10/29/138656/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леон Леонард Опубліковано 1 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2013 Глянь наскільки ти помиляєшся. Ти кажеш - що я зазомбована. Я тебе запитуюся - ким? Ти відповідаєш, що зомбування - це політика сучасної України. Останнє твердження я заперечувати не буду, Нехай! - але тоді поясни: я яке маю відношення до цього, адже моя версія - суперечить політиці влади, яка досі була в Україні. А ті, хто підтримуює її - досі не мали ніякої реальної влади, щоб зомбувати. І ще - різниця між мною і тобою - в тому, що ти впевнений, що я - зазомбована (хоч не можеш пояснити як), а ти вільний - в той час, як навіть ствердний комент Дени в потрібний момент - це також спосіб зомбування, бо підтримавши тебе, вона моментально вбиває у тобі сумнів, який завжди повинен бути у нас, щоб ми могли просуватися далі у своєму розвитку. Зомбування ефективне тоді, коли ми перестаємо думати самостійно і покладаємося на думку запопадливо підсунуту нам зі сторони. Совершенно верно, что зомбирование - это политика современной Украины. Какое отношение Вы имеете к этому? Ведь Ваша версия - противоречит политике власти? Ваша версия - противоречит политике власти, на сколько я понимаю, в том, что Вы не согласны с тем, что она творит с людьми сегодня, но Вы согласны с ней относительно оправданий власти, обвиняющих во всех современных грехах современной Украины наследие Советской власти. Все в СССР было плохо и все это плохо идет от туда, а сейчас тоже плохо, но за то правильный выбран путь. Вот, в этом основа зомбирования населения, не зависимо от того, кто у власти регионалы или оппозиция. Им нечего предъявить на свой счет. За 23 года ничего не сделано и не делается, а долги растут, людей в Украине становится все меньше, а богатых все больше, а объяснять это как то нужно. Для власти хорошо, что у нас много сомневающихся, их легче убедить, переубедить, обмануть. Вы правы, думать надо самостоятельно, но не для того, чтобы сомневаться, а для того, чтобы быть уверенным, а это путь к действию, а не к бесплодным рассуждениям. Власть ищет поддержку у националистов, и для этого вытаскивает на свет божий новых "героев", стыдливо опуская глаза, при упоминании их сотрудничества с фашистами, не видит нацистских крестов на их груди за убитых поляков украинцев евреев. Мы хотим в Европу, а они воевали против Европы. Европейцы это видят, а мы в упор не видим и Вы не видите. Зомбирование проявляется в неадекватном подходе к фактам реальной жизни. Вот, в этом и проявляется Ваше зомбирование. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леон Леонард Опубліковано 2 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2013 Це лише підтверджує наскільки ти зазомбований, бо нові свідчення, які стали відомими з відкриттям архівів - повинні були змінити твою думку. Але ж ти архівів не читаєш, правда? Ти читаєш тільки те, що підтверджує твою версію. Тебе вже зрушити не можна - і я це розумію. Вот цитата из параллельной темы: Цитата(GiRaFо.chka @ 22.10.2013, 20:24) * Жизнь бесценна ! Но изверги из ОУН-УПА так не считали , зверски убивали людей десятками тысяч и в основной своей массе это были женщины , дети и старики. Это не правда? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2013 Вот цитата из параллельной темы: Цитата(GiRaFо.chka @ 22.10.2013, 20:24) * Жизнь бесценна ! Но изверги из ОУН-УПА так не считали , зверски убивали людей десятками тысяч и в основной своей массе это были женщины , дети и старики. Это не правда? сущая правда Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 2 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2013 Це лише підтверджує наскільки ти зазомбований, бо нові свідчення, які стали відомими з відкриттям архівів - повинні були змінити твою думку. Але ж ти архівів не читаєш, правда? Ти читаєш тільки те, що підтверджує твою версію. Тебе вже зрушити не можна - і я це розумію. А що можуть змінити нові свідчення? Тількі доповнити відоме. В Союзі, наприклад, тактовно розповідали, що білоруську Хатинь спалили німці, тепер уточнили, що і її, і багато інших осель спалили українські (західняцькі) нацисти з шуцманшафтбатальонів. Або розстріли в Бабиному Яру, які теж колись спихували на німців, тепер уточнили, що німців там було обмаль, а катами був Буковинський курень. І т.