Гість владимир пашнин Опубліковано 16 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 Да, Володя, ты абсолютно прав! Если ты придёшь к власти, то будешь жить в Межегорьи, но это будет государственное жильё. Ты будешь вместе с семьёй отдыхать в Форосе, но это будет государственная дача. Ты будешь кататься на государственных яхтах. Ты будешь летать туда-сюда на государственных самолётах и вертолётах. Ты, и твоя семья, будете питаться исключительно в государственных столовых. И т.д. А, в чём разница??? Если "имущество" отобрать у олигарха Ахметова и отдать в РАСПОРЯЖЕНИЕ(!!!), а не в собственность(!!!)., собственность будет государственной(!!!) Пашнину, то Пашнин не будет покупать себе энную по счету яхту, а построит заводы, школы, выплатит ЗП бюджетникам, в науку бабки вкинет. Разница есть, Бакула??? Читать умеешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 16 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 Если "имущество" отобрать у олигарха Ахметова и отдать в РАСПОРЯЖЕНИЕ(!!!), а не в собственность(!!!)., собственность будет государственной(!!!) Пашнину, то Пашнин не будет покупать себе энную по счету яхту, а построит заводы, школы, выплатит ЗП бюджетникам, в науку бабки вкинет. Разница есть, Бакула???Ага, і буде тоді Пашнін їздити на задрипаному жигуляторі і житиме в хрущовці... Нас може ти і обдуриш, себе не обманюй... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 16 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 Ага, і буде тоді Пашнін їздити на задрипаному жигуляторі і житиме в хрущовці... Нас може ти і обдуриш, себе не обманюй... Не собираюсь обманывать ни тебя, ни себя. Будет у меня и дача, и нормальная машина, и охрана и деньги. Вот только не будет у меня это Главным в жизни, понимаешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 16 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 Не собираюсь обманывать ни тебя, ни себя. Будет у меня и дача, и нормальная машина, и охрана и деньги. Вот только не будет у меня это Главным в жизни, понимаешь?А з якого будуна ти придумав, що в олігархів вищеперераховані тобою блага є Головним в житті? Для них, так як і для тебе, головне в житті це ВЛАДА... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 16 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 А з якого будуна ти придумав, що в олігархів вищеперераховані тобою блага є Головним в житті? Для них, так як і для тебе, головне в житті це ВЛАДА... Власть, Свен, можно использовать по разному: Можно строить заводы, детсады, дома пионеров, станции юных техников, институты, университеты... А можно сиротские хатынки за мульен (а то и не один) доляров, коими вже весь Киев обстроен, и не только... Ферштеен? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леон Леонард Опубліковано 17 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 Власть, Свен, можно использовать по разному: Можно строить заводы, детсады, дома пионеров, станции юных техников, институты, университеты... А можно сиротские хатынки за мульен (а то и не один) доляров, коими вже весь Киев обстроен, и не только... Ферштеен? Верно, Володя. Сама по себе власть не грех, а в хороших руках благо для всех. Без нее не обойтись. Все дело как ее использовать. Умно, грамотно, осторожно, где главный ее принцип как в медицине, "не навреди", а конкретно для власти еще и не помешай добру и не допусти зло. Тогда не так уж важно как она называется, демократическая или авторитарная, президентская или парламентская, монархическая или республиканская. Любая из них на каком то этапе может быть во благо, а может быть во зло. Многое зависит от личности человека ее возглавляющего, его мировоззрения, деловых и личностных качеств. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 Верно, Володя. Сама по себе власть не грех, а в хороших руках благо для всех. Без нее не обойтись. Все дело как ее использовать. Умно, грамотно, осторожно, где главный ее принцип как в медицине, "не навреди", а конкретно для власти еще и не помешай добру и не допусти зло. Тогда не так уж важно как она называется, демократическая или авторитарная, президентская или парламентская, монархическая или республиканская. Любая из них на каком то этапе может быть во благо, а может быть во зло. Многое зависит от личности человека ее возглавляющего, его мировоззрения, деловых и личностных качеств. Опять дурню пишеш - чому в Німеччині, Франції США - від зміни влади в країні нічого не міняється? А в нас, постійне шарахання зі сторони в сторону? І навіть якщо ти чи Пашнін, прийшовши до влади - створите економічне чудо, за кілька років після вас - воно розвалиться. Знаєш чому? В тому і помилка всіх ваших мудрувань - ви не знаєте відповіді на це запитання. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леон Леонард Опубліковано 17 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 Опять дурню пишеш - чому в Німеччині, Франції США - від зміни влади в країні нічого не міняється? А в нас, постійне шарахання зі сторони в сторону? І навіть якщо ти чи Пашнін, прийшовши до влади - створите економічне чудо, за кілька років після вас - воно розвалиться. Знаєш чому? В тому і помилка всіх ваших мудрувань - ви не знаєте відповіді на це запитання. Почему не меняется? Яркий пример: великая депрессия в США 29-39 гг. при президенте Г.Гувере, переросшая в мировой кризис. И "Новый курс" президента Ф. Рузвельта, уже через 100 дней после вступления его в должность показал первые результаты правильности выбранного пути. И сейчас все меняется во всех странах по тому, что это закон природы. С течением времени и должно все меняться. Другое дело насколько устойчива и правильно реагирует государственная система на эти изменения. И я, и Дэна, и Пашнин знаем почему у нас в Украине провальная экономика по тому, что у нас перед глазами успешная экономика Советской системы, у нас есть с чем сравнивать, а у нациков не с чем, а по сему они ищут эти примеры- миражи за рубежом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 Опять дурню пишеш - чому в Німеччині, Франції США - від зміни влади в країні нічого не міняється? А в нас, постійне шарахання зі сторони в сторону? І навіть якщо ти чи Пашнін, прийшовши до влади - створите економічне чудо, за кілька років після вас - воно розвалиться. Знаєш чому? В тому і помилка всіх ваших мудрувань - ви не знаєте відповіді на це запитання. Так нацики и в миражах своиз разобраться поленились. Вон что пишут:від зміни влади в країні нічого не міняється? АЗнать ничего не знают и знать не хотят, просто хотят покрасоваться красивым названием "Эуропейцы - щеневмерлыки". Видят только свои собственные "шараханья". Человеку малообразованному нельзя давать "кнопку" в руки - это страшнее, чем обезьяне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 Так нацики и в миражах своиз разобраться поленились. Вон что пишут:від зміни влади в країні нічого не міняється? А Знать ничего не знают и знать не хотят, просто хотят покрасоваться красивым названием "Эуропейцы - щеневмерлыки". Видят только свои собственные "шараханья". Человеку малообразованному нельзя давать "кнопку" в руки - это страшнее, чем обезьяне. А що обізяна може скоїти? Та і навіщо нам якась "кнопка"? Це не банан. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 Почему не меняется? Яркий пример: великая депрессия в США 29-39 гг. при президенте Г.Гувере, переросшая в мировой кризис. И "Новый курс" президента Ф. Рузвельта, уже через 100 дней после вступления его в должность показал первые результаты правильности выбранного пути. И сейчас все меняется во всех странах по тому, что это закон природы. С течением времени и должно все меняться. Другое дело насколько устойчива и правильно реагирует государственная система на эти изменения. И я, и Дэна, и Пашнин знаем почему у нас в Украине провальная экономика по тому, что у нас перед глазами успешная экономика Советской системы, у нас есть с чем сравнивать, а у нациков не с чем, а по сему они ищут эти примеры- миражи за рубежом. По перше, я не знаю хто такі "нацики" - "по фені" я ще не готова з тобою спілкуватися. По-друге, ми говоримо про систему - зкажи, будь-ласка, як змінилася власне СИСТЕМА після великої депресії в США? По-третє, успішне не може розвалитися в один момент. У вас тут періодично виникає суперечка, хто розвалив СРСР, а хто розвалив економіку такої "успішної радянської системи" Болгарії, Польщі, Чехословаччини? Так ось УСПІШНА система - це САМОРЕГУЛЮЮЧА система. Знаєш як в компі - мигає якась піпочка внизу, день, два моргає - ти на неї нуль емоцій і тоді в один прекрасний момент - примусове перезавантаження системи - для оновлень. Велика депресія в США - приклад такого перезавантаження - система там не помінялася, але ОНОВИЛАСЯ. А в СРСР - розвалилася ПОВНІСТЮ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 Володя, извини, что вмешиваюсь ниже! НИЖЕ клонись, ХОЛОП! И шепотом вопросы к вождю, пойнял? Шё-потом и на в карачках, ЧЕРНОТА! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 ниже! НИЖЕ клонись, ХОЛОП! И шепотом вопросы к вождю, пойнял? Шё-потом и на в карачках, ЧЕРНОТА! Не порть, мартышка, нормальную тему. Кто тебя спрашивал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 По перше, я не знаю хто такі "нацики" - "по фені" я ще не готова з тобою спілкуватися. По-друге, ми говоримо про систему - зкажи, будь-ласка, як змінилася власне СИСТЕМА після великої депресії в США? По-третє, успішне не може розвалитися в один момент. У вас тут періодично виникає суперечка, хто розвалив СРСР, а хто розвалив економіку такої "успішної радянської системи" Болгарії, Польщі, Чехословаччини? Так ось УСПІШНА система - це САМОРЕГУЛЮЮЧА система. Знаєш як в компі - мигає якась піпочка внизу, день, два моргає - ти на неї нуль емоцій і тоді в один прекрасний момент - примусове перезавантаження системи - для оновлень. Велика депресія в США - приклад такого перезавантаження - система там не помінялася, але ОНОВИЛАСЯ. А в СРСР - розвалилася ПОВНІСТЮ. Уже съехала на "систему", а в предыдущем посту говорила следующее: Опять дурню пишеш - чому в Німеччині, Франції США - від зміни влади в країні нічого не міняється? А в нас, постійне шарахання зі сторони в сторону? І навіть якщо ти чи Пашнін, прийшовши до влади - створите економічне чудо, за кілька років після вас - воно розвалиться. Знаєш чому? В тому і помилка всіх ваших мудрувань - ви не знаєте відповіді на це запитання. Исходя из второго поста: у нас шараханье, то есть смена системы, что ли? Да-а-а-а....