д., і т.п. То що, ніхто без цього не знав, що бандерівці сволота, за якими безліч злочинів? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2013 А що можуть змінити нові свідчення? Тількі доповнити відоме. В Союзі, наприклад, тактовно розповідали, що білоруську Хатинь спалили німці, тепер уточнили, що і її, і багато інших осель спалили українські (західняцькі) нацисти з шуцманшафтбатальонів. Або розстріли в Бабиному Яру, які теж колись спихували на німців, тепер уточнили, що німців там було обмаль, а катами був Буковинський курень. І т.д., і т.п. То що, ніхто без цього не знав, що бандерівці сволота, за якими безліч злочинів?Об этом не стоит и говорить. всех тварей к стенке. пусть радуются. что им сукам дали дожить. а они ещё и чего то захотели. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леон Леонард Опубліковано 3 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2013 А що можуть змінити нові свідчення? Тількі доповнити відоме. В Союзі, наприклад, тактовно розповідали, що білоруську Хатинь спалили німці, тепер уточнили, що і її, і багато інших осель спалили українські (західняцькі) нацисти з шуцманшафтбатальонів. Або розстріли в Бабиному Яру, які теж колись спихували на німців, тепер уточнили, що німців там було обмаль, а катами був Буковинський курень. І т.д., і т.п. То що, ніхто без цього не знав, що бандерівці сволота, за якими безліч злочинів? Во время войны расстреливали в Бабьем Яру, а сейчас им дозволено устраивать факельные шествия на Крещатике, как например, в день варенья Степана Бандеры 1 января 2012 года. Недобитки пытаются привлечь на свою сторону украинскую молодежь, сделать из них себе подобных. Некоторые молодые люди с неустойчивой психикой при отсутствии воспитания воспринимают их, как образец к подражанию. В этом, при определенных условиях, большая опасность для граждан Украины. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 3 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2013 А що можуть змінити нові свідчення? Тількі доповнити відоме. В Союзі, наприклад, тактовно розповідали, що білоруську Хатинь спалили німці, тепер уточнили, що і її, і багато інших осель спалили українські (західняцькі) нацисти з шуцманшафтбатальонів. Або розстріли в Бабиному Яру, які теж колись спихували на німців, тепер уточнили, що німців там було обмаль, а катами був Буковинський курень. І т.д., і т.п. То що, ніхто без цього не знав, що бандерівці сволота, за якими безліч злочинів?Это как раз после "открытия" архивов, к которым Ори и близко сама не подходила, зато стенает очень громко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2013 Вот цитата из параллельной темы: Цитата(GiRaFо.chka @ 22.10.2013, 20:24) * Жизнь бесценна ! Но изверги из ОУН-УПА так не считали , зверски убивали людей десятками тысяч и в основной своей массе это были женщины , дети и старики. Это не правда? Лео, тоді була війна і казати, що ніхто нікого не вбивав - не можна. Але можна сказати, хто яку мав мету і ціль, вбиваючи інших. УПА - була створена проти польських експлуатарорів, проти фашистів і проти радянської влади. А тепер згідно цього - подумай, яке мали відношення до перечислених категорій жінки, діти і старики? Крім того, УПА воювала на СВОЇЙ землі, партизанськими методами. Як вони могли вижити у такій ситуації, якщо б вони вбивали мирне населення, тобто, своїх земляків, односельців, родичів? Та подумай вже накінець своєю головою!!! А ще згадай, що бандерівців не могли знищити по війні років з десять , і потім, на засланні -вони стали головною бунтівною силою (читай Солженіцина) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2013 Вот цитата из параллельной темы: Цитата(GiRaFо.chka @ 22.10.2013, 20:24) * До речі, ця цитата не від справжньої Жирафки. Не пам"ятаю, щоб ти вступав у дискусію з клоном Дени. Ось тобі ще один приклад дволикості, як продовження колишньої дискусії про Рабіновича, з якої ти тоді з"їхав, так і не визнавши, що ти протестував лише тоді, коли принижували росіян і мовчав, коли принижували українців - зокрема твої теперішні підтакувачі - дена і черчіль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.