Спорщик "высшего класса", с мысли на мысль "скок-скок". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 Не порть, мартышка, нормальную тему. Кто тебя спрашивал? Педер БЗДэно! Ты када последний раз подмываался, уёбок? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 Педер БЗДэно! Ты када последний раз подмываался, уёбок? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 тебя наверное трахнули один в жизни раз. В 12 лет. Ебанутое БЗДО... Ты из хаты выходишь хоть на полдня в год, чучундрос? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 Уже съехала на "систему", а в предыдущем посту говорила следующее: Исходя из второго поста: у нас шараханье, то есть смена системы, что ли? Да-а-а-а....Спорщик "высшего класса", с мысли на мысль "скок-скок". ПЕДЯ! У тя окна хоч не забиты, помойник недоёбаный? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 джинусик! мовчы! я без настрою! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 ПЕДЯ! У тя окна хоч не забиты, помойник недоёбаный? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 отсоси у соседского кота, педераст ДЭНА. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 отсоси у соседского кота, педераст ДЭНА. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 Уже съехала на "систему", а в предыдущем посту говорила следующее: Исходя из второго поста: у нас шараханье, то есть смена системы, что ли? Да-а-а-а....Спорщик "высшего класса", с мысли на мысль "скок-скок". А що по твоєму система? Там багато чинників У на спочатку була парламентсько-президентська форма правління. Потім стала президентсько-парламентською, потім змінилася знову на пардаментсько президентську, яку янек без всяких погоджень і референдумів змінив на президентсько-парламентську з необмеженими повноваженнями президента, які вже тягнуть на авторитаризм. Ось тобі і шарахання. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 ПЕДИК бзДЭНА! Слов нет? Одни конвульсии ?? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 ПЕДИК бзДЭНА! Слов нет? Одни конвульсии ?? :lol: попутно можно заметить - какие картинки просматривает Дэна в свободное время... - вот ты много таких находила в инете? - а у нее все время под рукой.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 попутно можно заметить - какие картинки просматривает Дэна в свободное время... - вот ты много таких находила в инете? - а у нее все время под рукой.... что касается секс. извращений... признаюсь только тебе и только сегодня......))))))) Пришел ко мне мой мастер. Что- о там у меня не ладилось... Открыл журнал просмотров.. И вот блин сука надо же, как на зло,...я РАЗ в жизни смотрела о мужиках-гомиках... Ёёёёёёёёёё с картинками.. Ты б видел выражение лица моего Димыча.... Он спросил тихонько Юль, а кто это у вас интересуется??? Я со стыда чуть не сгорела.. Долго объясняла, что это мне "по работе" надо было... Он так и не понял.. Я теперь ваааааще ничо ТААКОГО не включаю.... Радикальной националистке, почтенного возраста,,,,в незалежний ...... ну ево на фик, той сэкс.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 Кх, кх-м... А мона повернтись до "еволюціїї чи революції"... Чи ви тут всі якось прив'язали секас до еволюційного розвитку людства? Чи пропагуєте сексувальну революцію? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 что касается секс. извращений... признаюсь только тебе и только сегодня......))))))) Пришел ко мне мой мастер. Что- о там у меня не ладилось... Открыл журнал просмотров.. И вот блин сука надо же, как на зло,...я РАЗ в жизни смотрела о мужиках-гомиках... Ёёёёёёёёёё с картинками.. Ты б видел выражение лица моего Димыча.... Он спросил тихонько Юль, а кто это у вас интересуется??? Я со стыда чуть не сгорела.. Долго объясняла, что это мне "по работе" надо было... Он так и не понял.. Я теперь ваааааще ничо ТААКОГО не включаю.... Радикальной националистке, почтенного возраста,,,,в незалежний ...... ну ево на фик, той сэкс.... йо-майо.... мине бы твои проблемы. ...... это шо ж получается?...... судя по моему журналу.... мне шо? - сразу стреляться? ... шоб потрафить Дэне?.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 попутно можно заметить - какие картинки просматривает Дэна в свободное время... - вот ты много таких находила в инете? - а у нее все время под рукой.... Брось пить, научись хорошо пользоваться компом, и у тебя будет...ВСЕ)). Инет - могучая вещь. Главное отойти от шкафчика. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 Кх, кх-м... А мона повернтись до "еволюціїї чи революції"... Чи ви тут всі якось прив'язали секас до еволюційного розвитку людства? Чи пропагуєте сексувальну революцію? Жирафа пытается эволюционировать, но ей это не удается. Вот о своем привычном и.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.